- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
Nekem pl simán van ennyi fotóm. Ok ki vannak írva DVD-re is, de minél több backup annál jobb. Belecsap a villám a házba és leég a lakás aztán annyi a gépnek is meg a DVD-nek is. Persze nem vágyom ilyenre, de akkor is jobb mint 2 vagy 5 GB-ról 500 megánként felbohóckodni fele ennyire.
-
peter76bp
aktív tag
Van arra valami spéci teszt program, hogy lemérje terhelés alatt mennyit bír az akksi? Gondolok itt arra, hogy elindítom 100%-ra töltött készüléken és teszem azt böngészést szimulál vagy ilyesmit és utólag dokumentálható módon megjegyzi mennyi idő alatt merül le így fullra a teló?
Nova Akkumulátor tesztert találtam, de az nem egészen ezt csinálja ...
-
peter76bp
aktív tag
A listával nem kell föltétlenül foglalkozni. Ha leszeded kipróbálod és menni fog, Te sem fogsz írni a fejlesztőnek, hogy xy telefonnal működött. Nekem olyan telefonokon ment ami közelében sincs ennek a listának, és a sima felvételi mód van beállítva nem az amihez root kell.
Arról nemis beszélek, hogy HTC Desire meg a huszonkilencedik custom ROM-mal hetvennyolcadik beállítási próbálkozás után sikerült rávennem, hogy működjön rendesen, pedig az van a lista élén
-
peter76bp
aktív tag
Call Recorder tud automatikusan felvenni root nélkül is, de felhőbe feltenni nem tudja.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
atti1848 #19933 üzenetére
Nem tudom mekkora kártyád illetve helyed van. Minél nagyobbra állítod annál nagyobb rész fog elveszni a ciklusnál, azaz ha a legrégebbit törli mert kell a hely. Meg kezelni is könnyebb a kisebb fájlokat, ha utólag vágni akarnád esetleg. Én DVR-ban 3 percet állítottam be, de az fullhdban viszonylag nagy fájlokat csinál így is. 3-5-10 percet javaslok, ezek közül állíts be valamit aztán majd meglátod egy használat után, hogy mit alkot és utána tudsz módosítani rajta.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
SamS20 #19930 üzenetére
Nem biztos, hogy ilyenre gondolsz és nem tudom mik vannak a WidgetLocker-re kitéve de én ezt használtam az előző telón, csak GO Launcher is kell hozzá elvileg, meg hogy kint legyen a tárcsázó, gmail stb ikonja, és arra teszi rá hogy hol mennyi olvasatlan eseményed van.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
atti1848 #19927 üzenetére
DailyRoads Voyager ilyen, DVR funkciókkal ruházza fel a telódat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Reklámblokkolók topikja
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- Óvodások homokozója
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- E-roller topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged