-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Viktor0610 #117409 üzenetére
köszi, közben sikerült, DTMF kódokal [link]
**62* +telefonszám (ahova átirányít) #nem tudom, hogy van-e ilyen opció, de úgy vagyok vele, hogy olyan beállítás, amit 2 óra alatt nem találok meg, azt nem létezőnek tekintem. (egyébként ennél lebutítottabb telefonnal még nem találkoztam, igazi nagyi telefon szint. hogy az android 6.0 ennyire fapados, vagy a nomunál butították le a jövő emberére való tekintettel, nem tudom.)
leteszteltem, működik.
most még azt kéne beállítani, hogy ha hívnak, de foglalt a számom, akkor most az van, hogy a hívónál foglalat jelez, nálam meg semmit (vagyis annyival vagyok beljebb, hogy nem azt jelzi neki, hogy "nem elérhető" hanem hogy "foglalt". viszont annyival rosszabb, hogy eddig 1-2 óra múlva kaptam egy sms-t, hogy ha valaki keresett (nem minden esetben, de néha), most meg semmit nem tudok róla.azt kéne beállítani, hogy ha ha hívnak de foglalt vagyok, akkor is jelezze a bejövő hívást. a szolgáltató szerint központilag ez van beállítva, de a készülék beállításai ezt felülírják. sajnos erre sem találok semmiféle állítási lehetőséget
-
Fall-N
veterán
válasz
Viktor0610 #117270 üzenetére
Mivel lebukott, hogy adatokat lop és tárol.
Indiában van még. Az a fő bázisa.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Viktor0610 #117270 üzenetére
Amit művelt vele a tulaj az utóbbi 1 évben az alapján nem fog hiányozni, bár kíváncsi vagyok, hogy saját akció volt, vagy kirakták.
-
TheMajor66
tag
válasz
Viktor0610 #117170 üzenetére
Köszi, fizetős az nem játszik, főleg nem, mert firefoxot és gyári IE-t használok. Ezekhez esetleg?
-
rgeorge
addikt
válasz
Viktor0610 #117081 üzenetére
Megnéztem a Samsungot is, rosszul emlékeztem, ott le van tiltva a WebView, a Chrome viszont frissült a napokban, lehet, hogy ott ez fektette meg a Dolphint.
-
rgeorge
addikt
válasz
Viktor0610 #117082 üzenetére
Az egyik telefonon letiltottam a WebView-et, Dolphin helyre is állt. A másikon (Samsung) áttértem a Samsung Internetre, azt nem zavarta a WebView frissítés.
-
emeron
tag
válasz
Azért van letiltva nálad a SystemWebView, mert a Chrome engedélyezve van. Amikor a Chrome-ot letiltod, akkor a SystemWebView automatikusan átveszi a helyét. Egyébként nálam is frissült, de Samsung Internet-ben a OnePlus 3-on minden működik rendesen.
-
válasz
Ezt találtam:
"You should not need to enable Android System WebView except in rare circumstances where Chrome is giving you a problem. As of OS 7.0 Nougat, Chrome has replace the WebView as the in-app webpage renderer for Android apps which use this feature.If you really need to re-enable it, you should go to the Chrome app in app settings, disable it, then go to the Google Play app store and update / re-install / enable WebView. They won't work together."
Tehát jól gondoltam, nem is kell az Android System WebView.
-
rgeorge
addikt
válasz
Viktor0610 #117079 üzenetére
Frissült nálad a WebView?
-
Deck
titán
válasz
Viktor0610 #117035 üzenetére
Mindegyik? Volt rá valami csak mobilról kellett megnyitni.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #116981 üzenetére
Hopp, igen.
Este én is ránéztem.
Egyik legrégebbi app szerintem, dicséretes, hogy frissítik.Somatom - ez jó ötlet. Csak a fizetős tudja a netet mérni widgetként?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #116956 üzenetére
Semmi ilyen jellegű gondom nem volt ezidáig vele.
-
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #116961 üzenetére
-
baloo79
tag
válasz
Viktor0610 #116956 üzenetére
Nekem szinkronizálja a mappákat is, legalábbis mutatja, hogy melyik mappában hány új levél van, csak előbb rá kell nyomnom "Az összes mappa megtekintése" opcióra, mert nekem is sok külön mappám (és szabály) van.
-
kaciokos
őstag
válasz
Viktor0610 #116939 üzenetére
Nincs vele gond, ha on-screen vissza és alkalmazásváltó gombjaid vannak (nekem Samsung S7-en pont nem az van), vagy ha figyelsz arra, hogy ne azoknál fogva tedd zsebre a telót (nekem ez nem megy 100%-osan).
Más: a Light Flow-t lehet arra használni, hogy éjszaka egyáltalán ne villogjon a LED? Legjobb lenne, ha mondjuk Tasker-rel tudnám vezérelni, de ha időzítő van benne, az se rossz.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #116687 üzenetére
Persze, nincs. De nem is ezt szeretném kérni, hanem, hogy tudtok-e olyan appról, ami működik is, meg kártyára is tudja rakni a felvett fájlokat. Egyébként az is érdekelne, hogy esetleg nem-e valami android 7 beállítási gond. Az appoknál engedélyeztem minden hozzáférést, mégiscsak üres fájlokat kaptam. Talán van még-valahol valami rejtett beállítás az android 7-nél?
-
castiels
addikt
válasz
Viktor0610 #116676 üzenetére
-
galaxys80
veterán
válasz
Viktor0610 #116550 üzenetére
Több, mint 4 éve váltottam már ios–ra. A nevem pedig marad a mostani.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #116568 üzenetére
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #116566 üzenetére
A túrót. A telefonáláson kívül csak fekvő módban használom a telóimat, és semmi gondom a pötyögéssel. Pedig Anysoft -ban az ékezetes karakterek is megjelennek. Igaz, tepsipárti vagyok (jelenleg 5,5").
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #116563 üzenetére
A ragozasrol nem is beszélve.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #116514 üzenetére
Az vagy fizetős, vagy nem reklámmentes.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #115842 üzenetére
Én már ezer éve Swiftkey-t használok, hiába van Xperia telefonom. Engem zavar, hogy a gombok magasságát nem lehet benne változtatni, alapból kicsik szerintem.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Viktor0610 #115822 üzenetére
Tudsz egy linket adni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #115838 üzenetére
Mondjuk szerintem azt már nem is nagyon frissítik. A Sony az új telefonjaiba (XZ1 és XZ1 Compact) már a Swiftkey-t rakta alapértelmezettként.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Itt már többektől "hallom" hogy az Xperia keyboard nagyon jó. Jelenleg Gboardot használok, de kipróbálom az xperia keyboardot! Ahogy nézem csak ported app van belőle, igaz? Melyik a legfrisebb?
Előre is köszi!
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Viktor0610 #115813 üzenetére
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Azt használok. Csak gondoltam teszek egy próbát a gboardal. De így felejtős,és maradok az eddiginél.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #115794 üzenetére
Na, újra leírom: Van megoldás, több is
Kezdve pl a Firefox böngészővel vagy root esetén Xposed+ youtube background modul, esetleg az alternatív youtube lejátszók némelyike. -
adrian94
őstag
válasz
Viktor0610 #115735 üzenetére
Sajnos tovabbra is akadozik ugyan ugy
olyan mintha keves lenne a ram neki mert ha bezarom es ujra inditom akkor egy kis ideig jo.
Mas otlet?
-
adrian94
őstag
válasz
Koszi
kivancsi vagyok, hogy ez segiteni fog-e
-
hati
addikt
válasz
7-szer kell kattintani, ha jól emlékszem.
-
adrian94
őstag
válasz
Viktor0610 #115729 üzenetére
Mar meg probaltam de nem segitett sajnos
a regebbi Instagram verziokkal nem volt ennyi gond..
Ezt a MIUI optimalizaciot en is kitudom kapcsolni? Ha igen akkor hol talalom?
Szerk: meg a memoria optimalizaciot!?
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #115731 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #115729 üzenetére
Be van kapcsolva MIUI rendszer gyorsítás, ami beleszól droid-ban.
M4c-n is kikapcsolva minden droid rész működött. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #115682 üzenetére
"Hülye azért nem vagyok."
Ki lehetne kínlódni valami kényszermegoldást, de nem látom értelmét annak, hogy melót és erőforrást pazaroljak havonta pár kattintás megspórolásáért. Ráadásul bizonytalan lenne a működés, mert amit a kliens mér, az nem egyenlő azzal, amit a szolgáltató.
Ha jól tudom, akkor a 3G Watchdog -ban van adatkorlát figyelmeztetés. Blokkolni semmi sem tud root nélkül Lolli fölött (köszi Google a "fejlesztést"!). -
válasz
Viktor0610 #115682 üzenetére
Thx 😊 , nem nekem kell hanem egy ismerosnek , az ujjaim meg elbirnak havi 2kattintast , akinek kell az azert hasznalna , mert a ceges forgalmi kerete hatarhoz van kotve utana mar szamlaznak neki , ellenben tartaleknak hasznal egy masik si -et is. Bar en nem biznam magam a telefon adatforgalmi szamlazojara , mert megneztuk a szolgaltatonal kb ketszeres adathasznalatot irtak , mint amit a telefon jelzett ...
Kosz azert a tippet Somatomot megkeresem ,hatha van valami otlete .. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #115650 üzenetére
Ez a bajom.
Akár a gyári face appot , akár más alternatívat használok. -
S e t h
nagyúr
válasz
Viktor0610 #115554 üzenetére
Inkább egy mindenes, amiben benne van a fileok küldése is.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Viktor0610 #115550 üzenetére
Kosz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #115522 üzenetére
Mivel új funkcióként került be ez a típusú QS az Android-ba, ezért érthető, hogy régebbi verzión nem működik a program. Ez olyan, mint például a Windows Áruház, azt nem tudod használni Win 7-en, mert nincsenek asztali alkalmazások.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #115447 üzenetére
De, hogyan mutatják, és hogyan kerül rögzítésre? Egy fénykép egyetlen pillanatot rögzít, amihez csak egyetlen koordináta tartozhat. A videónál viszont más a szitu.
Régebben használtam az Autoguard Dash Cam pro -t. Az tetszett benne, hogy szabványos szövegfájlban rögzítette az aktuális koordinátákat. Ha a lejátszóban kikapcsoltam a szöveg megjelenítést, akkor csak a videó ment. De, egy általános videófelvételben nincs ilyen (pedig, lehetne).. -
cneref69
tag
válasz
Viktor0610 #115441 üzenetére
Köszönöm !
Erre nem jöttem volna rá
-
stewiehu
csendes újonc
válasz
Viktor0610 #115443 üzenetére
Nem. Küldtek nekem egy videót és arra vagyok kíváncsi, hogy helyadat valahogyan kinyerhető-e belőle.
-
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #115411 üzenetére
Én értem. Rossz a közhangulat.
Ha valaki indexet, 444-et, hvg-t olvas, akkor liberálbolsevik.
Ha origót, 888-at, pestisrácokat akkor fideszbérenc.
Mindjárt bélyeget kap, ha leírja, miről van szó. -
Chris Kiki
senior tag
válasz
Viktor0610 #115411 üzenetére
Leírom én, a hvg csinálja. Legalábbis nálam az csinálta.
-
SharpSA
veterán
válasz
Viktor0610 #115377 üzenetére
Ja az nálam be van kapcsolva. Meg szinte majdnem minden. A rezgés és a hang meg az elsők között van kikapcsolva.
-
Ronam
addikt
válasz
Viktor0610 #115377 üzenetére
Szuper, így megjelenik rendesen, köszi! Én eddig nem használtam ezt a funkciót, úgy tudtam hogy ez magyar nyelven nem működik, viszont a jövőben biztos fogom használni. Amúgy a szövegjavításnál szinte mindent ki szoktam kapcsolni, szóval ez volt a probléma.
-
Ronam
addikt
válasz
Viktor0610 #115354 üzenetére
Gboardot hasznalok, de nalam nincs mikrofon gomb sehol. Megneztem a beallitasokat, elvileg minden be van kapcsolva. Mi lehet a problema?
-
hati
addikt
válasz
Amikor utoljára próbáltam, akkor nem tudtam, az írásjeleket kitenni, új sort kérni, stb. Működik ez magyar nyelven is?
-
nokia123
aktív tag
válasz
Oké,köszönöm.
-
nokia123
aktív tag
válasz
Viktor0610 #115352 üzenetére
Kérdezem. De ezek olyanok (Google appal és a Gboard?) hogy gyakorlatilag bárhol vihetünk be szöveget diktálással, legyen szó akár egy iMessage-ről vagy messenger netán jegyzetről.
-
válasz
Viktor0610 #115302 üzenetére
BOX még talán.
-
medosz11
tag
válasz
Viktor0610 #115298 üzenetére
Például?
-
válasz
Viktor0610 #115288 üzenetére
értem
-
válasz
Viktor0610 #115286 üzenetére
Biztos egyről beszélünk? Megosztani simán egy képet mondjuk, vagy egy másik programból szintén képet megosztani, azt az official app simán tudja, akár zárt csoportba is. Ez csak falra engedi.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Viktor0610 #115275 üzenetére
Igen, az utolsó 4 kép ott van akikkel tegnap óta beszéltem, de a többi eltűnt.
Itt nincs olyan, mint a gépen a getdataback vagy hasonló cucc? -
Teodor52
senior tag
válasz
Viktor0610 #114764 üzenetére
Köszi kipróbálom!
-
Teodor52
senior tag
válasz
Viktor0610 #114683 üzenetére
10 napja vettük a telefont és azóta 3 programot telepítettünk:
Viber,telekom,facebook.
A böngészési előzmények törlése(mindenkori) is megtörtént.Ja és azt még elfelejtettem írni hogy ment egy sms is 80-as számra a telefonjáról mint elküldött üzenet.És a barátom nem küldött sms-t 80-as számra!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Viktor0610 #114671 üzenetére
Pedig most megnéztem jobban és valószínű tényleg az ES, van benne egy ilyen opció, hogy "Az eszközre káros blablablákra figyelmeztetés", ami alapból be van pipálva. És szerintem akkor ez a fizetős verzióban is ott kell, hogy legyen... Elég kár amúgy, hogy egy olyan jó nevű szoftver is mint az ES ilyen riogató, kamu dolgokkal szórakozik... (Persze a "Helyrehozás" gombra tappintás után egyből ott van alul valami másik "Rendszer karbantartó app" telepítési ajánlata...)
Ha jól tudom Android-on ép semmi szükség az ilyenekre. Most csak kíváncsiságból tappintottam a "helyrehozásra" törölt is egy csomó dolgot a RAM-ból, azt meg a fene se tudja, hogy miket, de nem lesz "legközelebb"...
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #114618 üzenetére
Szerintem nem mindegy, hogy milyen cég. A LastPass -ban valahogy jobban bízom. Arról nem is szólva, hogy a beépülőjén keresztül Dolphin -nal nagyon kényelmes a használata. Bár, ez fizetős szolgáltatás.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
Viktor0610 #114611 üzenetére
megvan, köszi
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Viktor0610 #114605 üzenetére
Köszi! Azért a Google figyelhetne ilyenre, gondolom jó páran elhiszik, hogy valami vírust kaptak.
-
Armahun
addikt
válasz
Viktor0610 #114567 üzenetére
Csak van valami megoldás, hisz a helium is vissza tudta tölteni az általa készített mentést egy nem rootolt telefonra.
Csak az a baj, hogy ez egy régi állapot, a friss csak a törés után készült full TWRP mentésben van meg, amit készülék híján nem tudok mire visszaállítani. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #114517 üzenetére
Bezony, Huawei is.
A Flex meg pont nem -
Chris Kiki
senior tag
válasz
Viktor0610 #114515 üzenetére
Mondjuk ez egy vicc, hogy Androidon gyárilag nincs ilyen funkció, aminek egy telefonnál alapnak kellene lennie. A 10+ éves Nokiákban benne volt.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Viktor0610 #114510 üzenetére
Rendben akkor hagyom köszi mindkettőtöknek
-
macssessz
tag
válasz
Viktor0610 #114276 üzenetére
természetesen nézegettem a progikat. A simplet fel is raktam és kiderült bank kártyára tud csak terhelni. Nekem olyan kell ami az univerzális számlára és ha elfogy a telefonszámlára terheli.
Gondoltam az össze-vissza telepítgetés helyett kérdezek.
Bocs hogy zavartalak titeket.
Köszönöm annak aki segíteni próbált.
Józsi -
MikeWazowski
veterán
válasz
Viktor0610 #114244 üzenetére
Mert a Gmail app egy vacak.
-
air
nagyúr
válasz
Mert mondjuk nem lehet vele egyesével törölni a leveleket a beszélgetésekből.
Már én is gondolkodom rajta, hogy emiatt mást fogok használni. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Mert volt hogy a gmail app csomoszor nem küldte el a levelet , "beakadt", két naponta frissitgetik , hol jó hol nem...
Érdekes az Aquamail nem frissül orrba szájba...
Berágtam , pont akciós áron volt az Aqua. Ráadásul sokkal jobban testre szabható.
Sose volt bajom vele. Hibátlan.
A gmail app ment a kukába -
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610 #114232 üzenetére
Köszi. Csak nem vagyok biztos benne, h emlexek a mailhoz tartozó passw re. :S
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
Viktor0610 #114175 üzenetére
Ez más feature, érthető a kérdés.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #114175 üzenetére
Persze, az is egy megoldás, csak nem túl elegáns. Igazából azért kellene, mert a hátteret cserélem a telefonomon, de ha mondjuk melóhelyen vagyok, vagy Simple-vel fizetek, akkor előtte gyorsan tudjak állítani valami gyárit. Ne azt lesegesse mindenki, hogy milyen hátterem van. Ezt egyelőre úgy oldottam meg, hogy ha letakarom a közelségérzékelőt, akkor gyárit rak be, különben meg random egy képet a mappából.
(#114176) HREH: Világos. De ha van megoldásod, írd le nyugodtan, majd tesztelem.
-
hgabor19
aktív tag
válasz
Viktor0610 #114075 üzenetére
Végül csak az AirDroid lett a járható megoldás.
TeamViewer QS nem akar "live" módban működni, csak screeenshottal operál.
És AirDroid olcsóbb is...De ha van másnak egyéb megoldás, live segítségnyújtásra Android telefonra, akkor meghallgatom a javaslatot.
-
KKoppány
csendes tag
válasz
Viktor0610 #114093 üzenetére
Semmi baj! A feltartott középső ujj mind a segítőkészség, mind az intelligencia hiányát pótolja, nyugi! Még egyszer köszi!
-
z123456789
addikt
válasz
Viktor0610 #114064 üzenetére
Grrr!
Nekem is az van, stock android, Moto 5G, és nincs ilyen.
Franc!Azért köszönöm.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #114056 üzenetére
Ez leírva jól hangzik. Csak azert is kérdezem , mert máshol elofizettem online teszt kérdésekre és azt vettem észre hogy 70%-ban ismétlődik és mintha kevés is lenne...
Lehet teszek egy próbát , max vissza kérem az árat. -
DrJános
aktív tag
válasz
Viktor0610 #114036 üzenetére
Egyszer régebben próbáltam, de de valamiért nem tetszett vagy volt valami bug már nem is emlékszem.
Áh már meg van mi volt a bajom a Lite verzióval nincs Chat fej
-
Indiant
addikt
válasz
Viktor0610 #113915 üzenetére
...és mivel a programban nincs limit, így viszik a teljes pénzed. Bravó!
(ha elhagyod a telót...)
Az érintéses fizetés is netes.... (Előfordulhat, hogy internetkapcsolat hiányában elfogyott a 10 db fizetési tokened. )
Ez a hivatalos válasz:"Tájékoztatjuk, hogy a SIMPLE alkalmazásban érintéses fizetésre nem regisztrálható webkártya mert ez a típus nem rendelkezik PIN kóddal. "
Úgyh. fő a biztonság. Az igazi kártyát meg hülye leszek beregisztrálni. Újabb pofon a sz@rnak. -
DS39
nagyúr
válasz
Viktor0610 #113915 üzenetére
Egy okostelefonon érintéssel fizethetsz vele. 😛
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #113834 üzenetére
Nem feltétlenül a Whatsapp volt a mondandóm lényege, hanem általában a mobilkommunikáció magasabb szintű használata.
-
psg5
veterán
válasz
Viktor0610 #113811 üzenetére
Koszi! Az mit jelent hogy minden egyeb munkamenetbol kilepes?
-
kazy76
aktív tag
válasz
Viktor0610 #113770 üzenetére
Köszi a segítséget. Ramot nem találok rá lehet hogy akkor kuka mert nem ér annyit a teló.
-
drmotto
őstag
válasz
Viktor0610 #113756 üzenetére
Köszi, akkor keresek mást helyette.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #113716 üzenetére
De!
Firefox böngészőben megnyitva megy a Youtube háttérben is. -
Víz Elek
senior tag
válasz
Viktor0610 #113716 üzenetére
Príma, köszi, tökéletesen működik!
-
punky10
addikt
válasz
Viktor0610 #113640 üzenetére
Ezer éve Nova-t használok, nekem természetes, hogy hosszú érintés után mozgathatóvá válik az ikon, egy kis mozdulatra előjön az összes asztal, és odateszem, ahova akarom.
-
kutga
félisten
válasz
Viktor0610 #113649 üzenetére
Akkor ez lesz, maga a Play frissült.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
Viktor0610 #113637 üzenetére
köszi, megálltam ott, hogy a hosszan nyomásnál különféle lehetőségeket kínált fel, nem futottam még össze ilyennel.
-
RaZroX
addikt
válasz
Viktor0610 #113629 üzenetére
Hát igen.. így jártam
(#113630) darvinya: igen-igen.
-
Yofej75
aktív tag
válasz
Viktor0610 #113580 üzenetére
-
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610 #113510 üzenetére
Ez megoldotta. (direkt nem akartam, h ne kelljen bírni a tarsitasokat újra)
Köszi. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Viktor0610 #113498 üzenetére
😂😂
-
mzso
veterán
válasz
Viktor0610 #113126 üzenetére
Lehet, mondjuk nekem is jobban tetszene, hogy mondjuk nyomva tartásra lehetne bekapcsolni és nem nyomogatni kéne.
(Vagy valami mégjobb amire eddig nem gondoltam.)
"Nem tudom, melyik országból nézed"
Pl ebből a kis közép-európai országból: Magyarország -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #113091 üzenetére
Remélem létezik ilyen -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #113077 üzenetére
Érdekes, hogy nem használok reklámblokkolót, és az említetten kívül nincs egyéb védelmi hókuszpókuszom, és mégsem dőlnek a spamek. Talán azért, mert nem FB -ozok.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #113030 üzenetére
"Requires Root for Pre-Nougat versions"
Lehetséges, hogy Nougat esetében már nem kell root? Mert ezek szerint csak a Nougat előtti verzióknál van szükség root-ra.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Viktor0610 #113020 üzenetére
Egy zseni vagy, miután áthelyezetem az értesítések mappába látja. A download mappában dekkolt eddig, ezért sem láthatta. Wow.
Már csak olyat kéne kivizeleznem, hogy különböző eseményeket más hangokkal értesítsen. Gólt egy hanggal, piros lapot mondjuk másikkal, a félidők jelzéseit meg harmadikkal.
-
SharpSA
veterán
válasz
Viktor0610 #112943 üzenetére
Ez szinte az összes Microsoft programra igaz. Házon belül nem tudnak vagy akarnak jól együttműködő programokat írni... Ráadásul legtöbb fapados.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged