- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
A Nine email, naptár alkalmazásban hogyan tudom a naptárban több fiók naptárbejegyzéseit megjeleníteni?
Köszönöm -
Rigormortiis
veterán
válasz
Viktor0610 #143196 üzenetére
Köszönöm!
-
kmarci25
veterán
válasz
dzsordzs69 #143184 üzenetére
Nem mindenből van béta, lehet abból pont nincs.
-
válasz
Rigormortiis #143195 üzenetére
-
Rigormortiis
veterán
Hogyan lehet kikapcsolni, hogy a Messenger ne jelenítse meg kis kör alakban az éppen aktív beszélgetéseket?
Bőven elég, ha az értesítősávban megjelenik.
Azt hittem, hogy az "aktív chat fejek" az, de nem.
-
válasz
Viktor0610 #143192 üzenetére
LOL, a képeket nem is néztem. Pár éve használtam, mikor a technikusok mobil alkalmazását teszteltem, hogy ne kelljen a cikkszámokat kézzel bepötyögni. Aztán oda elég volt a vonalkód olvasás, most meg megijedtem, hogy ennek a QR kód nem megy...
-
-
válasz
E.Kaufmann #143173 üzenetére
Szia, ez beépül a gyári billentyűzetbe, ha írásnál feljön a billentyűzet, akkor a vonalkód ikonra bökve indul a kamera a beolvasáshoz.
Barcode/NFC/OCR Scanner Keyboard
Nem tudom ilyenre gondoltál-e.
-
junior11
veterán
válasz
nyisziati #143183 üzenetére
Na kipróbáltam mindent, gyorsítótár és adatok törlése, újból beállítottam, belső és külső tárhelyre is sikertelen az offline térképek letöltése, elindul és mikor már befejezné, kiírja pirossal, hogy nem sikerült, rejtély, miért. Pár hete kezdte minden ok nélkül ezt a bosszantó dolgot...
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Kerékpáros útvonaltervezőt keresek. Jelenleg Bike citizen van a telefonomon, de először mindig a merretekerjek.hu oldalon nézek szét, és BC más irányba vinne, mint amerre a nekem is szimpatikusabb említett oldal. Átböngésztem a fórumot és, amit leginkább itt találtam az az Osmand és Map.me appok. Azt szeretném kérdezni, hogy még mindig ezek a leginkább ajánlott appok?
Városban bicikliznék, elsősorban kerékpárúton, és csak nagyon muszáj esetben, de akkor is csak kisebb utcákon.
Első melóba tekerésem is vicces volt, mert folyton néztem a merrretekerjek oldalát böngészőben, közben Google Térképen próbáltam kitalálni, hogy hol is vagyok adott helyen, de nem tudtam, hogy milyen lehetőségeim vannak. Nem értek ezekhez az appokhoz, így azt is szeretném megkérdezni, hogy ha lementem az útvonalat GPX fájlba (vagy amibe kell átkonvertálom), és utána importálom a fájlt az appba, akkor az fog jelezni, ha rossz helyen vagyok? Kiabál, hogy újratervezés? Vagy az csak akkor, ha nem offline a térkép? Felőlem egyébként eheti a netet, ha az kell a pontosabb navihoz. Köszönöm a segítséget, és ha van tanacsotok, akkor azt is szívesen veszem. Szép estét :) 🤗 -
junior11
veterán
válasz
E.Kaufmann #143179 üzenetére
Legújabb verzió van telepítve (már hetek óta ezt csinálja), és az offline térképeket az SD kártyára mentette korábban is, ahol bőven van hely. Lefrissíti 100%-ig, aztán a végén mindig pirossal kiírja, hogy nem sikerült. Eléggé bosszantó.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
E.Kaufmann #143173 üzenetére
Az én kérdésemre valaki?
-
kmarci25
veterán
válasz
dzsordzs69 #143175 üzenetére
Nem ez a probléma, de TC gondjaim nekem is voltak (LAN, FTP pluginnel). Nekem megoldást jelentett, hogy a béta verziót tettem fel a TC-ből is, és a pluginekből is. Próbáld ki Te is, hátha segít.
-
dzsordzs69
senior tag
Sziasztok!
A régi telefonom is használtam a Total Commanderhez a Drive plugint. Most hiába próbálom, nem jó. Rábökök az <add Google account>-ra és semmi nem történik. Ha újra bökök, azt írja várják, már fut egy folyamat a háttérben. De semmi nem történik percek alatt sem. Mi lehet a baj, hogy tudnám életre kelteni a dolgot?
Köszönöm -
Nandivagyok
aktív tag
Üdv!
Használja valaki az Android lost nevű appot? Olyasmi mint a Find my phone, csak sok hasznos extra funkcióval.
Hosszú évek óta fent van, nem keltett bennem extra adatvédelmi aggályokat, de mára ki lett tiltva a play storeból és pontenciálisan veszélyesnek jelzi a Protect, le akarja töröltetni velem.Van hasonlóan ingyenes, sok funkcióval bíró alternatívája?
-
E.Kaufmann
veterán
Tudtok olyan alkalmazást, ami billentyűzetként viselkedik, de a kamerával vonal és QR kódot olvas be tetszőleges alkalmazásba? Az se baj, ha fizetős, de legalább engedje magát kipróbálni. Vagy 4 félét telepítettem, de egy se csinált semmit, pedig engedélyeket is adtam és be is lettek állítva elsődleges billentyűzetnek.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
lovi27 #143170 üzenetére
"Az angol nyelvtanár előadást tart:
- Nos, azt biztosan tudják, hogy az angolban a dupla tagadás helyeslést jelent. Sok nyelvben (a magyar is ilyen) a dupla tagadás ugyanúgy tagadást jelent. Viszont egyetlen olyan nyelv sincsen, ahol a dupla helyeslés tagadást jelentene.
Ekkor hátul megszólal valaki:
- Aha, persze..." -
lovi27
addikt
válasz
eclipse19 #143169 üzenetére
"Szeretném kikapcsolni, hogy... akkor ne nyissa meg..."
Ez nem dupla tagadás, hanem kettős tagadás! A magyar nyelv egyik szép sajátossága. Helyes és mindenki ugyanazt érti alatta. Sajnos, így a kapott plecsnit vissza kell adnod."A virágnak megtiltani nem lehet, hogy ne nyíljék, ha jő a szép kikelet" - Petőfi.
-
eclipse19
senior tag
válasz
Rigormortiis #143159 üzenetére
Annyian használják helytelenül, hogy én is értettem, de attól még nem helyes.
Valamit és annak az ellenkezőjét tenni/akarni/csinálni nyilván nem ugyanaz.[ x ] Jelenítsd meg A-t
[ ] Jelenítsd meg B-t
[ x ] Ne jelenítsd meg C-t
[ ] Ne jelenítsd meg D-tA D
-
-
Nettiiii
friss újonc
Jajj bocsi lemaradt :D samsung galaxy a71
-
-
Nettiiii
friss újonc
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy telefonálás közben a kamera mellett bal oldalt másnak is villog egy kis fény, kis kör alakban? Előszőr azt hittem pixel hiba..(nem vagyok telefonguru,gondolom vmi beépített cucc) De semmi beállítást nem találok rá,és zavar :D
-
dokee78
félisten
Nem tudom ismeritek-e a Serviio PC programot.
Olyan alkalmazást keresek amelyikkel szervert lehet csinálni és látja az okos TV! -
w751230
tag
válasz
Viktor0610 #143136 üzenetére
Köszi mindenkinek
-
-
eclipse19
senior tag
válasz
Rigormortiis #143149 üzenetére
"kikapcsolni, hogy ha ..., akkor ne nyissa meg"
dupla tagadás, ami azt jelenti: ha ..., akkor nyissa meg!
-
crok
Topikgazda
Aki használja a Simple Gallery Pro-t F-Droid-ról vagy Google Play-ről annak írom, hogy jött ki frissítés.
-
junior11
veterán
Sziasztok, az utóbbi időben a Google maps-ben nem tudom frissíteni az offline térképeket, ha rányomok, szépen elkezdi, mire befejezné 100% után állandóan sikertelen frissítést jelez, hiába töröltem, ugyanaz a helyzet. Semmit nem változtattam a beállításokban, ha továbbra is fenáll, nem tudom, mire váltsak, pedig ezt már megszoktam. Vmi tipp, ötlet, mi lehet a gubanc? Köszi.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Rigormortiis #143149 üzenetére
Szerintem ez nem launcherfüggő, ha jól értelek. A Beállításokban/Alkalmazások/Alapértelmezett alkalmazások/Segédalkalmazást állítsd NIncs-re.
-
Rigormortiis
veterán
Novánál (sem) lehet kikapcsolni azt, hogy ha lentről felfelé húzom az ujjamat a kijelzőn, majd rajta hagyom, akkor ne nyissa meg a Google-t?
-
Rigormortiis
veterán
Viber-ben mi értelme van megvenni a fizetős matricákat, ha a matricakeresőből amúgy is elérem őket?
-
kaciokos
őstag
válasz
Rigormortiis #143125 üzenetére
Az a jó választás. Android 10 alatt nálam is csinálja, 9 alatt nem csinálta. Picit zavaró, de jelentősége nincs: próbálkoztam, hogy abban a pár tizedmásodpercben tudok-e valamit véletlenül megnyomni, de szerencsére nem.
Anno Sony Xperia Z1 Compact-on volt egy olyan jelenség, hogy ha gesztussal zártam le a képernyőt, azonnal elsütétedett, de pár tizedmásodpercig még érzékelt, na ilyenkor tudtam véletlenül elindítani valamit, de szerencsére itt nem ez a helyzet.
-
Somatom
veterán
válasz
Fall-N #143143 üzenetére
Köszi! Akkor nem ez a nekem való app. Clipper -ben ha vágólapra tettem valamit, az azonnal megjelent az összes bejelentkezett eszközöm vágólapján. Amúgy sem értem, hogy miért kell abbahagyni a fejlesztését. OK, a vágólaphoz nem fér hozzá a háttérben. De, megosztás menüből ugyanúgy használható maradna.
-
Somatom
veterán
Tudja vki, hogy most mi a szitu a Clipoval? Itteni ajánlásra megvettem a prot. Tabon van benne egy csomó tartalom. Bejelentkeztem a Google fiókomba, engedélyeztem a hozzáférést. Telepítettem a telómra, ott is engedélyeztem, de nem jelent meg a tabon levő tartalom. Ebben nincs autoszinkron? Valamit ír, hogy az Android Q korlátozás miatt nem fejlesztik (rohadj meg, Google!!!!!), meg, hogy elfogyott vmi pénz szerverre
, de nem világos, hogy akkor most mi a szitu.
-
-
zhorvath
aktív tag
válasz
Viktor0610 #143136 üzenetére
Hát a kolléga meg sem említi a Shazamot, de amúgy igen, tudja a Shazam, amit írsz.
A telefonon lejátszott zenét (legyen az rádió, Spotify, mp3, bármi) simán felismeri. -
-
w751230
tag
Sziasztok!
Olyan zene felismerő programot keresek, ami nem csak mikrofonnal ismeri fel a zenét, hanem mondjuk adott hangfájl részletből (tehát adott egy mp3, vagy m4a, mindegy, és abból egy részlet, amit ki vágtam).
Szerk.: ne adj isten megy egy 90-es évek mix, egy zene meg tetszik, és minden vágás nélkül valahogy le lehetne kérni ami épp megy... Tudom, túl sok.... De jó lenne.
Köszi szépen. -
hangyász2
aktív tag
válasz
Somatom #143133 üzenetére
A képekre, videókra stb. ott van a felhő, vagy SD.
Lekopogom, de nekem 5-6 év alatt semmi sem veszett el Huawei mentésből, pedig régen én orrba-szájba ROM-oltam. Ma már nekem se jó játék, főleg, hogy nem is nagyon lehet, de azért frissítek, költözöm. Szóval van új belakás. Teljesen jó. -
Somatom
veterán
válasz
hangyász2 #143131 üzenetére
Én biztos, hogy nem bízom ilyen automatizmusra a képeimet, videóimat. Egy Novat, 3g Watchdogot, Anysoftot sem fogok minden alkalommal nulláról beállítani. Aztán ott vannak a nem Playes alkalmazások. Vagy, a Robot parancsaim. A kardomba dőlnék, ha odalennének. Kb. egy hónapos a telóm és harmadszor húzom újra a ROM -ot, teljes gyaluval. Pedig, gyűlölök ROM -olni.
-
jozsi252
veterán
válasz
Viktor0610 #143129 üzenetére
Elkezdtem nézni YT-os videókat elég jónak tűnik ez a Smart Switch. Ez lesz az első amit megpróbálok. Köszi a tippet!
(#143130) Somatom
Igen sajnos azt veszem észre hogy az iCloud-tól elég messze van ezen a téren. De ez a Smart Switch remélem jól fog működni. Illetve a képeket lementem külön mindenképpen. -
hangyász2
aktív tag
válasz
Somatom #143130 üzenetére
A magam részéről a tiszta telepítések híve vagyok, de ami már nekem is túl macerás, bátran lementem, pl. Huawei appjával vagy Phone Clone-nal, és tökéletesen végzi a dolgát. Már amit tud. A rendszer dolgain kívül bátran ajánlom, alkalmazások adataihoz is.
Egyébként samsungos családtagos sem panaszkodnak, de azt csak másnak csináltam. -
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Van anyumnak egy Galaxy A5 2017 telefonja. Veszek neki egy Galaxy A51 telefont, viszont elakadtam a biztonsági mentéssel. Az az igazság hogy fogalmam sincs hogy csináljam.
A beállítások->Google->Biztonsági másolat->Biztonsági mentés készítésére rámentem, ami elvileg le is ment. Viszont a Google fiók-nál azt jelzi ki hogy csak pár száz megabájt van foglalva a 15GB helyből. Pedig több GB kép meg videó van.A kérdésem az lenne hogy mivel tudnák egy komplett mentést csinálni a drive-ra mindenféle mókolás rootolgatás vagy bármi nélkül?
Köszi!
-
Bozek
nagyúr
Ismer valaki olyan podcast alkalmazást, amit lehet szinkronizálni Windows-al is? Pocket Casts kilőve, soha többé nem telepítem fel a telefonomra, undorító a fejlesztőgárda.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Rigormortiis #143125 üzenetére
Pedig azzal nem kellene csinálnia. Régebben volt, hogy nem kapcsolta ki teljesen a kijelzőt, csak egy idő után, mert különben nem ment az ujjlenyomatos feloldás.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Rigormortiis #143118 üzenetére
Nova Beállítások - Haladó - Képernyő zárolási módszer mire van állítva?
-
nyisziati
veterán
válasz
WhiteWalker #143122 üzenetére
Nincs mit. Sajnos a mókolás kora lejárt.
Pedig gyakran elfeledkeznek a júzerek elemi igényeiről a szoftverfejlesztők, és ilyen, vagy ehhez hasonló megoldásokkal sokmindent orvosolni lehet(ne). -
mobilizmo
Topikgazda
válasz
Természetesen az ikonokat is, a háttérben nem vagyok biztos. Természetesen csak azoknak az appoknak az ikonjait tudja kirakni amik aktuálisan telepítve vannak. Nálam konkrétan ez úgy nyilvánul meg, hogy rendszeresen elfelejtem, van néhány appom ami nem a play áruházból származik (f-droid, ad-away, stb...). Így ha a Nova visszaállítást rögtön azután csinálom, hogy a google visszaállította az appjaimat, akkor azt a néhányat ami máshonnan van azt nekem kell megcsinálnom.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #143115 üzenetére
A SuperFreezZ és a Brevent is non-root módban megy Accessability permission-el. A háttérben futási engedélyt adb-vel is el lehet venni az apptól és akkor biztosan nem fog futni csak ha előtérben van (csak vigyázni kell, mert pl. egy letöltés elindíása is megáll ha az app nem adja át a letöltésvezérlőnek a letöltés elvégzését).
-
Aurig@
őstag
válasz
Csak a beállításokat. November legvégén váltottam telefont, és minden beállítást visszarakott! Viszont az ikonokat újra be kellett állítanom.
A többi kérdésre nem tudok válaszolni. -
Rigormortiis
veterán
Csak megvettem a Nova Prime-ot. Nagyon szépen be is állítottam mindent, de felmerült pár kérdés :
Duplakoppos képernyőzáráskor egy Pillanatra megvillan (pontosabban elsötétül majd visszajön) a képernyő, de nem mindig. Ez mitől van?
Ha készítek egy Nova biztonsági mentést, az csak a launcher beállításait exportálja vagy ikonostul-hátterstül mindent?
Van arra lehetőség, hogy a különböző oldalaknak különböző hátteret adják?
-
nyisziati
veterán
válasz
WhiteWalker #143115 üzenetére
Sajna ez csak root-tal megy.
Fizetős Greenify kell hozzá, és telepített Xposed keretrendszer. Azon belülre kell telepíteni a Greenify-t és gyönyörűen lehet hibernálni mindent.
Bár ez ma már súlyos beavatkozásnak számít a telefon belügyeibe.
Ráadásul nem tudom, hogy a mai Android verziókkal együttműködik-e az Xposed. -
crok
Topikgazda
válasz
fecus #143114 üzenetére
De, csak 2020-ban nem triviális kérdés egy olyan appot kiajánlani ami elfut egy legjobb esetben is minimum 6 éves OS-en (a KitKat az API 19, ma meg a Pie 28, a 10 meg API 29). Azt nem is mondod melyik az ami nem megy, szóval:
Buttons remapper - Mapping & Combination vagy APKPure-on
Ez kiírás szerint 4.3-on már elfut:Key Mapper
Ez kiírás szeirint már 4.2-n is elfut és F-Droid-on is elérhető (nincs Google-d)Volume & Brightness Control vagy APKPure-on
Ez még 2.3.3-on is elfutMeg a Brightness Bocker-t jegyzik még [sok] [helyen]
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #143110 üzenetére
Hasonló kellene, mint a Greenify? Mert akkor Servicely, SuperFreezz (F-Droid) vagy a Brevent pl. de ha Doze mode hack (is) kell akkor inkább Naptime. vagy kézzel szerkesztés Doze Editorral. Vagy mi a cél pontosan? Meg milyen ROM milyen készüléken? Háttérben futás jogának megvonása nem elég?
-
punky10
addikt
válasz
Rigormortiis #143108 üzenetére
Több éve így használom a Nova Prime-t.
-
Probert75
addikt
válasz
Igen be, de csak a fizetős verzióba. Gesztusok közt van egyébként.
-
WhiteWalker
nagyúr
Van valami fagyasztó/hibernalo app?
A greenfy-t letöltöttem , de hiába hibernalom pl a Messenger appot , ugyanúgy jön az értesítési ha kapok üzenetet...
-
hangyász2
aktív tag
válasz
Be.
-
Rigormortiis
veterán
Nova-nál be lehet állítani, hogy a főképernyőn bárhol felfelé húzva az alkalmazástárat hozzá elő, míg lefelé vonásra a status bar-t?
-
crok
Topikgazda
válasz
w.miki #143106 üzenetére
Ez nem sima Android, ez Android TV, speciálisan erre van kitalálva és a Play is azt jeleníti meg ami meg van jelölve mint Android TV alkalmazás (az app Android TV-re (is) optimalizált) mert a készülék fingerprint-je Android TV-s, nincs klasszikus "kapcsoló" amivel "átállítható", az egész rendszer alapvetően más, másra van kitalálva.
Magisk + MagiskHideProps és behazudhatsz egy másik device fingerprint-et ami nem Android TV-s, ezt elég okosan megoldja a MagiskHideProps, a /system/etc/permissions/tv_core_hardware.xml -ben pl. Android TV specifikus engedélyek vannak amik nélkül meg majd a TV-s alkalmazások fognak vacakolni (FC), ro.build.characteristics build.prop pedig nálad nyilván tv és nem default, ezt is át kéne írni, meg van még egy jó másfél tucat ro.product.* build.prop érték is amit meg kell(het) változtatni. Szóval persze, ha megfelelő mértékben módosítod az OS-t akkor natívan is menni fog a Play Store. Kérdés hogy belevágsz-e.
Mert ehhez kellene Magisk root, ahhoz meg olyan bootloader amit lehet patkolni, meg egy recovery hogy könnyebb legyen, még ha nem is flash-eled csak elindítod rajta, de ha nincs akkor marad hogy Magisk Manager-el megpatkoltatod a boot.img-t és fastboot-al tolod fel.. ha meg még A/B is a rendszer.. vagy ha a rendszer alapból root-olt (brrrrr..) akkor átírogathatod a build.prop file-t kedved szerint, csak akkor nem tudom mennyi root-ra érzékeny appot akarsz használni - mert hogy azok 100% nem fognak menni.Vagy nézz utána van-e a készülékre valami értelmes custom ROM, mondjuk egy (un)official LineageOS ami nem Android TV. Vagy olyan készüléket kellett volna venni amin nem Android TV hanem Stock Android fut, mert ez egy ennyire régi probléma. Vagy marad a sideload ahogy itt írtam. Vagy hátha a többieknek van megoldásuk
-
w.miki
veterán
Vagy az Aptoide TV?
Nem lehet valahogy átirní valamit, az OS egyik fájlában, hogy másnak mutassa magát a készülék? Mondjuk egy MiBox3-nak?
Esetleg van erre valami app is...? -
-
w.miki
veterán
Android TV OS TV Box-on hogyan tudnám elérni az összes alkalmazást a Play áruházból?
Van valami módszer, amivel a Chrome, Swiftkey, TC... elérhetővé válik?
Mert alapból nem adja be -
Snowy_owl
őstag
Üdv!
Valahol a flagsben megoldható chromeban, hogy a címsor görgetésnél eltűnjon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Le Mans Ultimate
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Futás, futópályák
- Házimozi haladó szinten
- Parkside szerszám kibeszélő
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Eladó fullos Asus Tuff PC Plusz Monitor +...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest