- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
persnongrat
tag
Van itt valaki, aki Helium Backupot használt linuxos gépről?
Valahogy nem akar összejönni és doksit nem találok hozzá.
Vagy az csak félreértés, hogy linux alól is működnie kellene? -
persnongrat
tag
válasz
Probert75 #33250 üzenetére
Le vagyok maradva: beírta, hogy iGO? (más három betűs, navigációs szoftvert nem ismerek).
Ez önmagában miért warez?--------------------------
Más: azt hiszem, itt is ajánlottátok már a llama nevű profil kezelőt. Én úgy emlékeztem, hogy egy magyar srác a szerzője, viszont amit találtam a play-en, az... Szóval nem vagyok biztos benne, hogy azt találtam meg, amiről itt a fórumon olvastam. Tudna valaki egy linket hozzá, ami biztosan az, amit itt sokan dícsérnek?
(bár lehet, hogy keverem a topikokat és a Note2 topikjában volt róla szó) -
persnongrat
tag
Nem tudom, milyen telefonod van.
Az enyémnek van olyan (kikapcsolható) funkciója, hogy ha alvó állapotában közelítek felé a kezemmel, akkor bekapcsolja a kijelzőt és kirak pár státusz infót. Kipróbáltam, ha csak eltakarom az e célra szolgáló érzékelőjét egy ujjal, arra is úgy csinál, mintha...
A tiédnek nincs ilyenje? -
persnongrat
tag
-
persnongrat
tag
válasz
Probert75 #31489 üzenetére
Az egy érdekes darab!
Olvastam, hogy egyesek szerint nagyon pocsék a hangja. Nekem jobban bejön, mint a Samsung(?) gyári lejátszója.
Viszont azzal nekem is teli a búrám, hogy automatikusan elindul és fogalmam sincs, mit csinál olyankor.Visszatérve a hangminőségre: a mobilomhoz kapott fülhallgató más készülékekkel egy fos. Ha a telefonnal használom, akkor egész elfogadható. Ugyanezen a készüléken a Sennheiser fülesem használhatatlan, ha nem piszkálom az equalizert, mert egy bizonyos frekvenciát túlságosan kiemel valaki. Csak azt nem tudom, hogy a fülhallgató vagy a telefon.
-
persnongrat
tag
A másik topik eléggé kihaltnak tűnik, hátha ti tudtok segíteni: olyan ingyenes napló alkalmazást keresek, amiben dátum, időpont szerint, táblázatosan tudnám vezetni a vércukor értékeim (esetleg vérnyomás) napi alakulását.
Fontos lenne, hogy ne akarjon a t. applikáció végbélvizsgálatot is végezni (értsd: ne követeljen olyan jogokat, amik inkább spyware kategóriába sorolják az illető programot, ne akarjon a névjegyekhez, tel.számokhoz, híváslistához hozzáférni, ne legyen szüksége az aktuális helyzetemre stb.)Tudnátok ilyet ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest