- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gezatata
aktív tag
Vannak olyan alkalmazások amelyek nem jelennek meg, országunk Google Play -én. De ha ha például a Google Play ugy látja hogy Amerikai hámozatlan vagy akkor elérhetővé válik.
Pl Toggle Settings|Profiles Lite elérhető de a fizetős változata nem jelenik meg csak bizonyos gsm hálózatok esetén2-3 éve használtam valami "enabled ...." nevű alkalmazást de most nem találom sehol
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, nekem egyszerűbb problémám van a Google Drive-val. Remélem, csak én vagyok a béna...
Megírok otthon félig-meddig egy munkaanyagot Word-ben, szinkronizálom a Drive-ra, meg is jelenik. A munkahelyemen kinyitom a felhőben a Word-öt - nem töltöm le, mert szigorú a céges policy - javítgatom, kiegészítem. Erre a gdocs formátumban menti el, s amikor este otthon folytatnám a munkát, már két anyagom van, egy Word, meg a javított gdocs. Hogy kell összefésülni a Wordbe? Nekem nem kéne ez az állandó duplázódás, egy anyag kell, amit hol PC-n, hol mobilon javítok-csiszolok tovább, s mindig az utolsó állapot kéne csak. Nem ez lenne a logikus?
Hogy kell ezt megcsinálni? Köszi
-
gipsztigris
addikt
Ilyet tud a Netmonitor de csak saját készülékről érhető el.
-
-
Tisztelt air !
Nem kértem hogy bárki is fikázzon egy prémium kategóriás samsung S4 telefont ,mert nem sok értelme lenne megítélésem szerint.
Építő jellegű hozzászólásodat azonban köszönöm, kicsit túlspiráztam a dolgot a hotspottal,hogy bejelöltem,mert nem kellett volna.
Sima aktív wifi és usb kapcsolat megosztása,így már müxik
Köszönöm a segítségedet
-
-
-
-
mcsm88
senior tag
Kipróbáltam az összes javaslatot, de a Tasker jött be a legjobban. Ezzel mindent olyat be lehet állítani amire szükségem volt. Most már képernyőzárkor rögtön bont minden forgalmat (ha nem megy közben az endomondo), de óránként szinkronizál, ha otthoni üzemmódban vagyok, akkor wifin, ha máshol akkor mobilneten. Be tudtam rajta állítani napszaknak, és akkuállapotnak megfelelő hang és fényerőt, stb-t. Ez valami baromi jó app, csak azt nem tudom miért nem ismertem eddig.
-
Narxis
nagyúr
Az oké, hogy a véleményed csak az a probléma, hogy nem valós tényeken alapszik. Ezek az appok nem zabálják az akkut és nem tartom szerencsésnek ha valaki a mai technológiai lehetőségek mellett belenyugszik az okostelefonjának vagy tabletjének az elvesztésébe. Ha te nem élsz vele az rendben van de ne bátorítsunk mindenkit erre a magatartásra. Ő szeretné bebiztosítani az eszközeit nyilván mindamellett, hogy nagyon vigyáz rá.
-
Narxis
nagyúr
Most komolyan abba akartok belekötni, hogy lopásgátló ezen appok gyűjtőneve? Nyilván a visszaszerzésben segíthetnek nem pedig a megelőzésben.
-
Nocsesz1
senior tag
-
Collos23
tag
-
hito
nagyúr
-
LonGleY
veterán
Világos, már ahol támogatott. De én azt elég megbízhatatlannak találtam. A legrosszabb benne, hogy egy véletlen katt után nem tudom takarítani a feed-et (igaz, nem mostanság próbáltam). Alternatív módszernek azért nem rossz szerintem, amit írtam. A Solid itt eleve úgy nyílik, hogy egyik oldalon a Dowloads, másikon a DB figyel, gyakorlatilag pár másodperc az egész művelet.
-
kovisoft
őstag
Sajnos jól működő közelségérzékelővel is előfordulhat, főleg nagyobb méretű telefonoknál és ha nem pont középen van az érzékelő. Az enyémen pl. egészen jobb oldalt van, tehát ha a fülem a telefon bal oldalánál van, akkor azt nem érzékeli. Persze én tudok erről, és ügyelek rá, hogy jól tartsam a telefont, de sokszor mikor másnak odaadom, akkor látom, hogy bekapcsol náluk a képernyő miközben telefonálnak.
-
-
-
"Nem lehet kikapcsolni. Mégpedig azért, mert írásjelek után kötelező szóközt tenni."
Ki mondta, hogy nem akarok szóközt tenni? Csak idegesít, hogy automatikusan berakja. Ráadásul email címeknél, vagy az egyetemi azonosítómnál amikben vannak pontok ott is egyből tesz szóközt, pedig ott nagyon nem kell. Ezért akartam kikapcsolni. Meg megszoktam, hogy én rakok szóközt, így néha kettő szóköz is lesz, mert automatikusan rányomok már a szóközre.
-
Tyer
őstag
Szerintem mert ahogy pörög a fórum, átsiklik a figyelmem fölöttük.
Leírás, ez alapján már ki lehet ismerni.
Amugy kb havi rendszerességgel leirom, hogy a mai viszonyok közt NEM LEHET pontosan beállitani a tarifacsomagot, de kb értékekkel lehet számolni. Díjban nem pontos, percben igen.
Ma már nincs olyan, hogy a Telenoros 20as, a T-s 30-as, ezért nem lehet beállitani, csak kb-ra. -
snowdog
veterán
Pedig én csak erre reagáltam.
"Lehet, hogy én vagyok a gyengeelméjű (sőt biztos), de ennek a mondatnak mi az értelme: "pc-ről telepítenék play google alkalmazást telóra"?"
Mert szerintem meg a mondatnak van értelme, ahogy azt korábban leírtam. Még ha kérdező tudat alatt nem is erre gondolt.
-
snowdog
veterán
Hogyan megy az internet a PC-ről a telóra?
Ne legyetek már ennyire értetlenek. Én is így töltöm le a Play-ről a programokat. A kiválasztás sokkal egyszerűbb egy nagyképernyős monitoron, mint a 4 colos telefonon. Kiválasztom a progit, rányomok a Telepítés gomba, és a telefon meg WiFi-n letölti a programot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged