- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
A Handcent-nek nem is ez a fő erőssége, hanem az, hogy automatikusan átalakítja a magyar ékezetes karaktereket olyan balra dőlő ékezetessé, ami benne van az alap SMS karakterkészletben. Emiatt nem kell Unicode-dá konvertálni az SMS szövegét, így nem esik vissza az elküldhető karakterek száma 70-re az eredeti 160 helyett.
-
-
LonGleY
veterán
Ezzel általánosságban én is, mint verziómániás egyetértek, de azért nem sok app van, ami valamilyen szinten hozzáfér a számlaszámodhoz. Azoknál nem látom jogosnak a verziószámokkal történő játszadozást, csak hogy a felhasználó elégedetten mosolyogjon a beállítások legalsó sorára...
és nincs rá panasz,akkor azt szeretem beszerezni
A fontos programokat nem akkor szokták frissíteni, amikor nincs rá panasz, hanem fordítva. Főleg nem egy apró kényelmi funkcióért, amit a geek fórumok viszonylagosan elenyésző számú userein kívül senki sem hiányol.
-
FZsolt15
aktív tag
-
törölt tag
De a webes felületen az app-ok alatt meg sem jelenik, eleve nincs is ott a Falcon. A telefonon, ha belépek, akkor megjelenik a Twitter-es avatarom, tehát belép. De ugyanazt az üzenetet kapom, hogy
Sorry, please try again later.
This application cannot authenticate more users at this time. -
LonGleY
veterán
Alkalmas, iránymutatásnak. Az offline navigáció néha furán tervez, meg menet közben akar megfordítani, hogy csakazértis az idióta választására tereljen stb., de ha van egy perced ránézni a térképre, akkor nincs vele nagy baj. De utoljára a Nokia volt, aminek a térképére vakon lehetett hallgatni (ráadásul magyar, utcaneves hangja is volt).
-
laszlohu
addikt
Ha véletlenül az Osmand-ban hiányzó utcanevet, bicikliutat, sétautat találsz, az könnyen pótolható az alábbi linken bejelentkezés után :
Kb. 2 hetente frissül az offline térkép, akkor be is épül a térképbe bármilyen változtatás.
Beállítások :
Navigáció - Automatikus követés ideje :
gps vevő érzékenységét lehet itt beállítani.15 - Alapértelmezett ( Gyalogos módhoz )
60 - Autós módhoz -
megint én
őstag
Egy haverom ezt használja. Így első ránézésre fasza. Én futáshoz a runtasticot használom, de van benne bringa is.
Más...
Mit mérnek a futó (vagy épp bringás, mindegy) progik amikor a magasságot mutatják? Azaz a szintkülönbséget is mutatják "elevation". Szerintem ezt GPS méri, és nagyon pontatlanul. Tegnap futottam a déli környékén, és tökre egyértelműen voltak emelkedők, lejtők, de azt írta, hogy 0. Egy másik alkalomma majdnem ugyan oda és az emelkedő 70m volt, a lejtő meg 50. Na ezt hogy? Ha a sejtésem igaz, és GPS méri az emelkedőt, akkor miért nem ellenőrzi a térképen, hogy ugye ha van ott domborzati tényező változás, akkor az alapján írja?
De lehet, lehet én tévedek, és máshogy méri, nem értek a lovakhoz. -
junkpod
veterán
Hát mivel két fele cache van: memória, ami gyakorlatilag a teljes szabad rám (android app kilepeskor nem törli csak felszabaditja a ram - ot, ha újra inditod nem kell betolteni csak a foglalási vissza állítani).
Másik cache amit a adta particion az app mappájában hoz létre, ezek általában letoltes cache. Erre én a disk usage papot használom, ránézésre kiadja melyik app tárol sokat, ott törlik kézzel. -
junkpod
veterán
Mutassatok már egy screenshotot ahol 40 megat eszik a flashnoti.
Illetve azt sem értem miért kell a memóriát nézegetni és állandóan törölgetni? Hiszen a droid kB 100%-ban használja a memóriát, ami nem aktív azt cache használja. Teljesen értelmetlen törölgetni csak lassitod a rendszert. -
oncsi
őstag
Kipróbáltam, de ez meg com.inisoft.mediaplayer hibával leáll.
Kb a 20. volt amit kipróbáltam ma, és csak a BS player megy úgy ahogy rendesen.
Csináltam CWM-ből mentést, majd factory reset-et. Így kopasz GDX V21 (2.3.7) van fenn. Pont ezért is kellett a Custom ROM, mert nincs gyáriból 2.1-nél újabb.
Sajnos az MX player-ből hiába teszek fel régebbit, a Codec telepítése után nem indul el.
1 éve (gyereknek) csak zene meg film lejátszásra, meg persze telefonnak :-) van használva. Még Net-sincs rajta, -
LonGleY
veterán
Az Operákban a Facebook az egyszerűsített html felületen jönnek be, személy szerint azt használom a legtöbbet. A Mini jó lehet általános böngészésre (főleg mobilneten), a teljesebb értékű oldalakahoz inkább a Mobile variáns (wifin).
Ami alatt jó a FB: Dolphin Browser, ott a touch felület virít, ami leginkább a hivatalos klienshez hasonlít, csak jobb a működése. Ebből is van Mini, de van még Chrome, UC, Boat és társai kipróbálni.
Ha letiltottad (/ törölted :]) a hivatalos klienst, ez kellhet a névjegyek infóinak kiegészítésére: Contact Sync for Facebook
-
Ezt elnézted, mert lehet lapozni...
Pörög a topik..
(#19274) Jumbozorz
Általában témákkal együtt járnak az ikon pack-ok, vagy a playen geresgélsz úgy hog beírod, hogy Themes for Nova, vagy ajánlom az eseth.net-et, itt is van pár fent, letöltöd az apk-t, feltelepíted és kész, már látni fogja.
-
törölt tag
Igen pucolja, de minimális mennyiséget talál, bár ez az egyetlen ilyen jellegű app, a többi " takarító " csak cache-t töröl, meg böngészés előzményt. Én azért nagyrészt emlékszem, hogy mi milyen mappát hoz létre, na meg névből ki lehet következtetni az esetek többségében.
-
tomy86
addikt
-
persil
nagyúr
Nagyon sokáig kerestem megfelelő zenelejátszót( a poweramp-et meg is vettem még, amikor optimus2x-em volt) de számomra ennél "tökéletesebb" nincs.
Szép, egyszerű, veszedelem gyors, eq van, mindent be lehet állítani, nulla reklám és teljesen ingyenes... remek!Szrk: nem magyar, de nem is látom, hogy miért kéne egy zenelejátszónak magyarnak lennie. Beállításokat csak egyszer kell átnéztni, ennyi angoltudása meg egy zacskó csipsznek is van, utána meg felismered a play gombot...
-
törölt tag
hát... én az adblock-ot raktam fel (root) és elment a netem, és mire rájöttem hogy port-ot kéne választani addigra kivert a víz. addigra már töröltem is (de enabled maradt) így a készítő oldaláról tettem fel és kikapcsoltam, így visszajöttek a net beállítások.
tehát ha valaki akar beszerezheti máshonnan is.... -
TOZ
addikt
Van ilyen. Mostantól majd nem a Playrol rakom fel. Anno a Transdroid is így járt, pedig az egy torrent vezérlő GUI... Azóta off-market letoltes maradtam a fejlesztő oldaláról.
Mondjuk éppen kedden raktam fel az adfreet, mert pár napja rootoltam meg a Ganexet és valami hianyerzetem támadt.
-
air
nagyúr
Esetleg azért, mert amit csinálni akarsz, annak nincs túl sok értelme. Ha valakinek a leírása alapján mondjuk működésképtelenné válna a telefonod, akkor jobban fel lennél háborodva.
Hidd el, az ilyen hozzászólásokban több a segítő szándék.(Zárójelben jegyzem meg, ha neked nem elég a rendszerpartíción rendelkezésre álló hely, akkor rossz eszközt választottál. Mindig az igényeknek megfelelő eszközt és szolgáltatást kell választani. Ha ezt a pénztárcád nem teszi lehetővé, akkor lejjebb kell adni az igényeket.)
-
dokee78
félisten
-
tomy86
addikt
Áthelyezéshez: Droidsail Super App2SD
-
tomy86
addikt
system/app/Browser.apk (ha jól tudom Xperia-d van, ott biztosan Browser.apk a neve).
Másik megoldás, ha telepíted a Root Uninstall vagy Root App Delete progit és uninstallálod a böngészőt.
A Chromeot meg felesleges rendszerprogramként telepíteni, mert akkor a belső tárhelyet foglalja, míg egyébként elvan az sd kártyán (ahol azért több szabad hely van).(#16315) dokee78: az nekem nem jött be (az App2SD progijuk viszont jó), én a Root Uninstallt használom.
-
Bozek
nagyúr
De mivel a gyári böngésző a system partíción van, így a törléssel se lesz több a tárhelyed. Csak úgy tudnád megoldani, ha TB-vel (vagy SystemCleanup-al) a rendszerbe integrálnád a Chrome-ot. A zárójelben írt programot tudod amúgy törlésre is használni. Ingyenes, csak az elején ajánlgatja magát, hogy vedd meg.
-
Nekem a Mi-home-mal rosszak a tapasztalataim (néha Fc, néha lassul), és ugyanígy igaz az összes hasonlóra: MIUI, LewaOS (+ külön launcher), meg van valami iPhone-os app drawer nélküli is...
Egy időben kifejezetten az App Drawer nélküli, de testreszabható Launcherek között turkáltam, ki is próbáltam sokat, de végül visszatértem az Xperia Launcher-hez, vagy a Holo Launcher-hez.
A 360Launcher még elment köztes állapotnak.
Akksi tekintetében nem vettem észre jelentős különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest