- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristis
őstag
Szeretném átköltöztetni a telefonszámokat a céges telefonomról. Rövid elgodolás
- nyitok egy gmail fiókat a céges kontaktoknak
- oda szinkronizálom az összes embert
- az új telefonba berakom a sim-et, de nem másolok át róla számot
- megadom, hogy új gmail fiókomból is tegye át az összes számot. A kérdésem az, hogy hogyan?Hogyan lehet úgy átköltöztetni a számokat úgy, hogy szeparálva legyen a két funkció és pl. az összes alkalmazás csak az "elsődleges", privát fiókomat lássa addig, amíg a céges dolgok csak egy másodlagos telefonkönyvbe legyenek migrálva, ahol a saját céges simről tudok velük dolgozni.
Előre is köszönöm a megtisztelő válaszotokat!
-
Tristis
őstag
Coolreaderben olvasás közben szeretnék mondatokat kimenteni. Android 2.1-es az oprendszer (Nook Simple Touch). Ehhez kellene nekem egy jegyzetfüzet. Akár a gyári is jó szerintem (de mivel le van tiltva minden gyári alkalmazás, lehet fel se tudom tenni, de örülnék ha tudnátok olyan jegyzetprogramot ajánlani, ami nem menti el egyesével külön-külön a szövegeket, hanem az egy könyvhöz tartozókat szépen egymás után teszi (akár valamiféle helymegjelöléssel, hogy honnan származik. Tehát semmi olyan, ami bonyolult, vagy sok erőforrást használ, vagy megy az internetre (azokat kerülném!)
Előre is:
Tárgyszavak: jegyzet, notes, coolreader, jegyzetfüzet
-
Tristis
őstag
válasz
illes.bence #19509 üzenetére
Opera Mini-nek adnék egy voksot mindenképp.
-
Tristis
őstag
Szerintem elbeszélünk egymás mellett. Én olyan könyvolvasót szeretnék, ami kezeli beépülőként a prc kiterjesztésű szótárt (mint pl. a gyári Kindle-nek és prc kiterjesztésű a szótára). Nem az olvasott könyv prc kiterjesztésű, hanem a beépülő szótár. Én úgy tudom, hogy a Coolreader stardict-et tud alapvetően és prc-t nem.
-
Tristis
őstag
Van olyan könyvolvasó szoftver, ami kezeli beépítetten a prc kiterjesztésű szótárt?
-
Tristis
őstag
Kellene olyan oldal, ahonnan meg tudom szerezni a Nook-omhoz való android 2.1-es szoftvereket, amik már sehol sincsenek meg. pl. facebook régebbi kliensei és hasonlók. Flicorp-ot találtam, ami jó lehet erre. Valami hasonló tudtok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- Retro játékok
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged