- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
brd
nagyúr
Ez hogyan működik pontosan? Csak ha ki van kapcsolva a képernyő, akkor hibernál, vagy bekapcsolt képernyőnél is mindent, ami nem az éppen aktív app? Manuálisan meg lehet benne adni, hogy mit ne hibernáljon, ill. mit igen (mindkettőt lehet manuálian szabályozni?)? Vagy a fejlesztő azt hiszi, hogy jobban tudja helyettem? Esetleg van lehetőség külön állítani, hogy mit csak kikapcsolt képernyőnél ill. mit már akkor is hibernáljon, ha nem az az app aktív éppen?
-
törölt tag
Igen, a FB -hoz már lehet, hogy kevés az X10. Lehet, hogy csak azért vagyok elégedett a régebbi, még 32 bites 6595 -höz társított 3GB RAM -mal, mert nem Facebookozom. Szerencsére, a többi 270 telepített alkalmazást símán viszi. Igaz, nem 50 volt, hanem 70. Cirka másfél éve. Egyszer cseréltem ROM -ot a root és deodex miatt és semmilyen memóriatisztítót, meg folyamatkorlátozót nem használok és a telóm soha nincs kikapcsolva, reszetelve, újraindítgatva.
-
zebede
őstag
Erről jut eszembe, de már a multkor is akartam javasolni a zenetár problémáddal kapcsolatban, hogy legegyszerűbb lenne ha lejátszási listába tennéd azt a mappát amiből hallgatni akarod a számokat.
Úgy emlékszem egyszerűen lehet mappát is hozzá adni a lejátszási listához, de most nincs nekem feltelepítve a JetAudio, így nem tudom leellenőrizni. -
-
Fall-N
veterán
A legpontosabb viccen kívül ha valaki vesz - úgy ahogy én is - az elektronikai áruházban kapható digitális külső - belső hőmérőt. Az a legpontosabb.
De az előrejelzést nem váltja ki úgyhogy hasznosak az alkalmazások. Attól, hogy kinézek az ablakon nem látom, hogy pár óra múlva elborul az égbolt és hirtelen esni fog az eső...
@qwertly: Csinálj neki egy G fiókot, nem vesztesz vele semmit. Úgyis kell rá telepíteni dolgokat majd, legfeljebb rakj rá egy szülői felügyelet alkalmazást, hogy megóvd a nem neki való dolgoktól.
Fájlkezelőnek meg jó rá az ingyenes Total Commander. Kár vesződni manuális telepítésekkel. -
kaciokos
őstag
-
kaciokos
őstag
Szerintem megsérti egy szoftver (szolgáltatás) felhasználási feltételeit, és ez nem jogszerű. Ugyan kisebb mértékben, mintha egy fizetős szoftvert fizetés nélkül használnál, ami a klasszikus warez kategória, de attól még ugyanaz az eset. Persze mint ahogy azt a BSPlyaer teszi, én is tojok rá.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
TODI1111
veterán
-
Kékes525
félisten
Köszi, sikerült!
"Draw on top" fordítása (Megjelenítés más alkalmazások felett) segített. Az alkalmazáskezelő - egyebek alatt (jobb felső sarok) "Más alkalmazások eltakarása" menüben volt. Be volt már kapcsolva, kikapcsoltam, majd újra bekapcsoltam és így már OK!Még egyszer köszi!
-
nicu71
addikt
Igen rákoppintottam a futó szám alatti info sávba és nem a véletlenszerű dalok kavalkádja van listában hanem ABC sorrendben a zeneszámok
gondolom a listabeállitásokban kéne ügyködni de nem jövök rá hogy mit kéne ,nem mondanám faék egyszerűségünek a Poweramp menüjét
[Bzebede] : köszönöm ,igy van,megtaláltam
-
aprokaroka87
nagyúr
-
aprokaroka87
nagyúr
tehát az a gond hogy le lett irva hogy OS szinten nem támogatott a screenrecord 4.4 alatt.
viszont ő olyat akar ami 4.3-n is müködik root nélkül,viszont a playen a no root screenrecorder jórészt vélhetően kamu 4.4 alatt.
egyébként lehet hogy van rá megoldás root nélkül is 4.4 alatt,de az az app nem biztos hogy sokáig a play áruházban lenne
-
Fall-N
veterán
Nekem is ezért nem befutó ez a JetAudio. GoneMAD sokkal jobban személyre szabható és érdekes módon az összes fajta ID3tag-et (leginkább ID3v2-et használok) jól jeleníti meg.
@Narxis: Nagyon jól néz ki ez a cliMate. Nem zabálja az akksit? Tetszik, hogy úgy néz ki mint a stock Samu widget, vagyis ez szebb is. Csak az sajnos nem működik Novával.
Ez a sok Play store hiba meg szerintem inkább szerver oldali lehet. Eleve random dobálja a hibát, meg OS verziótól függetlenül előjön.
-
zebede
őstag
Ki mondta hogy ez a legjobb zenelejátszó? Aki ezt mondja gondolom úgy érti, neki ez a legjobb.
Ez ilyen, nem szarabb mint a többi, csak másképp működik, nem is jobb mint a többi csak van hozzá egy-két hangzás javító (igaz pénzért) ami szerintem sokat dob a minőségen, de szerinted nem.
A kínai karakterekhez nem tudok mit szólni mert nálam nem produkálja.De miért nem hagyod a fenébe és használod a Powerampot?
Nem kell ide beírnod minden alkalommal hogy milyen szar, mikor találsz benne valamit ami nem tetszik neked. -
Narxis
nagyúr
Nem biztos, hogy értem a problémád. Beállítások/Böngésző résznél kiválasztottad a Zenemappa korlátozást és ennek ellenére máshonnan is mutat zenéket?
Van a Beállítások/Egyéb rész alján Médiatár újraépítése és Médiatár újraépítése(Válasszon mappát) lehetőség is. Lehet az kell neked? De lehet nem értem a problémát. Nekem az összes zeném külső SD-n Zene nevű mappában van. Sose volt gondom vele ja és csak a Folder nézetet használom mivel lusta vagyok id tag-eket szerkeszteni.
-
oncsi
őstag
-
-
w.miki
veterán
és mi az?
Megpróbáltam a platform.xml-t szerkeszteni, de azóta minden Play szolgáltatás leáll -
zebede
őstag
A Crystalizert én sem vettem meg az AM3D régebben volt nekem hasznos az akkori fülesemnek kellett egy kis plussz basszus.
De mióta Piston 3 fülesem van és megjelent a Bongiovi DPS, csak ezt használom. Én találtam a pistonhoz való beállítást és nagyon sokat javít a hangzáson
Abban van valami hogy nem mindegy mivel hallgatod, de ez minden lejátszónál így van. -
Acef
addikt
Köszi, közben én is megtaláltam.
Tehát Törölt képek helyreállításaPlay / DiskDigger photo recovery
Ez root nélkül is működik, de így csak a miniatűrökben és a gyorsítótárban keres.
- Ha a készülék nem gyökerezik, az alkalmazás elvégzi a "korlátozott" átvizsgálja a törölt képeket keres a gyorsítótár és a miniatűrök.
- Ha a készülék gyökerezik, az alkalmazás megkeresi az összes készülék memóriájában nyomát fotók, valamint videók!Esetleg
PC-re telepítve / Lab.Fone Android
- Coolmuster Lab.Fone az Android, a legreprezentatívabb adat visszaszerzés szoftver az Android, lehetővé teszi, hogy visszaszerezze az elveszett vagy törölt fájlokat Android telefon belső memóriakártya és a külső SD kártya. Segítségével meg, elveszíti értékes adatok Android készülék már nem egy valós probléma. By the way, ha egy felhasználó az Android 4.2.2 vagy újabb, vagy nem ismeri, vagy talál az adatok felhasználásával Lab.Fone az Android -
zebede
őstag
Biztos hogy a TAG hibás.
Én még nem találkoztam ilyen karakter hibával, sem a Poweramp-nél, sem a JetAudio-ban.De abban azért megegyezhetünk hogy a JetAudioban a hangzás javítók kipróbálhatók vásárlás előtt?
Csak mert végül is erről szólt a hozzászólás, amire reagáltál, nem arról hogy melyik jobb, vagy melyik kezeli jobban a Tag-eket.És szerintem az is tisztán hallható, hogy sokat javítanak a hanzáson, nem parasztvakítás ahogy a kolléga itt fentebb megjegyezte.
-
Fall-N
veterán
Én megvettem először a PowerAMP-ot, a Shuttle+-t és a GoneMAD-et. Shuttle+ jó lenne csak nem működik az EQ az S4-en. GMMP pedig nagyon jó, személyre szabható részletesen és jó az EQ is.
Ez a JetAudio nekem sem szimpatikus az IAP-vel. Főleg, hogy parasztvakítás lehet a plusz két fizetős addon. Ha a telefon SoC-jében nem jó minőségű a hangchip akkor a Bongiovi sem tud csodát tenni. Árban hasonlóak a GMMP-vel és a PowerAMP-pal.
PowerAMP nekem már kissé avítt de majd a 3.0-ás verzió még segíthet rajta. Remélem majd az online license check is kikerül belőle.
@Jakuu: Nálam a Firefox (stabil) + AdBlock- + uBlock kiegészítő a nyerő. Mostani FF verzió fürgébb.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
zebede
őstag
Éppen a Bongiovi DPS-t tudod, ha jól emlékszem 30 percig tesztelni vásárlás nélkül, bármennyiszer 30 percig.
Az AM3D és a Crystalizer hangzás javítókat már csak 30 másodpercekig.
Mind három 3,8 dollár egyenként, magát a JetAudio prot vagy két éve ingyen "vettem" meg Amazon akcióban.Megvásároltam még régebben a Powerampból is a pro-t, mert nem sajnálom 2-3 sör árát a fejlesztőtől egy-egy ilyen appért, de ha megfeszülök sem tudom ugy beállítani mint a JetAudiot ezekkel a kiegészítőkkel.
Próbáld ki, ingyen megteheted.
-
tybsen
addikt
Megnéztem ezt a Költségvetésem nevű alkalmazást. Teljesen úgy tűnik mintha a onetwoapps nevű cég terméke lenne viszont ennek a cégnek a weboldalán kifejezetten szerepel az az információ hogy az androidos verzió nem az ő termékük. Ez azért elég furcsa szerintem. Ettől függetlenül persze lehet jó és látom persze azt is hogy fejlesztik.
-
tybsen
addikt
Köszi!
MoneyWiz2 túl körülményes, túl sok klikkelgetés meg nyomkodás kell egy tranzakció rögzítéséhez: például ha csak egy fajta kiadást rögzítenék és keresem a "telefonköltség" kategóriát, akkor először bele kell klikkelni a kategóriába, ilyenkor felugrik egy lista amiban eleve fő kategóriák szerintbe be van zárva minden egyes sor, tehát nem látszanakaz alkategóriák. eleve nem tudom megtalálni mondjuk a telefonköltséget. persze nyilván amúgy sem keresném manuálisan hanem elkezdeném keresni a kereső segítségével, de ehhez külön bele kell klikkelni még a keresőmezőbe mert nem ugrik fel automatikusan a billentyűzet ebben az ablakban sem. összehasonlításként anmoney esetében a kiadás rögzítésekor a kategória rovatra lépve automatikusan előugrott a billentyűzet ahol ha elkezdtem írni hogy "telefonköltség", már dobta is ki egy kiválasztható felugró listában a lehetőségeket. mindezt egyetlen ablakban villámgyorsan). annyi még hogy ez a kategória lista egy idő után részlegesen nyitva marad gondolom azok alapján amiket már használtam , viszont néha meg be vannak zárva az alkategóriák nem tudom mi alapján működik ez.
Vagy ha egy tranzakción belül több kategóriára bontanék egy kiadást akkor nem tetszik a logika, hogy először ki kell pipálgatni egyenként a kiválasztandó kategóriákat majd csak azután egy külön oldalon tudom beírni az egyes kategóriákhoz az összegeket , ráadásul mindezt úgy , hogy minden egyes összeg mezőbe bele kell klikkelni , az összes ott lévő karaktert egyesével ki kell törölni ( tehát maga az összeg nincs kijelölve hogy egy törléssel/gombnyomással kitörölhető legyen). A tizedesjegy állítási lehetőséget nem találom, ami a magyar forintnál ugye értelmetlen.
Illetve az előre kitöltés logikája sem tetszik. ha vettem például egy üzletben élelmiszert meg mondjuk ajándékot, akkor a következő esemény rögzítésekor automatikusan kitölti mintha megint élelmiszert és ajándékot vennék pedig lehet hogy most csak élelmiszert veszek ilyenkor ki kell törölni az ajándékot de ez csak úgy lehet ha bele klikkelek a kategóriába és a következő ablakban kikeresem a listából az ajándék kategóriát és ott kiveszem a pipát.
Illetve ha körülbelül 20 tétel rögzítése után kérek egy kiadásonkénti listát, akkor a kör diagram megjelenítése előtt állandóan csak tölt tölt tölt és újra kell indítanom az alkalmazást (Nexus 6.0.1).
Ami tetszik benne hogy az utolsó néhány tranzakció alapján a billentyűzet fölött megjelenik egy gyors menő amiből kiválasztható a leggyakrabban használt kategória üzlet vagy akármi.
A másik alkalmazást amit írtál azt még tavaly év elején megvettem és de nem tetszett valamiért és visszatérítést kértem szóval most már nemtudnám újra tesztelni szerintem. esetleg egy másik fióka megpróbálom megnézni hátha jó lenne.
Money Manager Ex-et próbálgatom egy ideje, tegnap megnéztem a pc-s verziót is (ami elég jó, bár ott is van azért néhány felesleges nyomkodás meg klikkelés ami nem szimpatikus benne).
-
tybsen
addikt
Köszi. Sajnos a saját alkalmazások között nem szerepel, de még csak a vásárlások (előzmények) között sem szerepel a telefonomon, pedig jelenleg is le van töltve és használom.
Az egyetlen hely ahol megtaláltam, hogy tényleg fizettem 7,99 €-t, a https://payments.google.com/manage/ oldal volt. de maga az alkalmazás nincs sehol.. annyit csináltam hogy az apk fájlt elraktam magamnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest