-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joelke HU
őstag
válasz
castiels #166304 üzenetére
Attól függ milyen androidra akarod. Android 7-re csak a 17-es megy fel mert a rendszer nem támogat mást. Azokból is a 17.34.36 YouTube verzió az utolsó, ami még telepíthető nálam. A cuynu legutolsó 17-es verziója viszont már nem működött nekem. Azóta nem néztem, hogy készített-e másikat, mert amit én csináltam az megfelelő számomra.
-
joelke HU
őstag
-
Fall-N
veterán
válasz
castiels #119548 üzenetére
Hát az a gond, hogy nagyon nem törik magukat a frissítsekkel. 2015 március elsején (!) frissült utoljára. Nálam van amikor random kidob. Megvettem a GTA:VC-t és a LCS-t is, mind a háromnál vannak néha van kisebb bugok.
Eleve azért necces, mert 2015-ben hol voltak az újabb rendszerek? Persze, hogy előjönnek a hibák.
Google helyében büntetném aki cseszik évekig frissítést kiadni, de pénzért azért árulja az alkalmazását. GReader is egy bughalmaz mégis megvehető még a Playen. Fejlesztő nagy ívben tojik rá és nem reagál az e-mailre. Én is megvettem, de lecseréltem Palabre-re.
-
Somatom
veterán
válasz
castiels #118722 üzenetére
Az én javaslatomra? Kínomban használom, mert Nugát óta Dolphin -ban megszűnt a realtime tördelés. De, tabon még csak 4.x -en vagyok, úgyhogy ott maradt a Dolphin. Egérrel meg nem működik a duplakoppos-húzogatásos zoom, úgyhogy Remixen az Opera, Yandex felejtős. Dolphin -ban viszont ott a pinch zoom gomb, amit lehet egérrel bökdösni.
-
SharpSA
veterán
válasz
castiels #118721 üzenetére
Persze: Firefox (jelenleg 57.0.1) és a Firefox Béta (jelenleg 58.0)
-
SharpSA
veterán
válasz
castiels #118713 üzenetére
Nálam minden platformon a Firefox fut kiegészítőkkel. Az 57-es Firefox kiadás végre használhatóan működik PC-n, tableten és mobilon is, ráadásul tableten és mobilon is vannak telepíthető kiegészítők, mint például az Fit to Width (szövegtördeléshez), Top and Bottom scroll buttons (oldal tetejére és aljára ugrás), Ublock Origin (reklám blokkolás), User Agent Switcher (állandó asztali oldal megjelenítéshez), YouTube High Definition (lejátszási beállítások). Így már mobilon is a Firefoxot használom, mert elég gyors lett és minden szinkronizálás oda-vissza működik (könyvjelzők, megnyitott lapok, jelszavak, előzmények). Persze a Chrome még mindig gyorsabb egy kicsivel, de fapados és amúgy sem tetszik....
-
Somatom
veterán
válasz
castiels #118365 üzenetére
Ez fura. Nálam stabilan tartja. A beállításokban is az asztali mód van megadva? Nem használsz valami alkalmazás kilövöldöző, memória felszabadító hókuszpókuszt? Itt egy régebbi verzió, a telómról mentettem. Esetleg próbáld meg ezzel!
-
Somatom
veterán
válasz
castiels #118337 üzenetére
Most épp ezt az Opera Beta -t. De van egy régebbi verzióm is belőle. Az egy kicsit más. De, az asztali kliens mód mindkettőben működik. Ebben az újabban az asztali kliens mód mellett, a "Számítógépes webhely" kapcsolót is aktiválni kell. Egyébként, a reklámblokkolója is müxik.
-
Somatom
veterán
válasz
castiels #118332 üzenetére
Látom, hogy van benne vmi külső blokkoló plugin opció, de nekem nincs ilyenem, és nem is ér annyit, hogy belemerüljek. Inkább az Opera -t használom, mert abban van állandó asztali mód. Remélem, egyszer visszatér a Dolphin -ba a realtime tördelés, mert akkor rögtön visszaváltanék. Az Opera -n és a Yandexen is bőven lenne mit fejleszteni ahhoz, hogy elérjék a Dolphin kényelmét.
-
Somatom
veterán
válasz
castiels #118295 üzenetére
Gondoltam, ezt kipróbálom Dolphin -nal. Bekapcsoltam az oldalon a Dolphin beépített adblockerét. Sztem ez nem minősül szabálysértésnek, mert az eredmény az lett, hogy betöltődéskor az egész böngésző FC összeomlik. Kikapcsolt adblock -kal símán betölti az oldalt. Ügyes! Nagyon ügyes!
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
castiels #118291 üzenetére
Sztem az egész böngésző a "szódával elmegy" kategória. A "turbo mód" elvileg tömöríti az adatcsomagot. Automatikuson hagytam, bár nincs szükségem ilyen hókuszpókuszokra. Állandó asztali módot nem találtam benne. Csúf hiba. Ami jó benne, az a realtime tördelés, és a beépülők (pl. LastPass).
-
Somatom
veterán
válasz
castiels #116885 üzenetére
Most jut eszembe a legszebb az egészben.
Megírtam ezt a Playes értékelésemben és amennyire a gyenge tudásomból tellett, angolul is odabiggyesztettem (a "permanent desktop agent mode" -ból sztem kiolvasható, hogy mit szeretnék). Erre kaptam egy sablon választ, hogy ha problémám van, akkor írjam meg neki. Abban írtam meg, amire ezt válaszoltad, vazze! -
-
-
ctibor
senior tag
válasz
castiels #87505 üzenetére
Valószínűleg az a helyzet, hogy Android verziótól függően kezeli a Google az Utcaképet külön vagy a térképbe integrált appként.
Nálam is ez van: a tabletemen (Galaxy note 8.0) a Maps részeként használhatom az Utcaképet, ha viszont a Playen megkeresem, ezt látom:
Meglepő, ugye? Semmilyen lehetőséget (telepítés, törlés, stb.) nem kínál, de azt sem jelzi, hogy már fent van-e az app.
A tabletem Android 4.4-es. Az 5.1-es telefonomon viszont külön appként telepítve szerepel és önállóan megnyitható.
-
válasz
castiels #87507 üzenetére
Most kipróbáltam egy régebbi Androidos verzión. (Ace 2, 4.1)
Itt is úgy van, mint ahogy te írod. Itt még a Google Térkép része. A térképen egy utcán hosszan nyomva hozhatod be az utcaképet, külön program nincs.Re 87510:
Erre szerintem korábbi android verziókon nincs lehetőség. -
válasz
castiels #87502 üzenetére
Fontos kérdés, hogy hol jelzi, hogy telepítve van? Amennyiben a neten látod ezt, az normális, mert ott az egyszer feltelepített programot már telepítettnek jelzi. Ebben az esetben nyomj rá a telepítés gombra, és akkor kerül telepítésre a program. Viszont, ha a készüléken a Play áruházba belépve látod telepítettnek, az már probléma lehet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest