Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
antatom
tag
Sziasztok! Offline térkép programra lenne szükségem Montenegrói utazáshoz. Még évekkel ezelőtt le tudtam tölteni a szülinapos igo-t , de az most nem található a Playen, viszont a régi telefonomon még megvan. Ha ez alkalmas lenne a feladatra, át lehet valahogy varázsolni a másik telefonra, vagy tudtok esetleg más, jobb programot? Köszi
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Két témában is szeretném a segítségeteket kérni.1. Víruskereső.
Elolvastam az összefoglalóban szereplő infókat, amivel személy szerint egyet is értek, ám egy kissé talán paranoiás ismerős mindenképpen szeretne valami megbízható víruskeresőt, fizetőstől sem retten vissza. Viszont a mobilja elég elavult már, talán 2022 óta nem is kapott frissítést, egy fullos védelmi rendszer kb. leblokkolná az amúgy sem fürge telóját. Próbálom rábeszélni, hogy tegyen rá valami ingyenes programot, ami app telepítésnél vagy manuálisan szkennel.
Az összefoglalóban szereplő Avira szimpatikusnak tűnik. Van esetleg azóta jobb/ajánlottabb app erre a célra?2. Android Auto (legfrissebb) + RN9Pro.
Egy gagyi WinCe rendszerű MP5 kütyüről lenne szó, amin amúgy meglepően jól fut a csupán BT kapcsolat ellenére az AA. Általában Waze és internet rádió indul automatikusan. Akkor van gond, ha a telón véletlenül kinyomom a futó alkalmazások megjelenítésénél az "X"-el a memóriából. Csak hogy nem is tudom, mit lövök ki ilyenkor. Ha nincs éppen semmi APP itt, akkor is kilövök vele valamit. A Waze az amúgy le van "lakatolva" meg az Internet rádió is. Magát az android autót azt nem tudom lelakatolni.
Amikor jól működik, akkor csak az értesítéseket lehúzva látszanak, hogy futnak ezek, de amint kilövöm, innen az értesítésekből is eltűnnek.
Az a nagy baj, hogy ezután csak a mobil és a rádió újraindítása után tudom újra működésre bírni az AA kapcsolatot. Hogy lehetne megakadályozni, hogy véletlenül kilőjem azt a valamit, amitől lebénul a rendszer?-= Pancsermeste® =-
-
Yeffy
veterán
válasz svgyula #169892 üzenetére
Ja azt tudom, a lehuzhato redőnyt. Onnan ki szoktam seperni, miutan bezartam az appot. Akkor is elindul. En nem arra gondoltam. Ezt a lakatolast nem talalom.
A futó alkalmazások között, jobb felső sarok 3db pötty!
Ez, ez hol van? Ahol valtasz az aktualis appok kozott pl a "kocka"-valz ha nem gesztus vezerelsz? Ha igen, nekem ott sosem volt 3 pötty.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
szanozs
aktív tag
-
svgyula
addikt
válasz Yeffy #169891 üzenetére
"Nem remlik, h barmit is lakatoltam volna, nem is tudom, hol kell. Egyedul az akku hatterben futasat ismerem, hol lehet allitgatni. Ez hol van A14-ben?"
Pont ugyanott ahol az előző verzióknál! A futó alkalmazások között, jobb felső sarok 3db pötty! DE! ha(?) jól emlékszem akkor a 13-óta van a roló-nál is egy megjelenítése az éppen futó alkalmazás vezérlőjének. Vagyis ha fentről lehúzod akkor megjelenik egy kis vezérlő felület. Ez nálam lejátszó, youtube, távkapcsoló, stb. működése közben is megjelenik! De itt jön amit írtam. Ha az alkalmazás felületén nem zárod be és ez a felület nem tűnik el a roló-ból akkor újra fog indulni. Engem is idegesít de már megtanultam együtt élni vele. Vagyis zene lejátszáskor az app felület zene-leállít-alkalmazás bezár-roló lehúz-x-el bezárás. Akkor nem fog újra aktiválódni(talán)[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Yeffy
veterán
válasz svgyula #169889 üzenetére
Valtozo. Altalaban ugy zarom le. De lesz@rj@, akkor is ezt csinalja.
Nothing Phone 2 egyebkent, de az elozovel, Sony Xperia 5 II ugyanezt csinálta, akarhogy allitottam le.Nem remlik, h barmit is lakatoltam volna, nem is tudom, hol kell. Egyedul az akku hatterben futasat ismerem, hol lehet allitgatni. Ez hol van A14-ben?
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
svgyula
addikt
válasz Yeffy #169887 üzenetére
Szia! Gondolom a zenelejátszót nem úgy kapcsolod ki, hogy leállítod a lejátszást és utána bezárod? Ez alapból gond mert megjegyzi és bármi aktiválja azonnal játszik tovább. A telefonban(bár még mindig nem írtál típust!) ha lakatolva van, hogy a háttérben ne dobja ki a rendszer a memóriából akkor újra csatlakozáskor nem is lehet kérdés az automatikus indulás! Ez olyan mintha hatókörön kívülre mennél majd vissza!
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
szimi57
őstag
-
Bferibörs
addikt
válasz Yeffy #169885 üzenetére
Nyugi,sokan vannak akik az AA- t szidják,pld. kikapcsolhatatlan.😂
Spec nekem sem jön be,nem a kikapcsolás miatt,hanem azért mert többször felesleges mint hasznos számomra.
Egyébként meglepő amit írsz,nekem nem csinál ilyet AA nélküli autóban sem.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
nagyúr
válasz Yeffy #169883 üzenetére
"Ezenkívül egyes járművek minden egyes indításkor parancsot küldenek a zene elindítására. Ezt a jármű beállításaiban esetleg ki lehet kapcsolni."
Tehát az autó Entertainment rendszerében is ellenőrizni kell a beállításokat.
video[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Yeffy
veterán
Volna még egy kerdesem, remelem, nem tul OFF it.
Eszrevettem, h ha autoba ulok, es elotte hallgattam zenet, hiaba leptem ki az adott appbol, elindul a zene, amikor en nem akarom, akkor is. Hiaba lovom le a felelos appot, hiaba torlom a cache-t, akkor is csinalja. Ha mondjuk aznap még nem hallgattam zenet, akkor talan meguszom.
Tudja ezt valaki, h mitol van, vagy h mit tudok ellene tenni? Rohadt idegesito.
-
szanozs
aktív tag
Sziasztok! Olyan alkalmazást keresnék aminek van olyan widgetje ami a tengerszint feletti magasságot mutatja. Tud valaki ilyet javasolni?
-
Yeffy
veterán
Á, udv ujra, reg lattalak.
Rendben, akkor ezek szerint jol csináltam, nincs miert aggodni. Koszi a magyarazatot.
Egy olyat még hadd kerdezzek, h a Meet-et is le akarom gyalulni, ha ezt megteszem, okozhat barmi problemat a GMail app-ban? Tudtommal abba is integrálták.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Yeffy #169862 üzenetére
Az a force stop az igazából semmi. A not installed for this user a lényeg, a package manager XML-jében ( /data/system/users/0/package-restrictions.xml) meg van jelölve hogy nincs telepítve így nem jelenik meg pl. Play-ben csak úgy hogy tudod engedélyezni (és valszeg akkorra mire ránézel akkor update-elni).
A törlés a /system partícióról már hosszú évek óta NEM jelenti azt hogy a filerendszerből törlődik bármi is mivel a gyári ROM-ok rendszerpartíciója manapság már nem is mount-olható RW-re (ref. [1] [2]). Helyet így természetesen foglal - de nem a /data-n, soha nem is foglalt onnan. Ami helyet foglal azt amúgy se tudnád felhasználni. -
soultrapp
senior tag
Tegnap még nekem is működött,de ma frissítettem a google playből és utána azt írta ki,hogy frissítsem és nem engedett tovább 🤣🤣🤣
De már megoldottam.
Beléptem a Simple.hu-n és onnan a letöltésre átdobott a play áruházba és már jó is..efi99:
Akkor az a plus.
Csak annyi volt írva,hogy Simple by otp..
Majdnem úgyan úgy néz ki mint a classic csak itt nincs érintéses fizetés funkció -
félisten
válasz soultrapp #169865 üzenetére
A sima Simple nem tud NFC fizetést, csak a Classic. Furcsa, hogy nálad nem műxik a classic, nálam egy hete még ment.
A GPay előnye, hogy műxik, hátránya, hogy csak akkor ha gyári a Rom, vagy főzött rom esetén át van verve az integrity check.
A Simple Classic műxik bármilyen hekkelt Rom-on.Ha nem akarsz GPay-t használni, próbált újra installálni a Simple Classic-ot.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
ajapi
tag
Alldocube tabletem van. Ezen gyárilag nem lehet tükrözni az alsó vissza - előzmények gombokat. Megoldható a tükrözés valamivel, hogy a nekem megszokott sorrendben legyenek?
köszi -
soultrapp
senior tag
Hello!
Frissítettem a Simple-t,de már nem tudom elindítani,mert azt írja,hogy frissítsem......(Simple Classic)
Feltelepítettem helyette a Simple by Otp-t.
Ezzel is lehet fizetni Nfc-vel??
Sajnos nem találok ebben olyan opciót,mint a régiben..
Ott bekellett kapcsolni külön.Viszont az Nfc-kapcsolónál sem tudok a telefonon a Google pay-en kivül mást beállítani alapértelmezetnek.
A régi Simplenél ott volt az is....így gondolom nem is tudok fizetni telefonnal.Valaki ötlet??
Vagy kezdjem el használni a Google pay-t?? -
Yeffy
veterán
válasz Yeffy #169861 üzenetére
hmm... erdekes dolgora lettem figyelmes. ugye legyalultam ezt a pár appot, amit akartam. a launcherbol el is tuntek, de ramentem az app listara, es ott tovabbra is ott vannak, annyi kulonbseggel, h azt irja rajuk a rendszer, h "Not installed for this user". a legtobbjuket tudom force stop-olni, illetve tiltani.
most akkor megsem torolte le oket az adb-s parancs? vagy ezek csak ilyen "placeholderek", mint egy parancsikon, ha kesobb megis visszarakom oket, csak helyet nem foglalnak?
-
svgyula
addikt
válasz Yeffy #169855 üzenetére
Egyszerű. Megkeresed az alkalmazás listában de valószínűleg a rendszer alkalmazások között lesz.Nekem google tv van de az ugye nem telefon, ott a rendszer alkalmazások között simán google tv néven szerepel. Ez nyilván segédprogram ami az ilyen rendszerű tv-hez segédalkalmazás, mint az android auto.
-
Yeffy
veterán
Udvozletem, remelem jo helyen jarok.
nemreg valtottam telefont, es az uj üdvöskén megjelent egy letorolhetetlen "Google TV" nevu app, amire semmi szuksegem.
tudja valaki, mi ennek az appnak acom.android.xyz
kodneve, h legyalulhassam ADB-vel?Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Dolphine
addikt
A PC valtozott vagy a halozatod - az ugyanaz. Semmit nem állítottam, hacsak a Win egyik újítása nem tette ezt meg!
Plusz a tuzfalat is nezd meg at van-e engedve - az ESET víruskeresőnek van tűzfala, az is lehet, hogy az a bűnös! Ott pontosan mit keressek?
Az az alap hogy pl. ha a kapcsolat tipusa publikus akkor ezt alapbol letitlja - nincs beállítva jelszóvédelem a hálózathoz, sőt a Winhez sem. Erre gondoltál.
A filekezelokben is meg lehet IP-vel direktben adni a PC-t egyebkent - ezzel próbálkoztam (így ment régen, benne is van a filekezelőkben), de nem megy!TODI1111
Egyre inkább az ESET-re gyanakszom, de fogalmam sincs, hogy mit keressek, mit állítsak át, hogy működjön![ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
TODI1111
veterán
válasz Dolphine #169848 üzenetére
Valami beállítási probléma lehet. Egy android 14-es S24 ultrán használom a Mixplorer fájlkezelőt. Van egy asztali gép (Win 10) kábeles csatlakozással illetve egy laptop (Win 11) Wifi cstlakozással. A telefonról mindkét gépet elérem és tetszőlegesen tudok fájlokat mozgatni akár a telefon és gép, akár a két gép között.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Dolphine #169848 üzenetére
A PC valtozott vagy a halozatod, nezz szet a mostani halozatbeallitasaidban - az el ugyanaz, mindegy hogy WLAN vagy Ethernet bagy barmi mas. Plusz a tuzfalat is nezd meg at van-e engedve. Az az alap hogy pl. ha a kapcsolat tipusa publikus akkor ezt alapbol letitlja.
A filekezelokben is meg lehet IP-vel direktben adni a PC-t egyebkent. -
Dolphine
addikt
Azt elfelejtettem leírni, hogy a PC LAN-on csatlakozik a hálózathoz. Ez nem tudom, hogy változtat-e valamit a lényegen? Hiába írom be az PC IP címét, semmi. A Solid Explorer alapból a 445-ös portot ajánlja, de semmi.
Ha jól értelek, akkor az Androidos Filekezelőket akkor el is felejthetem, ne is próbálkozzak?
Azt nem értem, hogy mi változott, hogy eddig tökéletesen működött, most meg semmi![ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
crok
Topikgazda
válasz Dolphine #169846 üzenetére
Semmit. Ha tisztan IP alapon megy akkor az mDNS (a nevfeloldas) nem mukodik, az a baja. Multicast-et hasznal(na), az lehet pl. a baja hogy a halozatodon ki lett kapcsolva az mcast tovabbitas. Meg ha pl. a PC Win-en most ugy van beallitva az adott WLAN SSID-n hogy "nem felismerheto a halozat eszkozeinek szamara" (ez kapcsolja ki az mDNS-t, Bonjour-t, etc).
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert valami nagyon nem kerek és nem jövök rá, hogy mi!
Adott egy Android 14 tablet és egy Android 11 telefon, valamint egy Win10 PC. A kettőt között szeretnék fájlokat mozgatni.
Eddig nem nagy kunszt eddig a Solid Explorert használtam, valamint a MiXPlorert. Mindkettőben el van tárolva az elérési út. Na, innen jön a bonyodalom, mivel egyszerűen nem érem el az Androidos eszközökről a PC-t. Fogalmam sincs, hogy mi történt!
Eddig ment, most nem. Már szinte mindent megpróbáltam, de semmi. Az Androidos eszközök nem is látják a PC-t!
Utolsó mentsvárként feltettem ezt: [link] Ahogy a videón [link] szerepel beállítottam a tablet IP címét hálózati meghajtónak úgy meg azonnal kapcsolódik és tudtam is másolni. Mi a fenét csinálok rosszul?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
DrKapocs
őstag
Srácok, ez a FolderSync egy nagyon hasznos app. A gyári OneDrive app android kliensével nem lehet mappákat feltölteni, csak fájlokat, de ez az app simán megoldotta. 19 GB adatot töltött fel, zseniális.
Lenne ezzel kapcsolatban egy offtopic kérdésem: A céges OneDrive tárhelyre szerettem volna a Cryptomatorral titkosított dolgaimat feltölteni a laptopról, de a Windowsos OneDrive program egy csomó adatot gyorsítótáraz, konkrétan 12 GB-ot, ami egy kis méretű SSD-n elég nagy gond. Vagyis töröltem a OneDrive-ot a Wines laptopomról, alig tudtam legyalulni a gyorsítós fájlokat; szégyen amit a Microsoft művel. Total Commander OneDrive pluginnal tudok szinkronizálni a gép és a OneDrive között, viszont a Total Commander nagyon lassan szinkronizál és tölt fel adatot, kellene valami más helyette. Nem tudtok esetleg valami megoldást Windowsra is, ami pont azt tudja mint a FolderSync? Havi díjas, túl drága megoldás nem érdekelne.
-
crok
Topikgazda
válasz GEPESZ66 #169837 üzenetére
Activity launcher > így a menühöz vagy az intent-hez pl. oda tudsz ugrani, erre lehet csinálni shortcut-ot amit kitehetsz kezdőképernyőre.
-
GEPESZ66
veterán
Android 14-en, a telefon beállításainak valamelyik eleméhez hogyan tudok parancsikont létrehozni, hogy a kezdőképernyőre kirakjam.
Valami jó külső alkalmazás kell hozzá esetleg? -
Fall-N
veterán
válasz zeon.hu #169824 üzenetére
Igen, de csak ha csatlakozol a béta csatornához. Az előző 8.0.13 óta van ez, tegnap frissült a 14 végűre. Inkább az a meglepő, hogy eddig totojáztak.
Bár még mindig gyorsabbak, mint a Lawnchair fejlesztői. Ott is már van 14-es debug verzió, de csak akkor tudod telepíteni, ha magadnak csinálsz egy apk-t. Azaz még nincs publikus béta. A Playen meg az ezer éves Lawnchair 2.0 van, ami 2019-es (ha jól rémlik).
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
Cryptomator kapcsán lenne kérdésem: elég húzós ára van, szokott akciós lenni? Illetve, ha valaki használja, milyen tapasztalatai vannak róla, stabil?
-
svgyula
addikt
válasz vgyuri #169818 üzenetére
Ez attól függ honnan származik. Ha egy másik áruházból akkor a play-ról nem frissül csak az adott áruházból. Viszont ha(?) szüksége van az egyéb service szolgáltatásokra akkor hiába telepíted fel. Kell a származási áruház telepítése is. Vagy azonnal kiadja, hogy a telepítés sikertelen. Ha felmegy akkor sem biztos a hibátlan működés ha(?) egyáltalán elindul.
-
félisten
Szaisztok!
Újabb kérdés;
Ha van egy app, (miui system launcher), ami nem megy fel, mert konfliktol a gyári poco launcherrel, akkor ezt root nélkül nem tudom megoldani, ugye?
adb-vel sem?Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
fecus
őstag
Köszönöm. Elindulok ezzel.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
crok
Topikgazda
válasz fecus #169822 üzenetére
Az Aegis-t használom ó ideje már mert egyfelől nyílt forrású másfelől a seed-eket lehet backup-olni, exportálni, lehet biztonsági mentést tartani és egyszerű költöztetni (a seed-et máshol is lehet használni.. én pl. Keepass-ban is tartom PC-n és meg tudom nézni telefonon is) de mégsem köt account-hoz meg semmihez.
Ami az összefoglalóban van az mind alkalmas amúgy a feladatra.[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
Nova beta újra frissíthető playről?
Ez meglepő...#?*@&!
-
fecus
őstag
válasz fecus #169751 üzenetére
Akkor másképpen kérdezem. Ezeket ajánlja fel a Bitwarden:
via FIDO2 WebAuthn credentials
via an authenticator app (for example, 2FAS, Ravio, or Aegis)Ezek közül melyik ajánlott? Van valakinek tapasztalata bármelyikkel?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
crok
Topikgazda
válasz yanna #169819 üzenetére
Az APKPure a
.com
-ot.net
-re cserélte nemrég..
https://apkpure.net/apk-signature-verification -
crok
Topikgazda
Rosszul tudtad / hitted. Egészen nyugodtan megnézheted és összevetheted te magad is az apk signature-t a Play-ből leszedett meg a többi helyről leszedett apk-ban - egyezni fog, mert ők is onnan szedik le és teszik elérhetővé neked. Direkt nincsenek olyan helyek benne ahol fizetett mod-ok, modder apk-k meg hasonlók is elérhetőek (remélem érted miért). Ami apk-t innen felteszel azt a pkg id alapján a Play is látni fogja hogy telepített és pl. ha frissítés van akkor frissíteni is fogja tudni (pontosan azért mert egyezik az apk signature). Itt írtam többet erről.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok!
Olyan Launchert keresek, ami tudja a következő két dolgot:
1.) app drawer kikapcsolása
2.) nagy mappák létrehozása, mint a MIUI 14-ben, meg a Coor OS-ben, stb.
Utóbbira van külön widget, de azzal az a baj, hogy nem lehet belehúzni az appokat és ha bele is rakom az appot más módon, az nem tűnik el a képernyőről, csak pluszban bekerül a mappa widget-be, vagyis nem igazán alkalmas rendezésre.A másik kérdés, hogy én eddig azt hittem, hogy az apkpure, apkmirror és társaik nem biztonságosak, de legalábbis nagyobb kockázatúak, mint a play store. Itt mégis javasoljátok az összefoglalóban.
Ezek szerint rosszul tudtam, és mégis biztonságosak?
Köszi a válaszokat!Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
qltsar
veterán
Sziasztok,
Ismerősnél az alábbi probléma áll fenn, One UI 6.1 alatt, S24 base - nekem nincs TikTok-om
Tiktok másnál se frissíti minden követett fióknál a Követés fülön a posztokat? A piros pötty megjelenik, de a posztok nem töltődnek be. Másik eszközökön (S23, Tab Ss9) frissül rendesen, és utána betölti itt ezen is. Minden beállítás ugyanaz. Csak a OneUI 6 vs 6.1 különbség.
Más esetleg tapasztalt ilyen jelenséget?Köszönöm !
-
gjoco1
addikt
Köszi srácok !
Bevizsgálom őket . . .
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
DrBubo77
veterán
válasz gjoco1 #169810 üzenetére
Itt van néhány: 10 Best Automatic Wallpaper Changer Apps for Android
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz gjoco1 #169804 üzenetére
MultiPicture Live Wallpaper. Volt ebből ingyenes verzió, a leírás említi is, de a boltban nem látom.
:a:
-
őstag
válasz mindenes24 #169805 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek!
Igen , valóban változott az ingyenes használat. Már nincs makró korlát, viszont 7napig ingyenes, de reklámok nézésével további plusz napok adhatók hozzá.Üdv: Mcrazy
-
gjoco1
addikt
Üdv !
Tudnátok ajánlani valami automata háttérkép cserélő alkalmazást ?
Valamikor réges régen használtam , de már hol van a tavalyi hó . . . .
Valami olyasmi kellene , ami a galériából kiválasztot xy db ot váltakozva cseréli .THX !
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Dr.NX
addikt
válasz mindenes24 #169801 üzenetére
Nézegess time lapse appokat, pl. ez:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.velocitylapse.velocitylapseKorábban a Lapse It volt ajánlott, de valamiért lekerült a Play Store-ból.
Elfogadom a sütiket.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz mindenes24 #169801 üzenetére
Emlékeim szerint a Macrodroid 5 makróig ingyenes.
(Évek óta használom, ha ez közben megváltozott, akkor sry)Szerk.
A leírásában még mindig ott van, hogy ingyenes 5 makró.
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
mindenes24
junior tag
válasz #64638144 #169730 üzenetére
Bocsanat, a Macrodroid nem ingyenes, igy kilove, a tasker-rol pedig nem tudni semmit, tehat ugyan ott vagyok. :-(
Alapallapotban van a mobilon fenykep es videofelvetel, nekem csak annyi kell, hogy a fenykep felvetelt utemesen ismetelje es mentse el.
Vagy az is jo lenne, ha egy PC-re lenne kotve USB-vel, es akkor a PC webkamerakent kezelne, es arra mar lenne sokfele bevalt megoldas.
Nem mindegy, hogy vidd ki a bilit vagy idd ki a bilit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest