Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan hívás blokkolót, ami 2 simes telefonba külön kezeli mindkét simet? Tehát be tudom állítani, hogy 1. simről pl. hétvégén csak whitelist hívások jöjjenek miközben a sim2-ről mindent engedjen át?
A javasolt blokkolónál és más népszerűnél se láttam ilyen opciót
Plusz funcióként nagyon jó lenne, ha a blokkolt hívónak előre beállított sms-t küldene - pl. hétvégén nem vagyok elérhető.. -
sgery
őstag
Sziasztok!
Átolvastam az összefoglalót, de erre nem találtam benne progit:
Felállás: a céges kocsikba betennék egy olcsó androidos telefont elrejtve, ebben csak netes kártya lenne. Nyomkövetéshez használnám, tehát olyan program kéne ami folyamatosan és biztosan fut a háttérben és én egy pc-ről látom melyik hol van. A legjobb az lenne, ha a google maps-on látnám mindezd, illetve ha menteni is tudnám visszamenőleg ki merre mikor járt.
Olyanra gondoltam mint a google idővonala, de ennél nem láttam olyan lehetőséget hogy élőben nézhessem ki hol van.
Előre is köszönet -
sgery
őstag
Sziasztok!
Sajnos nem igazán találtam olyan programot amit kerestem, ezért hátha ti tudtok segíteni:
tehát a cégemhez kellene egy olyan program, amit több dolgozóm is a telefonján tud használni és ezeket kellene vezetniük rajta:- Pénzügyi kiadások és bevételek (tudom sok ilyen program van ,de egyiknél sem találtam olyan opciót, hogy az adatokat automatikusan excelbe vagy általam pc-n megnyitható és felhasználható file-ba szinkronizálja akár dropboxba - tehát emberem beír valamit, program magától fel is szinkronizálja a változást a dropboxba. továbbá ezen felül van widget-e is a programnak hogy gyorsabb legyen a művelet, arról nem beszélve hogy érthető és egyszerű legyen, egy kiadásnál ne kelljen 120kérdésre válaszolni..)
- Napi munka vezetése. Tehát hol járt, mit csinált és meddig. Szintén szinkronnal, widgettel könnyen hezelhetően
- Napi munkaerő kezelése: ki dolgozott, mennyi időt és mennyi kifizetést kapott. Szinkron, widget...
A legfontosabb mindegyiknél az automata szinkron és a könnyű kezelés.
Szóval léteznek ilyen programok egyáltalán? Én nem találtam
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Olyan plugint keresek a Tasker progihoz, ami nem csak olvassa az nfc chipet, hanem azt is látja és jelzi, ha elveszem onnan. Hogy érthetö legyen: A kocsis tartóba tenném, ha berakom elindít ezt azt, mikor kiveszem érzékeli és kikapcsol ezt azt.
Amiket eddig találtam csak olvasni tudták a chipeket.
Elöre is köszönet -
sgery
őstag
Sziasztok!
Namár most van ugye a microsoft office-nak a one note programja, ami pc-n nagyon jó, minden igényemet kielégíti a samsung smart pc pro-n. Viszont van nekem egy galaxy note 2-öm, amire felraktam a marketben lévö one note-ot és az a helyzet, hogy ez valami lite béna verzió, még tollal sem lehet bele írni.
Szerintetek lesz valami fejlesztés ezen a téren? Vagy van valami progi androidon, ami a one note-al szinkronizál és telefonon is jó? (mert pc-n továbbra is ezt használnám) -
sgery
őstag
Tudtok olyan programot, amit ha felteszek egy telefonra az alábbiakat tudja:
1. nyomon követés, más mobilról / netről látható hol van
2. Folyamatosan adatokat tárol / küldd a helyzetről, ezt menetlevél szerűen ki is írja / továbbítjaHogy mire kell? Vennék egy olcsó androidos telefont, bele egy simkari, ez menne a munkásautóba. mindig tudnám hol van és menetlevelet sem kellene írni hozzá.
Azt tudom, hogy multi alarm stb...-nek van ilyen szolgálatása, de nem akarok havi 10e-ret költeni egy 50e-res beszerelés után, mikor ezt tized áron meg tudom valósítani én is..
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Létezik bármi olyan üzenetküldő app. amit nem tud lekövetni senki (még a hőn szeretett államunk sem) tehát nem visszafejthető csak és kizárólag a készüléken, amire küldtem?
Ugyan ilyen telefonban? Pl. Viber?
Semmi rosszra nem gondolni
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest