- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CoctoPerkins
üzenetére
Én pont azt az appot használom, amit linkeltél, viszont csak fűszerek nyilvántartására, nekem másra nem is kell. Első szkennelésre nem ismer fel semmit és szerintem ez teljesen logikus. Honnan is lenne nekik egy országokon és millió gyártón átívelő adatbázisuk. Viszont, ha egyszer veszek egy Lidlös bazsalikomot, akkor legközelebb ha beszekkenelek egy ugyanolyan kódot, akkor már fogja hozni a hozzá tartozó adatokat. Én pl csináltam egy bonott és egy bontatlan tárolót és így még könnyebb nyomonkövetni a fogyást. Egyszer rászántam és beszkenneltem 30-60 perc alatt az összes otthon lévő fűszert (közben megspékelve egy kis rendbrakással is persze), azóta meg csak frissítem. Hasznos, hogy látom a Lidlben állva, hogy hopp, csak 1 felbontott zacsi sült csirke fűszersó van otthon és kellene venni.
Egyik hasonló app sem fogja felismerni nulláról a termékeket. A többi álmodozásról nem is beszélve.
De tudok, aki mindezt megcsinálja: egy bejárónő.
-
G@ben
addikt
Két alkalmazást keresek:
- az egyik a Newpipe vagy utódja, ami elsősorban youtube videók reklámmentes lejátszására jó, bár ha pluszban le tudja tölteni egy lejátszási listába, ahol később net nélkül is megnézhetem, az is jó lehet. Most csak olyat találtam, ami eleve le akarja tölteni.
- a másik annyit tudjon, hogy kiírja a napi/havi net adathasználatot oda, ahol lehúzva megjelennek az értesítések, net ki/bekapcsolás, stb (nem tudom, mi annak a képernyőnek a neve)
Tudtok ilyet ajánlani? -
-
Watson25
tag
Van olyan program amivel kényszerítettem a telefont hogy B20 hálózaton maradjon? Újraindítás után pár percig azon marad majd ugrik B1 vagy B3 ra de itt viszont gyenge a térerő és lassú a net is,még ha a kettőt összekapcsolja is. Xiaomi telefonra kellene
-
CoctoPerkins
csendes tag
Sziasztok! Használ valaki olyan élelmiszer nyilvántartó alkalmazást, ami figyelmeztet az egyes kaják lejárati idejére?
Jó lenne, ha vonalkód alapján lehetve vele beolvasni a kajákat és felismerné a vonalkód alapján a termékek többségét, mint pl.: a Yazio.
Az pedig szuper lenne, ha a lejáró cuccokból ajánlana recepteket is. Még jobb lenne, ha bevásárló listát is generálna.
Ne is álljunk meg az álmodozásnál: az élelmiszer üzletekben digitális blokkot kellene kapjak (mint pl.: a LIDL Plus alkalmazásban), aminek adatait egy, vagy több alkalmazás automatikusan kezelné (pl.: a terméket és a mennyiséget automatikusan beolvassa a digitális blokkról, én csak a lejárati dátumot kell megadjam). Sőt: olyan EU-s szabályozást követelek, (még ha ehhez a lejárati dátumot külön fel is kell majd tüntetni a termékeken vonalkóddal) hogy a blokkon is szerepeljen az egyes élelmiszerek lejárati dátuma!
Ezt a magyarra fordított „Élelmiszer Ellenőrző Lista” alkalmazást már kipróbáltam, de nálam nem ismerte fel vonalkód alapján a termékeket, ezért csalódás volt:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chestersw.foodlist -
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én még lustább vagyok. Nálam automatikusan kapcsol be az NFC amikor feloldom a kijelzőt, 30mp múlva vagy ha korábban lezárom a kijelzőt, akkor kikapcsol. 😜
-
-
Fall-N
veterán
válasz
Mcrazy
üzenetére
Persze, de a 15 mm is édeskevés, hogy távolról valaki feltörje a telefont. Akkor már egyszerűbb interneten keresztül bejutni. Azért csak valaki észreveszi, hogy ilyen közel megy valaki az emberhez. Másik, hogy feloldott kijelző mellett működik csak az NFC, így megintcsak lehetetlen ellopni adatot vagy fizetni vele. Ha le van zárva a készülék, akár a kezébe is lehetne a tolvajnak, akkor sem fér hozzá.
-
svgyula
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
A kijelző feloldása nélkül semmi nem fog/kellene működni. Persze van a gyorsfotó(nálam) azt pedig az is látja ha ez aktiválódik, aki piszkálja. Viszont te a készitett képen meg nem látod! Ugye a kijelző a fényképező alapegysége mert anélkül nem látod azt amit le kellene fényképezni.
Ha az a baj, hogy fel tudják oldani és belepiszkálnak akkor erősebb jelszó/akármi kell. Ha a fent említett részt használják akkor vedd ki a képernyővédő részen ezt az opció. Ott maradjon meg a sima feloldó kép sallang nélkül. Amit te szeretnél az térfigyelő kamera...... -
dokee78
félisten
Olyan appot keresek,ami le fotózza az illetőt aki a telefonomhoz nyúl és el is küldi a képet egy Email címre.
-
wreakz
tag
Sziasztok,
Tudtok még egy olyan applikációt ajánlani mint a Larix de ingyenes verzióba ?
Ami szükséges lenne H265 codec-cel tudjon streamelni RTMP szerverre.
Előre is köszönöm !
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tudom, nem véletlen tettem Offtopic-ba...

-
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Egy iskolai verseny miatt fel kellett telepitemen az Google Fitness alkalmazást. Ami nem működik. A Google fiókommal nem tudok belépni. Nem mér, nem számol semmit sem. Samsung A54 5G a telefon. Valami ötlet?
-
Oldman2
nagyúr
Keresek olyan app-ot, amit widgetként vagy ikonként kirakva a főképernyőre, az NFC-t tudom ki/be kapcsolgatni.

-
DrKapocs
őstag
Clipt app (crossplatform, online vágólap) helyett tudnátok valamilyen alternatívát javasolni? Most jött az értesítés, hogy 2023.09.30-án bezárnak.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hosszan nyomva a linken/fájlon nincs olyan, hogy link letöltése? A böngésző leszedi a fájl temp folderbe és egyből futtatja is ezek szerint.
-
WhiteWalker
nagyúr
A Soul böngészőbe , hol tudom beállítani ha csak torrent fájlt akarom letölteni?
Mert az egyik oldalról kiválasztottam a letöltést , erre elkezdte az egész fájlt letölteni (9GB).

Én meg keresem hol a torrent fájl , az persze sehol , azt látom az értesítési sávon , hogy fut a progress bar a letöltéssel
-
-
Azteeek
tag
Sziasztok
Huawei p30 lite-rol lenne költözés egy honor 90-re, van valamilyen app ami egyszerűen megcsinálja mint pl a samsungnál? -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha szó szerint a cég adja a korlátlan mobilnetet, úgy könnyű.
-
zoyoxy
tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
ProtonVPN ingyenesben is tudja, ha elég a három ország. De azt hiszem fordítva kell megadni, tehát azt, hogy mi ne menjen rajta keresztül, vagyis el fog tartani egy darabig, amíg végzel. Biztos, hogy mindent ki akarsz zárni?
-
hódmaci
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm.
Kipróbálom.
-
-
hódmaci
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Dehogynem jó.
Csak én nem tudtam róla
Tud napi mérést is és riasztást is intézni amennyiben elérem a napi limitet? -
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Redmi note 9 pro MIUI14.0.5 android 12
Tudnátok olyan programot ajánlani ami tudja mérni az adatforgalmat.
Jó volna látni mekkora mennyiség mozog wifin illetve mekkora mobilneten.
Illetve lehetőség szerint automatikusan nullázza a számlálókat adott napon és visszamenőleg is lássam a méréseket.
Mobil internet esetén riasztás akár napi beállított limitre.
Lehetőleg Magyar nyelvű de ha van valami pontosabb, jobb akkor lehet angol isKöszönöm.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ingyeneset nem tudok, fizetős esetében kb. az összes tud ilyet.
-
csipuka
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Asszem anno tasker-ral csinaltam ilyet, ha elindul x app akkor inditsa az openvpn-t.
Talan valami kamera app volt, es local IP-vel dolgozott, igy nem is mukodott amig fel nem epult a kapcsolat.
Ha olyan appod van ami vpn nelkul is mukodik, akkor viszont szivaroni fog az adat amig a vpn fel nem epul. -
Veiled Bride
senior tag
Sziasztok! Létezik olyan ingyenes és legfőképpen megbízható vpn alkalmazás amiben be tudom állítani hogy csak egy bizonyos app-nál működjön? Szal van egy app amit vpn-en keresztül szeretnék használni de semmi másnál nem.
-
FattyDove
őstag
Melyik a legjobb 3rd party hívásrögzítő app (nem gond, ha fizetős, vagy ha alapjáraton nem lenne elérhető az EU-ban)? Sajnos a Galaxy A54-en nem lehet a csc-t átrakni SEK-re (vagy ILO-ra), hogy menjen a gyári hívásrögzítés.
-
crok
Topikgazda
válasz
G@ben
üzenetére
Nem azt nézi hogy régi rendszer -> beengedem hanem új rendszer -> több ellenőrzési lehetőség -> megbukott -> nem engedem be. Igen, a megfelelő Android verzióval több lehetőséget is kap egy-egy app az ellenőrzésre. Plusz a régin eleve be volt már lépve sejtésem szerint így az ott nem lett kidobva. Nem is sejted milyen sokrétű önellenőrzések vannak.. van elve külső (3rd party) ellenőrzés is.
Csak miattad feltettem egy teszt készülékre Android 13-al és még olyan FB account-ba se enged be amibe a világon sose volt hozzáadva (így szűz login lett volna) és azzal se ment meg egy másikkal amin valamikor 10 éve letiltottam a sok hülye játékfelkérés miatt.. így mentett lehetőség se volt viszont le volt tiltva.. egyből szólt hogy a CandyCrush le van tiltva, engedélyezem-e, persze, utána viszont pontosan ugyanúgy eldobta mint neked. Android 7 és 8 közt elég sok ilyen változás volt.
A miért meg elég egyértelmű szerintem: Facebook login-t hogy a legkönnyebb lopni..? Himihumi random oldalakról meg Telegram-ról, 4PDA-ról, etc. szedjed le a tört játékot és lépj vele be a Facebook fiókodba.. ugye innen nem kell tovább ragozni miért próbálják akadályozni.. -
crok
Topikgazda
válasz
G@ben
üzenetére
Azzal se fog beengedni mert tökmindegy hogy fent van-e a Facebook alkalmazás maga - a Facebook szerver oldal nem engedi be az alkalmazást. Max. azzal próbálkozhatsz hogy nem a rendszerbe már bejelentkeztetett fiókot használja hanem törlöd a Facebook-ot hogy egyáltalán ne legyen beléptetett fiók és utána a webview-ban belépni és engedélyezni az alkalmazásadathoz a hozzáférést. De szerintem azon sem fog átmenni.
-
G@ben
addikt
Rámegyek a facebook-os gombra, ott continue with facebook, ott elvileg be kellene jelentkeznem és akkor a játék állását szinkronizálja. Itt egy hibát dob: Bejelentkezési hiba: hiba történt az alkalmazásba való bejelentkezéskor. Kérjük, később próbáld meg újra!
Én is erre tippeltem, hogy valami ilyesmi lesz, mert a régi telefon talán Android 7-es, az engedte. Erre az egy programra ki lehet kapcsolni ezt az ellenőrzést valahogy? -
crok
Topikgazda
válasz
G@ben
üzenetére
Mit jelent hogy nem akar szinkronizálni? Pontosan mit csinálsz és nem az történik amit szeretnél hogy történjen? Milyen módon akarsz "belépni" pl. és annak mi az eredménye? Kilép, crash-el, hibaüzenet? Ez gyak. egy warez APK, unlimited mittudoménmivel egy egyébként in-app purchase-es alkalmazásban, ráadásul az eredetivel egyező pkgID-val.. a régi készüléked még lehet nem tud ilyet de újabb Android főverziók mellett már egészen sok "önellenőrzést" lehet kéretni programozottan így egy nem egyező base.apk hash, egy Play Integrity APK ellenőrzés (genuine app binary) simán kihozza hogy az alkalmazás egyes szolgáltatásokra ne legyen jogosult (lsd. banki alkalmazások piszkált APK-val). De lehet egy reklámblokkolóban elkaszált DNS kérés (social filter te meg FB account-al akarsz belépni, Yahoo tiltás te meg Yahoo OAUTH-al akarsz belépni, etc..).
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Tud valaki valamit arról, hogy hogy áll a Messenger visszaintegrálása a Facebook alkalmazásba? [link] -
G@ben
addikt
Feltenném a Candy Crush-t a telefonomra, de hibába ütköztem. A play-ből feltett verzió gond nélkül működik, szinkronizál, minden ok vele, de egy moddolt, apk-ból feltett verzió nem akar szinkronizálni, mintha nem jutna nethez. Viszont ez az apk-s verzió a régi telefonomon gond nélkül működik. Lehet, hogy valami külön engedélyt meg kell adni, hogy csatlakozhasson? Mi lehet a hiba?
-
enginev3.0
félisten
Chromeban ezt a csoportos lap dolgot nem lehet kikapcsolni? Mert valami eszméletlen idegesítő
-
crok
Topikgazda
válasz
kanyi51
üzenetére
Ilyen feladatra még a 10 éve megvett Smart Tools-t használtam aminek azóta van újabb változata ami sajnos 2200JMF most.. de ha csak egyetlen mérésre kell akkor van nekik egy külön szögmérő alkalmazásuk, ránézésre a toolbox összes eleme egyesével elérhető külön is.
-
crok
Topikgazda
válasz
negeev
üzenetére
Ezt próbáld végigcsinálni. Factory reset után, fiókbelépés után még elég sokáig szokott egyébként szüttyögni mire a Play Áruház és az összes Play Services összetevő (chimera, stb.) frissül valamint a Beállítások - Telefonról környékén a softverfrissítésnél nézz rá a Google Play System update-re is hogy mikori és hogy van-e frissítés (restart-ot igényel az is). Reklámblokkolást, private DNS-t kapcsold ki ha van, próbáld meg másik neten is (ha esetleg pont a szolgáltató DNS-e vacakol.. netán az egyik trunk.. vagy az otthoni routerben a reklámblokkoló módszer..).
-
kanyi51
senior tag
Hello! Napelem telepitéséhez szükséges lenne tudnom a háztetö dölés fokát.
Keresek valami appot amivel meg lehet mérni kamerán keresztül hogy mekkora a dölés szög.
Tudnátok segiteni? -
joelke HU
őstag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Talán a legegyszerűbb egy auto clicker. Több is van a playen. Beállíthatod hogy percenként nyomjon rá a képernyő azon pontjára ahol az exponáló gomb van. De nagyon eszi az aksit mert ébren tartja a kijelzőt. Máshogy nem is működne. Az is beállítható hogy végtelenségig vagy konkrét számig ismételje. A te esetedben a percenkénti 20 ismétlést adod meg és kész is.
-
consono
nagyúr
válasz
KurtCobain
üzenetére
Milyen telefon? Samsungon a hyperlapse funkció majdnem ezt tudja, persze pont 20 perc nincs benne, de 10 meg 30 van. Lehet, hogy a te telefonodon Timelapse-nak hívják ezt a funkciót. Van sok 3rd party app is erre: Time Lapse Camera, vagy a Framelapse (mintha ezt lehetne talán a legjobban testreszabni).
De várj, lehet, hogy teljesen félreértettelek, mert ezek videót csinálnak. Te azt szeretnél, vagy egy 20 perces sorozatképet percenkénti képekkel? -
KurtCobain
őstag
Sziasztok!
Egy olyan alkalmazást keresek, ami percenként készít egy fotót, 20 percen keresztül.
Van ötletetek? -
Klon
aktív tag
Sziasztok!
Egy picit off topic kérdéssel fordulnék hozzátok, de bízok benne hogy tudtok segíteni...
Vettünk egy Hisense 65u7hq Tv-t. Mindennek utánanéztünk hogy megfelel e nekünk, de persze egy dolgot nem néztünk meg, mert nem is feltételeztük, hogy ebből gond lehet.
Sajnos sehogy se sikerült a Samsung (A50) telefon képernyőjét áttükrözni. A gyerek xiaomi note 9 pro telefonja viszont rögtön csatlakozik.
2 db A50 van a családban és egyik se találja meg a tv-t...
Van valami trükk? Vagy mi vagyunk bénák? Vagy ez a tv nem is fog samsung telefon-hoz kapcsolódni? Vagy valami app kell hozzá?
Segítsetek légyszi mert ez így nagyon nagy csalódás nekünk!
Köszi szépen! -
negeev
csendes tag
És itt a screenshot is a Samungról.
-
negeev
csendes tag
Sziasztok! Komoly problémába ütköztem. vettem egy új Motorola Razr 40-es telefont a Media Marktban, ami kapcsán a következőbe futottam bele:
A telefon teljesen szűz rendszere nem volt képes a gyári Google Playstoreból a saját alkalmazásait frissíteni vagy éppen letölteni. Vagy az örök letöltésben ragadt a folyamat majd kiírta, hogy nem sikerült frissíteni, vagy a telepítés nem ment végbe és kiírta, hogy a telepítés nem sikerült. Mindezt négyszer próbáltam orvosolni gyári állapot visszaállítással - de mivel egy új telefonról van szó ezt eleve furcsának találom. Az Android oprendszer teljesen új 13-as verzión futott.
Hogy mindezt bonyolítsuk visszatértem a két hónapos Samsung A54-es mobilimhoz, ahol szintén több alkalmazás is bebukta a frissítést és nem is tudtam újat telepíteni a Playstoreból sem (kép mellékelve).
Ezek után kérem, hogy segítsetek, hogy mi lehet a gond. Vagy a Playestore döglődik? Bár arról biztos lenne hír, így mlnálam lehet a probléma. -
-
-
poirot
őstag
válasz
Probert75
üzenetére
Nálam csak úgy, ahogy elözőkben írtam, a Screen lock ikon viszont a dokkolón van, így bármikor elérve lezárhatom és feloldáskor az órámra, arcra, ujj lenyomatra feloldja a képernyőt.
A kisegítő lehetőség is volt fent nálam régebben, viszont ezt egyszerűbbnek találom.
-
válasz
poirot
üzenetére
Nova Beállítások/Haladó/Képernyő zárolási módszer és ott Kisegítő lehetőségek. Néha nekem eldobja mindkét teló ezt (talán frissítés után?) és akkor kell egy Kisegítő lehetőség újra ki és bekapcsolás a teló beállításai között. Ezután tudsz ujjlenyomattal is feloldani. Más launchernél is ezt kell használni, ha ujjlenyomattal akarunk feloldani.

-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Sajnos a Bixbynek kell az internet, így bár be lehet állítani ilyen parancsot a gombra, nem mindig fut le. Most úgy műxik, hogy a Bixby gomb megnyitja ezt az appot, és ez lockolja a telefont.
-
poirot
őstag
válasz
Probert75
üzenetére
Mert ha beállítom a dupla koppintásra, akkor ugyan megcsinálja, viszont csak pin kóddal tudom feloldani a képernyőt, sem ujj lenyomattal, sem arccal feloldani, ami viszont kényelmetlen. Szóval meg lehet,viszont nem praktikus.
De ha tudsz Nova launcher-en belül más megoldást, szívesen fogadom. POCO X3 NFC
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
De tudok, aki mindezt megcsinálja: egy bejárónő.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mobilizmo