Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Netfone
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Hello,
A GIF For Messengert használja valaki?
Legutóbbi frissítés óta egy idegesítő chat-fej szerű lebegő ikont jelenít meg, amiből már nagyon kezd elegem lenni, azonban kikapcsolni sehogy sem tudom...
Próbáltam megfogni és lefelé húzni, akkor meg is jelent egy X alul középen, de amikor belehúztam, kijött egy dialog, hogy "Go to settings in GIF for Messenger to turn off popup", ami oké, csak az a baj, hogy ha belelépek az appba, akkor semmiféle settings nincsen...
-
geckowize
őstag
Hello.
Mivel erdemes szamontartani, hogy az affele barati kajarendelesek, pialasok soran ki kinek tartozik? Evernoteba pepecselos irogatni. Letezik vmi app ilyen problemara? -
geckowize
őstag
Hello! Miert irja a Play hogy a GTA:SA nem kompatibilis a keszulekemmel? Asus MeMo Pad FHD10 tabletem van, x86os atom procival. Azert nem ertem mert gta3 megy rajta...
-
geckowize
őstag
Hello!
Valami jó rajzoló appot tudna valaki mondani? Tablettel szeretnék rajzolni, körül-belül olyanra gondolok mint anno Symbian 9.4-en a MagicBrush. -
geckowize
őstag
Hello! Most vettem egy gyari fuggetlen garis telot hasznaltan, de uj allapotban, azonban latom, hogy ra van telepitve a SuperSU. Ezek szerint rootolva van, vagy azt honnan lehetne eldonteni? A root meg garivesztessel jar ugyh akkor at lettem ejtve?
-
geckowize
őstag
Hello!
Valahogy be lehet állítani, hogy bizonyos frissítésekről ne értesítsen a play? Pl eszem ágában sincs a Gtalkot Hangoutsra cserélni, de így meg ha mellette 11 frissítés van ami kell, akkor nem tudok rányomni, hogy frissítse az összeset...
-
geckowize
őstag
Hello!
Melyik az az ingyenes app, ami tud docot, pdf-et, és egyéb ebookoknál jellemző formátumot tördelve (legalábbis docnál, pdf-nél nem tudom megoldható-e) megjeleníteni ÉS lehet könyvjelzőt berakni?
-
geckowize
őstag
És olyan e-book olvasóról tudtok, ami nem feltétlen e-bookokra van, hanem pdf-ek-et, txt-k-et lehet úgy olvasni, hogy lehet "könyvjelzőt berakni"?
Mert eddig az adobe reader, polaris office, es text viewer, stb azért nem jöttek be, mert pl a memóriából megszűnés után már nem jegyzik meg hol tartottam. -
geckowize
őstag
Hello!
Van olyan app, amely az SGS4/ipodok sportalkalmazásához hasonló? Arra gondolok például, hogy zsebben/kézben tartva a telefont a giroszkóp segítségével számolja a lépéseket futás közben, vagy esetleg a gps-t használva. Most csak ez jut eszembe, de azt mindenképpen szeretném, hogy valahogy mérje, mennyit is futok. -
geckowize
őstag
válasz geckowize #19399 üzenetére
Valaki légyszíves segítsen, 2 naponta letörlődik "magától" ez az app (de csak ez) és már unom újra meg újra felrakni, ez az app sajátossága lehet? Mert még előző htc desire s-emmel nem volt ilyen probléma. Csak hát azóta frissült párszor már az app..
[ Szerkesztve ]
-
geckowize
őstag
Hello
Az h lehet h egy app (9gag official) magatol egyszeruen letorlodik, sehol nem talalom, felmegyek playre es ujra letolteni lehet csak? Masnal nincs ilyen problema? -
geckowize
őstag
Hello
Adfree androidot miért nem találom playen? APKtopról is leszedtem, onnan nem tudja megnyitni az apk-t... -
geckowize
őstag
Hello!
Keresek olyat, aki boldogul egy call meter 3g haladó beállítással! Kérem, valaki ha tud segítsen! A droidgroundos leírás alapján nem tudom megcsinálni, pedig nem olyan bonyolult a tarifám...
-
geckowize
őstag
Hello! Tudtok olyan játékokat androidra, amelyekkel lehet multizni? Valami verekedosre, autoversenyesre, neadjisten coopra gondolok, nem reactor és társai.
-
geckowize
őstag
Hello!
Olyan moddolt ICS romom van HTC Desire S-en (masterross v1), amiben sajnos nincs benne a gtalk alapból. Na most nekem eléggé fontos lenne ez az app, viszont marketről nem tudom leszedni, tudtok valami megoldást? Máshonnan apk, esetleg helyettesítő app?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Házimozi belépő szinten
- Viccrovat
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Opera böngésző
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok