- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Aki sokat van uton, annak ajanlom a Traffi Hunter-t, en ma teszteltem elesben, tenyleg hasznos app.
Olyan traffit is jelez, amit nem a yard tesz koze, 3 ilyenbe is belefutottam. Nalam 5*-ra vizsgazott.
-
wertigo1984
őstag
Szép estét mindenkinek!
Olyan kérdésem van, hogy ha a tabra töltök bizonyos launchereket (ics, nova stb), akkor az ikonok egészen aprók lesznek, és a kezdő képernyőn össze-vissza rakja őket.
Ez a felbontás, és a kijelzőméret miatt van? Go Ex-nél tökéletes nagyságú, és pixelmentesek az ikonok.
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Egy meglehetősen ritka telóra tettem szert (HUWAEI U8800 Pro), és ezen tanulgatom a droid kezelését. Milyen programok letöltése javasolt kezdetre? Olyan internet adatszámlálót, amit ha beállítok, hogy ennyi megától ennyi megáig mutassa a már elhasznált adatmennyiségemet, tudtok ajánlani? Szükséges vírusírtó? (whatsapp, viber, bp menetrend már rajta vannak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest