- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz
dokee78 #13207 üzenetére
Szia, a routerbe a port forwald-nál hozzáadtad aa 9-es port-ot? És az ARP list-nél a a géped mac ill ip cimét? Nekem anno 1043nd nél így működött. Ja és nem árt egy dynamic dns cím sem, ha nem fix ip-d van. Sajna az új routeremnél csak a routerbe belépve tudom feléleszteni a gépet.
-
macilacus
senior tag
válasz
dokee78 #13048 üzenetére
Azt nem mondtam hogy nem tetszik, de a problémát megoldja és többet biztosan nem reklamál
Amúgy ez tisztára olyan mint a tamagotchi, nem?
A végén ennek is csinálnak temetőt és este meg jönnek a sírrablók (fejlesztők) kihantolni a telefonokatRemélem senkit nem sért a viccem
-
punky10
addikt
-
goom
senior tag
válasz
dokee78 #12778 üzenetére
Nagyon megkedveltem a 360 launcher-t: szerintem érdemes kipróbálni. Azt nem tudom, kellően különleges-e számodra...
Egy barátom a TSF Shell-t is futtattja mellette. Kipróbáltam azt is, de az nekem túl extrémnek tűnt, és leszedtem. De ha effélére vágysz, talán ez is megér egy kísérletet. -
nimfas
addikt
-
zho-lee
addikt
válasz
dokee78 #12696 üzenetére
Szia!
Nekem ez tetszik, elég mutatós: Animated Analog Clock Widget -
spiritex
veterán
válasz
dokee78 #12532 üzenetére
Pár részt kivettem neked a Support oldalról, amik segíthetnek.
El tudom-e menteni a tanult adatokat?
SwiftKey supports the Android Backup Service, meaning your learned language data is saved by Google into the cloud if you opt in. Never lose your personal dictionary again!
To use this service, please go to your device Settings-> Privacy-> Backup and restore on your device and check the option.
A SwiftKey támogatja az android backup szolgáltatását, tehát a tanult adatok a google felhőbe kerülnek, ha azt választod. Hogy használni tudd ezt a szolgáltatást, ahhoz lépj be a kütyü rendszer Beállítások / Biztonság / Mentés és visszaállítás menüpontjába.Hogyan tudom törölni a tanult adatokat?
Go into SwiftKey settings→Personalization and scroll down until you see ‘Clear language data’.
Menj a SwiftKey / Beállítások / Személyre szabás-ba, majd lapozz le a Nyelvi adatok törléséhez.Hogyan tudom törölni a nyelvi beállításokat?
If you de-select the language you want to delete, and press the menu button on your device, this will bring up the option to delete the language pack.
Ha eltünteted a kiválasztást a törölni kívánt nyelv mellől és megnyomod a Menü gombot, az felhozza majd a nyelvi csomag törlésének lehetőségét. -
LonGleY
veterán
-
spiritex
veterán
válasz
dokee78 #12415 üzenetére
Hát szívesen, de sajnos nem biztos, hogy tudtam segíteni. Egyébként tele van a Swift fórum hibával, elég sokan jelzik, hogy nem jön fel egyáltalán az "előrelátó" panel, vagy hogy nem tudnak gépelni egy szöveg mezőbe, mert gépelés közben kattogni kattog a billentyű hang, de nem ír semmit, úgyhogy van még hiba vele bőven..
-
spiritex
veterán
válasz
dokee78 #12382 üzenetére
Látom, a "találatnál" szónak bal oldalon kéne lennie, ha nem ismeri, és most fogja megtanulni, vagy középen, ha már ismeri, de itt a képen sehol sem adja.. Akkor itt nem csak az a gond, hogy nem tanulja meg az új szavakat, hanem, hogy nem is adja fel a lehetőségét...
Akiknél nem tanul, olyanokat ajánlanak, hogy időről időre a Personalization-ben kell kézzel beállítani a tanulást.
A másik fickó szerint az ilyen hibákra az a megoldás, ha a swiftkey könyvtárát átmásolod valahova, letelepíted, majd újra fel és visszamásolod a könyvtárat.. Hát nem tudom.. -
kelekyle
őstag
válasz
dokee78 #12268 üzenetére
Ha újra felraknád a Swiftkeyt a program talál valahol egy mappát és megkérdi, hogy eltakarítsa-e a régi verzióból maradt adatokat. Amúgy nekem eddig mindenen működött a Swiftkey, megvan a tabletes verzió is az is szuperált eddig az összes tabomon. Nem tudom milyen probléma lehet a tiéddel.
-
zho-lee
addikt
-
Mr Paris
tag
válasz
dokee78 #12281 üzenetére
köszi
nem tudom, mi lehet a nyűgje, lehet nem csípja a blade 3-at, bár azt írja kompatibilis.Azt nem hiszem, hogy baj lenne, hogy most nincs "adatkeretem" mert wifin kap netet és az is van beállítva, hogy ott frissüljön.
Igazából nem izgat annyira, csak az idegesít, hogy ha már ott van akkor mutathatná, ha már nem lehet kikapcsolni az időjárás részt -
tomy86
addikt
-
bkercso
nagyúr
válasz
dokee78 #11626 üzenetére
Köszi, megnézem.
Végül a fenti módszer úgy tűnik, sikeres: a létrehozott egyetlen vcf-et feltöltöttem google-be, és onnan szinkronizáltam. De ez is felesleges volt, mert a telefon is tudja importálni. Hogy minden adat átment-e, azt még ellenőrzöm.
Szerk: át, még a sok infot tartalmazó névjegyek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest