- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
LonGleY #21856 üzenetére
Köszi, de ismerem, használom is (ugyan ezt még Xperia mini pro témában írtam)...
"Nekem nem elég".
A lényeg hogy ha van egy rendszer, amit régóta használok (nem csak track a lényeg, hanem edzésprogram, stb.) és végre átjárható a két OS - iOS / Android - között és utóbbira sikerült nagyon jó áron megvennem, akkor nem fogok másra áttérni.De mint írtam: tesztelem, volt update, legutóbb egy pár km-es futáson tökéletes volt.
-
EmberXY
veterán
válasz
LonGleY #22012 üzenetére
Nem is a farenheittel van a baj, nyilván át lehet állítani, csak azért írtam, mert egy kicsit emiatt is közelebb állhat az emberhez egy magyar vonatkozású app, ami ráadásul rengeteget tud. Valamiért ott van az emberben az, hogy mi celsiust és km-t használunk, a hentesnél sem dollárért vásárolunk.
És hogy ne csak off legyen, nyilván emellett az észlelések beküldése miatt nagyobb pontosság érhető el azzal szemben, amikor egy térségben csak pár mérőállomás adatait kapjuk meg...
Egyébként ahogy írtam korábban, az aix-szal is megelégedtem volna, de a widget annyira apró, hogy nem látok belőle semmit. A kijelző teljes szélességéig kihúztam, de nem volt elég. -
quailstorm
félisten
válasz
LonGleY #21941 üzenetére
Annyira mobilnet és böngészőbarát még a sima weblapja is, hogy ez nekem nem okoz gondot. Esőtérkép az van benne. Majd akkor egyszer ezt is megnézem. Van elég baja a droidomnak hogy ne ilyenekkel foglalkozzam rajta
Maemo-n az appjában van link a weboldalra, pillanatok alatt bejön, ott van grafikon meg térkép. Ugye elég kevés energiát fektettek bele. Ami viszont meggyőző, az a pontosság... -
tiadam
csendes tag
válasz
LonGleY #21408 üzenetére
Most egy olyan problémám van, hogy rámásolok egy zenét (flac) a Micro-SD-re és rajta is van. Van olyan file, amit felismer a telefon, de van olyan, amit le is töröl azonnal amint beteszem a Micro-SD-t. Van, amit letörölt újra megpróbáltam és most jó. Látható a file is és meg is tudom nyitni. Egy zenét már többször próbáltam és mindig letörli a telefon a kártyáról úgy, hogy utána már a gép se látja. Sok zenével vagyok így. Mi tévő legyek? Köszi előre is a segítséget!
-
aizen92
addikt
válasz
LonGleY #21478 üzenetére
Telepítve! azt írja
Note-on valamiért nem a legjobb ezek szerint. azok a problémáim amit leírtam. Rányomok pl. h frissítés vagy 5 percet kell néha várni hogy 2-3 mailt betöltsön etc. etc. elég fura.
kitörölni se engedi mintha beépítettként tekintene rá
most gyárira újrahúzta kipróbálom így milyen.
-
tiadam
csendes tag
válasz
LonGleY #21408 üzenetére
Köszi a segítséget sikerült megoldanom a problémát, de te vezettél rá a megoldásra ezzel a kódolás dologgal. Adatkábellel töltöttem fel a zenéket a telefonra és így rosszul tette fel őket a memo kártyára, a telefon memoriájára viszont jól. Kipróbáltam, hogy direkt a micro-sd-re tettem olyan kis kártyaolvasós pendrive-al és így nem rontja el szerencsére. Köszi még egyszer!
A nevem véletlenül jelent meg sokszor az aláírás miatt, de átirtam, nem vagyok nagy fórumozó.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
LonGleY #21425 üzenetére
Ezt
AirStream: Stream PC over Air
próbáljátok ki! -
darvinya
titán
válasz
LonGleY #21375 üzenetére
Az úszó keretre gondolsz?
Mert azt eddig is utáltam, és nem csak operánál.
Eleve ez oldal optimalizálatlansága miatt rosszalkodik.
Sőt vannak apró összeomlások a php adatbázis lekérdesékkor.
Ami viszont a weboldal szerkesztő programok raknak bele.
Magyarán egy összegányolt oldal lesz.
Ilyen az Eldorádó hangszer üzleté is, ahol a mennyiség beírása után frissül a lap, de a mennyiség bevételére a kosár frissítéssel lehet megtenni. -
darvinya
titán
válasz
LonGleY #21373 üzenetére
Új / frissülő szabványok, új oldalak, kikapcsolt Link. Lenne hova updatelni most is.
Kicsit bővebben, mert ez így nem mond semmit.
Én a mai napig 12.0.4-es OperaMobil-t használom és minden oldalt tudom használni.
(kivéve egy két magyar oldalt ami IE7+ -os, de sz.gépen is így van) -
stracker06
aktív tag
válasz
LonGleY #20788 üzenetére
Egyetértek LonGleY-yel. Szerintem is az Opera Mobile a legjobb. Sok böngészőt próbáltam már, de mindegyiket verte. (Nem is kicsit.) Sokkal hamarabb tölti be az oldalakat normális formában, nem csúszik szét a weboldal, a görgetés azonnali stb. Én egy T-mobile Move-on használom a Mini 12.10.ADR verzióját és semmi bajom vele, a sebesség is elfogadható.
Próbáltam a Naked Browsert is. Nekem az egy nagy összevisszaság volt, a kinézetétől pedig kb. 5 perc után majdnem ott jött ki az előzőleg elfogyasztott étel, ahol rendeltetésszerűen nem kellene neki.
Szerintem az Opera Mobile jelenleg a legjobb mobilos böngésző! -
S e t h
nagyúr
válasz
LonGleY #21271 üzenetére
Fizetnek érte, hogy fikázd?Megértette mindenki, hogy neked nem jön be, nem kell ragozni.
Nekem meg az egyszerűsége tetszik, végre nem vmi hupilila műhányás, a stabilitást nem is értem, nekem egyszer sem volt ezzel gondom, ha igen, akkor már nem ragaszkodnék annyira hozzá. -
masholnap
senior tag
válasz
LonGleY #21271 üzenetére
sziasztok. feldobtam a Go Launcher Ex-et, és minden homályos(abb) lett, mintha az elsimítás elb@szodott volna. aztán leszedtem, újraindítottam, de nem javult meg, minden homályosabb továbbra is. mivel lehetne ezt rendbe szedni?
egy másik tableten is láttam ilyet, csak nem sejtettem, hogy ez a program művelte ezt, de ezek után ez a valószínű, mivel volt rajta golauncer mappa, és ráadásul még a gyári visszaállítás sem segített rajta!!!
tök jó lenne, ha valakinek volna ötlete. köszi!
-
fatal`
titán
válasz
LonGleY #21114 üzenetére
Neten keresztül, hogyan tervezed megcsörgetni dinamikus ip címen, vagy wifin routerek mögött?
Először is szerintem csak a nők tartják táskában a telefonjukat. Ha pedig táskában van nem kell fütyürészni, mert ott meg lehet találni. Ez inkább, akkor kell, ha mondjuk nem tudod a szobán belül hova raktad, vagy rápakoltál az irodában ezt-azt.
-
sharkybacsi
tag
válasz
LonGleY #21086 üzenetére
Az api volt a kérdés, arról írtam. A notifierre azért van szükség, mert a tárcsázó meg az sms program nincs felkészítve az új api-ra, így kell egy köztes réteg.
A lényeg, hogy van egy teljesen általános interface a launcherben, amihez bármelyik alkalmazás kapcsolódhat, tehát az xy játék is akár, ha a készítője ezt fontosnak tartja (pl update, stb.). Idővel akár a hivatalos phone és sms/mms appok is átírásra kerülhetnek, innentől nem lesz szükség a notifierre sem. -
sharkybacsi
tag
válasz
LonGleY #21076 üzenetére
Arra jó, hogy ha írsz egy programot, akkor az az Apex Launcherben az api-n keresztül ki tudja tenni az alkalmazás ikonjára a számlálót. Tehát nem felhasználói oldalról érdekes, hanem programozóiról.
Egy gyorstalpaló:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1930365 -
Foose
addikt
válasz
LonGleY #20873 üzenetére
Én ezeket tudom,csak nagyon szorít a memória
Kényszerből vettem ezt a telót,mert amit ezelőtt vettem,az tégla lett,átvertek. Tegnap óta gondolkodok a Dolphin-on,sokat használtam,csak ugye sok helyet foglal. Na megpróbálok helyet csinálni neki,mert nekem jobban bejött mint a mini.
Dehogy tiltottam a hivatalost,töröltem mivel főzött romot használok -
Foose
addikt
válasz
LonGleY #20870 üzenetére
Elég vacak telóm van most,épp ma próbáltam gyári böngiből,de szétesett a kép stb
Mondjuk lehet nem a gyárit fogom erre használni,csak alig van memóriám,Ascend Y200
Akkor ne is keressek klienst? Eddig a hivatalos facebookot toltam,csak a mostani telómat eléggé nyírja a kevés RAM miatt. Gondolom toljak egy opera minit
-
assemble
addikt
válasz
LonGleY #20800 üzenetére
Egyebkent Opera atteroben van Webkit-re (beta mar olyan asszem), Chrome pedig atteroben van Webkit-rol egy sajat engine-re (Blink) ami mondjuk szinten egy Webkit fork szoval nem lesz sokkal masabb valszeg.
Nekem amugy nincs gondom a webkittel, osszessegeben egyertelmuen a legjobb engine-ek kozott van (mind kompatibilitasban, mind sebessegben). -
quailstorm
félisten
válasz
LonGleY #20800 üzenetére
Chrome picivel finomabb. Használtam, tudom. Az a szint, amit el tudok viselni ha muszáj. De mondjuk SmartQ T20-on nem lassú semmi megintcsak. Máson meg még nem láttam. Viszont azon a "gyári" böngésző, az atomsmooth. Veri az operát. Pedig webkit alapú...
Amikor megjelent az első S3 hands on, megnéztem mit csinál a webbel a gyári böngésző. Nagyít, ok. Kicsinyít eltűnt az oldal csak az maradt ott amire ránagyított. Na ilyenkor nem értem minek 1GB RAM meg 4 mag 4GPU... Mert ilyet az N95 8GB se csinál operával... -
quailstorm
félisten
válasz
LonGleY #20794 üzenetére
Éppen ezért vagyok én is bajban... iPhone-tól Maemoig, mindenütt ez a szar webkit van, ahol lehet nézni a homályt, a négyzetrácsot, meg a várakozást a weboldal helyett. Persze egy SGS3-mon már tűrhető sebességgel megy, de ne az legyen már a mérce, mikor egy X8-on gyönyörű az opera mobile...
Csak a Presto! nem jó, mert nem Apple, nem arra épül a web blabla... Alig volt vele problémám eddig... De viszont szépen dolgozik. Na ez a motorváltással sztem elveszett... Az Opera beta egy ratyi lett UI ergonómia és render engine-ből is. Hiányozni fog.
chrome 28 óta meg már pc-n in előjön a rács egy pillanatra ha legörgetek egy MA! fórumoldalt...
Mindenre figyelnek csak erre nem. Mert egyébként gyors, csak nagyon ronda. -
air
nagyúr
válasz
LonGleY #20788 üzenetére
Sebességben és adathasználatban egyértelműen jobb, mint a Mobile, és renderelési minőségben sem marad el tőle. Az egyszerűsített felület pedig nagyon sok embernek jobban bejön, mint a csilli-villi.
De még véletlenül se próbáld ki, csak mert öklendezned kell az ikonjától! -
mexel
veterán
válasz
LonGleY #20602 üzenetére
Állítja a rendszer a procit, az látszik egy-két progival, csak kérdés hogy max kihasználtságot engedélyez-e. Valamelyik tabletban (talán asus) láttam energiagazdálkodási részt, ahol be lehetett állítani, hogy max-on menjen a gép. Mivelmost tesztelgetek, szívesen megnézném van-e változás.
-
LyonnaisFan1
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
LonGleY #20582 üzenetére
"Akkor valami gáz van a telefonoddal/rendszereddel."
Elképzelhető. Elvileg a legfrisebb build van a telefonon, pedig állítólag van egy újabb. Igaz a telefon még nem nyivákolt ezért. Hogy ápdééééééééééééééjt
-
A progi memória igénye elég alacsony (~6 megát foglal)
Szerencsére az alig érezhető
A Sony ST21i-n is ICS van (4.0.4), meg az alaplauncher (Xperia kezdőképenyő 3.1.A.A.24)
Ha jól tudom az APEX is egy launcher. -
TooN
aktív tag
válasz
LonGleY #20560 üzenetére
Lehet, hogy neked eget rengető butaság az, hogy én így használom a telefonomat,de a munkám miatt nekem erre van szükségem.
Minden adatát látom a számítógépem Outlook-jának. Levelek, feladatok, címek, névjegyek, stb.
Ha hajnalban beszélek egy kicsi Kína üzletfelemmel, akkor utána el akarom menteni az adatait, vagy a hozzá kapcsolódó feladatokat. Ezt nem a Google-ben teszem, hanem Outlook-ben, bár szerinted ez nagy hiba.
Most már tudom, hogy minden egyes alkalommal meg kell neki mondani, hogy az Outlook-hoz csatolja, ne a Google-hoz.De ezek tisztázása után még mindig nem tudom, hogyan tudnám a már meglévő névjegyet másik fiókhoz csatolni, anélkül, hogy újra be nem írom kézzel az adatokat.
-
TRob1
veterán
válasz
LonGleY #20544 üzenetére
Azért most is sikerült vagy 3-4-5 hszt ejtened itt offban a játékokról (nem a nekem való válaszokra gondolok). Akkor mégis idefér? És igen, engem is javarészt az egyéb appok érdekelnek, de sosem elleneztem ha játék appokról ír vki itt, hisz az is app. Vagy az nem app(lication)?
És sztem pont azért fér el itt is, mert az egyéb appok kb. mindenkit érdekelnek, még azokat is akiket a játékok is. Tehát ha mondjuk vki ajánl appokat, elég hülyén néz ki hogy ír 2 hszt ha van netán benne játék is meg más is, csak azért, mert vki szerint az egyik app, a másik meg nem. Azok viszont akiket kevésbé érdekelnek a játékok, nem látogatják a másik topikot, azonban lehet hogy 1-1 jobbnak tűnő címre "ráugranának"... ha ugye tudnának róla (mint anno én is néhányszor).És ugye akiknek eddig szólva lett, azok is mind úgy gondolták (legalábbis eddig) hogy itt elfér(het). Hisz ez itt egy szoftver kibeszélő topik akart lenni, és nem a játékszoftvereket nélkülöző szoftver kibeszélő topik. Asszem.
Nah mindegy, ez csak az én szerény kis véleményem ami úgysem érdekel senkit.
szerk: Igen, plusz info ha felhívja vki annak a totyiknak a meglétére is a figyelmet. De szvsz lehetne akár vhogy így is: Köszi az infot, sztem érdemes lenne az xy topikba is beírnod. És akkor pl. Én is tudok róla (aki nem látogat egy téma miatt 2 topikot), meg tudnának róla a hc gamerek is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY #20537 üzenetére
Igen, három: Cut the Rope, Cut the Rope: Experiments, Cut the Rope: Time Travel.
(#20538) TRob1: És ha valaki meg ezt nem látogatja, mert csak a játékok érdeklik? Szerintem jó ez így, ahogy van és ami oda illik, azt oda kell berakni.
(#20540) oncsi: Én az ADWLauncher-t ajánlom, bár azt nem tudom, hogy mennek-e a Sony widgetjei rajta. De szerintem azok csak gyári launcher alatt érhetőek el.
-
oncsi
őstag
válasz
LonGleY #20530 üzenetére
Off
Annyit azért érdemes talán még hozzátenni, hogy Li-Po aksik feszültsége 100-110mV-al magasabb. Így a max cella fesz 4.1V helyett 4.2V. A maximális élettartama 20 és 90% között szinte nem változik, és így is 20%-al több ciklust bír mint a Li-os . Max töltő árama 1C a 0.5C Li-os helyett.
20% töltöttség alatt viszont cserébe jobban "öregszik" Tehát jól beszélt az eladó, ha nem is tudta az okát :-)
OnMelyik Launcher a legjobb Apex Pro helyett 2.3 alá?
Melyikkel mennek a Sony Widgetjei is? -
batai15
félisten
válasz
LonGleY #20254 üzenetére
Le is tiltottam a hoxon.
Friendcasterrel meg az volt még hogy hiába beállítom hogy milyen értesítéseket akarok(only message) de nem ő pont azokat nem küldi, de az hogy kismiska miket linkel kifele azt már inkább. -.-"
Most guuglo chromeot használok, de rá kukkantok erre a delfinre is. Köszi!
Annyi hogy nekem úgy volt kényelmes hogy galéria és meg osztás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- Milyen légkondit a lakásba?
- ZIDOO médialejátszók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest