- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
Szia! Te használod Call Meter 3G-t? T-mobile perc számlálásnál mit kéne beállítanom a számlázás módjánál? xx/yy formátum, ahol yy a minimum másodperc. Az mi? 1/1 van beállítva alapból, de T-nél minden megkezdett perc teljesnek számít, szóval gondolom 60/valami kéne. Csak teljesen mást ír 60/0-nál, mint 60/1-nél és nem jöttem rá mi kéne..
Előre is kösz!
-
-
turbobusa
senior tag
Szoftveres dolgot az magára a rendszerre értettem (romok). Nekem ez az első Samsung-om, nem rossz, de vannak érdekesnek mondható dolgok. Lassan 2 hónapja a megjelent JB-re várunk, ami azért elég vicces főleg, hogy S3-ról van szó...
Garanciáztatást meg pont dicsérik a Samsung-nál. Sony se rossz, de ha nem Samut vennék ismét akkor lehet megyek vissza ios-re. -
darvinya
titán
De csak 2012-ig, viszont korlátlan ideig, de file korláttal(egyszerre feltölthető file méret 100MB), ezt kiváltva 4shared free 5Gb+letöltések száma és lőn 15Gb lesz(egyszerre feltölthető file méret 2Gb).
(#5993) turbobusa
Te is mag fan vagy.
Igaz az fw téren/frissítés nem az igazi. -
laci laci
addikt
A 1:"-A placebo (a latin placere jövő ideje: tetszeni fogok) elsősorban gyógyszerészeti készítmények, orvosi műveletek tudományos hatékonysági vizsgálatának ellentételi referenciája. A placebo emellett az arra hajlamos (placeboresponder) páciens állapotának javulását tudja elérni valódi beavatkozás vagy hatóanyagok nélkül, akár pusztán a kezelésbe vetett hit által. A placebo tehát „látszólagos gyógyszer”, amely azonban sokszor – lelki vagy pszichikai úton – tényleges javulást érhet el."
A 2:"-A Placebo 1994-ben alakult brit alternatív rockot játszó együttes. Jelenlegi tagjai Brian Molko, Stefan Olsdal és Steve Forrest."Igen,de a gyakorlatban segít,lehet csak "illúzió",de "hasznos".Nekem.
-
quailstorm
félisten
Hát nekem negatív vele a tapasztalatom. Azért fennvan, hogyha beakad valami akkor kilőjem vele, de általában a folyamatok(services) újraindulnak a kill után, és addig még lassabb a mobil mint előtte. Egy jól működő android mindenféle taskmanager nélkül megoldja simán. Az ICS+ meg pláne. Az advanced task killer még elmegy, bár azok az alkalmazások úgyis automata bezáródnának, a supertaskkiller, meg egyéb turbo cuccok meg inkább lassítanak. Egyébként több szabad RAM-od lesz az NFS shift elindításától és bezárásától mint a killerektől. Szóval megoldja a rendszer magától. A fogyasztás más kérdés, servicesre oda kell figyelni(maps, powerAMP egyéb háttérfolyamatok, vagy indexelők) de a többi úgyse fut, mert nincs preempív multitask.
(#5539) laci laci: milyen eszközön, milyen rendszerességgel használod? -
Probert75
addikt
Én arra céloztam, hogy hiába érdeklődik mindenféle rom iránt, ha nincs a telójára. Ha nincs, akkor nem fogja megtanulni, hogyan miként rak fel egy romot. Legyen az gyári stock vagy egyéb főzött rom. Az alap androidról valóban tud infókat szerezni ez kétségtelen, de komolyabb tapasztalatot nem. És nem akartam sértő lenni, ha esetleg úgy hangzott volna. SRY!
-
spgabor
aktív tag
De ki szoktam, mert változó időközönként használom. Valamikor két napig hozzá sa nyúlok, valamikor meg félóránként valamit csinálok rajta.
Vagy hülyeség kikapcsolni? Tesóm mondta, hogy nála sokat fagyott, meg a négyes Android amikor frissítve lett, akkor még többet. Egyszer annyira beállt, hogy gariztatni kellett, utána került vissza rá a 2.3.4. -
S e t h
nagyúr
ABal
Nem tudom mire gondoltak, fekete tokom van, én kilőttem azt, hogy magától kikapcsoljon, ami mondjuk hülyeség volt részemről, mert screen offal kilövöm, de elvileg akkor be kellene kapcsolnia amikor csúsztatom a tokba, de ezt még nem ellenőriztem vissza.
Az viszont biztos, hogy amikor húzom elő a fekete tokból, akkor azonnal bekapcsol, tehát a szenzor érzékeli amint a tokból kiveszem és nem a kezem van a szenzor előtt.
Nálam csak az a probléma jelentkezett ,hogy ha huzamosabb ideig áll a telefon, pl. éjszaka, akkor reggel nem akar működni, csak ha újra ki és bekapcsolom a programot. -
-
grotib
tag
Lehet, hogy egy 1500-as procis, 1000MB memóriás géppel bejön az állításod, de egy szerényebb gépen bizony nem árt besegíteni az androidnak az optimizálásban. Én egy App Cache Cleanert és egy Fast Reboot progit használok, rendkívül paraméterezhetőek, ajánlom a gyengébb géppel rendelkezőknek. Ezen kívül a task bezáró progi is jó szolgálatot tehet.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Mekkora félrefordítás már, hogy a "plan"-t tervnek fordítja az illető? Miért fordít az, aki nem tud angolul? (Ugye itt a plan díjcsomagot, annak időszakát jelenti. Ráadásul félre is érthető, mert a felhasználó azt hiheti, hogy a jelenlegi elhasználás mellett ennyi lesz az adott időszakban az összfogyasztása, holott a díjcsomag időszakának valós fogyasztását látja.)
-
FeRkE
őstag
És be van rendesen állítva a progi, hogy mikortól van számlazárás, meg illyesmi?
A terv és a hónap fül között lehet pl olyan különbség, hogy ha beállítod neki hogy ne hónap elejétől számlázzon (pl nekem a Vodánál 20-án van számlazárás), akkor a plan-nél mást fog mutatni, mint az aktuális hónapra vetítve. Mert a hónapnál az első nap és az utolsó nap közötti forgalmat mutatja, a plannál meg mondjuk minden hónap 20-a és az előző hónap 20-a között (nálam). -
FeRkE
őstag
Nekem meg pont nem ez a tapasztalatom, A 3G Watchdog nálam jól működik, sokkal pontosabb, mint pl a Call Meter NG (korábban ezt használtam adatforgalom mérésre). Legalábbis a Vodafonos Mobil app-pal összehasonlítottam, és hó végén max 1-2 MB eltérés volt a Vodafone mérése és a 3G Watchdog mérése között, míg a másik progi jóval pontatlanabb volt.
-
club1
veterán
Mobilnetet vagy wlan-t használsz? Mindkettőnél elég gyakori probléma az automatikus frissítések miatt, hogy az operációs rendszerek készenléti módban alapból kikapcsolják a wlant/mobilnetet. Azaz ezeket folyamatos elérésűvé kell tenni a nem push-os mail kliensekhez (ellenkező esetben timeout miatt a következő frissítéskor próbálkozik a kliens).
-
VeryByte
őstag
Izé, azzal néha én is szívtam...
Beállítások:
Account:
ActiveSync Only
domain\username, és utána a this is my e-mail address NEM bepipálva
Email address és password beállítása
Connetion:
Szervernév kintről
Uses SSL be
Fetch and trus certificates be
Advanced:
Ez ahogy szertnéd, mondjuk én nem push-olok, inkább be van állítva 30 percre. De push-al is megy.A kérdés persze az, hogy a vállalati Exchange-eteken engedélyezve van-e az ActiveSync.
Illetve melyik Exchange verziót használjátok.(Nekem egyszerűbb volt, én vagyok a rendszergazda. :-))
-
zozyk
addikt
Magyar FB innen van : http://www.hunapk.hu , a gyári nem tartalmaz magyar nyelvet.
RootRulez munkája a magyar FB,többek között...
Sok más magyarított program megtalálható,ezt a topikot kell nézni : Magyarított Android alkalmazások [olvasd el az 1. hozzászólást!]
-
Foose
addikt
Nem nem,jó ez. Csak nem tudom miért,nagyon nehézkesen töröl. Azóta már nincs fent a térkép sem,csak nem tudom miért írt rá hibaüzit,ha most meg már nincs fent. De egy-két apróbb dolog még nem jön le,próbálkozok. A gyári facebook appot hogy kell leszedni? Minden hozzá tartozó fájlt is?
(#1769) kymco ICS 4.0.4 -
Foose
addikt
Gondolom mivel androidos telóba akarta rakni a navit,azért kérdezte itt. Ha symbianos topicban kérdezte volna,akkor meg azért szólják meg ott. Viszont ha nem kérdez,nem is lesz tájékozottabb soha... Szerintem egy kicsit akkor is lehetett volna máshogy fogalmazni,mint hogy "konkrétan leestem a székről" Téma OFF,nem akarok emiatt én kapni...
-
Foose
addikt
Nem biztos hogy mindenki olyan tájékozott,mint aki itt ül napokat a fórumon...! Szerintem.... És ha átgondoljuk,honnan a szöszből tudná valaki,hogy amit (nagy örömére) pénzért megvett,azt később más telóban nem fogja tudni használni?? Oké,aki kicsit jártasabb a mobilok világában,az meg nevet az ilyenen. De ilyen apróság miatt miért kell ilyen lenézően beszélni valakivel?? Emberek vagyunk,nem? Bocsánat,ha valakit zavart a hsz-om...
(#1588) fjani1981 Szerintem egyszerűen el kell felejtened a Garmint ha androidot használsz. Olyan navit keress,amit androidra "találtak ki"... Van bőven,csak picit kutakodj neten
-
tomy86
addikt
és Oldman2
Ha notification barra akartok kapcsolókat, akkor próbáljátok ki ezeket is: Widgetsoid vagy Notification Toggle Valamelyik csak jó. -
-
atillaahun
veterán
-
gipsztigris
addikt
Szerintem egy kis tévedésről van szó részéről!
Ha be van kapcsolva a bluetooth, akkor kocsiba beszállás után kapcsolódik automatikusan a kihangosítóhoz, de CSAK akkor ha előtte párosítva lettek az eszközök.
Nekem is volt Omniám, de olyat nem tudott, hogy szagról (vagy ki tudja miről) felismerje, hogy a közelében van egy BT eszköz és bekapcsolja saját magát!
-
xSide
őstag
Egyszeri betöltés 1MB-ot emészt fel, ezt úgy tudnám javitani hogy a kisméretű térképek csak feliratozott ikonok lennének és akit amelyik érdekli azt nyitja meg...
Egyébként az idokep is ennyit eszik, a koponyeg kevesebbet és a böngésző sem spórol sokat!
Reggel megnézem wifiről, napközben eseménykor mobilnetről és azt látom ami számit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged