-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
Hibás a link, a kettőspont hiányzik a https után. Helyesen: MapFactor: GPS Navigation.
-
-
snowdog
veterán
Nekem is van regem a Szerencsejáték oldalon. Mikor regisztráltam megadtam a telefonszámomat, és egy négyjegyű PIN kódot. Tehát a telefonszám alapján azonosít, és szükséges a négyjegyű kód (annál aki regnél megadta, nem volt kötelező megadni). Ezek után választhatsz hogy az ottani egyenlegedből, vagy a telefon egyenlegéből vonja le a szelvény árát. Az egész SMS alapon működik, ennek is van sms díja.
A Szerencsejáték oldalon [link] "Beállítások" menüpont (jobb felső sarokban), majd a "Mobiltelefonszám SMS fogadáshoz:" mezőben adhatod meg a telefonszámodat.
-
snowdog
veterán
Abban a konkrét esetben nem ért semmit, aztán volt eset, amikor meg meglett a telefon. Tehát nem érdemes mindenből általánosságot kreálni.
"A Sziget-fesztiválon egy önkéntes, B. Ádám nyúlta le egy olasz fiatal talált tárgyként leadott készülékét. Balszerencséjére azonban a tulajdonos egy alkalmazást telepített a telefonjára, amely lefotózta a tolvajt, és a GPS-koordináták kíséretében elküldte a képet a megadott e-mail címre."
Azon kívül hogy meglett a telefon, a tolvajt is elkapták. Gondolom annak idején többen is olvasták ezt a hírt. Én pont ennek a hírnek a kapcsán figyeltem fel ezekre az alkalmazásokra.
És mit mond a szakember?
"Minden okostelefon tulajdonosnak érdemes felkészülni egy esetleges lopásra. Ezt tanácsolja Csizmazia István IT-biztonsági szakértő, az Antivírus blog szerzője, aki szerint a népszerű platformokra számos olyan nyomkövető alkalmazás érhető el, amellyel egy másik készülékről egy internetes térképen megnézhetjük, merre van az elveszett, ellopott telefonunk, és távolról törölhetjük róla a személyes adatainkat." -
gipsztigris
addikt
Az új sim kártya hívószáma meglett,de zsákutca volt, mert egy beazonosíthatatlan (tulajdonosra) simet tettek bele. Valszeg már Romániában használja valami mocsok. Gondolom, az avast riasztás után kapott egy új romot a vas, és boldogan használják külföldön. A rendőrség sem találja imei-re keresve.
-
-
-
LonGleY
veterán
Engem nem zavar, ha valaki gyenge jelszót használ, tényleg.
De már törtem fel 6-7 karakteres RAR jelszót a saját gépemen
pár nap alatt... Az időigény egy pontosan kiszámolható dolog.
Plusz, egy olyan dologról beszélünk, ami egy átlagos IQ-val bíró
ember agyát nem terheli le, nem kerül semmibe.Ez online nyilván nehezebb lenne, hiszen elég gyorsan letiltanának,
ha másodpercenként több ezer jelszóval próbálkoznék. De mondom,
itt elsősorban az offline jelszótárolókról volt szó.canniball: Szerinted hogy a töcsben jön ide egy külön
autentikációt igénylő oldal? -
LonGleY
veterán
Nyilván nem angol szótárszavakat kell használni. Ennyi ésszel bírni kell azért egy jelszó generálásakor... Magyar szavak ragozva, egy-egy kis-nagybetű, 1-2 szám a végére, mindez a megfelelő hosszban. Azzal soha, semmi sem bánik el. Az ilyen 6-8 karakteres randommal még az én gépem is végezne pár nap alatt.
Nekem 15 tredecillion years jött ki az enyémhez hasonló jelszóra. Ha nem baj, nem várom meg, míg végzel vele...
-
törölt tag
+1
Én sem látom igazából értelmét. Nekem pl van egy kis füzetem, abba van minden pass. Azt törje fel valaki...Egyébként akinek ilyen progi kell, ez mindig ingyenes, és elég jók a vélemények róla: KeePassDroid
-
katalin888
aktív tag
Nyugi!
A telefonba mentett osszes nevjegyzekemet egyszerre szeretnem atrakni a google jelolesu nevjegyzekembe, mert maskepp nem szinkronizalja a google fiokommal!
Ezt a muveletet segedprogram nelkul csak import/exporttal tudom megoldani erre keresek egy kenyelmesebb megoldast! -
LonGleY
veterán
Akkor meg már zippelt TXT.
Azért írtam csak, mert a jelszavakhoz azért egy kicsit komolyabb védelem dukál (encryptelt adatbázis fájl), és kényelemben egészen más a kettő (csoportok, hierarchia, egyből kimásolhatóság, egyéb feljegyzések). Mindenre lehet alternatíva, de a dedikált programok fölényét nehéz elvitatni.
-
S e t h
nagyúr
System apokat nem lehet vele hibernálni root nélkül, ha jól értelmezem.
Viszont kipróbálva hasznosnak tűnik, viszont vmi gebasz lehet vagy a telefonommal(ráférne egy factory reset), vagy tényleg nem kedvelik egymást a novával, ahogy már vhol olvastam is a neten, hogy lassul a rendszer tőle. -
dodopek
addikt
Csatlakoztam.
Nekem nem sok mindent csinált, mert a HWA beállító alapból nem engedi indulni a felesleges dolgokat, de jónak tűnik az app. Az egyetlen, amit hibernálni akar, egy zöldrobot ikonos BLACK alkalmazás. Tudjátok mi lehet ez?
Tudtok olyan alkalmazást, ami nem smartos Samsung 6030 tv-t tud távirányítani Motorola telóról?
Köszi! -
atosan
veterán
-
Baku
aktív tag
Lehet, hogy elfelejtetted, de még létezik olyan, hogy KÉSZPÉNZ.
Na most: Ha én dolgozom mostanság, akkor ilyen formában kapok érte
ellenszolgáltatást, ezért nincs szükségem bankszámlát fenntartani.
Igen: KÉSZPÉNZZEL fizetem a számláimat, közte az okostelefonom
fenntartásának a költségeit is. (Bármennyire hihetetlen is ez neked...)
Nem azt mondtam, hogy nincs jövedelmem, vagy nincs pénzem.
Készpénzem VAN, bankszámlám NINCS.
Ettől értelmesebben nem tudom elmagyarázni.
Innentől - azt hiszem - nem az én értelmi szintemmel van a probléma... -
Baku
aktív tag
Miért függ össze a kettő???
Miért ne lehetne okos telefonom, bankszámla nélkül???
Egyébként volt is bankszámlám, meg lesz is nemsokára (remélem),
de egyetlen centnyi pénzforgalom nélkül havi 5€-ért nem tartom fenn...
(2 éve nincs olyan jövedelmem, ami miatt szükségem lenne rá...) -
Baku
aktív tag
Csak sejtem a megoldást:
(Mindenképpen becsület kérdése, és bizalom kell hozzá...)
Vagy:
A bankkártya tulajdonos belép az én fiókomba, ott megadja a bankkártya adatokat,
és a nevemben elvégzi a vásárlást.
A tranzakció után kártya adatok törlése nyom nélkül (ha ez lehetséges...)
( ez az én részemről igényel bizalmat, hogy kiadjam-e a fiókom hozzáférését)Vagy:
Én lépek be a fiókba Ő adja meg a kártya adatait, elvégzem a vásárlást, utána törlés...
(Mondjuk ez utóbbihoz tényleg marha nagy bizalom kell, és ismeretlenül nem hiszem, hogy
bárki megtenné...)Kvázi mindenképp személyes kapcsolat kell hozzá:
Én fel a netre, be a fiókba, Ő kártyaadatok bevitele, aztán vásárlás, utána adatok törlése, és kilépés...Le akartam írni, hogy megoldás lehet egy új fiók ideiglenes létrehozása is, de ez
macerás, mert az app 90 naponként ellenőriz...
Ha 90 napig nem megyek a netre a fiókommal, jelszavammal, (hogy ellenőrizzen), akkor leáll.... -
törölt tag
Az biztos, hogy nem mindenki hívja így. Te nem értetted a logikámat. Hát elmagyaráztam. Inkább én nem értem, hogy Te, aki tisztában vagy azzal, hogy mennyire hard az a reset, amit "mindenki" annak hív, miért tartod furcsának, ha valaki szerint nem az.
Ha úgy gondolod, hogy egy tolvajnak én adok tippet azzal, hogy egy vezeték nélküli kommunikációra hivatott eszközt ki kell kapcsolni, akkor nagyon naiv vagy. -
törölt tag
Pedig szerintem egyszerű. Ellopják a wifis eszközt. Mi a cél? Eltüntetni a nyomokat, majd használni, vagy eladni.
Tök mindegy, hogy milyen tether van rajta, kikapcsolva, vagy kivett akksival nem működik.
Szóval mindegy, milyen eszköz, első dolog, azonnal kikapcs.
A következő bekapcsolásig a nyomkövetés kilőve.
Majd reset, flash, és minden kilőve.
Mit számít, hogy a menüs "hard reset" -tel megmarad a tether, vagy sem? Miért bajlódjon az illető ilyen menüs visszaállítgatásokkal? Fölösleges kockázat. Az ettől független kérdés pedig az, hogy lehet -e hard resetnek hívni valamit, amivel nem törlődik bármilyen, felhasználói módosítás? Az én logikám szerint az rendszer visszaállítás és nem hard reset. -
törölt tag
Egyelőre még nem. Telefonnál pakolnám be csak (mivel ott kevesebb a RAM, és esetleg ott lehet az automatikus hibernáláson túl olyan alkalamzások esetében is értesítésre szükség mint amilyen az általam ritkán használt Viber), de nem Rootolt a készülék szóval egyelőre nem. Ezek kísérleti funkciók még, a KitKat megjelenésével a GSam Battery Monitor PRO is egy ideig csak root jogokkal funkcionált volna teljes értékűen, aztán a fejlesztő megoldotta, hogy ne kelljen rootolni.
A kérdésre ami felvetődne, hogy akkor minek vettem meg: mert bármikor kikerülhet kísérleti státuszból, és megoldhatja, hogy ne legyen roothoz kötöttség, esetleg meg is emelheti ekkor már az árát, így meg megvan.
-
Luser2000
addikt
Szia, köszi!
Sajnos ott leginkább 2011/2012-es "érdemi" beszélgetés folyik / folyt. Azóta mind a telefonba épített eszközök, mind pedig a szoftver oldal sokat fejlődött. Emiatt azok az infók lehet ma már elavultak, simán lehet, hogy lenne megoldás (bizonyos) kártyákat emulálni a telefonnal.
Azt próbáltam már, hogy olvasni tudja a kártya azonosítóját (adatait, 320bit) a telefon.
Üdv.:
Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Minecraft
- Xbox tulajok OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest