- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Csak a Play Áruház képernyőjét tudnám fényképezni, de azt el tudom mondani: a "Telepítés" gomb helyett az van, hogy "Telepítés másik eszközre". Tehát úgy veszi hogy ezen az eszközön már fent van.
Az mit jelent hogy telefonról/tabletről kellett telepítened ? Letöltöd az apk -t és úgy teszed fel ? -
ViZion
félisten
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség... régi Lenovo tab-on megjelent alul egy sáv, a 3 gomb, meg mellette a futó alkalmazások... Launchert is cseréltem, de ez ott maradt. Mi a rák ez?
Home Assistant-ot konfigoltam át, de ilyet előtte nem csinált.
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Letöltöttem (volna) tabletre a Play Áruházból egy alkalmazást ( Vendégem Szállás ) és miután a telepítésre klikkeltem azt írta hogy nemsokára az eszközömön lesz az alkalmazás. Node mikor ? Hol láthatom hogy folyamatban van, vagy ilyesmi ? Köszi.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
efi99 #166191 üzenetére
Már kísérleteztem vele pár hete. Ígéretesnek tűnik és tényleg sok állítási lehetőség van, de egyelőre nincs magyar nyelv így pedig azért kicsit macerás. Na meg azért a tudása még hagy kívánni valót. Persze idővel lehet belőle egy tökéletes billentyűzet. Néha ránézek hogy van e változás, sajnos március óta nem volt frissítés.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
efi99 #166182 üzenetére
Ezek szerint a képről nem egyértelmű mire gondoltam. Ha nincs bekapcsolva a billentyűszegély sötét minden, a betűk kivételével. Ha be van kapcsolva akkor mint a képen látszik világosabb hátterű téglalapokban vannak a betűk, a háttér pedig sötét. Én azt szeretném ha a téglalapok lennének sötétek a háttér pedig világosabb. Bocs! Másképp nem tudom leírni.
-
mizoli
addikt
válasz
Winnie The P #166186 üzenetére
Próbaképpen kikapcsolhatnád.
Nálam AdAway van root-tal. -
F.E.K..
senior tag
válasz
Winnie The P #166183 üzenetére
Figyelem, a meglátogatott oldal rossz hatással lehet az ön pénzügyi egyenlegére!
-
mizoli
addikt
válasz
Winnie The P #166183 üzenetére
Kipróbáltam, Samsung browser, gond nélkül megjeleníti az oldalt.
Nem valami linkről próbáltad a Lidl oldalát?
Én közvetlenül a Samsung böngészőben írtam be. -
szetib
tag
Olyan képszerkesztő programot keresek, amiben a kivágás-beillesztés hasonló, mint a windowsos Paintben.
Egy táblázatból kellene egy sort kivágni és felülre beilleszteni. Próbáltam már képszerkesztőket, csak azokban a kijelölt rész túl nagy, vagyis nem lehet csak arra az egy sorra beállítani. Ismer vki ilyet, amiben a kijelölt részt minél keskenyebben lehet beállítani? -
zsoltip
őstag
Nem trollkodom. De köszi a bátorítást.
Kérdezek, mert szeretem érteni amit használok.
Csomó ismerős használ iOS-t, akik miatt azért nem váltanék arra, mert ajánlják... Ezért alternatívát keresek, hogy gördülékenyebb legyen a megosztás egymás készülékei közt.
Ugyanakkor egy X/Y appot nem akarok úgy használni, hogy legalább a lényegét nem értem meg.Ennyi.
-
crok
Topikgazda
válasz
zsoltip #166177 üzenetére
Nincs semmi oka azon kívül hogy valahonnan a WebRTC / WebSockets és NodeJS backend-et a semmiből mégse szophatja ki, nem? Valahonnan elő kell keríteni a NodeJS alapot hogy egymást megtalálhassák.. Nem kell neki semmit külön megnyitni, az csak egy a lehetőségek közül, ha pl. akinek vagy aki küldene nem akar alkalazást telepíteni.
"Mi az oka, hogy nem megy készülékről készülékben direktben?" -- még mindig kérdezem hogy ezt honnan vetted, hol olvastad?
Ha nincs semmilyen net csak egy WLAN-on vannak (egy AP-n, nem kell Internethozzáférés) és a két készüléken ott az app akkor is megy természetesen mert az alkalmazásban már minden készen áll. És a másik készülékre app se kell ha egy WLAN-on vagytok és van net mert akkor ott van a pairdrop.net egy böngészőből megnyitva és a két eszköz megtalálja egymást.
De ott a LocalSend (nem véletlen a névválasztás) meg a Sharik. Mindnek ott a leírása / forrása. Már csak azt nem értem hogy trollkodsz vagy komolyan kérdezel, mert az Airdrop forrása szerintem még mindig nem open (tehát gyak. nem tudod mit is csinál) ellenben az összes általam említett forrása nyílt és csak el kellett volna olvasnod és értelmezned hogy hogy működnek. De ha amúgy az Airdrop-ot már használtad akkor nem teljesen mindegy mit is csinál ha működik? Ez(ek) legalább átlátható(k). -
crok
Topikgazda
válasz
zsoltip #166175 üzenetére
"És egyúttal megfuttatja adott küdendő állományt a saját szerverén, majd forwardolja a fogadó készülékre?" -- ezt miből sikerült kiolvasnod? SEMMI ilyesmit NEM csinál egyik se.
1.) Ennek a kérdésnek a kontextusban értelme sincs. Ha nem vagytok egy hálózaton akkor ezek egyike se működik.
2.) Ez mindegyik ilyen lehetőség.A Pairdrop még úgy is működik hogy a random ember megnyitja a pairdrop.net-et meg te is (akár az alkalmazást akár a weboldalt) és ha egy WLAN-on vagytok akkor megy is.. mind egymás közt megy csak ezek közül, nincs semmilyen köztes szerver.
-
zsoltip
őstag
Köszönöm!
Tehát Snapdrop (PairDrop), LocalSend, Sharik, Photon.
Ha jól értem, mindegyik kell WiFi hálóra csatlakozzon? És egyúttal megfuttatja adott küdendő állományt a saját szerverén, majd forwardolja a fogadó készülékre?1.) Mi van ha nem használnék WiFi hálót?
2.) Van-e olyan lehetőség, hogy készülék a készülékre küldje, külső szerver nélkül?Igen, továbbra is az AirDrop-pal való Android lehetőséget keresem, hogy az iOS készülékekkel ne essünk folyton problémába, hanem felmutatva nekik, ugyanúgy tudjanak küldeni/fogadni nekem/tőlem, hogy ne kelljen átvennem a készüléküket, és kisegíteni őket, alternatív, egyébként a készülékükön lévő app használatával...
-
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #166159 üzenetére
Test in progress. Köszi.
-
crok
Topikgazda
válasz
joelke HU #166167 üzenetére
Emlekszem csinalt uj build-et ugyanebbol a verziobol.. ami ott van a GitHub-on az most ugyanaz amit te feltettel? Vagy mikor tetted fel a mostanit?
Ha mas nem akkor kitadai31 csinalt es karban is tart egy Android 6-7-re is mukodo manager-t [link]
Vagy
kastentop2005 fele Revancify-X-el is build-elhetsz neked valot.. [link]
Vagy
Az eredeti Revancify decipher3114-tol [link] az is mukodo kell legyen nekedDe ez az Android 6-7 dolog ez nag hatraltato tenyezo......
-
joelke HU
őstag
Ebbe a verzióba tette bele annó cuynu a bufferelést megoldó kapcsolót, akkor még jó volt, de mától már nem. Vanced managerrel meg az a gondom, hogy az eszköz nem rootolt így nem telepíti a patchelt APK-t. Az oldaladon van link cuynu oldalához de ott nem láttam frissebb non-root APK-t.
-
-
-
joelke HU
őstag
Nos úgy tűnik eddig volt működőképes a cuynu-féle YouTube 17.34.36 verzió. Egy percig engedi játszani a videókat és utána csak pufferel... Valakinek valami ötlete?
-
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #166160 üzenetére
Egyel haladobb de meg szinten root nelkul:
AdAway
es abban magadnak osszerakni a szurolistat, az Adguard lista is mehet igy plusz barmi mas is, ott is lehet whitelist-elni alkalmazasokat.
Egyel ettol is haladobb egy olyan firewall vagy DNS app amiben emellett kulon DNS szervert is lehet hozzaadni.. asszzem' pl. a personalDNS,
Ettol meg haladobb ha pl. NextDNS-t hasznalsz sajat beallitasokkal..
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #166161 üzenetére
Nem találom benne ezt a beállítást...
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #166159 üzenetére
Alkalmazásokban is?
Ha igen, lehet kivételt tenni bele? -
-
joci86
senior tag
válasz
this is life #166089 üzenetére
Ne már... Ez elég ciki.
Azt hittem pár év alatt fejlődött, de ha a Google One sem jó erre, nem fizetek elő.A MIUI régen teljes körű mentést csinált, de az meg visszafelé fejlődött...
-
válasz
nincsnév007 #166151 üzenetére
2022 márciusában megszüntette a google, mert
"A Google tájékoztatása szerint manapság olyan elterjedtté és olcsóvá vált a mobilinternet, hogy nem látja értelmét az adattömörítési funkcióhoz tartozó szerveroldali infrastruktúra fenntartásának." -
nincsnév007
addikt
Sziasztok. Chromeban hova tűnt az adatforgalom csökkentő mód ?
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Android 13, chrome alá keresnék valami reklámblokkolót. Nem azzal van bajom, hogy reklám van, hanem hogy ezek a videó reklámok felzabálják a mobilnetet. Ahol meg gyenge a net, ott előbb jön be a reklám, mint a tartalom.
Azért a chromeot használom, mert nekem csak ebben megy rendesen a mobilarena a Logout oldallal. (tehát a régi felület).
Próbáltam már más böngészőket, de azokkal valamiért nem jó. Ha belépek, megjön az új felület, aztán átlépek a logoutra, kiléptet, és nem is enged belépni. -
DrKapocs
őstag
válasz
zelos #166138 üzenetére
Ha esetleg valaki VPN-t keres, ami jó, stabil, (számomra elég) gyors és nem melegszik tőle a telefon, akkor ajánlanám a ProtonVPN-t. Nem vagyok tapasztalt a témában, de nyaralás alatt nem volt gondom vele. Előtte free volt, most 1 hónap prémiumra befizettem. Nagyon gondolkozok az 1 éven. Nem a legolcsóbb, de számomra tökéletesnek tűnt. Próbáltam a Privadovpn-t is, de mindkét A52s nagyon melegedett tőle.
-
zelos
aktív tag
válasz
WhiteWalker #166141 üzenetére
Vanced, revanced beállítások, layout, shorts components... hide shorts in feed
-
Üdv! A Files by Google jó ideje nem tud frissülni. Használja esetleg valaki és járt hasonlóképpen?
-
WhiteWalker
nagyúr
A YT vagy a Vanced appban a Short videókat kilehet kapcsolni vagy tiltani valahogy?
Agyf@szt kapok tőlük hogy tolják az ember arcába bele!! -
kaciokos
őstag
Van egy olyan problémám, hogy két SIM van a telefonomban (Samsung S22), és hajlamos arra, hogy néha az egyiket lecsatlakoztassa a hálózatról. A baj az, hogy a telefon ilyenkor az ultolsó valós térerőt jelzi ki a végtelenségig, vagyis rá se jövök, amíg nem próbálok arról a SIM-ről hívást indítani. Én ezalatt az idő alatt persze tökre elérhetetlen vagyok az adott SIM-en. Ha ilyenkor repülő üzemmódba tesztem a telót, majd kiveszem, meggyógyul.
Jelenleg úgy gondolom, hogy a problémát az okozza, hogy a dual standby miatt amikor az egyik SIM-en hívás van, a másikat lecsatlakoztatja a hálózatról (ez idáig normális), és amikor a hívás véget ér, nem tudja visszaléptetni. Persze ha így van, akkor se tudom megoldani a problémát, a Samsung tudná, de nem teszi.
Olyan appot keresek, ami rendszeresen ránéz a SIM-ekre, és szól, ha gebasz van.
-
crok
Topikgazda
válasz
dokee78 #166133 üzenetére
A szolgáltatásért fizetni kell de van rá szolgáltató.. pl. OTP SimpleBusiness.
De nem úgy működik hogy társítod a kártyád.. -
dokee78
félisten
Hali.
Van olyan alkalmazás ami POS terminálként működik?
Azaz társítom a bankkártyám és érintéssel fizetnek nekem! -
Sziasztok!
Olvastam a google vpn szolgáltatásáról, de sehol nem találom a google one-n belül (van előfizetésem tárhely miatt). Nem lehet bekapcsolni. Csak én nem találom vagy nincs ilyen lehetőség?
-
FairMail-ben van olyan lehetőség, hogy a 3 fiók bejövő mappája között egy mozdulattal lehet váltani? Vagy ha nem akkor valahogy be lehet színezni az összes bejövőben hogy melyik címre érkezett?
A Gmail esetében ez jól működik a jobb felső ikon simításával. -
X@b3e
addikt
válasz
zeon.hu #166127 üzenetére
Sajna olyan felületet kellene kifotózni, ami csak az applikációból érhető el.
Ez vicc amúgy, hogy én nem tehetek azt, amit akarok a saját eszközömmel és a saját adataimmal... Vicc kategória, hogy itt kell kinlódani ilyesmivel..
Megpróbálom scrcpy-vel, ahogyan crok említette -
crok
Topikgazda
válasz
X@b3e #166125 üzenetére
Persze hogy fehér, erre való a FLAG_Secure.. Én is földi halandó vagyok.. de root nélkül biztos nincs rá már mód, régi Androidon volt olyan hogy a Google Assistant tudta azt is "olvasni" és így az tudott valahogy róla screenshot-ot csinálni de szerintem az így megszűnt, nem tudok róla hogy lenne más.
-
crok
Topikgazda
válasz
X@b3e #166117 üzenetére
Piszkálatlan rendszeren sehogyan ha így írta meg a csudálatos fejlesztőgárda és nem hagyott a menüben kikapcsoló gombot hogy védje
magáttéged."Piszkált" rendszeren meg most a naaaaagy fejlesztgetések miatt nem egyszerű elindítani.. viszont ezt pl. pont ki lehet kapcsolni ha van nyitott bootloader, Magisk, LSPosed és a Disable FLAG_SECURE modul kell hozzá. Meg minden más ami ahhoz kell hogy a Magisk-t és a nyitott bootloader-t ne ismerje fel
Ha érdekel [link]
Ha mindenképp screenshot kéne akkor esetleg ADB és scrcpy / guiscrcpy egy PC-ről de egy OTP screenshot miatt lehet picit overkill.
-
crok
Topikgazda
válasz
kaciokos #166115 üzenetére
Shelter
Google Play-ről elérhető ha volt már telepítve valaha.. de valamiért most nem érhető el mindenki számára.. gyanítom leszedték "a szabályozásnak nem megfelelő API használat" miatt de F-Droid-ról elérhető természetesen.Island
Google Play-ről de valamiért most nem érhető el ez sem.. valszeg' ugyanúgy leszedték "a szabályozásnak nem megfelelő API használat" miatt de Insular néven továbbra is elérhető F-Droid-ról mint eddig. -
X@b3e
addikt
Akartam printscreent csinálni OTP appban a számla kimutatásomról , de kiírta "személyes tartalomról nem készíthető képernyőkép"
Hogy lehetne kikapcsolni? -
crok
Topikgazda
válasz
Narxis #166107 üzenetére
Nekem megerte pedig egyetlen Pro feature-t se hasznalok
A GMail a FireBase szarakodasa miatt repult mindenhonnan, igy IMAP-el kozvetlen a szerver mondja meg van-e uj mail ami megbizhato es alig meriti a telefont. De ezt ugye tudja Pro nelkuk is (meg mas is..) szoval kinek mi.. van, aki szerint bonyolult, mas meg pont ezert szereti
-
kaciokos
őstag
Eddig a Parallel Space-t használtam app klónozásra, de most az OTP SZÉP kártya alkalmazást nem tudja elindítani második példányban. Van esetleg javaslat a Parallel Space kiváltására?
-
rgeorge
addikt
Gondoltam teszek egy próbát a FairMail-lel. A céges fiók IMAP, a telefonon is be van már állítva a Samsung Email app-ban és működik, PC-n is outlook-kal. A FairMail szépen megtalálja a kiszolgálókat (nem azonos a mail domain és a kiszolgáló), de nem tud csatlakozni (ECONNREFUSED). Nem is ez a gond, hanem hogy nem lehet elmenteni így a fiókot, a kézi beállítás újrakezdi a fiók beállítást, tehát nem tudom menteni a fiókot és utólag szerkeszteni a beállításokat.
Kézi beállítással sem megy a fiók, pedig pont ugyanazt adom meg, mint ami a másik email appban működik. -
Edgar2621
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az anytrans programmal? Androidról szeretnék mozgatni iPhonera leginkább, de úgy látom egyébként is hasznos app. Érdemes esetleg fizetni is érte?
-
Narxis
nagyúr
Jó ez a Fairmail? Megéri a pénzét a Pro verzió? Nekem a Gmail is jó volt de már idegesítettek a reklámok.
-
GEPESZ66
veterán
Firefox-ra már nincs fordító (translator) kiegészítő?
-
zelos
aktív tag
válasz
Winnie The P #166103 üzenetére
Passzolom, nálam frissül kipróbáltam 2 weboldallal is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest