- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jilian
addikt
válasz
Melack #10591 üzenetére
Hát egyedül ezt az egyet bánom, hogy IOS-ről átjöttem droidra...
Ott olyan szépen siklott az app...görgettem, meg se kottyant, mindig szépen sorba töltötte be....a képeknél csak oldalra húztad, ott volt a többi....rányomtál egyből beadta.. (paff letöltés)...vissza, oda ahol volt...
Itt meg böngészőből is töltöget nekem össze-vissza....
-
zermi
aktív tag
válasz
Melack #10539 üzenetére
Esetleg még próbáld ki a Dw Contacts-t. Van ingyenes és fizetős változata is. Az ingyeneset itt találod.
Szerintem egy próbát megér. -
-
punky10
addikt
válasz
Melack #10530 üzenetére
Nem használom a RocketDialt, mert nekem jol bevált az ExDialer is. Ugy emlékszem a beállitás-advenced setting(vagy valami hasonló) hivoazonosito menüben kell beállitani. Arra sem emlékszem, hogy gyárilag van benne, vagy le kell tölteni, de az biztod, hogy ott kell kiválasztani akimenő, a bejövő, és mégvalami kinézetét(gombos, csuszkás, gömbös) Nekem volt ott jopár skin.
Arra viszont emlékszem, hogy hiába töltöttem le hozzá a nyelvi packot, van ami angol maradt....Talán emiatt mellőztem, mert igaz, hogy megvettem, de elég sok mindent be lehet állitani, és néha nem tudtam mi mit jelent(én még oroszul tanultam...)
-
spiritex
veterán
válasz
Melack #10530 üzenetére
Akkor én a 210 Ft-os EZtouch-ot ajánlom, aminél szép képernyős gombokkal tudod felvenni a telefont, vagy az EZbutton-t (én ezt vettem meg), az meg a hangerő gombokkal teszi a felvevést lehetővé.
Az EZanswer-t semmi esetre sem ajánlom, mert a túl sok opció miatt összekavarodik a teló és nem működik jól, tehát 10-ből 6x nem tudod vele felvenni a telót, csak ha eltünteted a Skin-t a Back gombbal, majd a gyárival felveszed. De az EZbutton, amit megvettem az hibátlanul teljesít már hónapok óta és 100%-os biztonsággal működik! -
punky10
addikt
válasz
Melack #10453 üzenetére
A Rocketdial megváltoztatja. Lehet választani csuszkát, ICS-s kör-csusztatót, piros-zöld gombot, MIUI-csuszkát... stbBe lehet állitani a teljes kijelzős fotot, szerepelje-e a telefonszám a listán vagy ne, több szám esetén az elsődleges számot, névjegyzékbenlistában huzásos hivo és SMS műveletet... stb
Egy baj van vele, kb 800 ft. De triál is van kiprobálni, ami (ugy emlékszem) teljes, csak 10 napig használhato. -
-
mouzrr
őstag
Menetrend az például jól jönne
Mxplayert használok videólejátszáshoz, proplayert zenéhez.
E-book olvasó kéne, NEM pdf reader, mert oylan kéne ami tényleg egy oldalt jelenít meg és nem jobbra balra is megy hanem tördéli rendesen a sorokat és lefele kell haladni, állítható háttérfényerővel + betűmérettel.
(#8021) Tejes Pite
Igen, értem, de azért jó lenne néhány új appot megismerni, mert lehet kerestem már hasonlót de nem találtam. Például beírom hogy weather és az Android weather-t soha nem dobta ki nekem, azt használom mióta ráleltem a neten.Többi app: jól jönne valami adatforgalomszámláló ami nem nagyon eszi a memóriát és az akkumulátort, és megjelenik az értesítési sávon. 3G watchdog nem jött be annyira
Egyelőre ennyit szeretnék de ha tudtok néhány hasznos appot vagy olyan időjárás widgetet amin van frissítési gomb és jobb mint az Android Weather szívesen meghallgatok mindent! Köszö
-
-
spiritex
veterán
Próbáltad, ahogy én? Telóra/tabletre a másik g-mail fiók hozzáad, PC-n belép új címmel a Play-re, a telón/tableten fent lévő alkalmazásokat PC-s Play-en megkeres és Installt nyom, tablet/teló kiírja, hogy Hiba, már fent van, és azonnal átkerül az új fiókba. A legvégén első fiók tabletről/telóról töröl. Nekem ez így működött!
-
Ablakos
őstag
Nem mailcímhez, hanem fiókra van akasztva a playen megvett program. Az más kérdés, ha eddig gmail címmel volt regelve a google fiók, akkor nem lehet primary címet váltani. Vagyis nem tudod más címre tenni.Ha nem gmailes volt az elsődleges mail, akkor lehet gmailesre váltani.
Most csereltem ...@upc.hu ról gmail-re és minden maradt, csak az email címem (loginom) lett ...@gmail.com
-
enginev3.0
félisten
Ezt találtam, de valahogy nem akar jóra összejönni
-
Foose
addikt
Igen,én is ezt sejtem a háttérben. Viszont van benne valami,hogy így legalább megbízhatóbb és hihetőbb hogy valós személy fűz megjegyzést. Nem?
De ha azt nézzük,ha nem akarok playen hozzászólni,akkor nincs ilyen megkötés. Bár ezek után gondolom mindenképp ez lesz a vége.
(#7049) hunfatal Hogy? Nekem azt írja,hogy aki eddig gmail fiókkal írt,az mostantól úgy jelenik meg,hogy egy google felhasználó. De lehetőséget nem kaptam arra,hogy továbbra is gmail fiókkal szólhassak hozzá. -
Balinov
titán
koszi a tippet, meg is vettem N7-re
aki idokep alaternativat keresett annak ez a link erdekes lehet, Koponyeg androidra hamarosan
-
VD
őstag
Köszi!
Ismerem, Galaxy S-en sokat használtam.
De ez nem az ami nekem kell. Mert ez csak egy indikátor zárolt képernyőhöz. Olyasmi kéne mint az ADW [link] vagy a Go [link] Notifier plug in-jei, csak egy teljesen külön alkalmazásként. Vagyis kirakok egy 1x1-es widgetet aminek elötte magadom, hogy kis boriték és a Gmail-eket jelezze. Másik 1x1-es widget kis buborék, ami az sms-t jelezze, stb. -
spiritex
veterán
Köszi!
Szerinted, szerintetek melyik bírálja felül a másikat? Ez a program a wifi speciális beállításai alatti Sleep policy-nél beállítottakat (tehát, hogy képernyő kikapcsolásnál soha / mindig vagy töltőre dugva bontsa a wifi-t) vagy a Sleep policy a program beállításait? -
vilmaboy
őstag
hát az 1500 darab nem mind banki volt. csak gyors rápillantás szinten, amég nem jöttem rá, hogy ezek idegen sms-ek, nem a spané: késik a busz, sietek puszi... bocs hogy csak 5 percig birtam, dehát neked is ugyananyi időd volt rá
stb... Kár hogy képek nem voltak már rajt. Mirjam volt az előző tulaj neve.
-
Zirowe
nagyúr
Sajnos nekem igen, mert van pár modortalan ember, aki kapva kapott ezen az alkalmon (ingyenes beszélgetés lehetősége), és azóta egyfolytában hív.
Erre pedig nincs szükségem.Ezt szeretném elkerülni, nemhiába vannak nekem tiltva gtalkon is, de a viber leírása alapján ez úgy működik, hogy elég, hogy én legyek az ő névjegyzékükben, és máris látnak, nem kell, hogy az enyémben benne legyenek. :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest