Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TooN

aktív tag

válasz VeryByte #20566 üzenetére

Hi!

Természetesen céges Exvahnge-en keresztül dolgozik a rendszer. és működik is abban az esetben, ha a mentéskor azt adom neki, hogy az Exchange irányába szinkronizálja a névjegyet.

De azoknál a névjegyeknél, amiket már Google-hoz szinkronizált be nem tudom megadni, hogy a telefonon keresztül az Exchenge-en keresztül az Outlook-be is behúzza.

• TooN

aktív tag

válasz twine #20565 üzenetére

Hi twine!

Ez így o.k. lenne, ha a Google mail irányából akarnám szinkronizálni a névjegyeket. De a telefonban lévő névjegyeket nem lehet így módosítani.

A telefon - Google kapcsolatot kellene telefon - Outlook-ra módosítani.

• TooN

aktív tag

válasz LonGleY #20560 üzenetére

Lehet, hogy neked eget rengető butaság az, hogy én így használom a telefonomat,de a munkám miatt nekem erre van szükségem.
    Minden adatát látom a számítógépem Outlook-jának. Levelek, feladatok, címek, névjegyek, stb.
    Ha hajnalban beszélek egy kicsi Kína üzletfelemmel, akkor utána el akarom menteni az adatait, vagy a hozzá kapcsolódó feladatokat. Ezt nem a Google-ben teszem, hanem Outlook-ben, bár szerinted ez nagy hiba.
    Most már tudom, hogy minden egyes alkalommal meg kell neki mondani, hogy az Outlook-hoz csatolja, ne a Google-hoz.

De ezek tisztázása után még mindig nem tudom, hogyan tudnám a már meglévő névjegyet másik fiókhoz csatolni, anélkül, hogy újra be nem írom kézzel az adatokat.

• TooN

aktív tag

válasz bacus #20484 üzenetére

Helló bacus!

Próbáltam érthetően leírni, de ezek szerint nem sikerült.

Kiegészíteném, hogy hova tudsz menteni telefonszámot.
    1. SIM, ahogy írtad és nem sok értelme van.
    2. Telefonra.
    2.a / Amit te 3-asnak írtál, hogy Google beszinkronizál.
    2.b / Amit nem értettél, hogy a számítógépen az Outlook-kal szinkronizál. Azért írom így, mert mindegyiknek az alapja, hogy a telefonban valahogy el legyen mentve az adat.
    2.c / Bárhova tudsz szinkronizálni, amit megadsz, mint fiók elérhetőséget.

Ha elmentek egy névjegyet, akkor mivel Android a telefon, ezért elsődlegesen a Google-be akarja beszinkronizálni és ezt meg is teszi, ha van beállítva fiók hozzá.
    A problémám, hogy a névjegyek, amiket mostanában mentettem el, az alapértelmezett módon a Google-hez van szinkronizálva. Így viszont az Outlook-omban, ahol dolgoznék az adatokkal nem jelennek meg. Ezt szeretném beállítani.
    Ha belemész a Névjegyekbe és megnyitsz egy névjegyet, akkor írja is, hogy hova van mente, és melyik fiókkal van szinkronizálva. De itt nem engedi, hogy a Google-t módosítsam és helyette megadjam, hogy másik Fiókkal szinkronizálja az adatokat.

Erre keresek választ! :F

Bízom benne, hogy így már érthető a kérdésem!

Üdv!

• TooN

aktív tag

válasz TooN #20442 üzenetére

Sziasztok!

Az alábbi kérdésemre eddig nem láttam senkitől választ. Persze lehet azért mert nem is volt. Fontos lenne, ha valaki tudna valamit mondani rá. :R
    Vagy még senki nem találkozott ilyen jellegű problémával, hogy két irányba szinkronizál a telefonja? :F

--------------------------------------------------------------

Sziasztok!

Névjegyzékkel kapcsolatos kérdésem lenne! Bízom benne, hogy tud valaki segíteni! :)

A Samsung S3 telefonom szinkronizál a Google névjegyzékkel és az Outlookkal is. De sajnos most vettem észre, hogy az alap beállítás az új névjegyeknél az, hogy a Google-t adja meg szinkronizálási helynek. Így az Outlook-omban nincsenek meg az új névjegyek.

Ha belemegyek a Névjegyekbe, akkor látom, hogy melyik "G" és melyik az Outlook-kal szinkronizál. Ha belépek és módosítani akarok egy olyan névjegyet, amelyik Google-s, akkor nem engedi, hogy átállítsam az Outlook-ra szinkronizáláshoz.

Másik névjegyet engedni hozzá csatolni, és azt akkor menthetném az Outlookhoz, de a meglévőt módosítani nem tudom.

Nem szeretném újra beírni az összes névjegyet :W , így remélem valaki tud segíteni!

Előre is köszi! :R

• TooN

aktív tag

Sziasztok!

Névjegyzékkel kapcsolatos kérdésem lenne! Bízom benne, hogy tud valaki segíteni! :)

A Samsung S3 telefonom szinkronizál a Google névjegyzékkel és az Outlookkal is. De sajnos most vettem észre, hogy az alap beállítás az új névjegyeknél az, hogy a Google-t adja meg szinkronizálási helynek. Így az Outlook-omban nincsenek meg az új névjegyek.

Ha belemegyek a Névjegyekbe, akkor látom, hogy melyik "G" és melyik az Outlook-kal szinkronizál. Ha belépek és módosítani akarok egy olyan névjegyet, amelyik Google-s, akkor nem engedi, hogy átállítsam az Outlook-ra szinkronizáláshoz.

Másik névjegyet engedni hozzá csatolni, és azt akkor menthetném az Outlookhoz, de a meglévőt módosítani nem tudom.

Nem szeretném újra beírni az összes névjegyet :W , így remélem valaki tud segíteni!

Előre is köszi! :R

• TooN

aktív tag

Sziasztok!

Egy érdekességet találtam a telefonomon, amit nem tudok hova tenni.
    Hogyan lehet, hogy a telefonomon egyszer csak megjelent egy mappa, ami egy tőlem teljesen független lap-top-on lévő adat halmaz?
    Nem kértem, nem is kerestem, egyszer csak megjelent?
    Így láthatja más is az én adataimat?
    Az Android ilyen módon egy teljes átjáró ház, vagy lehet védekezni ellene?
    Vagy csak valahol egy beállítás kérdése, hogy senki se be se ki!?

Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés