- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiadam
csendes tag
válasz
LonGleY #21408 üzenetére
Most egy olyan problémám van, hogy rámásolok egy zenét (flac) a Micro-SD-re és rajta is van. Van olyan file, amit felismer a telefon, de van olyan, amit le is töröl azonnal amint beteszem a Micro-SD-t. Van, amit letörölt újra megpróbáltam és most jó. Látható a file is és meg is tudom nyitni. Egy zenét már többször próbáltam és mindig letörli a telefon a kártyáról úgy, hogy utána már a gép se látja. Sok zenével vagyok így. Mi tévő legyek? Köszi előre is a segítséget!
-
tiadam
csendes tag
válasz
LonGleY #21408 üzenetére
Köszi a segítséget sikerült megoldanom a problémát, de te vezettél rá a megoldásra ezzel a kódolás dologgal. Adatkábellel töltöttem fel a zenéket a telefonra és így rosszul tette fel őket a memo kártyára, a telefon memoriájára viszont jól. Kipróbáltam, hogy direkt a micro-sd-re tettem olyan kis kártyaolvasós pendrive-al és így nem rontja el szerencsére. Köszi még egyszer!
A nevem véletlenül jelent meg sokszor az aláírás miatt, de átirtam, nem vagyok nagy fórumozó.
-
tiadam
csendes tag
Helo!
Olyan problémám van Samsung Galaxy SIII telefonommal nem nagyon tudok flac formátumot lejatszani. Némelyiket lejátsza Némelyiket nem. Feltettem lejátszókat hátha azokkal megy, de mióta leszedtem őket azóta azt sem jatsza amit eddig lejatszott. Mi tevő legyek. Üdv: Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest