- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Akkor a probléma sem számottevő, csak érdekelt volna, hogy mire jó nap mint nap. :]
Nekem egyébként ez vált be, egyből kimutatta a sunyi akksiszopókat: Wakelock Detector. De mondjuk ezt sem tartanám a gépen mindig, ha amúgy nem nagyon változtatok a szoftveres környezeten.
-
gatto_
senior tag
Ráadásul ez egy Iphone teszt, ami másfél éves. Azóta az összes programból kijött 10-15 frissítés, ami vagy javított vagy rontott rajtuk.
Én jártam úgy az Endomondo-val, hogy hónapokig gyalog jártam munkába, rendszeresen bekapcsoltam, és általában 1,6 km-ert mért pár méter eltéréssel. Aztán kijött egy frissítés, és 1,6 km hirtelen 2 km fölé ment. Össze vissza ugrált a térképen a gps. Azóta megint kijött vagy 3 frissítés, most nem tudom mit csinál, mert ritkán megyek gyalog.
-
jackbacsi87
senior tag
Ez így igaz, de szerintem függ azért a felhasználástól is. Futásnál viszonylag lassú sebességgel mész, endo 6mp-es átlag mintavétele oda megfelel. Biciklizéshez viszont a nagyobb mintavétel alkalmasabb.
A biciklis tesztemnél valami ilyesmi volt:
kmóra:
össztáv:11.km
max 47.3km/h
átlag: 22.4km/hsportstracker
össztáv: 10.56km
max: 47.1km/h
átlag: 22.2km/hendo
össztáv: 10.48km/h
max: 43.7km/h
átlag: 21.68km/h -
pete_21
addikt
Köszönöm!
Megtaláltam, megcsináltam, ahogy írtad, de nem jelent meg a Naptárban továbbra sem semmi.Végül visszatettem a mentést, ez egy Alcatel OT995 telefon, a gyári ICS fut rajta. A Naptár bejegyzései szinkronizálás után sem jelennek meg a Google-fiókban. Próbálgatás után arra jöttem rá, hogy a benne lévő bejegyzések a localhost, és Default naptárhoz tartoznak. Ha új bejegyzésnél is ezt választom ki, nem jelenik meg neten a bejegyzés, de ha egy új bejegyzésnél már a Gmail-es címemet választom ki tulajnak, akkor már egyből megjelenik Google-ben. Sajnos a meglévő bejegyzéseknek már nem lehet módosítani a tulajt.
Van valakinek bármi ötlete, hogyan tudnám átvinni a bejegyzéseket? Esetleg valami Naptár export funkció?
De azt nem értem, hogy a Titanium-os visszaállítás után miért nem jelentek meg a bejegyzések. -
pete_21
addikt
Ez jó lenne! Kipróbálom majd, egyelőre még töltődik. Teljes CWM mentésből hogyan lehet vele visszaállítani csak a Naptár cuccait?
(#27711) hunfatal: Én is SwiftKey-t használok. Két problémám van vele: Amikor belekattintok egy szövegbeviteli mezőbe, kell néhány másodperc, hogy megjelenjen a billentyűzet. Kicsit zavaró. Illetve a szótára nagyon nem ismeri az igekötős igéket...
Ezt leszámítva jó a szótára.
A Kii-nek jobb a szótára, illetve az hamar megjelenik gépelés előtt? -
fatal`
titán
Én nem emlékszem ilyenre, aztán lehet, hogy rosszul tudom.
Fizetősből ezekszerint nem próbálhatok ki több verziót? Mondjuk megnézném egy fél évvel később, hogy javították-e a hibát / bekerült-e a funkció, ami miatt visszakértem korábban a pénzt és erre nincs lehetőség? Jó nagy marhaság lenne.
-
bucsupeti
senior tag
Fotózáshoz ProCapture-t használok. Van Free változata is de nem tud egy két fontos dolgot, de 3 dollárért azt gondolom megérte megvenni a teljeset. Tud sorozatot is lőni, beállítható hogy hány képet csináljon egy nyomásra.
Nekem bevált, szerintem a legjobb kamera app. -
tonyqa23
senior tag
-
-
LordRajZoL
aktív tag
Röhögni fogsz
Töltö mindig nálam
Melóhelyen rakom fel, ahol tudom töltöm telót
Másról nem akkor netbookról töltöm
Powerbank nálam van van egy 2000 mAh varta, egy mezei 3 akkus usb-s töltö, illetve egy bruálisabb de ez nem mingig, ha plusz idö kell http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=200034
Kocsmáknál meg 3 szempont van
1 konnektor, 2 sör, 3 wifi
xDNaptár infó
Rápakoltam helyeket is igy jelzi mikor kell indulni
Idöjárás
mozimüsor
Ténylegesen inkább szép mint használható de ez azért van mert pl amerikai maphoz képest el vagyunk maradva de rendesen. -
-
fatal`
titán
Link2SD / Mounts2SD ha kicsi a tárhely. Keyboard Manager, ha van fizikai billentyűzet (én képernyőbillhez a swiftkeyt, fizikaihoz a smart keyboardot használom).
Igazából szerintem nincs ilyen, hogy milyen appot érdemes használni. Olyat, amire szükség van.
Pl. nekem az SD Maidre nincs
-
quailstorm
félisten
-
Tyer
őstag
Pesten, hogy hogy juss el Szolnokon a Kossuth utcába? Valószínű
Vagy Nyíregyházán, hogy merre menj, mikor lezártak egy utcát, és bekanyarodsz egy egyirányúba?
Sokszor az ujratervezés életet ment...
A másik, hogy ha valahova mész, akkor nem akarsz 3 utcánként megkérdezni valakit...De... Háromhuta Petöfi utca14. Számba ha megyek, akkor Fony-nál merre és hol forduljak?
-
csabám
addikt
Tegnapi nappal átálltam én is, viszont annyit észrevettem, hogy ha telefonon a greaderben elolvasom a híreket, majd megnézem a webes google readerben, akkor ott maradnak olvasatlanul.
Nem probléma, csak gondoltam megjegyzem
Egyelőre ismerkedem a feedlyvel telefonon és webes felületen is.
Bár lehet, hogy maradok a telefonon a greadernél.Más mit használ ilyen célra vagy mit fog használni jövő héttől?
-
xenom0rph
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
Erre anno azt mondták, hogy nem erőszak a disznótor....
Aki nem szereti a droidot, ne használja...
Ezt a fajtát hanyagoljátok itt, nem a droid vs bármi más a téma és nem is hogy a gányolt rendszereken mi fut, konkrét alkalmazások konkrét és általánosan használt nem egyedileg hegesztett rendszereken... Windows topikban sem tárgyalnak Win7-es progikat PII rendszereken 64 MB memóriával.... -
De mint írtam is, ezzel nagyon csekély a megtakarított akku idő... És itt nem azt kell nézni, hogy csak nálam van a telefon, és hozzá sem nyúlok, hanem ha már eleve a kolléga használ mobilnetet is, akkor már elenyésző lesz a különbség. Pláne nagyvárosban ahol szinte mindenhol van 3G..
-
darvinya
titán
Passz, mert tavaly nyár vége óta mindig törlöm az adatokat unistall előtt.
Azóta elég sok app-ot próbáltam már.(#23861) hunfatal
Szerintem egyértelműen leírtam, hogy minden Google visszaállítást tiltok.
Elég volt amikor NeoV-nél megszívatott.TB nem használok, szeretek mindent tisztán újra telepíteni.
-
quailstorm
félisten
Mivel nem használom a rendszert, ezért nem tudom. De még nem volt olyan hogy ne a hiányosságokkal szembesüljek azonnal. ami hiányzik pl, az a rendes alkalmazásváltás, emiatt nem is volt sose droidos telefonom, nem éri meg a kényelmetlenség. Játékokkal is az van hogy mindig eltalálom mi nem megy az adott IGP-n. Szóval ha valaki adna egy droidos telót tuti 1 hét alatt kikészülnék tőle. Majd ha lesz ilyen megírom. Egyébként mivel linux alapú, és open source, kvázi minden benne van. Csak magával a VM alapelvvel van baj. A proxynak is benn kéne lenni, droid 2.2-ben is volt már... Ami fájdalmas volt az az 1.5-2.1 vonal. Ott még vannak olyan dinamikus előrelépések mint:
"A galériában már több fotót is ki lehet választani egyszerre, mely megkönnyíti a törlést"
kamera LED támogatás, videófelvétel támogatás, meg a GL ES2 is 2.2-óta van, oszt van egy rakat teló ami hiába rendelkezik a hardverrel, 2.1-en ragadt. Meg az sd telepítés, na az is vicces volt. Szóval elég béna volt 2.2-ig, azzal viszont már el lehet lenni rettentő gyenge hardveren (pl ARMv5 416MHz). Szinte minden másra meg van 2.3 valahogy.
iOS 3-nál azon az új feature-on sírtam be hogy copy paste. N95-tel pen key mellett ez nevetséges volt. De ez elmúlt, a Nokia meg bealudt, a rendszeremnek annyi
WP-ben én is néztem az officet kerek szemekkel. WinMO után mást vártam...Azt meg inkább nem kommentálom hogy másodjára se jutott el az agyadig, HOGY NINCS OTT AZ A K**** BEÁLLÍTÁS. Azt kerestem.
Valószínűleg nem megfelelő symbianos telefon volt a kezedben(az S60v5-ös telók hardvere a Samsung monte szintjén van...), nézz meg egy Nokia 701-et türelmesen ha teheted.
Egyébként droidra mi a jó office? Kingsoft új kiadását tudom csak. Quick office az ilyen txt megjelenítő szint.
Ja és én is WP 7.8-ban néztem, HTC HD2-őn
Esetleg ha van valaki, aki azon már cserélt digitizert, az pls dobjon egy privátot, hogy milyen módon lehet könnyen leszedni róla.Valószínűleg az lesz hogy holnap kipróbálom ezt: [link] meg a hasonló appokat.
(#23717) Tenager18 bluetooth-szal küldj rá egy fájlkezelő apk-t. pl: totalcmd, azt ha nem megy, akkor cyanogenmod.
Jártak már úgy pár 2.1-es telefonnal hogy kizárta magát. Se market se bluetooth fogadás, se gyári fájlkezelő. Repült is rá a CM7 de ízibe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Projektor topic
- Nintendo Switch 2
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest