Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Gear S3 - második kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Következő a problémám.
S20fe-th használok, és az android autóval van összekötve egy Toyotával.
Ahányszor létrejön a kapcsolat a kocsiban elkezd bömbölni egy podcast .
Hol tudom elpusztítani, kivakarni ezt az alkalmazást, mert hogy a telefonon sehol sem találom?
Milyen név alatt futhat, mert iszonyúan idegesít.
Vegyek egy új telefont, vagy egy másik autót?
Egyszerűbb megoldást szeretnék.
Így néz ki a rohadék:
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket
-
balazs1956
senior tag
válasz Dluinet #168444 üzenetére
A mai napom elment a simple appal való közelharccal!
Ahogy figyeltem a névjegyet, reggel 3,87-es volt dél körül 3,88..1 most meg 3,88,3...
Az újonnan feltelepített simple alkalmazás eddig működik, sőőőőőőőőőőt a régi simple Classic, is egyszerre csak rendbe jött. Átvette, vagy mittudomén hogyan de megvan az új rendszám és a cím is.
Arra azonban kíváncsi vagyok meddig működik majd -
balazs1956
senior tag
válasz Probert75 #168440 üzenetére
Igen tudok a kibertámadásról, de 3 évvel ezelőtt az új kocsi vásárlásnál ugyan ez a katyvasz fogadott.
A régit nem lehetett törölni, az újat regisztálni. Akkor is kb. 2 hét alatt beírva a "szakemberek2 törölték, és írták be az újat.
A döbbenetes az az egészben, hogy ez nem egy sarki webshop, vagy pizzafutár applikáció, hanem Közép-Európa legnagyobb bankjának a nem ingyenes szolgáltatása.
Világ szégyene ez az állandó káosz ami körülötte van. Sokszor nem lehet leállítani a parkolást azzal hogy nincs internet (közben 4g-vel hasít a net) Betelefonálok, szerintük én vagyok a hibás, persze az óra ketyeg tovább stb.stb. -
balazs1956
senior tag
válasz Dluinet #168439 üzenetére
Végül sikerült a Simple alkalmazást letöltenem.
Ide sikerült a második kocsit is, az új címet is, és a bankkártyát is regisztrálnom.
Ez most (fél óra alatt) nem vesztette el az adatait, mint a Simple Classic.
Az eredeti Simple classic -ban továbbra sem tudok semmit változtatni.
Nem tudom mennyivel jobb, vagy rosszabb az új, és hosszabb távon melyiket érdemes megtartani, vagy esetleg párhuzamosan használni mindkettőt? -
balazs1956
senior tag
Sziasztok segítség kéne!
A Simple alkalmazásból szeretnék kivakarni egy rendszámot és újat beletenni. Sehogy sem sikerül.
Végül is arra lennék kíváncsi, hogyha letörlöm a google play-ban, a telefonon meg kitörlöm az adatokat stb. újratelepítésnél miért hozza megint be a régi nemkívánatos rendszámot?
Hol és hogyan lehetne ezt kivakarni.
A google play-ben nincs lehetőség egy szűz telepítésre adatok nélkül, vagy ezt a szutyok OTP fiókom tárolja?
Előre is köszönöm szépen -
balazs1956
senior tag
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni.
Vettem egy új tabletet (xiaomi pad 6), és feltelepítettem rá a Vibert.
Pillanat alatt elkészült, megvannak a kontaktjaim is, próbaképpen írtam rá, és választ is kaptam, de a csevegési előzményeket képtelen vagyok előcsalogatni.
Számítógépen, telefonon tökéletesen működik.
Mit csináltam rosszul?Segítségeteket előre is köszönöm szépen.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy Xiaomi Pad 6 tabletet.
Egy külső BT billentyűvel szeretném használni (nem a méregdrága hozzá kapható , védő borító billentyűzet egységgel)
mivel sosem volt még ilyen eszközöm , azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet ezt a kombót a tablethez csatlakoztatni?
A szetthez jár egy billentyű, egy egér és egy USB a-s stick, gondolom az asztali pc-khez.
mivel több BT eszközöm is van, a tableten ki tudom választani melyikhez csatlakozzon?
Az egészet főleg tartalomfogyasztásra használnám, meg levelezésre, azért kéne a billentyűzet is .
Ja és van rajta egy usb-c csatlakozási lehetőség is. Ide esetleg egy hub segítségével zsinóros egeret/billentyűt is hozzá tudnék kötni?Nagyon nem értek az ilyesmikhez, ezért előre is köszönöm szépen a segítségeteket.
-
balazs1956
senior tag
-
balazs1956
senior tag
válasz balazs1956 #163979 üzenetére
Hátha segítek valakinek.
Sikerült megoldani a fenti problémát, márpedig úgy hogy a telefonon feldobott egy lehetőséget a PayPal hozzáadásához.
Bár ugyanaz a bankkártya van a PayPal mögött is, itt elsőre sikerült a fizetés. -
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Vásárolni szerettem volna egy alkalmazást a Google Play-on, de a rendszer QE-PMSA-35 hibakóddal dob vissza állandóan:
A kártyán nem sikerült azonosítani. Próbálja meg újra, vagy forduljon a bankjához.
OTP Master card virtuális kártyával próbálkozom, amúgy máshol mindenütt hibátlanul működik.Visszaolvastam találtam is hozzászólásokat, de a megoldást sehol sem.
Van esetleg mód az asztali PC-n keresztül kifizetni egy alkalmazást?A segítségeteket előre is köszönöm szépen
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Samsung s20fe telefonon, Android 13 fut.
Hogyan tudom beállítani azt, hogy ha a középső virtuális gombra nyomok, akkor az 5 db kezdőképernyő közül mindig az első nyíljon meg. Pillanatnyilag mindig a négyesre ugrik, és onnan kell visszalapoznom az elsőre.
Segítségeteket, előre is köszönöm szépen -
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Samsung galaxy s7, rajta ez a Galéria alkalmazás
Tökéletes kis program, de miután egy nagyobb sd kártyát raktam a telóba, képtelen vagyok törölni képeket.
Mindig ezt a szöveget dobja föl:
A beállításoknál a tárhely van megadva mintegy engedélyként, de lehetetlen törölni a képeket.
Másik alkalmazással (Google Fotók, Galéria stb). simán törölhető, de ezzel nem.
Hol adhatok neki engedélyt a törlésre?
A fenti képen lévő utasításokat sehol nem találom!A segítségeteket előre is köszönöm szépen!
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok, S.O. S segítség kéne!
android 8 Galasy S7.
Betelt a 128 Gbos sd kártyám, és az USB connector segítségével egy 25 GB-os kártyára folyik a mentés (jelen pillanatban)
Mivel ,majd 19000 tétal van, a telóm kezd lemerülni, már 10 %-on van.
Még csak a 13000 tételnél tart, de le fog merülni.Egyetlen lehetőségem a képernyőn , a "mégse". Mi van, ha megszakítom a letöltést, ami órák óta megy?
Minden átmásolt adatom elvész, vagy a már átmásolt adataim ottmaradnak az új kártyán, és a telefon feltöltése után ott folytatódik, ahol abbamaradt?Mi a teendőm?
A segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok segítségeteket szeretném kérni!
Melyik ingyenes program ajánlható ami a napi sétákat, autós utakat rögzíti, és azt térképre kirajzolva menthetővé teszi?
Ha van benne esetleg lépés számláló, azt se bánnám.
Egy lábadozó idősebb barátomnak kéne, akinek előírták a napi gyaloglási penzumot
.
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket. -
balazs1956
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek, próbálkozni fogok!
-
balazs1956
senior tag
Köszönöm
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok, technikai segítség kéne.
Galaxy s7, android 8-at használok.
Hogyan tudom azt elérni, speciálisan az elmű energia app mérőállás bejelentő alkalmazásnál, hogy a rendszer megjegyezze a jelszavamat és a felhasználó nevemet.
Sírba visz, mert több mérőórát is én jelentek be, és megőszülök az állandó név/jelszó bepötyögésekkel.Előre is köszönöm szépen a segítséget
-
balazs1956
senior tag
válasz Viktor0610 #143770 üzenetére
Köszönöm!
Tehát a jobbra húzás az nem végleges törlést jelent?
Merthogy a kukába nem került!
Az összes levél illetve az archiváltakat hol találom?
Bocs a lámaságért..Sikerült , örök hálám, minden megoldódott!!!
[ Szerkesztve ]
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni!
Android 8-as rendszerem van egy Samsung galaxy a5(2017) telefonon.
Egy nagyon fontos emailt a gmail rendszerében, véletlenül elhúztam jobbra!!
Van-e mód ennek az üzenetnek a visszanyerésére, akár a telefonon, akár a számítógépen?
Ha esetleg véglegesen töröltem volna, be lehet-e állítani, hogy a jobbra húzásnál a kukába rakja, az ilyen balesetek ellen?Nagyon fontos email volt, kérném a segítségeteket!
-
balazs1956
senior tag
válasz zsoltzsolt #135701 üzenetére
Köszönöm szépen, kezd alakulni, és egyszerűnek tűnik!
-
balazs1956
senior tag
válasz Somatom #135698 üzenetére
Köszönöm az ötletet, a két képernyős móddal, ha nehezen is de sikerült, Ugyanis a Quickpic csak egy példányban futhat, de a galériában megnyitva már el tudtam menteni képernyőképként.
Esetleg ha lenne olyan androidos program, mint az asztali gépeken, hogy egymás mellé rak két fotót pont ilyen meggondolásból, mint ami nekem kell, azt szívesen venném..
Valószinűleg van erre valami pofon egyszerű megoldás, de eddig nem leltem rá.Ha van még ötlet megköszönném, de már ez is nagy segítség volt!
-
balazs1956
senior tag
válasz Somatom #135698 üzenetére
Két cserép virágról van szó, amit hetente lefényképezek.Szeretném a két képet egymás mellé helyezni a telefon képernyőjén, és ezt lementeni, akár más képernyőmentéssel is, mert azt már tovább tudom küldeni.
Amit nem tudok elérni, az az, hogy a két kép egyszerre legyen a lépernyőn. -
balazs1956
senior tag
Sziasztok, egy kis segítség kéne!
Samsung galaxy s7,Android 8Az sd kártyán lévő képek közül szeretnék két képet egymás mellé varázsolni a képernyőre, hogy lássam a köztük lévé különbséget, és utána a két képet egy képben lementeni.
Quikcpic képnézegetőt használok.
Biztosa sok megoldás létezik erre, de én egyet sem találtam.
Előre is nagyon szépen megköszönném ha adnátok ötleteket,megoldásokat.
Nem vagyok egy nagy telefonszakértő, ezt vegyétek számításba:Üdv: balazs1956
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Asus telefont vettem, és nagyon hiányzik az ütemezett sms küldés lehetősége.
Tudtok valami teljesen megbízható appot ajánlani?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest