- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
dokee78 #25077 üzenetére
szerintem semmit. csak vki poénból feldobta, ha 1 ember is megveszi már nyert
bár azt nem tudom hogy a Google miért nem söpri ki az ilyeneket. nem ártana néha egy kis app minőség ellenőrzés, mert minap én is töltögettem jó pár appot, 10-ből 8 hulladék, minősíthetetlen sz.r volt...amúgy 2 év alatt 1-5 letöltés között van, volt egy két barom úgy látszik
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #25016 üzenetére
Ez a Tapatalk 4 béta verziója. Ahogy írják, a véglegest összeolvasztják a Tapatalk HD-vel és át lesz nevezve. Az viszont már fizetős, tehát csak addig ingyenes.
(#25017) dekrer: Ahol hozzáadtad, ott le is tudod venni. Csak nyomj a könyvjelzőre.
-
Arween
senior tag
válasz
dokee78 #24533 üzenetére
Ez nálam is volt K&H-s kártyával.Sajnos nem sok esélyed van hogy használni tudd ezt a kártyát ismét. Annó nekem valami biztonsági okra hivatkoztak.Az lett a vége a citybanknál nyitottam egy virtuális internetkártyát ráutaltam némi pénzt és arról vásároltam,de persze ezért havi 300 ft-ot kellett +-ba fizetnem...
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #24423 üzenetére
Egyszer használtam nagyon régen, de igazából nem látom hasznát. Attól nekem nem lesz jobb, mert tudom hogy éjjel mikor mozogtam és mikor nem.
Inkább valami runkeeper szerű alkalmazásra költeném azt a pénzt. Az például engem már kétszer "rákényszerített", hogy az utolsó 1,5 km-t ne busszal, hanem gyalog tegyem meg hazáig.
-
draco31
veterán
válasz
dokee78 #23958 üzenetére
Ennek utána járok.
Közben találtam valamit, azt hiszem pont ez kell nekem. Egyenlőre csak laptoppal tudtam kipróbálni, és csak úgy működött, ha megnyitást választottam a laptopon, ekkor lejátszotta a zenét. Viszont ha mentést választottam, akkor csak egy kiterjesztés nélküli fájl lett az eredmény.
Fast File Transfer -
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #23484 üzenetére
Ez utóbbi is teljesértékű böngészőként működik, nem tudom
pontosan, mi a trade-off. De mindkét hajóka jól használható,
ha jóféle WebKit-es böngésző kell. Az OC meg alap a Presto-val.Aztán majd az új Opera... Az asztali verzióval egyelőre ott
tartunk, hogy már felfedezhetők jelek arra vonatkozóan, hogy
a régi funkciók egy részét szépen lassan újraépítik, de hogy
a mobilos verzió miként követi ezt a trendet, nem tudni. -
ncc1701
veterán
válasz
dokee78 #23425 üzenetére
Alapvetően az időjátás előrejelzés még mindíg jóslás kategória. Ha megnézed, jobb esetben a következő 2-3 napot nagyjából eltalálják. Plusz. Azért simán van olyan, h vhol esik az eső, de 2km-el arrébb már nem. Azért nem csinálnak ennyire részletes becsléseket. Egyes városokra lebontva talán. Szóval ez kb olyan, h reggel megnézed, milyen időt mondanak a környékeden, oszt napközben kinézel az ablakon, és látod. Ezért sem értettem soha ezeket az időjárás cuccokat telóra miért jók. Ami mondjuk poén az olyan, ami mutatja a műholdképet, h merről fúj a szél, meg a felhőket, ez alapján magad is meg tudod saccolni, h feléd fújja a szél a felhőt, vagy sem.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #22413 üzenetére
Aztán a telefon bezárhatta, mert sokszor láttam hogy pl. a készülék futott már 4 napja, a facebook meg csak 2 óra hossza óta. Szerintem elég pocsék módon van megírva ez a gyári facebook, egy bughalmaz.
Csak sajnos egyik alternatíva sem mutatja normálisan az üzenőfalat ezenkívül és az m facebook. com oldalon kívül.
-
EmberXY
veterán
-
LyonnaisFan1
őstag
-
válasz
dokee78 #21806 üzenetére
Nocsak. Valami jogi vitákba keveredhettek úgy néz ki... Ezt ezidáig Minimal MIUI-nak hívták... Ezért nem találtam legutóbb a Playen..
(#21807) iguana
Nézd meg a screent, amit az előbb linkelt dokee. Azon nála pl.: az Fm-Rádió, a Feljegyzés, a DigiClock, a Chat.hu és stb, nincs definiálva alapból.
Ilyenkor fogja az eredeti ikont, és azt lekicsinyítve berakja egy valamilyen színű háttérhez. -
iguana
őstag
válasz
dokee78 #21796 üzenetére
hm. ez melyik ikon pack/launcher theme?
egyébként érdekes, hogy változik az ember ízlése, (vagy hatással van a trend az emberre), mert régebben az íves ikonok jöttek be, és a szögletesek, minimalisták nem, most meg pont fordítva
még jó hogy androidon gyakorlatilag mindent le lehet cserélni, akár teljesen új "telefont dizájnt" gyárthatsz az éppen aktuális ízlésednek...IOS-ben max lecserélheted a háttérképet
gonosz off
-
-
fatal`
titán
válasz
dokee78 #21022 üzenetére
Tisztába téve a dolgokat: Három állapotot tudnak definiálni a fejlesztők: internal only, auto, prefer_external.
Internal onlynál nem engedi áthelyezni (ilyenkor kell a droidsail), autonál a telefon dönti el (áthelyezhető, de gyengébb telefonokon alapból oda kerül), prefer externalnál, ha van SD akkor oda települ, ha nincs akkor a belsőre.
A Widgeteknél nem okozhat gondot, hanem minden esetben okoz, mert az sd kártyát a rendszer bootolás után csatolja fel (kivéve az ext partíciós sdket, de azok úgy működnek mint a belső tárhely, nem kevertem ide). A droidsailnek mindenképpen kell a root, anélkül nem működik, de más app2sd programok működhetnek, azonban azok nem tudnak mindent áthelyezni.
(#21026) bacus: Igen, még mindig így van. Bár a régi vibernél azt tapasztaltam, hogyha nincs a contact listában egyszerűen ki sem csöng a hívott fél oldalán. Azonban ez bug lehetett, mert már nem így van.
Ki lehet lépni a viberből, viszont olyankor senki nem tud hívni és te sem tudsz írni/hívni senkinek/senkit.
Éjszakára meg kikapcsolod a netet és probléma megoldva. Plusz nekem amúgy is le van némítva automatikusan, szóval hívogathat, aki akar, úgysem veszem fel.
-
air
nagyúr
válasz
dokee78 #21001 üzenetére
Freemail-nek csak POP3 szervere van. A címe: freemail.hu
SMTP-nek a net szolgáltatód szerverét kell használni.
Jobban jársz, ha a freemail-es fiókod "bedrótozod" a GMail alá. -
xSide
őstag
válasz
dokee78 #20617 üzenetére
Nem igazán app kérdés, hanem inkább pc-s. Megoldás van rá!
Router beállítás esetleg, amennyiben használsz?
- beállítható a böngésző kezdőlapja tiltottként, amiről értesítés küldhetőWin7 esetén pl. jelszavas rendszergazdai fiók meglétekor Vezérlőpult/Szülői felügyelet és további felügyeleti eszközök telepítése, ami értesítést küld adott e-mail címre.
Végül a legegyszerűbb:
- Vezérlőpult/Felügyeleti eszközök/Feladatütemező és Új feladat, ahol bármire beállítható (esemény, program futtatás stb.) email értesítés (smtp kell hozzá)! -
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #20617 üzenetére
Ez egy érdekes kérdés. Max. úgy lehetne megoldani, hogy PC-re keresel egy programot, ami csomagot küld a mobilra. Azonban a mobil IP-címe is változhat, így a Dynamic DNS client segítségével adni kell a telefonnak egy fix domain nevet, ahogy az gépen is szokás.
Ezután már csak a csomag beérkezését kell figyelni a telefonon valamilyen módon, amire még keresgélek megoldást...
Szerk: Ja, igaz. Akár e-mailt is küldhetne a gép.
Hogy én miért akarok mindent túlbonyolítani.
-
petipetya
nagyúr
válasz
dokee78 #20617 üzenetére
Józan paraszti ésszel és nulla ezirányú tapasztalattal hirtelen az jutott eszembe, hogy ha a gép ki van kapcsolva, akkor csakis a lányok kábelen keresztül mehet át a jel, ami érzékeli a bekapcsolását. A lan kábel másik fele talán egy routerbe, vagy még inkább egy androidos média eszközbe menne bele. Ez az eszköz küldene jelet a telefonodra vagy küldene egy emailt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Forrmell.enn
- Autós topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest