- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #74545 üzenetére
Nézd meg a C Locker -t! Azt nem tudom, hogy a free -ben milyen widgeteket enged, mert nekem a pro van. De azt be tudod állítani, hogy feloldás után melyik launchernek adja át a stafétát. Szokás szerint a rendszerben ki kell kapcsolni a lockot és a C Locker -t megjelölni alapértelmezett launcher - nek.
-
air
nagyúr
válasz
zeon.hu #74493 üzenetére
Ha az "összes elérhető hálózat" alatt más szolgáltató hálózatát is érted, nem csak a sajátodat, akkor a válasz az, hogy semelyik.
Ha a saját hálózatodon belül érted, akkor pedig bármelyik megmutatja a hálózat típusát, amire adott pillanatban csatlakozva vagy. A telefon nem radar. Csak annak a hálózatnak az adataid írja ki, amelyiken fent vagy. -
válasz
zeon.hu #74456 üzenetére
Passzolom, mi lehet a gond.
Még úgy sem tudom reprodukálni a hibát, hogy visszavontam az összekapcsolást a Google beállításaiban, akkor is beenged elsőre, hiba nélkül.
Annyit találtam a neten, hogy régebbi verziójú Pushbullettel nem engedte be a delikvenst, de frissítés után jó lett. -
válasz
zeon.hu #74452 üzenetére
Én Google-azonosítást használva lépek be, így nincs semmi gond.
A kapcsolt fiókot eléred? Nincs esetleg letiltva a fiókon belül az alkalmazás hozzáférhetősége?Én megpróbálnék egy adatok törlését, majd, ha nem segít, uninstall/reinstallt.
Jut eszembe! Számítógépen be tudsz lépni?
-
-
jopika
tag
válasz
zeon.hu #74184 üzenetére
amik ugyan azok az ami gyárilag van mert gyári visszaállítást csináltunk a két telón, és mivel ugyan az a márka tipus stb gondolom nem sok a különbség, de a pontok alapján mégis van,
engem nem is érdekelne csak sokan az elért pontokra alapoznak eladáskor, amit akkor ezek szerint szépen lehet manipulálni -
anonymus89
addikt
válasz
zeon.hu #74107 üzenetére
"Disclaimer: It was reported by many users that the current weather providers are not accurate and/or not providing the service in timely bases. therefore you may stop refreshing the weather information until we publish a new release with new weather providers and we will inform you on Google Play."
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #74071 üzenetére
Mármint a PC -n? Mert a droidon ki lehet kapcsolni. De én mindíg az értesítési sávon tartom az ikonját, mert akkor a rolóról mindíg elérem a Clippert. Abba jegyzetelek, könyvjelzőket térkép és alkalmazáslinkeket, stb. tárolok benne.
GoodSpeed:
Ezt ismerem. Ha nemzetköziben megyek, mondjuk egy távoli címre, akkor 9ó a vezetőidőm, 1ó pihenővel és 11ó a szundi. Tehát minden műszakkezdésem 3 órával korábban van, mint az előző napi. Nézhetjűk úgy, hogy délelőttösként kezdem a hetet és éjszakásként fejezem be. -
Jakuu
őstag
válasz
zeon.hu #73593 üzenetére
En mar nem is merem frissiteni, mert mostanaban nem volt problema vele es nem szertnek megint belefutni ebbe a hibaba.
Sot megmondom van egy Tibi mentesem is, amivel visszaszoktam allitani, de sajnos cache torles kell neki, hogy ujratelepites utan ne jojjon egybol elo a hiba. DE az legyen a legnagyobb baj, hogy a beallitas mentesem olyankor elveszik, viszont igy legalabb hasznalni tudom azt, amiert fizettem. Ez a vicc. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #73434 üzenetére
Az király lenne egy hagkommunikációs alkalmazásnál! Ne feledd, hogy a Skype az VOIP, ami az ostoba Android szerint nem verbális kommunikáció, hanem netezés. Ezért a hangja is a médiacsatornán megy, nem a hanghívásén (mintha zenét hallgatnál neten). A Te bt. füles problémádnak is ez az egyik oka. Ha a bejelentkezési hang is a médián megy, nem az értesítésin, akkor nem túl nyerő a teljes futási időszakra némítani.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #73429 üzenetére
Egy próbát megér, de a siker nem garantált. A bejelentkezési hang még csak-csak menne, de úgy emlékszem, hogy a kijelentkezési az nagyon hamar lefut. Sztem nem lenne elég ideje a Robotnak reagálni. Ha meg rövidebbre állítod a fókuszfigyelési időt, akkor megnő az erőforrásigény. Meg kéne fordítani a folyamatot és a Robottal kijelentkeztetni a Skype -ot. De az meg nem olyan egyszerű és root kell hozzá.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #72119 üzenetére
Szerencsére, mert így maradhat tovább Nexus 7-en a SwiftKey helyett, amit pont tegnap tettem vissza az L7 II-re. Akkor figyeltem fel a SwiftKey esetében is a menüiben ott van szépen elszeparálva a fizikai billentyűzeten írok opció. Kíváncsi vagyok ott hogyan műkődik a dolog, milyen hatékony a prediktív módja. A Swype esetében már nálam is nagyon rendben van.
-
nightzone
aktív tag
válasz
zeon.hu #72024 üzenetére
Próbáld meg ezzel:Background Eraser.
(#72006) cellpeti:: Adatforgalom figyelésére, tiltására (elég új, no root):
NoRoot Data Firewall :
"Show the history data by hour, day or month in bar chart.", de:
"Support to only blocking background data and let foreground data go."Kérdés: Erre valaki?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zeon.hu #71862 üzenetére
erre semmi ötlet?
Nincs működő BT eszköz váltó?
(Keresem persze én is,de egyelőre semmi) -
törölt tag
válasz
zeon.hu #71786 üzenetére
Azért ne túlozzunk! Két programja van. A Robot és az Elixír. Ezek valóban jól összedolgoznak. A többinél annyi az okosság, hogy a Taskernek van egy kódja, amit, ha egy fejlesztő beépít az alkalmazásába, akkor a hozzá kapcsolt funkciók elérhetőek lesznek a Tasker -ből is. Ugyanezt használja a Robot is, vagyis a Tasker pluginként működő alkalmazások a Robotban is megjelennek a "külső alkalmazások" menüpontban.
-
Jakuu
őstag
válasz
zeon.hu #71783 üzenetére
Ez jo, remelem figyelembe veszi majd a biztonsagi tenyezoket is, amikor letrehozza a kulso scriptek importalasat, valamint az app kovetelmenyeket.
Teszem azt peldaul zenelejatszo automatizalasnal, a szukseges app megletet a leirasban stb.
Nem mondom, hogy kis munka, de ahogy nezem igen igenyesen dolgozza ki odafigyelve az appot, mar csak egy jo grafikusanak kellene lennie, mert az az egyetlen amibe belelehet kotni. -
törölt tag
válasz
zeon.hu #71753 üzenetére
Szeretem, hogy Tamás gördülékenyen kezeli ezeket a problémákat. Látom, hogy frissült a Robot. Bekerült a ledkezelés és a pro key is frissült. Sztem most kapja meg mindenki, amit Te a dev. -ben. Átnéztem a changelogot, mert ilyenkor szoktak lenni "csemegék", amiket mások kérnek és nem tudunk róluk a Robot topikban. Találtam is egy "fájl feltöltése G. Drive -ba" opciót, ami érdekesnek tűnik.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #71738 üzenetére
A Robot szerencsére (vagy inkább Tamás alaposságának köszönhetően) ebből a szempontból totál hülyebiztos. Az általad létrehozott, külső mentés, 1:1 -ben a /data/data alatt levő könyvtárak másolata (persze nem az összesé). Ezért, ha a kettő közül, bármelyik túléli a user beavatkozásának a következményeit, akkor a Robot adatai is visszaállíthatók. Ráadásul szelektíven, tehát bármelyik verzió adataira visszaállíthatod egy későbbinek csak a parancsmentését, vagy abból akár egyetlen parancsot.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #71725 üzenetére
Elvileg igen. De az az ID kezelő opció sem egy "csodaszer". Ezt az egész mentés/visszaállítás ügyet a Google -nek kellett volna minden alkalmazásra egységesen, rendszer szinten megoldania. Sztem nem is lett volna neki ez nagy feladat, ha az egyes alkalmazások fejlesztői képesek erre (persze csak a saját alkalmazásaiknál). De a Google magasan tojik erre (is), így maradnak az olyan trükkök, mint amiket TiBi is használ. Ezekkel az a gond, hogy nem tuti, hogy minden alkalmazásnál hibátlanul működnek. Valamint, ha a Google csavar egyet a rendszeren, akkor bukhatnak az addig működő trükközések.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #71717 üzenetére
A sok beállítást igénylő alkalmazásoknak szokott lenni saját mentés lehetőségük. Én azt használom. Az alkalmazást telepítem a Play -ről, aztán a saját mentéséből visszaállítom a beállításait. Csak azt állítom vissza Titaniummal, amit nagyon muszáj. Rendszeralkalmazást pedig soha.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #71715 üzenetére
Ha romot cserélsz, akkor változik az Android ID, a reklám ID -ről nem is szólva. Amiket visszaállítasz TiBi -vel, azok még a régi ID alatt szerepelnek. Nem minden alkalmazás veszi könnyen ezt az akadályt. A fejlesztők részéről meg lehet némi bizalmatlanság is.Tamás viszont tudja rólunk, hogy vásárolt licenszünk van. Meg ő egyébként is fehér holló a fejlesztők között, hozzáállás szempontjából.
-
tomy86
addikt
válasz
zeon.hu #71397 üzenetére
A zoopert nem próbáltam, de az XWidgetsnél bejött, hogy van pc-s program hozzá (nem tudom, hogy a zooperhez van-e). A zooperben biztos több lehetőség van, de ahogy olvastam bonyolultabb is. Bár nem mélyedtem bele a témába, mert összesen két widgetet használok. A Business Calendar 2 és a Player Pro sajátját.
-
S e t h
nagyúr
válasz
zeon.hu #71090 üzenetére
Lényegi változást nem vettem észre, bár ahogy mondod egy-két mentett szavamnál voltak problémák, utólag meg is néztem valóban elmentettem -e már őket korábban.
Ha már swype.
Van vkinek tapasztalata arról, hogy a mentett szavakon kívül mi a helyzet a tiltott szavakkal ha mondjuk újra is telepítjük az alkalmazást teszem azt egy factory reset után?
Ugyanis a fogyatékosok olyan szavakkal is bővítették már a szótárat, amelyek konkrétan nem is léteznek, nem győzöm őket letiltani, kérdés, hogy ezek mentődnek-e(tudomásom szerint nem), mert akkor későbbi telepítést követően bizony ismét problémás lesz a kezelés.
Sajnos a google playről kiebrudalt kii keyboardban láttam eddig ilyen lehetőséget, a tiltott szavakat el is lehetett menteni, később szinkront követően is tiltva maradtak. -
törölt tag
válasz
zeon.hu #70898 üzenetére
Nekem mondod? Amikor kiderült, hogy a modellhelimnek kicsit sok a 100 grammos Xperia mini, akkor akartam rendelni egy ilyen kamerát. Aztán kiderült, hogy ez nálunk nem így megyen, mivel kémeszköz. Már első ránézésre is süt a kütyüről, hogy kémkedésre gyártották. Főleg a linkben szereplő "superspy kit" -ként, aminél a kamera mellé egy bicikli kormányra rögzíthető tartót is adnak. Mivel nem szerettem volna emiatt börtönbe kerülni, ezért megkértem egy barátomat, hogy rendelje meg nekem. Ő ugyanis egy olyan ország állampolgára, amelyik híres a laza felfogású államigazgatási rendszeréről. Szóval ez a Német barátom megrendelte, majd bement érte az ottani vámhivatalba, kifizette rá a helyi sarcot, és elhozta nekem. No comment.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #70895 üzenetére
Készülékfüggő. Nem mindegyiken kikapcsolható (mármint root nélkül
). Akkor rejtett felvételt lehetne készírteni és valamelyik paraország túlbuzgó nemzetbiztonsági hivatala engedélyköteles kémeszköznek nyílváníthatná a telót. Nem is tudom, hogy hol hallottam ilyenről. Megvan! Nálunk.
-
LonGleY
veterán
válasz
zeon.hu #70013 üzenetére
A PH! motorja nem egy gombon múlik, egy hányadék az egész koncepció nélkül, és ami van, az is ótvar módon van kivitelezve benne, telistele hibával meg fölösleges ismétlésekkel. Láthatóan nem értenek hozzá azok, akiknek kellene. Én már rég lemondtam róla, hogy itt bármilyen pozitív változás történjen. Ellébecolnak itt a követhetetlen adattengerben az emberek még egy darabig, aztán ha ezt az opimalizálatlan szemetet az új szerver sem bírja, jön a pislogás.
2015 van, és még mindig mobil meg desktop nézet megy? Üzenet-kezeléskor minden mozzanatnál teljes oldal újratöltés? Romkocsma, csak itt sör helyett lepotyogó követ kapsz a képedbe.
-
LonGleY
veterán
válasz
zeon.hu #70010 üzenetére
Én meg leírtam, hogy miért nincs ilyen szempontból megbízható verzió: nnem csak a te oldaladon működő apptól függ az állapotok helyes kijelzése. Ha te egy régebbi appot használsz, azzal a szolgáltatással való kompatibilitást áshatod alá, ha olyan szinten változik közben a szerver-oldal.
-
LonGleY
veterán
válasz
zeon.hu #69958 üzenetére
Mivel nem csak az apptól függ, hanem maga a szolgáltatás ilyen. Egy Google által teljesen felforgatott XMPP. Meg ugye a másik oldalon sem tudod garantálni, hogy milyen verziót vagy klienst használnak Nem jársz jobban a régi verziókkal, az újabbak különben is használhatóbbak.
-
LonGleY
veterán
válasz
zeon.hu #69994 üzenetére
Nekem is volt már, hogy nem reagált, ilyenkor segít, ha a masinán csak simán megnyitod a Play-t és vársz egy picit, vagy újraindítod az egészet úgy, hogy a net bekapcsolt állásban marad. A Play csak időszakosan ellenőrzi, hogy mi újság online, azon felül (újra)indítás után teszi ezt meg. Összefügg a készülékkel is: az, amelyik több memóriával bír, kevésbé fogja a háttérbe szorítani a Play – és az egyéb szinkronizáló / push-t fogadó alkalmazások – működését.
-
Orionk
senior tag
válasz
zeon.hu #69357 üzenetére
? ?
---
Egyébként megoldódott a probléma. Ha másnak is hasonló gondja lenne, akkor az volt a gond, hogy nem a GMAIL alkalmazást kellett frissíteni az új verzióra, hanem a Google alkalmazást. Ezt :
GooglePlay-Google -
Orionk
senior tag
válasz
zeon.hu #69298 üzenetére
A Gmail alkalmazásban a beállításokban az értesítések, szinkronizálás be van állítva.
Minden jó volt, működött, nem állítottam semmit és egyik pillanatról a másikra nem szinkronizál magától. Az utolsó dátum Dec. 30a volt.
A "védett alkalmazások" vagy "értesítés kezelő"-ről nem tudok nyilatkozni, mert ezeket nem tudom, hogy hol keressem ?,..
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest