Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
ABal
Nem tudom mire gondoltak, fekete tokom van, én kilőttem azt, hogy magától kikapcsoljon, ami mondjuk hülyeség volt részemről, mert screen offal kilövöm, de elvileg akkor be kellene kapcsolnia amikor csúsztatom a tokba, de ezt még nem ellenőriztem vissza.
Az viszont biztos, hogy amikor húzom elő a fekete tokból, akkor azonnal bekapcsol, tehát a szenzor érzékeli amint a tokból kiveszem és nem a kezem van a szenzor előtt.
Nálam csak az a probléma jelentkezett ,hogy ha huzamosabb ideig áll a telefon, pl. éjszaka, akkor reggel nem akar működni, csak ha újra ki és bekapcsolom a programot.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 9. generációs irodai / netezős konfig (i5-9400/8GB/240GB)
- Steam Deck 256gb + Grip
- Hatalmas csomag vicc áron ,minden új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 700W
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,SSD,Szép állapot