- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
simico
aktív tag
válasz
persnongrat #33337 üzenetére
Simán működik. Azt az egyetlen parancsfájlt kell futtatni amit a README fájl ír. A telefonon az USB hibakeresést ajánlott bekapcsolni.
-
air
nagyúr
válasz
persnongrat #33264 üzenetére
Neked is ajánlom figyelmedbe a #33251-ben linkelt írást. Azért.
-
virkir
veterán
válasz
persnongrat #33267 üzenetére
Nem igazán látom még át a logikáját, nem azt csinálja amit én akarok.
-
MurdR
veterán
válasz
Azért mert a fórum szabályzata tiltja a warez kibeszélését, ajánlását és mindent ami vele függ össze. Én sem értek vele egyet, de ez van.
Bocsánat, ez belefért volna egy hszbe is, későn kapcsoltam hogy ez u.az a topic
-
kovisoft
őstag
válasz
Az is vicc, amit egyesek a "hárombetűs" elnevezéssel művelnek. Tisztára mint a Harry Potterben a "netuddki". Ha nem ejtjük ki az igazi nevét, akkor már nem is ugyanarról beszélünk, mi?
Hogy ON is legyek: Nem az E-Robot-ra gondoltál véletlenül?
-
virkir
veterán
válasz
Ez az igazi láma
Bár én kezdek beleőszülni. -
Tyer
őstag
válasz
persnongrat #31611 üzenetére
Ezen gondolkodom már én is...
Csak ha meg nem vagyok itthon azért nem jön röosszul, hgoylátom, hogy rámirt valaki -
Jazz
veterán
válasz
persnongrat #31549 üzenetére
Van olyan app ami ezt csinálja. Aktív marad a proxi sensor, így annak aktiválásával ébreszt. De azt látod ha aktív (vörösen az infravörös sugárzót).
(#31562) xSide: valami olyanra gondoltam, ami megmutatja mi az a process, amitől ez történik.
-
Probert75
addikt
válasz
persnongrat #31521 üzenetére
Már látom, tényleg indulgat újra magától a Google Play Music, ha a wifi vagy a net aktív. Így kénytelen voltam letiltani az üzemelését.
De megtaláltam a legszebben szóló zenelejátszót. A CityGlo Music Player szól a gyári fülesemmel a legszebben. Az equalizer és az egyéb beállításai nagyon jól összhangba hozható. Másnak is ajánlom, aki szépen szóló zenelejátszót keres éppen. -
ageszka
csendes tag
válasz
persnongrat #31517 üzenetére
szerintem nincs olyan alkalmazás,ami nem fér hozzá bármilyen adatodhoz, csak van aki kéri ezt, de ha nem kéri az nem jelenti, h nem fér hozzá...
ha az adatainkat akarják, megszerzik, veled vagy nélküled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest