Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Akinek tetszett korábban a Naked Browser,de már nem találja a Playen annak:
Lehet már más is rájött,hogyan lehet mégis feltenni a Playről.Persze csak olyannak akinek korábban már volt telepítve:
-Megnyitod a Play Áruházat és a Saját alkalmazásokat.
-Ott lesz az "Összes" fül alatt és tudod telepíteni. -
petipetya
nagyúr
Nálatok megy a YouTube alkalmazás? Mert nálam 3 különböző androidon sem megy, folyton azt írja hogy gond van a hálózattal (500).
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
tonyqa23
senior tag
válasz San398 #22687 üzenetére
Én úgy szoktam,h kitörlöm előtte, majd újrarakom és akkor már nem rendszeralkalmazás és látni fogja a Greenify. Így csináltam a térképpel én is. Így műxik.
[ Szerkesztve ]
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
tonyqa23
senior tag
Nekem pl az ES nem hajlandó a system/app mappából törölni bármilyen alkalmazást. Mindig a TC-vel kell.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
-
Bandi8407
tag
Srácok! Mi a viláámért nem tudom leszinkronizálni a naptárba a facebook eseményeket?
-
tonyqa23
senior tag
válasz xenom0rph #22680 üzenetére
Ha netalán olyan alkalmazás szívja az akksit, amit tetszik, meg minden, akkor fennhagyhatod a Greenify-vel hibernálva,ha rootolva van a telód.
-
LonGleY
veterán
válasz cirkus #22677 üzenetére
Használd a válasz gombot, és akkor tudjuk, hogy mire reagáltál! :]
Ha nem tetted alapértelmezetté, akkor a Home gomb megnyomása után tudsz választani, hogy melyik launcher jöjjön éppen be. Az "alap androidos felület" is egy launcher (pontosabban azt is tartalmaz), a kettő közül lehet olyankor választani. Ezek beállításai (ikonjai stb.) egymástól függetlenek. De ha mégis alapértelmezetté tette magát az új, akkor a kollega leírta, hogy mi a teendő - nem muszáj uninstallálni, ha ideiglenesen visszatérnél az eredetihez.
Személy szerint ajánlok pár normális Androidos indítót is kipróbálásra (pl. Apex, Nova), végül pedig csak azt hagyd fent, amelyik bejött.
[ Szerkesztve ]
-
cirkus
aktív tag
nem nyomtam meg, hanem telepítés után a megnyitra nyomtam és utána az lépett működésbe, de csak megnézni szerettem volna egyenlőre, és visszaállítani az alap andoidos felületet !
-
MODERÁTOR
válasz cirkus #22671 üzenetére
Kicsit pontosabban is fogalmazhattál volna...
Gondolom felraktad a Launcher 8-at, és egyből rányomtad, hogy az legyen az alapértelmezett. MEnj a beállításokba, keresd ki launcher 8-at és töröld az alapértéket, így ha home gombot nyomsz már ki tudod választani melyik launchert indítod. -
oncsi
őstag
Keresek egy APP-ot, amivel a hívás listát lehet korlátozni automatikusan az utolsó pl. 50-re, vagy 5 napra. Köszönöm. :-)
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
air
nagyúr
válasz cirkus #22671 üzenetére
Launcher-ből nem lehet kilépni. Ha megnyomod a Home gombot - és nincs valamelyik launcher alapértelmezetté téve - akkor megkérdezi, hogy melyiket akarod használni.
Ha valamelyik alapértelmezett, akkor törölni kell ezt a beállítást!@klambi:
Inkább itt!Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
cirkus
aktív tag
windows launcher 8-ból hogy tudok kilépni ?
-
klambi
addikt
milyen jó! wifi-s multi gamet tudtok ajánlani?
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Hogy kell beállítani a Total Commander FTP pluginját, hogy tudjak gépről a teló SD kártyájában turkálni? (fordítva nem szükséges) Gépen szintén a TC-t használnám.
Eddig Solid Explorert használtam, abban sikerült beállítani. Aztán megláttam, hogy van TC-hez is, s nem akarok fájlkezelőt (Solid) csak az FTP miatt használni.
Köszönöm!
-
LonGleY
veterán
válasz spanyoll #22662 üzenetére
Még egy-két tipp.. Hogyha bekapcsolva felejtetted, és véletlen tobvább mérte az időt, utólag a grafikon (sebesség/magasság) alapján át tudod szerkeszteni az edzés jegyzett idejét, így az átlagsebesség is megjavul. Arra figyelj, hogy a multitaskból ne lődd ki addig, amíg pausolva van, mert elvész a workout. Viszont hosszabb pausoláskor kikapcsolhatod a GPS-t, indulás előtt pedig vissza. Több workout-ot is elmenthet offline, és ha egy edzést már lestoppoltál, nyugodtan kiléphetsz a programból is. Mikor net elé érsz, csak felpattintod egy pillanatra, és máris felpakolja a logokat.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz spanyoll #22656 üzenetére
Az Endomondo tudja ezeket.
Logolni a weboldalára logol,
tud mindenféle statisztikákat.
A megállásnál van olyan opció,
hogy ő is stoppoljon, bár nem árt
ellenőrizni, vagy inkább manuálisan
pausolni (nem a pirosnál, hanem
ha megállsz sörözni valahol :]).
Én fél éve használom bringázáshoz,
nincs vele gond. -
xenom0rph
őstag
Hali! Melyik programmal tudnám kiszűrni azokat az appokat amelyek eszik az akkumulátort?
halahala
-
Oldman2
veterán
válasz Maxximus #22627 üzenetére
Érdeklődnék, hogy ebben a felállásban hogyan működik a fiókok kezelése? 3 eszköz + 1 közös fiók
Fiók 1 szinkronizálva
Fiók 2 szinkronizálva
Fiók 3 szinkronizálva
Közös fiók szinkronizálás minden eszközön kikapcsolvaA közösre mennének a vásárlások, ezt minden készüléken felveszem és kikapcsolom rajta az összes szinkronizációt.
Ha vásárolni akarok, előtte a Google Play-ben fiókot kell váltani?
Ha egy már a közös fiókban megvásárolt appot akarok feltelepíteni egy másik eszközre, van valami extra teendő? -
spanyoll
addikt
Üdv!
Olyan sport tracker programot keresek, ami egyrészt elég pontosan mér gps helyzet alapján, másrészt sok okos statisztikát vezet a tevékenységeimről, vagy az épp aktuális bringázásról mondjuk, harmadrészt tudja azt, hogy mikor állok és nem kell mindig megállítani (a lezárt mérésnél jelzi, hogy total time meg moving time pl és van avg. speed és avg. moving speed külön) és végül lehessen exportálni valahova a méréseket.A my tracks progi kilőve, azt használtam hónapokon át, de legutóbb bebugzott nekem, próbáltam lepausolni, de úgy tett mintha futna tovább, aztán amikor legközelebb elővettem (jó 10 km-el később), akkor derült ki, hogy semmit sem mért, csak ugrált a mérőóra, úgyhogy ezt a progit kukázom
P.S.: (bringázáshoz használnám amúgy)
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
akos727
senior tag
Almafonra lattam olyan programot/jatekot, ahol a telefon ad egy orszag nevet es neked ra kell bokni a terkepen, hogy hol van. Droidra nincs valami ilyesmi?
-
Hege1234
addikt
van olyan reklámölő ami működik root nélkül is ?
-
sqpp
őstag
Szeretlek titeket!
-
golyós
addikt
Szerintem ha nem törlöd akkor nem lehet gond.Törlésnél viszont megszűnik a fiók vele együtt a támogatás is tehát nem fog frissíteni.Végül is elfér egy plusz fiók,pont ilyen helyzetekre.
javítsatok ki ha tévedekHonor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
válasz Maxximus #22627 üzenetére
Nem is feltétlen a warez de ennyit kérni egy launcher-ért?
Én sem adnék érte ennyit.Az más kérdés,hogy nem is tetszik.Viszont jó ötlet a második fiók használata, nálunk is a családba kezd terjedni az Android igy aktuális lesz.
Az új Airdroid nekem is nagy csalódás.Frissítés előtt jó volt, de ez a bejelentkezéses hülyeség már nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
LonGleY
veterán
válasz gipsztigris #22641 üzenetére
[ AirDroid ]
Valszeg sok értelme nem lenne, mert az alkalmazás az egyik fele, a webszolgáltatás pedig a másik, ami nem biztos, hogy támogatja a régebbi klienseket.
Nálam egyébként működik szépen, annyit változott csak, hogy nem a weboldalon kell a pass-t beírni, hanem a készüléken kell egy elfogadást nyomni, mikor felkúsztam az adott IP címre.
RootRulez: A megoldás: uninstall. :] Nem valami fényes program, ahogy itt olvasgatom. Helyette esetleg WhatsApp, vagy Zello Walkie Talkie. Ez utóbbi nem teljesen komoly.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz Arween #22637 üzenetére
Ez volt a baj szerintem......mármint, hogy frissítetted!
Az AirDroid2 frissítés előtt teljesen rendben ment, automata csatlakozással webes felületről is, most meg random hülyeségeket csinál nálam is. Vissza kéne tenni valahonnan a frissítés előtti állapotot.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Olyat csinál a Viber, hogy ahányszor SMS-em jön, elindul (kirkja magát az állapotsorra) és utána zárhatom be, amúgy az automatikus indulás le van tiltva.
═════════════════════════════════════════
-
LonGleY
veterán
Biztos jól olvastad az üzenetét? AirDroid-ot írt, nem Android-ot. Igaz, nekem is kétszer kellett elolvasnom. :] Ott meg ugye van QR-kóddal beloggolás a weboldalra, ahonnan irányítgatod a telód.
Arween: Szerintem első körben próbáld ki a pontos IP címmel a belépést!
[ Szerkesztve ]
-
Arween
senior tag
Frissítettem az Airdroidot ,csatlakozás után megy 1-2 percig utána állandóan kidob ezzel az üzenettel:A szolgáltatást az eszköz leállította.Másnál is van ilyen gond?Qr-kóddal lépek be ,nem tudom ennek lehet-e köze hozzá?
-
punky10
addikt
válasz Maxximus #22623 üzenetére
Még mindig több mint amit hajlandó vagyok fizetni egy alkalmazásért. Arrol nem beszélve, hogy pont a launcher az egyik olyan app, ami kiprobálására nagyon kevés a 15 perc. Annyi idő alatt nem lakom be, nem tudom tesztelni a fogyasztását. A triál nálam pl sokat evett, bár ezt okozhatja az is hogy folyton rá akart beszélni a vásárlásra... Gondolom ez a vásárlás után abbamarad...
Egyébként egy nagyon látványos animált felület, de én egy ezresbe maximáltam bármilyen app árát. Ami ennél drágább, az nem kell.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
LonGleY
veterán
válasz petipetya #22633 üzenetére
szintén.
A tTorrent Pro-t viszont sajnálom, hogy kihagytam tegnap...
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz LonGleY #22629 üzenetére
Nekem a clean nem szolt róla nekem is ott van. Bár ezt mért nem oda a saját mappába rakja. Amúgy virusirto nem jelzett semmit rá szerintem nem kell.vele foglalkozni ( csak nem duzzad több tucat mb-á )
Szerk: most nézem amióta le van töltve nem módosult a fájl. Azóta ott van. Fura
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
LonGleY
veterán
Na, a minit még sosem próbáltam a Boat-ból, egész jó!
Talán most ez a leggyorsabb WebKit-es böngésző.Viszont... miért akar állandóan ppy_cross mappát
létrehozni? Ráadásul a Clean Master-nek se tetszik: [kép]
Elmúlik a Boat ezen szokása a licensz applikálással?[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ok főnök. Akkor menjen a warez
Egyébként én fordítva csinálom. van egy fiók amire megveszem a cuccokat és a családban mindenkinek ez a második fiókja,így egyszer kell csak megvenni .
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
A NEXT LAUNCHER 3D akciós, (-40% , így most kicsit több, mint 2 rugó), ne hagyjátok ki !!.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
dokee78
félisten
Melyik a legkisebb méretű teljes értékű böngésző?
Fórumra kellene,hogy kezelje a hozzászólásoknál a dőlt stb betű dolgokat. -
LonGleY
veterán
Ha egy külső appot használsz ébresztésre és nem látod az ikonját, akkor az simán lefagyhat, szóval épp a megbízhatóságot bukod. Az ikon kirakása az appok ébrentartásának módszere. Ébresztő esetén nem fogod tudni csökkenteni a notification bar ikonjainak számát, de egyik időzítést kezelő vagy folyamatos jelenlétet kívánó appnál sem fogod tudni megúszni.
[ Szerkesztve ]
-
R19
senior tag
válasz adambox #22605 üzenetére
Egy próbát a My Work Clock is megér.
-
LonGleY
veterán
válasz S e t h #22615 üzenetére
Kérdés, hogy mi lehet az, amiben jobbnak kell lennie egy sports trackernek, ha bringázásról van szó? Adott a térkép, statisztikák, grafikonok, és még népszerű is, így látod a haverok tevékenységeit, akár widgeten. Esetleg poén, ha eleve bringás a logó, ennyiben lehet jobb.
[ Szerkesztve ]
-
-
Soma01
veterán
Melyik a legjobb ingyenes akku menedzser progi? pl(GreenPower)
-
S e t h
nagyúr
Kérdés ,hogy jobb-e az Endomondo-nál vagy Runtasticnál, kifejezetten a kerékpározás tekintetében.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
őstag
Táblamagazin Pro - tablamagazin.hu: ingyenes, pdf-ben is letölthetőek.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok. Magazinokat vásárolnék és olvasnék, de egyelőre csak két minősíthetetlenül rossz szolgáltatást találtam. Ezek a Dimag és a Digitalstand. Tudtok más alternatívát? Olyasmiket olvasnék mint a Gamestar, Metal Hammer, Motorrevü, Wild stb...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
adambox
tag
Köszi
-
adambox
tag
Sziasztok! Tud valaki olyan programot, amivel tudom írni a munkaidőmet? Hány órát naponta, órábér stb és számolja folyamatosan hogy hol tartok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest