- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
S e t h #67677 üzenetére
Miben jobb mint az ES File Explorer File Manager?
-
tomy86
addikt
válasz
S e t h #67498 üzenetére
Nem kell feltétlenül megvenni az újat. Ha telepítve van a korábbi pro verzió, akkor abban megjelent egy olyan opció, hogy "upgrade to BC 2". Ha erre nyomva telepíted a Business Calendar Pro 2-t, akkor elérhetőek lesznek abban is a pro funkciók. Viszont így mindkét verziónak fenn kell lennie, mert amint törlöd a BC prot, azonnal elérhetetlenek lesznek a pro funkciók a BC 2-ben. Viszont, ha jól olvastam, akkor 311 Ft-ért megvehető egy upgrade pack és akkor már nem kell mindkét verziónak a telefonon lennie. Ki van ez találva
-
törölt tag
válasz
S e t h #67496 üzenetére
N7-re megvettem, de L7 II-n megint pénzt kérne, éljenek az alkalmazáson belüli vásárlási lehetőségek?!
Egyébként sajnos ez trend lesz, hogy egyre több fejlesztő kap majd rá, a hagyományos modelltől való eltérésre, miszerint egyszer megveszel egy applikációt, és utána kész. Mert ugye eredetileg erről szólt a fáma. Kitalálták ezt a kiskaput, hogy igen, megveszed de ő csak x verzióig támogatja és frissíti, aztán eljön az idő amikor az újabb Androiddal már nem lesz kompatibilis, és vagy újból megveszed, vagy keresel mást.
-
törölt tag
válasz
S e t h #67482 üzenetére
Ilyenkor miért nincs itt egy mod, aki törölné az ilyen hsz. -eket? Nem szép dolog karácsony előtt anyagi romlásba dönteni az appgyűjtögető topiktársakat!
Még szerencse, hogy egy csomó már megvan, (Moon Reader, Servers Ultimate, Player Pro, stb.) vagy kifutott az akciója. Kedden érkezik az új phabletem. Lehet ilyenkor ellenállni egy 80% -kal leértékelt Photo Suite -nek, vagy egy Cinema FV-5 -nek? A többiről nem is szólva. Nagy bevásárlás lett a vége. Köszi a tippet!
-
-
xSide
őstag
válasz
S e t h #66351 üzenetére
Wave Calendar-t néztétek már?
Magyarul jobb lenne.
Ebben lehet bármilyen ismétlődést állítani végre.
Eddig böngészőben tudtam csak megtenni (pl. 4 vagy 8 naponta).
Ajánlom! -
Dottore
addikt
-
tomy86
addikt
válasz
S e t h #64585 üzenetére
"Kii Keyboard was removed from the play store about 1 week ago because of the DMCA request listed below.
Kii Keyboard doesn't contain any emoji images from Apple Inc. It has the ability to load a 3rd party emoji plugin to display the emoji images just like an image editor app can load any copy-righted images.
The complaint is baseless and I am working with Google to have this app reinstated. " forrás -
twine
veterán
válasz
S e t h #64452 üzenetére
catroot, és mindenki aki segített
Köszönöm szépen az ötleteket,,,este próbálom átnézni őket....
Az, hogy fizetős valamelyik, nem probléma...nem szórom a pénzt, de minden használt alkalmazásom "pro" verzió...az "agyam" a telefonom (sajnos), azt gondolom megérdemlik a fejlesztők a honorálást...
Ráadásul utálom a "szürkített" menüpontokatMuszáj vagyok a probléma elé menni, mielőtt még "kötelezővé" teszik a "material calendart"...tényleg pont a naptár az egyik legtöbbet használt google alkalmazásom...ezért is érintett ilyen érzékenyen...
-
air
nagyúr
válasz
S e t h #61579 üzenetére
Haveromnak muszáj volt feltennem, hiába próbáltam lebeszélni.
Így használati tapasztalatom nincs, de azt észrevettem, hogy a magyar térkép több, mint 300MB.
A Sygicben nincs 40MB.
Vajon mi indokolja ezt az irdatlan különbséget?
Ugye nem az a néhány idétlen fotó-textúrás épület, ami már korábban is benne volt a Naviteq térképekben? -
törölt tag
válasz
S e t h #61408 üzenetére
A TubeMate Play alkalmazás volt. Aztán a Google kitalálta, hogy nem lehet a Playen olyan alkalmazás, ami lehetővé teszi a Youtube -ról letöltést (érdekes, hogy más videómegosztó oldalakra nem terjed ki a korlátozás). Nagyon sok ilyen alkalmazás leírásában olvashatod, hogy a Youtube -nál nem működik a Google korlátozás miatt. A TubeMate nem volt hajlandó fejet hajtani ennek az új regulának, ezért Apu száműzte a Play -ről. De én úgy látom, hogy ettől még köszöni, jól van. Nem ez az első ilyen vicces próbálkozása a Google -nek. Kínát is bojkottálta, csak azt nem vette figyelembe, hogy milliárd felhasználós piacról van szó. Generált egy külön Play struktúrát. Egy olyan, virágzó üzletágat, amire semmilyen ráhatása nincs.
-
törölt tag
válasz
S e t h #61372 üzenetére
Jó, megpróbálom. Mit nem értesz ezen? Elég egyértelmű, hogy a Youtube -ról letöltés illegális. Vagy ez számodra nem volt eddig ismert (nem mintha ez számítana)? Mégis, mi a túróhoz kellett konverter? Én is tallózok, keresgélek a videók között, megnézem őket és amit a legjobban kedvelek, hogy tovább tudom adni a lejátszást külső lejátszónak. De még soha nem kért tőlem ehhez konvertert.
Ha ez nem lenne elég, világosan leírtad, hogy a másik programmal az a gondod, hogy csak egyet engedett leszedni. Ne érts félre, nem vagyok álszent, de ennyire nyíltan azért.... -
skyli
senior tag
válasz
S e t h #60517 üzenetére
Én is mindig visszatérek a swypehoz, gondoltam teszek egy próbát a Kii-vel. Nagyon tetszik az ufó mód
meg hogy végre valamit témázni lehet (swypeot nem lehet, még apk szerkesztéssel sem, csak egy módszer van rá, de az meg bonyolult), meg úgy alapból sok a beállítás, viszont lassú a szótárba szó felvétel és törlés (swypenál már szinte automatikusan felveszi), viszonylag pontos (azért hibázik sokszor), de még mindig ennél maradtam. De szerintem még próbálkozni fogok vele, csak kár hogy swypeban már többszáz betanított szó van.. így nehéz megválni tőle
-
Bozek
nagyúr
válasz
S e t h #59167 üzenetére
Eddig nem tapasztaltam különbséget, de attól még lehet. Viszont egy érdekességet mondok a Nuance hanggal kapcsolatban: a 111 helyett azt mondja, hogy Mindegy.
Na meg az NB helyett Nota bene van, de ez csak akkor jött elő, amikor gReader-ben fel akartam olvastatni egy NSO-s cikket.
-
Bozek
nagyúr
válasz
S e t h #59128 üzenetére
Ehhez még egy linket tudok adni, érdemes lementeni: Vocalizer hangok. Azzal nem kell foglalkozni, hogy .nvda-addon néven vannak a fájlok, egyszerű ZIP-ek. Csak a Nuance/languages mappába kell másolni a megfelelő hangot (magyar esetén a huh, angolnál az eng, stb.) és tud mindent. Érdekes amúgy, mert a linken szereplőt használtam anno, abban Eszter3-ig volt, ebben meg van Eszter4 is.
Meg legalább szedtem le angolt is, az is jobb a gyárinál.
-
törölt tag
válasz
S e t h #58387 üzenetére
A billentyűzet az egy közvetlen beviteli módot jelent a rendszer számára. Egy input method a legnagyobb bizalmat igénylő dolog, mivel általa olyan funkciók is vezérelhetőek, amikre más módon nem ad lehetőséget a rendszer. Első váltáskor erre figyelmeztet is az Android.
-
nyuszi123456
aktív tag
-
törölt tag
válasz
S e t h #56712 üzenetére
Nincsenek túlzottan nagy igényeim,végül is le tudja állítani az ember az adott alkalmazást mindig,de hát a készülék okos telefon,és gondoltam hátha ezt is egy mozdulatra megteszi nekem. meridaharcos fórumtárs mellett engem is érdekelne a "ha már rootolt a telefon van másik lehetőség is" !
Nálam az lenne a lényeg (ha már rootolnám a telót) hogy a gyári alkalmazások közül (mert 90%ban nem használom őket,így csak helyet memóriát használnak) miket lehet(ne) nyugodtan eltávolítani teljesen úgy hogy a készülék teljesen normálisan biztonságosan használható maradjon. A telefon saját topikjában már érdeklődtem,csak még nem kaptam választ -
Narxis
nagyúr
válasz
S e t h #54665 üzenetére
Egyszer már leírtam itt, hogy miket használok és ki lettem röhögve, hogy 6 időjárás appom is van. Van amelyik azért tetszik mert nagyon jól ad meg sokféle adatot, van amelyik meg szimplán szép(pl. Go Weather, vagy az időjárásos live wallpaperek).
Az eWeather azért jó mert a foreca-ról szedi az infót és talán az időképnél is jobb, pontosabb de legalább olyan jó mint akármelyik hazai szolgáltató. A másik pedig, hogy egyszerűen de szépen tálalja az időjárást(órákra, napokra lebontva). Ránézek és 1 másodperc alatt látom, hogy milyen idő lesz a héten vagy a mai nap.
Nincs vele baj, sose fagyott le, nem meríti az akkut. Talán az erőltetett magyar fordítás volt eddig a baja de az is csak a beállításoknál látszódott és asszem már azt is megoldották, valaki lefordította rendesen.
-
Flind
senior tag
válasz
S e t h #52781 üzenetére
Ja igen, ha valakinek az kell, akkor arra Swipe. Engem az pont hogy zavar, mert nem azt szoktam meg, de az tényleg ütőérv a TouchPal ellen.
(#52783) air: Persze, ennyire nem vagyok hülye, tudom. Kb. 1 évvel ezelőttől úgy 6 hónapig a Swiftkeyt használtam, elég jól be volt járatva. Mikor visszaraktam, a Google profilomról emlékezett mindenre, hat hónap alatt meg elég sok szót meg tudott tanulni. Ennyi ideje a TouchPal bőven nincs fent, szóval elvileg annak kellett volna rosszabbul szerepelni..
A Swipe tényleg nem sokáig volt, kb. 1 hónapig (régen). Utána váltottam vissza Swiftkeyre, de rövidesen jött a TouchPal, és végül itt maradtam. Amúgy az sem lehet rossz, de nekem valahogy nem sikerült megszokni. Most meg már végképp nem sikerülne. -
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
S e t h #50426 üzenetére
Én az Időképet sem tudom hibáztatni, hiszen az egyik első olyan hazai meteorológiai szolgálat ami nem az állam csecséről szopja a működési költségeit, hanem a látogatóitól, így mondhatni profitorientált. Ehhez kellenek ilyen "parasztvakító" szolgáltatások is, mint a 30 napos előrejelzés. Az tény, hogy érdemes lenne mindenhol, így az appban is kihangsúlyozni, hogy ne erre alapozd a nyaralásod időpontjának megválasztását, mert kellemetlen meglepetésekben lehet részed.
Az is igaz, hogy a közösségi mérőhálózat sem tökéletes, biztos vannak olyan hülyék akik nem tudják sem rendesen kalibrálni, sem rendesen felszerelni az állomásokat, de összességében egy baromi jó kezdeményezésnek tartom. Mondjuk tök jó lenne ha lehetne "Pro" rangot szerezni aminek feltétele az állomásod hitelesítése (mondjuk évente egyszer legalább) és az alkalmazásban bepipálhatnád, hogy csak ezeknek az állomásoknak az adatait jelenítse meg (felőlem lehetne valami csekély éves díja a funkciónak amiből előteremthető a hitelesítések költsége vagy fizesse meg az aki Pro rangot akar).
Persze ezek csak ábrándok. Én addig is felváltva használom az OMSZ és az Időkép adatait és igyekszem önállóan megbecsülni 2-3 napos távlatban, hogy milyen időjárásra számíthatok.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
S e t h #50411 üzenetére
Kis megjegyzés egy amatőr meteorológustól: Nem az alkalmazások/szolgáltatók havi előrejelzése parasztvakítás, hanem egyszerűen képtelenség ennyivel előre pontos előrejelzést adni. Az Időkép is leírja a 30 naposnál (talán csak a weboldalon), hogy ez egy nagyon durva becslés csupán. Hatásosan előrejelezni időjárási körülményeket csak 2-3 nappal előre lehet, de itt is igaz, hogy már 3 napnál is viszonylag magas a hibahatár.
Erre mondják sokan, hogy a meteorológusok csak riogatnak meg hazudnak. A nagyszüleimtől is folyton hallgattam, hogy nagy viharokat mondtak arra a régióra ahol élnek, közben egész nap sütött a nap. Igen, de megeshet az is, hogy egy zivatar megöntözi a szomszéd falut, miközben a tiédben meg egy csepp sem esik. A hőmérsékletekre is igaz, egy hidegfront okozta zivatar nyomán simán eshet a hőmérséklet 10-15 fokot is percek alatt. Előfordulhat, hogy a hozzád legközelebbi mérőállomás 20-30 kilométerre van (de jellemzően ennél több), ez általában nem okoz gondot, de egy zivatar miatt hatalmas különbség alakul ki a mérő által és a nálad tapasztalt hőmérsékletben.
-
(#50410) petipetya: Használom a Keep-et, de csak gyors jegyzetekhez amiket a widgetbe felvések, hogy szem előtt legyen. Meg abban nem lehet listákat, csoportokat, akármi ilyesmiket létrehozni.
Hogy nekem most emiatt eggyel többet kell koppintanom, na az pont nem zavar.
-
Lacics25
aktív tag
válasz
S e t h #48103 üzenetére
Köszönöm mindannyiótoknak, aki segített, de marad a szemüveg.
Mariska DEMO változata igen furcsán "ragza a magyartot" ezért nem fizetek, az összes többi nagybetűssé tevő alkalmazás kifelé menő hívásnál remek, fogadásnál marad a gyári kép.
További szép napot mindenkinek! -
törölt tag
válasz
S e t h #47876 üzenetére
Értem én, csak először egy alapvető képzavart kéne megszüntetni. A kérdés nem egy teló topikban lett feltéve, hanem az Android alkalmazások topikban. Alapvető hiba egyből telóra gondolni. Az Android nem = teló, tab. Teló, tab lehet Android, IOS, arm Windows, X86/x64 Windows, stb. Az Android szintén lehet telón és tabon kívül X86 (vagyis PC), és arm PC is. Én is ez utóbbit használom otthon. Tablet nézet, de fullHD monitoron, egérrel, billentyűzettel, mint egy PC. Szóval van némi rálátásom, hogy mennyire kiváltható egy x86/x64 PC.
-
batai15
félisten
válasz
S e t h #47571 üzenetére
Ami még zavar: folyamat rányomok a dragonra , vagy backspace helyett áááá betűket ír .
Azt nem tudom hogy feature vagy sem, de mikor törlöm a betűket nekem legalábbis olyan mintha szaggat. a smart keyboard pro meg tök vaj sima. Nem baj leszedek még pár bill appot és tesztelgetem. -
petipetya
nagyúr
válasz
S e t h #47298 üzenetére
Már akinek ez előny.
Én például megőrülnék, ha még az ékezetes betűkre is figyelni kellene.
Sőt, laptopon is sokkal használhatóbb lenne a számomra az, ha eleve angol billentyűzetetkiosztással érkeznének a gépek, viszont tartalmaznának magyar t9-es szótárat. Egyrészt könnyen hozzá tudnék szokni, másrészt nem kellene idehaza a hatszázezer százalékos áfás áron megvenni egy masinát, mert bizonyos forrásokból simán berendelhetném külföldről.
A garancia persze már más kérdés, de ha a telefonnal megreszkírozom, akkor egy géppel is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
S e t h #47205 üzenetére
Olvass vissza, hogy mit állítottál, nem fogom bemásolni.
Én nem tartom trágyának a Google hangfelismerőjét se, bár sűrűn nem használom őket, annyira nem vagyok lusta. Az meg hülyeség, hogy a példám alapján fel kellene ismernie Karagószörcsi Mutumbo Dezsőnét. Az általam említett nevek azért kicsit más szinten vannak. És hidd el, előfordul, hogy neveket kell diktálni, van olyan munkahely.
(#47217) Laca1212: A billentyűkombinációk kivételével a Swiftkey is tudja ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest