Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz Viktor0610 #167099 üzenetére
Kérdezett már más ügyben is
-
MODERÁTOR
-
joelke HU
senior tag
Az mitől lehet, hogy Android 12 alatt az értesítési függönyön továbbra is megjelenik a Spotify, pedig már az appot a háttérben is kilőttem? Tudom, hogy van média beállítás alatt a média lejátszó kitűzése, a gyors indítás miatt, de az is ki van kapcsolva. És a Spotify mégsem tűnik el
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
zozyk
addikt
Üdv
Tudtok ajánlani bevált alkalmazás klónozót? (Kéne 2 viber, dual sim miatt)
Paralell space van fenn próbaképp, de már most nem szimpi, megvettem a lifetime pro licenc-t és cseszik aktiválódni...
Eddig miui-n nem volt gond, ott gyárilag volt, de most átnyergeltem egy motorolára. -
Watson25
tag
Poco F3 ra keresek hívás felvevő progit. Nem baj ha fizetős
-
veterán
Köszönöm mindenkinek a tippeket, ki fogom próbálni a dolgot
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
BitRider
senior tag
válasz Donki Hóte #167083 üzenetére
Solid Explorer, kezel NTFS-t. Az az első lépés egy új telón, hogy a gyári szemét fájlböngészőt és a launchert lecseréled. Egyszer kell csak a Solid-ra meg a Nova-ra pénzt kiadni és az alapokat meg is oldottad.
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz Donki Hóte #167083 üzenetére
Miért akarod ujraformázni? Elég egy fájlkezelő, amu tudja írni az NTFS-t is. Ilyen pl az Explore vagy a Total Commander, igaz, ez utóbbi csak fizetős pluginnal.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
veterán
válasz AtHoS #167082 üzenetére
Ez lehet a gond. Azt android alatt hogyan tudom megnézni, hogy egy tárolóeszköz milyen fájlrendszerre van formázva és hogyan tudom ExFat-ra átformázni? (Lehetőleg nem külön telepítendő egymillió funkciós böhöm nagy fájlkezelővel.)
-
AtHoS
nagyúr
válasz Donki Hóte #167081 üzenetére
NTFS-t nem ír alapból Android, viszont olvasni engedi
read-only mode on the forum
-
veterán
válasz Viktor0610 #167078 üzenetére
Más baj lehet. Korábban egy 512 GB-os SSD-vel próbáltam, arra nem írt. Most egy 128 GB-os pendrive-al próbáltam, arra gond nélkül írt.
Bár Win alatt jó az SSD, de valami gondja lehet android alatt (az írással, mert olvasni gond nélkül lehet).
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Autóval, utcán történő parkolás (pl Budapest), keresem a legkevesebb kényelmi díjat számoló lehetőséget.Az SMS 116 Ft szemben pl. Mobilfizetés app 50 Ft, Simple 89 Ft, Yettel Wallett 99 Ft kényelmi díjjal dolgozik.
Mi dolgozik az alap 40 Ft-tal?
-
MODERÁTOR
válasz Donki Hóte #167076 üzenetére
Lehet, app-hiba.
Én két programmal futottam bele ilyenbe. Mindkettőnél megoldotta egy frissítés. (Mármint kijött egy update.)Xiaomi 13T
-
svgyula
addikt
-
veterán
Samsung tableten Android 12 oprendszer alatt hol és milyen jogosultságot kell adni a Saját fájlok nevű fájlkezelő alkalmazásnak, hogy tudjon írni külső pendrive-ra?
Amikor írni akarok, akkor az applikációban megjelenik egy ablak, hogy engedélyezem-e a jogosultság megadását, de hiába kattintok oda, nem történik semmi
-
MODERÁTOR
-
boborján2
aktív tag
A telefonon legfrissebb chromeban lapozgatva a ph oldalát, egyre többször előfordul,hogy a chrome nem reagál semmire. Van hogy 3-4 másodpercig , van hogy 1 percig.
Majd ha továbbmegy és görgetek ,akkor folyamatosan(kb. 20 máspdpercenként) ezzel zaklat:
egészen addig még be nem zárom.Egyelőre csak a ph oldalán tapasztalatam. Illetve valamikor már korábban is volt ilyen ,de egyszer csak elmúlt.
Kérdezném ,hogy ez tippre melyiknek a fícsöre a három közül?
-telefon (samu a53 5g droid13_szeptemper update)
-chrome
-phignored users : snyper990 | SlayR0113
-
MODERÁTOR
-
Rigormortiis
veterán
válasz efi99 #167069 üzenetére
De az nem autentikációs sms, plusz arra egy külön szerződést kell írni a bankkal. De ha mégis fizetős lenne, hogyan érvényesítenék? A Facebook incasso-t rakat a folyószámlánkra az sms-ek után?
Amúgy vannak pl afrikai országok, ahol a hívott/fogadó fél fizet, ezért hívják fel erre a figyelmet, de amennyire tudom, nálunk nincs ilyen.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
efi99
őstag
válasz kiraly.andra #167068 üzenetére
Hát azért nem mindig. Pl az OTP sem ingyen küldi az sms-es értesítőket.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy Xiaomi Pad 6 tabletet.
Egy külső BT billentyűvel szeretném használni (nem a méregdrága hozzá kapható , védő borító billentyűzet egységgel)
mivel sosem volt még ilyen eszközöm , azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet ezt a kombót a tablethez csatlakoztatni?
A szetthez jár egy billentyű, egy egér és egy USB a-s stick, gondolom az asztali pc-khez.
mivel több BT eszközöm is van, a tableten ki tudom választani melyikhez csatlakozzon?
Az egészet főleg tartalomfogyasztásra használnám, meg levelezésre, azért kéne a billentyűzet is .
Ja és van rajta egy usb-c csatlakozási lehetőség is. Ide esetleg egy hub segítségével zsinóros egeret/billentyűt is hozzá tudnék kötni?Nagyon nem értek az ilyesmikhez, ezért előre is köszönöm szépen a segítségeteket.
-
GEPESZ66
veterán
Ha egy fiókba belépéshez a kétlépcsős azonosítást választom, a kapott SMS-nek van díja?
-
GEPESZ66
veterán
A Gmail az idegen nyelvű levelek fordítását eddig az alkalmazáson belül felajánlotta.
Most nem látom már ezt a lehetőséget.
Nálatok ott van még ez a lehetőség? -
őstag
"Annyi az értelme, hogy terepen (kert egyes pontjain) klf. árnyékoló tárgyak (növények, ház) miatt az átlag kétezernél jelentősen kevesebb is lehet a napos órák száma, és ez erősen befolyásolja, hogy oda hosszú távra mit tervezhetünk/ültethetünk."
Na igen, azt nem írtad, hogy mit szeretnél vele elérni. De azért itt is vannak kiszámíthatatlan időszakok, amikor nem süt a nap, de nincs este. Azt meg lehet oldani, hogy adott helyen.... de ezt inkább folytassuk a Macrodroid topikban.
Üdv: Mcrazy
-
Rive
veterán
válasz Mcrazy #167057 üzenetére
Van itthon vagy féltucat régi, értéktelen telefon, amit valamikor rég wifi kamerának
vettemmentettem.
Van átlátszó tetős doboz.
Az egyetlen amit rááldozok, egy filléres töltő és a kábel.Annyi az értelme, hogy terepen (kert egyes pontjain) klf. árnyékoló tárgyak (növények, ház) miatt az átlag kétezernél jelentősen kevesebb is lehet a napos órák száma, és ez erősen befolyásolja, hogy oda hosszú távra mit tervezhetünk/ültethetünk.
[ Szerkesztve ]
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
svgyula
addikt
válasz poirot #167052 üzenetére
Most teszteltem simple naptárat! Tökéletesen ment a jelzés lezárt kijelzőnél is! Sőt azt is be lehet állítani, hogy addig zörögjön amíg le nem állítom. Én a hozzáadható napi dolgokból az "eseményt" választottam.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
őstag
válasz DrKapocs #167040 üzenetére
Nem rossz az elképzelés (Bár a Nullázás/Újraindítás nem jó, helyette csak Nullázás kell, mert a Lux érték vezérli a Stoppert), de ennek a napsütés mérésnek semmi értelmét nem látom. Valszeg ezért sincs rá alkalmazás sem, mert maga a mérés kivitelezése sem egyszerű és ki az aki erre fentart/beáldoz egy telefont.
Van egyfajta mérési statisztika, ami Mo-n 2000 óra felett van évente. Ha ez valakinek nem elég, akkor sem lehet vele mit kezdeni, mert nem vagyunk rá hatással és nem lehet rá 100%-ban támaszkodni. Még az időjárás előjelzők sem tudják 100%-ig pontosan, hogy úgy lesz-e ahogy jelezték.[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
MODERÁTOR
válasz Winnie The P #167055 üzenetére
Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Itt kérdezz rá, hátha valaki tudja a választ.
Én kerestem Google barátommal, de nem volt barátom most.Xiaomi 13T
-
Winnie The P
őstag
#167022-re semmi ötlet?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
MODERÁTOR
válasz poirot #167052 üzenetére
Xiaominál három dolgot szükséges megtenned:
- az alkalmazás adatai között az akkukímélőt kapcsold ki,
- az automata indulást kapcsold be,
- plusz le is lakatolhatod az appot, hogy ne dobja ki a memóriából.
Bővebb infó: MIUI topik Téma összefoglaló.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Viktor0610 #167051 üzenetére
Amint azt az általad linkelt oldalon is láthatod, az a legrosszabb
-
poirot
őstag
válasz Viktor0610 #167051 üzenetére
Azt hiszem feladom. Addig nem jelez a telóm, míg rá nem tapizok. Így semmi értelme, sajnos.
-
MODERÁTOR
válasz poirot #167050 üzenetére
Azt nem tudom, de azt megtanultam a droidos évek alatt, hogy azokat az appokat, amiket szeretnék futtatni rendben, azokat szükséges további beállításokkal is megtámogatni.
(Nem, nem csak a MIUI-ra jellemző. Mint a linkelt oldal is mutatja, plusz ezt tapasztalom jelenleg a Samsung Galaxy A54-en is.)Xiaomi 13T
-
poirot
őstag
válasz Viktor0610 #167048 üzenetére
Köszönöm a segítséget, csak azt nem értem, hogy például az AMdroid miért "fut" tökéletesen a háttérben, úgy hogy be van zárva?
-
svgyula
addikt
válasz poirot #167044 üzenetére
Szia! Az alkalmazásnál(beállítások-alkalmazások->adott alkalmazás adatlap) nincs "véletlenül" bekapcsolva a diszkrét jelzés? Olyankor szokott ilyet csinálni! Lehet nálad másképpen van fordítva. Nálam ezt minden esetben ki kell venni mert akkor csak addig van jelzés amíg aktív a kijelző. Utána csak akkor ha feloldom, olyankor a görgetősávon jelzi az értesítést de hangot már nem ad.Ja meg kimaradt az engedélyeknél nálam megvan az "Az app szüneteltetése ha nem használja" itt ki kell ezt a lehetőséget kapcsolni mert konkrétan ez is letiltja az alkalmazást mivel gondolom nem bújod állandóan a "naptárat",
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
MODERÁTOR
Tippre itt nem az appal van baj, pláne, ha több sem jó.
A gyártók előszeretettel tiltják meg az appoknak a háttérben futást.
Amennyiben azt megoldod, 99%, hogy hibátlanul fog futni bármelyik program.
Bővebb infó: Don't kill my app![ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
poirot
őstag
válasz Oldman2 #167046 üzenetére
Most ismét kipróbáltam a Just reminder-t, első alkalommal a beállított időben megszólalt a riasztó hangja, második beállításkor nem szólalt meg, csak akkor mikor hozzányúltam a telefonhoz, túl a beállított időn, vagyis mikor a képernyő "feléledt".
Szóval ez nekem így nem oké, sajnos.
Poco X3 NFC -
vacs
veterán
A sima gyári google ébresztőóra is tud olyat, hogy lehet ütemezni, akár hónapokkal előre is.
Ez miért nem felel meg?(^)(>.<)(^)
-
cidalain
veterán
Equalizer app ajánlás?
Feltettem a powerampot, de vagy én vagyok a béna vagy nem működik...
YT-ról (Vanced) játszanék le zenéket, BT speakerre alkalomszerűen.
Powerampon hiába huzogatom a csúszkákat hallásra nem történik változás. Ha a hangerőgombot tekergetem az appban, akkor az működik.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
kiskkas
tag
válasz Viktor0610 #167039 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Elmentettem. Így teljesen világos.
[ Szerkesztve ]
Xiami Note 10 5G . iPlay-40 pro
-
MODERÁTOR
-
kiskkas
tag
Elnézést kérek, tudom hogy volt már szó itt, de nem találom meg. Szeretném tiltani hogy ne mutassa a felső szimbólumokat a telefon ha felemelem vagy kettős koppantással felveszem, de nem oldom fel pin kóddal. Ezt bárki megteheti a mostani beállítással, ha kézzel lehúzó mozdulatot tesz.
Xiami Note 10 5G . iPlay-40 pro
-
Oldman2
veterán
válasz poirot #167030 üzenetére
Meglepett, hogy a Just Reminder nem jó...
Én ezt az egyetlen app-ot találtam eddig, ami pontosan megfelel a kívánságodnak.
-
vacs
veterán
válasz poirot #167030 üzenetére
Sima gyári google ébresztőóra is tud olyat, hogy lehet ütemezni, akár hónapokkal előre is, de akár egy xy naptár app is jó lehet, nem?
Az NFC fizetés topikban nem válaszoltál.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
poirot
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan emlékeztetőt, ami "ha fúj, ha esik", riaszt egy megadott napon egy megadott időben, úgyis, hogy stand by-ban van a telefon.
Már kipróbáltam a Reminder Pro-t, a Just reminder-t, a Sticky notes pro-t, de egyik sem megfelelő. Csak akkor riaszt, ha fel van oldva a telefon. Olyan esetlegesek a riasztások vannak, nem lehet átállítani 24 órásra az időt például meg elég bonyolult a beállítása. Szóval ezeken kivül van-e olyan, amit érdemes lenne kipróbálnom, akár a teljes értékű verziót, stb.
Előny ha magyar nyelvű, de az angollal is elboldogulok, köszönöm a válaszokat. -
Rive
veterán
Üdv,
Ismer-e valaki olyan Android programot, ami képes akár a megvilágítás-szenzor, akár a kamerakép alapján logolni a napos órákat?
Azaz, egy napban hány óra volt, amikor pl. egy papírlap fényessége bizonyos küszöb felett volta, vagy efféle...
Nem percről-percre log számít, hanem napi statisztika, az viszont lementhetően, akár egy éven át.Valami régebbi telefonon kellene futnia, SIM nélkül (nem írok típust, mert efféléből van egy kosárral...)
Saját erőből nem sikerült effélét találnom.
Kertbe kellene, megvilágítás/napos órák számának ellenőrzéséhez./// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
ggeleven
őstag
válasz WhiteWalker #167026 üzenetére
De a "link" szóra bal lent kattintva letölti a torrent fájlt. A letöltések mappában ott csücsül az 55 kb-os fájl és már indítható is mással. Az előbb is erre gondoltam, de ezek szerint nem fogalmaztam pontosan.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
ggeleven
őstag
válasz WhiteWalker #166965 üzenetére
Ha itt a Linkre nyomsz, akkor letölti a fájlt. Vagy neked nincs is felugró? Ha így lenne, akkor settings/download alatt nézz rá a beállításokra. [kép]
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Ma délután fizettem a Google Wallet alkalmazással, de nem látom az alkalmazásban a fizetést. Az otp alkalmazásban igen. Majd később újra fizettem, az látszik a GW-ban. Miért nem látszik a korábbi fizetés?Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
crok
Topikgazda
válasz BRIKLY #167018 üzenetére
Felejtos az otlet, a Google Play teljesen megszuntette a 4.3 es alatti belepest is kerek ket eve, nincs ember aki erre meg fejleszt vagy kompatibilisen tart alkalmazast. Ha talalnal is valamit akkor is 2 eves verzio lenne legjobb esetben, eselyet se latom hogy mukodjon.
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
Olyan appot keresek,amivel nyomon lehet követni,hogy egy másik telefon épp hol van. Pl gyerek felügyelet miatt. A bökkenő,hogy a másik készülék elég öreg, csak 4.3 android van rajta. Az összefoglalóban lévő nem jó rá.
-
Cs1csó
félisten
válasz Hege1234 #167015 üzenetére
Ezt használom én is imádom!! Gyűlölöm a prediktív (jósolgatós) szövegbevitelt mert ugye nem mindegy hogy "idd ki a bilit!" vagy "vidd ki a bilit!"
Mert a teló simán ennél durvábbakat is elkövet, meguntam, azóta semmi jóslás és semmi ékezetnélküliség hanem megtanultam már kezelni a felső sort és kész.Esetleg próbálj meg másik APK-t leszedni.
-
Hege1234
addikt
sziasztok,
keresek egy olyan alkalmazást ami
egybe mutatja az ékezetes karaktereket és qwertz-es
[kép]
az AnySoftKeyboard-ot használom, de míg mobilon engedi feltenni
újabb tableten már azt írja, hogy elavult a program és nem telepíthető a tablet-re
(nem a program, hanem a kiegészítő ami az ékezetes karaktereket tartalmazza)van ilyen billenyűzet ami hasonlóan mindent egybe tud mutatni?
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
válasz Lasersailing #167011 üzenetére
A Google féle Files appban van egy rejtett mappa lehetőség, amibe titkosítva mzogatja át a kívánt képeket, fájlokat, és ezt az egészet el tudod rejteni az app fő képernyőjéről is. Semmilyen értesítés nincs, ha meg akarod nézni akkor az appban lehet feloldani megadott kóddal.
/s
-
DrKapocs
őstag
válasz Lasersailing #167008 üzenetére
Nem pontosan értem, hogy mi a gondod. Újraindítás után egyszer feloldod a biztonságos mappa zárolását, utána kilépéskor lezárja. De ekkor már nincs kinn állandó értesítés, csak újraindítás után. Ha belépek ujjlenyomattal feloldom, és kb. ennyi. Nem túl bonyolult. Én használom a biztonságos mappát, több app is van benne. Kvázi egy másik telefonként használható, jó dolog.
-
zelos
aktív tag
válasz Lasersailing #167011 üzenetére
Fájlkezelővel csinálsz egy eldugott mappát aminek a helyét csak te tudod, a mappa neve elé tegyél egy pontot így rejtett lesz az egész mappa a telón.
-
Lasersailing
senior tag
válasz BitRider #167009 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Sajnos inaktív a kikapcsolás. Hiába kapcsolok ki mindent egyesével az értesítés marad. Így viszont az egész értelmét veszti számomra...
Van olyan program, amiben lehet megbízható helyen elkülönítve tárolni kb 10-15 fotót? Megnyitásakor kérjen egy jelszót, és ne értesítsen 0-24ben, hogy nincs feloldva a megbizhato mappa...
[ Szerkesztve ]
-
BitRider
senior tag
válasz Lasersailing #167008 üzenetére
Az értesítésre ha hosszan rányomsz, nem tudod előhozni a beállításokat? Mert ha az kifejezetten a backup appra vonatkozik, akkor letiltod csak annak az értesítéseit, és kész. Illetve még a progi beállításait érdemes még megnézni ilyenkor.
-
Lasersailing
senior tag
Sziasztok
Samsung s23
Biztonságos mappát be lehet úgy állítani, hogy ne figyelmeztessen az értesítési sávon hogy nincs feloldva?
Ide tennék be pl. Személyi igazolvány fotót, de zavar, hogy értesít, hogy nincs feloldva. Ha meg feloldom, hogy ne értesítsen semmit sem ér...
Köszönöm szépen előre is![ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
válasz Peterhappy #167002 üzenetére
Tölts le egy másikat, hátha annak nincsenek limitációi. Fizetőst esetleg próbáltál már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest