Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Valaki tudna ajánlani egy jó és megbízható akku alkalmazást tabletre? Eddig go power mastert használtam, de elérte azt a határt - legalábbis nállam -, amikor már túl sok hasznos funkció csak a pro verzióban érhető el. A válaszokat köszönöm.
-
Foose
addikt
-
Bozek
nagyúr
válasz
FZsolt15
üzenetére
A bal felső sarokban van egy ilyen földgömb szerű cucc. Ha arra nyomsz, akkor alul az Eszközök között lesz egy olyan, hogy Root Explorer. Amikor azt elindítod, kéri a SuperUser jogokat. Azon belül pedig az R/W csatlakoztatással tudod a rendszermappa hozzáférését szabályozni.
Én is sokáig kerestem, mire rátaláltam. Egyáltalán nem felhasználóbarát, ezért töröltem is az ES-t és maradok a Solid-nál.
-
FZsolt15
aktív tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem: ennek az új ES file explorernek(v.3.0.2) hogy tudok superuser jogokat adni? -
masholnap
senior tag
na mégegyszer:
feldobtam a Go Launcher Ex-et, és minden homályos(abb) lett, mintha az elsimítás elb@szodott volna. aztán leszedtem, újraindítottam a gépet, de nem javult meg, minden homályosabb továbbra is. mivel lehetne ezt rendbe szedni?
egy másik tableten is láttam ilyet, csak nem sejtettem, hogy ez a program művelte ezt, de ezek után ez a valószínű, mivel volt rajta golauncher mappa, és ráadásul még a gyári visszaállítás sem segített rajta!!!
kuka/root/szerviz? nemár!
valahogy egyébként bele tudnék nyúlni az aktuális rendszer mélyebb beállításaiba?
baromi jó lenne, ha valakinek volna ötlete. köszi!
gúglit már túrtam, de egyelőre semmi -
Rapier
csendes tag
Nagy hirtelen egy 1gigas memkarit tettem bele, de az is csak Read only...
Ez a root dolog, ahogy eddig neztem, eleg nagy mokolast igenyel, nem tűnik annyira egyszerűnek. Mennyire lehet megfektetni vele a dolgokat, mert nem szeretnek egy két napos tabletet hazavagni vele...:/ -
S e t h
nagyúr
válasz
LonGleY
üzenetére
Fizetnek érte, hogy fikázd?Megértette mindenki, hogy neked nem jön be, nem kell ragozni.
Nekem meg az egyszerűsége tetszik, végre nem vmi hupilila műhányás, a stabilitást nem is értem, nekem egyszer sem volt ezzel gondom, ha igen, akkor már nem ragaszkodnék annyira hozzá. -
RaZroX
addikt
Üdv!
Egy jó kamera appot keresek GB 2.3.6 alá.
Most a CameraMX-et használom, sokkal jobb vele az AutoFocus mint a gyárival, tisztább és élesebb képeket csinál, viszont kevés a beállítási lehetőség, leginkább csak effekteket tud.Szóval tudtok olyan appot ajánlani amiben sok a beállítási lehetőség, és jó képet is csinál ?
Előre is köszi!

-
Rapier
csendes tag
Az elozo hozzaszolasommal kapcsolatban...nem azert nem engedi letolteni a uTorrent a klienseket, met a meghajtok csak olvasasi jogosultsagra vannak allitva? Totalcommanderben nezten a tulajdonsagok kozt, es mindenhol csak a read van beallitv a "vilag" szamara, es hiaba probalom meg beallitani a writeot is, nem engedi. Hogy lehet ezt allitani?
-
masholnap
senior tag
válasz
LonGleY
üzenetére
sziasztok. feldobtam a Go Launcher Ex-et, és minden homályos(abb) lett, mintha az elsimítás elb@szodott volna. aztán leszedtem, újraindítottam, de nem javult meg, minden homályosabb továbbra is. mivel lehetne ezt rendbe szedni?
egy másik tableten is láttam ilyet, csak nem sejtettem, hogy ez a program művelte ezt, de ezek után ez a valószínű, mivel volt rajta golauncer mappa, és ráadásul még a gyári visszaállítás sem segített rajta!!!
tök jó lenne, ha valakinek volna ötlete. köszi!
-
gipsztigris
addikt
válasz
Vardar
üzenetére
Facebook-hoz a Friendcaster Pro-t ajánlom! Alig fogyaszt valamit a Facebook apphoz képest és ugyanolyan jól működik.
-
TRob1
veterán
válasz
basaja
üzenetére
Jó a letöltési link.
Átdobtam ide, próbáld akk ezt meg.
-
Vardar
tag
Böngészéshez, főleg facebookozáshoz keresnék valami appot. A facebook programot letiltottam, mert akkor is futott, amikor nem volt net, ette az akkut, az alap böngészőt pedig már rég leakartam cserélni. Most a Boat Browser van fent, ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, veterán Boat használóktól.
1: Lehetne valamivel mérsékelni az akku fogyasztást? Milyen beállításokat érdemes a sebesség/fogyasztás optimalizálása érdekében azonnal bekapcsolni? Kicsit soknak találom amennyit fogyaszt a drága :/
2: Mi ez az inkognitó mód?
3: Milyen kiegészítőket érdemes letölteni? -
darvinya
titán
-
basaja
senior tag
Hali

Valaki kimentené a Naked Browser apk-t?A mi országunkkal nem kompatibilis...csak a fizetős...
Wtf?
-
kertsa
senior tag
A GO Launcher EX-t hogy tudom teljesen magyarra állítani? Esetleg van olyan launcher, ami full magyar és free?
-
Rapier
csendes tag
Pl. uTorrent, aTorrent, tTorrent, de akarmelyiket akarhova allitom, sehogy sem akarjak letolteni a dolgokat.. akarmelyikkel van tapasztalatotok, vagy netan masikkal, az is jo, csak menjen... amugy kicsit olyan ez nekem ha mar magat a torrent trackert nem akarna letolteni... a bongeszo tud letolteni egyaltalan androidban fajlokat...? vagy nagyon el vagyok tajolva...?

-
Bozek
nagyúr
Nem próbáltam, mivel jelenleg a gyári launcher-t használom V alatt, de ha ezt írja ki, akkor igen, el kell távolítani. Valahol azonban kell lennie egy menüpontnak, ahol le tudod menteni a beállításokat, majd az új verzióban pedig vissza tudod tölteni.
(#21247) Rapier: Szerintem valahol be kell állítani, hogy melyik könyvtárba végezze el a letöltést. De mivel nem tudjuk, hogy melyik programot használod, így nehéz.
-
Rapier
csendes tag
Sziasztok!
Segitsegre lenne szuksegem. Bar remelem a tema nem erinti a warez fogalmat... Ma vettem egy androidos tabletet, es szerettem volna ra torrent klienst letolteni, talaltam is tobbet, de egyikkel sem tudok letolteni semmit, mert "read-only File system " felirattal elutasitja a cuccokat. Mi lehet a baj? Mar probaltam mindent, mas konyvtar, mas progi, mas file. De semmi...
Ha valaki tud, segitsen legyszi, mer ez lenne az egyik fo erv amiert droidot vettem, most meg rohadtul idegesit a dolog.
Koszonom elore is. -
goom
senior tag
Sziasztok; tanácsot, segítséget kérek.
Apex Pro launchert használok, és ma felajánlotta a friss, 2.0.0 verzió letöltését.
Ez sikerült is, a telepítése azonban nem. A hibaüzenet: "Ütköző aláírású, azonos nevű csomag már telepítve". Nem így van, ellenőriztem: az 1.4.4 verzió fut.
El kell előbb távolítanom ezt? És ha igen, a beállításai elvesznek vajon? -
psg5
veterán
ics--nél fent a wifi jelében mi az a néha megjelenő szürke valamilyen jel?
-
Foose
addikt
Na ezt most nem tudom összerakni: lepucoltam a Swiftkeyt,de csupán 3MB-al lett több hely a készüléken. Ugyebár amikor fent volt,néztem hogy az alkalmazáskezelő szerint az egész 11MB volt. Akkor most ez hogy van? Oké,gondolom voltak benne adatok,amiket (szavakat) facebookról-twitterről tanult,de gondolom azok is a telón kerestek helyet maguknak. Vagy nem?
Mert ha valóban így marad hogy csak 3MB-al lett több helyem,akkor biza vissza rakom 
-
Foose
addikt
Hát akkor ez most kifog rajtam. Nem tudom mi lehet a baj,ilyesmivel nem találkoztam még
Nekem is főzött rom volt fent tegnapelőtt,és rájöttem hogy speciel az én telóm esetében jobb a gyári. Nem lehet hogy a főzött rom nem tetszik neki? Mármint hogy az okoz galibát?(#21230) Bozek
azért gondolom több különbség is van 
-
oncsi
őstag
Kipróbáltam, de ez meg com.inisoft.mediaplayer hibával leáll.
Kb a 20. volt amit kipróbáltam ma, és csak a BS player megy úgy ahogy rendesen.
Csináltam CWM-ből mentést, majd factory reset-et. Így kopasz GDX V21 (2.3.7) van fenn. Pont ezért is kellett a Custom ROM, mert nincs gyáriból 2.1-nél újabb.
Sajnos az MX player-ből hiába teszek fel régebbit, a Codec telepítése után nem indul el.
1 éve (gyereknek) csak zene meg film lejátszásra, meg persze telefonnak :-) van használva. Még Net-sincs rajta, -
Foose
addikt
Helytakarékosság miatt keresek a Swiftkey helyett kisebb helyet foglaló billentyűzetet,ami persze beszél magyar
Mit javasoltok? A smart keyboard egész jó lenne,(nemrég végre frissült is) de a letölthető magyar nyelv 2010-es
Na most ugye az a bajom,hogy a swiftkey 11MB-ot foglal a telón,és ettől kellene nekem kisebb. Aztán ott van az AnySoftkey is,úgy látom ahhoz a magyar nyelv 2012-es. És persze most sajnos csak ingyenest tudok használni,bár a Swiftkeyt anno megvettem. A Kii Keyboard is tetszik,de ugye ott is alapból 8MB a telepítő fájl. Ötletek?
(stock 2.3.6)(#21227) gzbotii reméljük hogy olvasta a hsz-om,és kipróbálta.
-
Foose
addikt
Én legutóbb a Diceplayer-t használtam. Nekem hibamentes volt,bár akkor ICS-n használtam. De google play szerint 2.3 a követelmény,próbáld meg!! Itt van egy magyarított verzió RootRulez-nek hála
Van már frissebb playen,de az "csak" angol...
Ízelítő a Diceplayer-ről. -
oncsi
őstag
válasz
gzbotii
üzenetére
Köszönöm, de nem lett jó egyik sem

VLC re azt mondja, hogy nem kompatibilis. Nem is ajánlja fel telepítésre.
A Mobo meg felmegy (meg letölti az ARM V6 codec-et is) de egyik filmet sem indítja el rendesen (szaggat)
A telo maga az biztos hogy jó, BS Player megy rendesen. De nagyon gagyi a felülete az MX Player után. Valami fapados (főleg magyar(itott)) kellene. Csak Avi a cél, esetleg MP4 amit ez a bika HW még elbír.
-
oncsi
őstag
A 21202 -re volna valakinek ötlete? Csak ma van időm foglalkozni vele. Családban van, és legközelebb 1 hónap múlva járok erre.
Most ideiglenesen a BsPlayert raktam fel, de azt nem szeretik
-
Foose
addikt
Parancsolj!
AdAway HU 2.3
Ez az én fiókom,épp most töltöttem fel.
-
gzbotii
nagyúr
Facebook app es Fb Chat neketek idoben jelez?
Nallam csak ha "felelesztem" a keszuleket
-
oncsi
őstag
Valaki tudna esetleg egy Link-et az AdAway HU 2.3 hoz? Köszönöm.
-
S e t h
nagyúr
Mikor fog megszűnni a google reader?
-
peestike
senior tag
sziasztok!
előre bocs, ha off lenne.
mx player-t használok video lejátszásra.ha hdmi-n összekötöm a TV-vel, akkor valaki tud olyan beállítást, hogy a tab képernyője kapcsoljon ki, a lejátszás viszont menjen a tv-n? mert ha lejátszás közben megnyomom az ON/OFF gonbot, akkor csak a tab a főképernyőre jön vissza.
köszönöm szépen!
üdv. -
Bozek
nagyúr
-
-
oncsi
őstag
Sziasztok.
SE Xperia X8 as telora (2.3.7) eddig az MX Player volt a video lejátszó. Tökéletesen működött. De tegnap óta (vagy csak akkor vették észre) azt irja ki, hogy nem megfelelő android verzió. Gondolom frissítette magát. Elérhető egy régebbi, vagy mit ajánlotok helyette?
-
Bozek
nagyúr
válasz
petipetya
üzenetére
Podcast oldalak. Ha esetleg nem tudnád, hogy mi is ez:
"A podcasting technológia lehetővé teszi hang-, videó- és más fájlok sorozatszerű közzétételét az interneten, úgy, hogy a felhasználók feliratkozhatnak az adott anyag epizódjait tartalmazó csatornákra."Ez is egy RSS hírcsatorna, csak itt nem szöveg, hanem hang vagy videó (meg fogalmam sincs, hogy még mi) van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
mobilizmo