-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz turbobusa #42561 üzenetére
Viral Floating Youtube Popup
Nálam leváltotta a gyári youtube appot. -
wardemi
senior tag
válasz turbobusa #12604 üzenetére
én 4.2.1-et használok nem értem igazából, hogy mi aggaszt téged ennyire őszintén :\. Kikapcsolás alatt a teljes kikapszolást érted? Am igen ott és az ikonoknál is azért rezeg 1-et hogy tud hogy megfogtad azt a nyanvatt ikont. Szerintem nem hülyeség sőt jó visszajelzés is, ez megint ember függő lesz ez van sajna megszoksz vagy megszöksz. Esetleg majd ha lesz rá rom majd ott kioldhatják ezt amúgy meg nem hiszem.
Gyorsindító alatt mit értesz? alsó sávnál a home stb gombok? Elvileg ha igen akkor csak simán ráhúzod a zenelejátszó ikonját és kész. Ha jól értettem a problémát.
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
pikszel
addikt
válasz turbobusa #12597 üzenetére
Ezt nézted már?
A másik esélyes dolog: beállítások > hangok > itt nincs valami rezgés opció?„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Des1gnR
őstag
válasz turbobusa #12597 üzenetére
Szerintem ezt beleprogramozták a romba és nem kikapcsolható, esetleg másik launcher használatával, de ez csak egy tipp, lehet hülyeség
Nézz be a telefon topikjába, ott tudják majd a választ: [link]v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
LonGleY
veterán
válasz turbobusa #10952 üzenetére
Az komoly! Az azért rendesen kimeríti a zaklatás fogalmát. A helyedben a szolgáltatóval beszélnék első körben az ilyenek letiltása végett, és azt sem árt tisztázni náluk, hogy külsős cégnek engedélyezve van-e a számod kiadhatósága (bár ha egyszer már bekerültél a fincsi körbe, mindegy is).
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz turbobusa #5993 üzenetére
Mit értesz egyedi menü alatt? Olyan launchert teszel rá amilyet csak akarsz. Mondanál olyan alkalmazásokat amik csak Samsungra vannak, és nincs alternatívájuk más gyártmányú készülékre?
Én a jövőben biztosan nem veszek több Samsung terméket. A magyar support valami borzalom. A bejelentéseiken pedig már csak röhögni tudok. Kínomban. ("Mini2 megkapja a JB-t". - Aha, persze. Biztosan. - "Tab 7 Plus megkapja a JB-t" - Még ICS sem jött ki a magyar régióra. )
(#5994) darvinya:
Ez igaz. Köszi a kiegészítést.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
dokee78
félisten
-
Dottore
addikt
válasz turbobusa #1211 üzenetére
72 x 72 px. Ez a mérete (240 dpi) a drawerban és a screenen látható app és redszer ikonoknak. Kisebb képernyőnél (120, 160 dpi), a képernyő méretének (36 x 36, 48 x 48 px) megfelelően fogja megjeleníteni.
Nagyobbat a tabletek miatt használnak. pl. 96 x 96 px és 512 x 512 px
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest