Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Valaki tudna segíteni abban, hogy a LINE nevű progiból hogyan lehet kilépni? (logout)
Folyamatosan fut és mobilneten nem szeretnék Line-on online lenni... Végignéztem az összes menüt, a helpet de semmi... Hátha valaki tud valamit. -
tybsen
addikt
Új gmail app: [link]
-
Polemius
senior tag
LBE Privacy Guard-ot telepítettem volna, de úgy látom, bő egy éve nem frissült.
Van esetleg valami alternatívája, amit érdemesebb használni?(Nem csupán a wifi/mobilnet hozzáférést, hanem a többi jogosultságot is szeretném szabályozni a kis pofátlan appoknál.)
Jelly Bean van fenn, ha ez releváns paraméter. -
-
Bozek
nagyúr
-
-
Bozek
nagyúr
válasz xenom0rph #23384 üzenetére
Mi nem világos rajta? Beírod az FTP címét a Kiszolgáló-hoz meg a felhasználónevet és a jelszót. A felső mező (ahová oda is van írva, hogy "Üres is maradhat") csak azért van, hogy saját nevet adhass a kapcsolatnak.
(#23387) pvt.peter: Már beszéltünk is róla tegnap.
[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
válasz xenom0rph #23382 üzenetére
Jut eszembe, tegnap frissült
[Solid Explorer]Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Keresek f-droid.org -hoz hasonló oldalakat, amelyek elérhetővé teszik Android alkalmazások forráskódját.
Statisztikai adatok gyűjtéséhez kellene.
A statisztikát, tehát letöltésszámot illet értékelést pedig a Google Playből keresném vissza.Üdv,
PetiEz egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
xenom0rph
őstag
Hali! A Solid Explorerben van FTP kapcsolatra lehetőség. valaki kisegítene ,hogy ezt mégis miként hozom létre/állítom be?
halahala
-
Bozek
nagyúr
válasz Nocsesz1 #23352 üzenetére
Read-only mód be van kapcsolva Nálad?
ITT volt róla szó, hogy január 30. után már nem lehet Exchange módban használni a GMail-t.
(#23333) k850: Van egy kis lemaradásod. Az 1.5 az Android verziót jelöli, az volt a Cupcake. Utána jött a Donut (1.6), az Eclair (2.0, 2.1), a Froyo (2.2), a Gingerbread (2.3), az Ice Cream Sandwich (4.0) és a Jelly Bean (4.1, 4.2).
-
petipetya
nagyúr
Meghízott a facebook: kép
"nincs rá lezsóidő"
-
fatal`
titán
válasz vrgkrisztian #23378 üzenetére
Launcherben lehet, normál alkalmazásban nem, nem engedi az API (teljesen jogosan).
[ Szerkesztve ]
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz fatal` #23377 üzenetére
anno még leszedtem valami lockert(asszem valami holo témájút) és abban root nélkül lehetett állítgatni,mi történjen a home gomb megnyomására...(felkeljen/ne keljen/kétszeres nyomásra keljen stb)
a launcherekben meg biztos,hogy lehet...(nova,go stb,és sztem az összes valamirevalóban lehet) -
fatal`
titán
válasz vrgkrisztian #23376 üzenetére
ROOT/másik ROM nélkül biztosan nem lesz ilyen, a Home gombot nem lehet felüldefiniálni az alkalmazásokban.
-
vrgkrisztian
aktív tag
valaki tud valami appot ajánlani,ami hosszú home gomb nyomásra(s2-n) bekapcsolja a ledet?
valaki mondta itt fórumon,hogy neki bennevan valami jkay (rom/kernel/mod vagy nemtudom miez) ban...
kéne ez a feature nekem is,csak én nem rootolom/modolok/kernelt cserélek stb
esetleg valaki egy apk-t,vagy play linket? -
S e t h
nagyúr
válasz fatal` #23373 üzenetére
Igen ,ezért is volt meglepő.
Egyébként ha már időjárás a téma, én böngészőből használom az omsz oldalát, van már mobil verziója is, radart és a riasztást már ott szoktam ellenőrizni, érdemes rápislogni, főleg ha az előrejelzés is fontos, mert a legközelebb ez áll a valósághoz.Örülök, hogy fejlesztenek náluk is, nagyon le vannak maradva, viszont szakmaiság tekintetében ők itthon a top.http://mobil.met.hu/
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Cray Tyler
senior tag
Sziasztok. Miért lehet az, hogy valami oknál fogva a telefonom (Galaxy Mini2, 2.3.6-os android) nem enged képet feltölteni a picasára (az upload elszáll "Failed. Service error" üzenettel). Stabil wifin és mobilneten sem megy.
-
fatal`
titán
válasz S e t h #23371 üzenetére
AccuWeather szolgáltatóval használod? A default emlékeim szerint a Google Weather ami pontatlan.
Az MSN weather volt a legpontosabb, de az már nem működik, nem frissít, csak az előző frissítést mutatja (ha accu volt akkor azt, ha más akkor azt). Írtam a fejlesztőnek már több hónapja, de nem igazán foglalkozik vele, sajnos.
-
S e t h
nagyúr
válasz fatal` #23351 üzenetére
5 napja tesztelem, elképesztően pofás widget, sense óta nem tetszett ennyire egy sem, viszont igen pontatlan.
A legdurvább eltérése 4 fok volt, plusz ma délelőtt napsütésben azt írta, hogy esik az eső.Fáj is miatta a szívem, mert a widget miatt megtartanám ,viszont a pontatlansága miatt el fog vérezni.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
LonGleY
veterán
-
helixP
nagyúr
-
ux1
addikt
Én nem használom se a gyári email, se a gmail appot. Helyette MailDroid - Email Application van. Eddig soha nem hagyott cserben. Próbáld ki, hátha neked is bejön.
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
batai15
félisten
Sziasztok ismét! ismerősnek kellene valami rendes lockscreen progi ami témázható egyszerűen.
ismerek párat de azok nem működnek rendesen . Előre is köszi! -
air
nagyúr
válasz fatal` #23359 üzenetére
Viszont ő az értesítést kérdezte, amihez nem kell külön alkalmazás. Illetve ha az email klienst akarja használni az olvasáshoz, akkor ezt megteheti, és abban nem kell konfigurálni az értesítést, csak a szinkronizálást.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
szabeska
addikt
Next Browser az "új" Go Dev Team-tól, akik a szintén nagyszerű Next Launcher 3D-ért felelősek Minden eddigi böngészőnél jobbnak találom A launcher is kenterbe ver mindent, még ezen a gyenge hardveren is
F1
-
air
nagyúr
Igazából nem értem a problémát. A Gmail fiókba érkező leveleket a rendszer élő netkapcsolat és engedélyezett háttéradatok estén azonnal jelzi. Nem a Gmail alkalmazás, hanem az op. rendszer. Ha a Gmail fiókba érkező leveleidet az email klienssel akarod olvasni, az elég komoly mazochizmusra utal. De a lényeg, hogy nincs szükség arra, hogy az email kliens jelezze a bejövő üzeneteket, csak arra, hogy letöltse. Bár ebben az esetben lehetséges, hogy 2 értesítést kapnál.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Nocsesz1
senior tag
válasz LonGleY #23347 üzenetére
Megpróbálom.
Tehát van a gyári beépített "Nem a Gmail app" Email alkalmazás .Eddig remélem érthető.
Azt szeretném használni gmail fiókommal. De push üzenetre nem lehet rávenni mert ha Exchangeként állítom be a google nem engedi nálam.
Tehát marad az időközönkénti állítás ami nem jó nekem.
Magyarul erre keresek valami megoldást hogy jöjjön egyből értesítés mail érkezésre és a gyári beépített alkalmazással.HAJRÁ VIDI !!
-
punky10
addikt
válasz LonGleY #23347 üzenetére
"Beépített email kliensen ha valaki tudja hogy kell beállítani a gmail push szolgáltatást az ne tartsa magába."
Google forditoval angolra, majd angolbol kinaira(tradicionális), onnan suomira majd vissza magyarra:
Ha valamit tudja, hogyan kell beállitani a gmail push szolgáltatást, az ne tartsa magába. (az informáciot...)
Én ezt már a fordito app segitsége nélkül is egy lépcsőbe forditom, köszönhető a haverokkal átjaffázott, komoly éjszakai beszélgetéseken rámragadt szövegértési képességnek...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
LonGleY
veterán
Sokan írtátok, hogy az AccuWeather milyen jó, meg hogy Érdről nyomja az infókat. Közel lakom hozzá, úgyhogy príma.
Viszont kipróbáltam az ilyen névre hallgató appot, és kikapcsolt értesítések meg kirakott widget nélkül is automatikusan indul, és pár mega memóriát megeszik.
Nekem egy olyan kéne, ami csak akkor indul és frissít, amikor én azt szeretném (alapvetően widget-ként az Aix-ot használom, tehát pluszban kéne egy kicsit részletezőbb előrejelzés). Az AccuWeather alap - ha már így dícséritek - nem lenne baj. Tudtok ilyet?
---
Nálam az Apex szintén 20-24 MB körül eszik 480*800-on, pár widgettel, 5 fő- és 3 alsó csúszkalappal.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Használja valaki a Swipe Home Button alkalmazást? Találtam egy bosszantó hibát, kérdés, hogy valóban az alkalmazás okozza e.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Nocsesz1
senior tag
Beépített email kliensen ha valaki tudja hogy kell beállítani a gmail push szolgáltatást az ne tartsa magába.
Exchange-ként nem fogadja el.HAJRÁ VIDI !!
-
addikt
válasz darvinya #23323 üzenetére
Itt egy nagy félreértésről van szó, én a ES File Explorer (1.5 Cupcake)
ES APP Group és nem a nagyon hasonló nevű és gyártó ES File Explorer File Manager
ES APP Group alkalmazását javasoltam.Nem tudom, hogy miért van két hasonló alkalmazás így együtt, ES File Explorer (1.5 Cupcake) lett tovább fejlesztve, ES File Explorer File Manager eddig nem ismertem, ugyanis annyira meg voltam elégedve a RootRulez féle fordítással, hogy nem is kerestem máshol frissítést.
A ES File Explorer File Manager 3.0.4 verzió elsőre nem jön be a dizájn miatt, egy pozitív fejlődés van számomra, hogy egyszerre több fájlt is át lehet vele nevezni.
Azt viszont nagyon sajnálom, hogy a régebbi verzió gyors képszerkesztőjét kifelejtették, ill. nincs teljes kijelzős beállítási lehetőség.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
tonyqa23
senior tag
válasz helixP #23329 üzenetére
Én sokáig úgy használtam, gyorsan bejött akkor is...amúgy nem az van,h ha 512 meg ram van egy telóban, akkor mindegyik kevesebbet eszik. Nekem 1 gigám van, ilyenkor jobban nyújtózkodnak az appok, nem?
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
James67
aktív tag
Aki használ Ultimate call screen-t az írjon legyen szíves, lenne pár kérdésem beállítással stb. kapcsolatban. (akár privátban is)
Redmi Note 8 4/64
-
-
tonyqa23
senior tag
válasz helixP #23325 üzenetére
Nálam most 75 megát eszik az Apex pro. De be lehet állítani úgy is, h ne tartsa a memóriában,csak ki kell venni a pipát a beállításokban.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz cirkus #23306 üzenetére
A problémádra ezt javaslom, ezzel a fájlkezelővel le tudod menteni az alkalmazásokat: ES File Explorer 1.6.2.5, a mindentudó file kezelő - Magyarul
xenom0rph
"Solid Explorer - fhu gyerekek, a legeslegjobb app a világon. Ez az ami megéri az árát kategóriájában az abszolúte legjobb"Valóban nagyon szép és ötletes fájlkezelő, de pl. alkalmazás lementő funkciót nem találok benne. Ezért inkább a ES File Explorer használom továbbra is.
cikasz:
"Tudtok valami jobb naptár app-ot mint a gyári? Akár fizetős is jó lenne, esetleg olyan ami tud szinkronizálni a google fiókkal.
köszi"Javaslom a magyar nyelvű verziót a Business Calendar , nagyon tuti, és az igényeidnek is eleget tud tenni.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
tomy86
addikt
-
dokee78
félisten
válasz mAtThEw0319 #23312 üzenetére
A Maildroid is tudja a pusht és időben érkezik minden.
-
tomy86
addikt
válasz mAtThEw0319 #23310 üzenetére
Nem nálad van a gond. Általában rögtön jelez, de volt olyan is, hogy csak 3 órával később kaptam értesítést.
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz petipetya #23307 üzenetére
Üdv!
Valóban érdekes, de igazad van.
Ennek örömére leteszteltem.. mintha kicsit bugos lenne az alkalmazás. Facebookról küldtem egy mailt magamnak. Az első üzenetnél egyből jelzet. Megnéztem a mailt. Majd utána küldtem mégegyet. Akkor nem jelzet. Frissítenem kellett az alkalmazáson belül. Mi lehet a gond? -
petipetya
nagyúr
válasz mAtThEw0319 #23305 üzenetére
"Én soha többé nem tudok használni majd push e-mail szolgáltatást a G-mail-el?"
Eddig is tudtad a gyári Gmail alkalmazásban.
"nincs rá lezsóidő"
-
cirkus
aktív tag
Szeretnék egy (google playről letöltött ) feltelepített alkalmazást uninstallálni, de a letöltött telepítetlen alkalmazást meghagyni. (mert ugye uninstall után eltünnek). Kérdésem, hogy hova (galaxy s3) töltődnek le ezek az appok, hol találom meg ?
-
mAtThEw0319
senior tag
Szevasztok!
Elsején megkérdeztem a Samsung S2 topicban, hogy baj-e ha kihagyom a factory reset-et. Tapasztalat: 10-12 órán keresztül hibamentesen működött majd mikor hdmi átalakítóval a TV-re kötöttem, hogy megnézzek egy sorozatot megfagyott a telefon 2-3 perc használat után. Kivettem az aksit majd nem akart bekapcsolni csak a Samsung logo villogot vagy 5 percig. Meguntam majd felraktam újra a JB-t (a spanyolt) és utána nyomtam egy factory reset-et..
A lényeg a történetben: ezáltal ügye elvesztek az alkalmazásaim beállításai köztük az egyik legfontosabb a beépített E-mail programban szinkronizálva volt a G-mail, Microsoft Exchange módban..
próbáltam újra beállítani de semmi, nem akart csatlakozni a szerverre.. rágugliztam és ez a hír ütötte a szeget a fejembe.... [link]Akkor ennyi volt? Én soha többé nem tudok használni majd push e-mail szolgáltatást a G-mail-el?
Mert én január 30. előtt használtam.. csak ügye resetelni kellett a telóm a fent említett ügy miatt... -
punky10
addikt
válasz freeknight #23303 üzenetére
Adatforgalom engedélyezve van? Ha igen, akkor probáld ujratelepiteni, eltábolitod az appot és a kulcsot is, majd telepités.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Most vásároltam egy új telefont (galaxy s3 lte, ha ez számít valamit) és szerettem volna felrakni rá a poweramp-t. Megvettem hozzá a licencet is (defyn egy évig használtam is baj nélkül) ám most azt írja, hogy hiba a licenc ellenőrzésekor. Mit kéne tennem? A play store nem is engedi újra megvenni, úgyhogy ez nem lehet baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest