Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz S e t h #50426 üzenetére

    Én az Időképet sem tudom hibáztatni, hiszen az egyik első olyan hazai meteorológiai szolgálat ami nem az állam csecséről szopja a működési költségeit, hanem a látogatóitól, így mondhatni profitorientált. Ehhez kellenek ilyen "parasztvakító" szolgáltatások is, mint a 30 napos előrejelzés. Az tény, hogy érdemes lenne mindenhol, így az appban is kihangsúlyozni, hogy ne erre alapozd a nyaralásod időpontjának megválasztását, mert kellemetlen meglepetésekben lehet részed.

    Az is igaz, hogy a közösségi mérőhálózat sem tökéletes, biztos vannak olyan hülyék akik nem tudják sem rendesen kalibrálni, sem rendesen felszerelni az állomásokat, de összességében egy baromi jó kezdeményezésnek tartom. Mondjuk tök jó lenne ha lehetne "Pro" rangot szerezni aminek feltétele az állomásod hitelesítése (mondjuk évente egyszer legalább) és az alkalmazásban bepipálhatnád, hogy csak ezeknek az állomásoknak az adatait jelenítse meg (felőlem lehetne valami csekély éves díja a funkciónak amiből előteremthető a hitelesítések költsége vagy fizesse meg az aki Pro rangot akar).

    Persze ezek csak ábrándok. Én addig is felváltva használom az OMSZ és az Időkép adatait és igyekszem önállóan megbecsülni 2-3 napos távlatban, hogy milyen időjárásra számíthatok. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák