Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
g_g_g #145199 üzenetére
Kipróbáltam, valóban ígéretes alternatíva!
Nekem az nem tetszik, hogy Messengerbe nem tudom megnézni egy személynél, hogy milyen fájlokat küldtem el régebben. Ezt sokszor használom ezt az előzmény funcikót, de egyébként tényleg ügyes.Nova Luncherrel biztosan meg lehet változtatni az ikon képét és nevét, kipróbáltam.
[kép] -
g_g_g
őstag
Egy ajánlás egy kérdés.
Ajánlás:
Facebook app kiváltására
Maki Plus: Facebook and Messenger in a single app
Nekem nagyon tetszik. Facebook és Messenger egyben, sötét mód, reklámok kikapcsolása, legfrissebb hírek alapján rendezés és pár apró, nagyon praktikus funkció. Aki használ más közösségi platformot azokat is elérheti az alkalmazásból.
Most ingyenesen letölthető.
Az egyetlen amibe bele tudnék kötni, az a neveVan-e olyan alkalmazás aminek a segítségével ennek az alkalmazásnak az ikonját, nevét meg lehetne változtatni?
-
lovi27
addikt
válasz
kaciokos #145195 üzenetére
Nálam van külső SD kártya és arra nem tud az adatbázisról biztonsági mentést csinálni és onnan nem tud importálni sem. Pedig eddig tudta.
Én írtam a dán srácnak, hogy kaki van az SMB2-vel, így velem teszteltette a módosítást, de ehhez töröltem az alkalmazást és most a régi beállításokat nem tudom visszatölteni.
Nektek sikerül? Vagy nálam van valami? -
crok
Topikgazda
válasz
Bozek #145190 üzenetére
Hm, ez érdekes, ez nem volt meg - de tényleg úgy tűnik, hogy lehet mert megjelent mint elfogadott fizetési mód. Friss lehet a dolog, mert a május 11-edikei Google cache-ben itt még nincs benne a Paypal.. Rákérdezek a PayPal topikban.
-
Bozek
nagyúr
Mióta lehet Magyarországon PayPal-t hozzáadni a Google Play-hez?
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
PayPal-el szeretnék fizetni az egyik játékban (Westland Survival). A accounthez nincs kapcsolva bankkártya, mert most nem tudom megoldni, de fizetésnél kéri, hogy társítsak hozzá. Pénz van rajta (tettünk rá egy másik PP-ről), mégsem használja. Lehhet valamit állítani, hogy használja a rátöltött pénzt? Előre is köszönöm az ötleteket!
-
Facebook Messenger – Text and Video Chat for Free 264.0.0.23.120 (máj. 13.) másnál is úgy akar frissülni Play Store-ból, hogy az Android ismeretlen külső forrásnak nézi és feldobja a figyelmezetést?
-
lovi27
addikt
FolderSync v2.10.1 - SMB2 javítva, de még nem hibátlan.
-
bigrock
addikt
Létezik olyan email kliens, amiben egy levelet megjelölve azt berakja egy külön emlékeztető (Todo, Reminder stb,.) alkalmazásba? Ha meg esetleg ez az Android és a PC között is működne, az volna a non plus ultra.
-
sopruk
senior tag
válasz
Kempetlen #145176 üzenetére
Én az F-Stop Gallery -t használom, nekem bevált. Egy fél áras akcióban meg is vettem a Pro-t...
-
Kempetlen
tag
Mostanában melyik egyszerű, QuickPic-szerű galériát szokás ajánlani itt?
A QuickPic-ből van még egy Cheetah Mobile előtti 4.5.2 újraszignózott változatom, de az már nem nyílik rendesen a fényképező appból.
-
mvkly
senior tag
válasz
Viktor0610 #145168 üzenetére
Köszi! Gondoltam, hogy e miatt, de kicsit félreérthető a fogalmazás egy laikusnak.
-
Prien
addikt
Google app a legutolsó frissítéssel "elvesztette" a sötét módot.
Próbáltam korábbi béta apk-k vissza telepítését is, de semmi.Valakinek van valami okossága, hogy lehetne előcsalogatni? Vagy várni kell újabb frissítésre. Sokat használom, elég bosszantó...(A rendszer 8.1)
-
demars
addikt
Üdv Urak!
Huawei Mediapad T5 többlethez keresek olyan appot vagy launchert amely tudja a "dupla kopp" funkciót! (Tehát szeretném a képernyőt feloldani dupla koppintással)
Telefonom tudja ezt, viszont a tableten nem találtam ilyen funkciót.
Gyári (frissített) szoftver van rajta (EMUI 8.0.0).Köszönöm
-
-
mvkly
senior tag
Sziasztok!
Hisuite-nál normális, hogy telepítéskor engedélyt kér hívás és sms kezdeményezéshez is? -
punky10
addikt
válasz
fecus #145158 üzenetére
Ez OK.De akkor Neked nem kimondott widget(minialkalmazás)kell,hanem kapcsoló.Nova esetében pl fogsz egy új oldalt,megszórod a fontos kapcsolókkal,a kezdő oldalon bármelyik ikonra hosszan ráböksz,szerkeztés,és beállítod,hogy hosszú érintésre megnyiljon az x-edik oldal.
Ennél gyorsab szerintem mappában sem lenne... -
bigrock
addikt
Sziasztok,
Olyan -faék egyszerűségű- emlékeztető app-ot keresek, amit widget-ként ki lehet rakni és van PC-s szinkron lehetősége. Jó lenne ha ott is widget-szerűen tudnám megjeleníteni (mint pl. a Címkéket) -
coyote66
aktív tag
Köszönöm a válaszokat a TC lesz a befutó.
-
-
kaciokos
őstag
Total Commander is tud ilyet, de más lehetőségről még nem hallottam, mint erre alkalmas file kezelőn keresztül, szerintem ha van is, akkor is sokkal macerásabb, mint feltelepíteni a TC-t.
Lehet, hogy te a beépített file-kezelőt szereted, használhatod is, legfeljebb erre a műveletre ott lesz mellette a TC. Sajnos nálam is van olyan, hogy egy adott feladatra több alkalmazást tartok a telefonon, mert mindegyikből hiányzik valami, ami nekem fontos, de ezzel együtt lehet élni.
-
törölt tag
Sziasztok,
Outlook-ot használok Samsung Note 10-en, de se a gyári launcherrel, se a Novával nem tudok unread badge-eket megjeleníteni
Ez Outlook bug, Android hiba vagy user error, van ötletetek?
-
coyote66
aktív tag
Sziasztok. Egy apró gondom lenne. Egy kész valami.doc dokumentumot akarok kitenni ikonnal, hogy bármikor meg tudjam nyitni. Egyenlőre semmilyen megoldást nem találtam rá. Launcher nincs telepitve, csak gyári Sony 10-es android van rajta. Köszi.
-
Somatom
veterán
válasz
nyisziati #145149 üzenetére
Akkor ennyi. Egyébként is a bevitel és a vágólapkezelés az két külön dolog. Hiba összemosni. Értem, hogy a Google szerint a háttérben hozzáférés biztonsági kockázat. De, akkor rendszeralkalmazásként fejlesztenie kellett volna egy hasonló tudású vágólapkezelőt, vagy megvennie a Clipper -t és beépíteni az alap Androidba. A tiltás az nem fejlesztés, nem előrelépés.
-
nyisziati
veterán
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #145142 üzenetére
Az engedély még mindig benne van a rendszerben, hiszen vannak, akik használhatják. Innentől fogva mennyire lenne nehéz terjeszteni áruházon kívül? Jó példa erre az ACR. Van egy verzió a Play-en, amelyik nem társít nevet, illetve számot a felvett híváshoz. És van egy verzió a honlapon, amelyik igen. És van még ilyen több is. Persze egyszerűbb leállni a fejlesztéssel, és a Google-ra mutogatni.
Ezzel nem a Google-t védem, de azért lássuk be, könnyen írható olyan program is, amelyik ezzel az engedéllyel visszaél. Sőt, egy már létező, sokkal által használt alkalmazás esetén is simán bele lehet tenni egy frissítéssel. Mivel egyszer már megadtad az engedélyt, többet nem fogja kérni.
Te használsz jelszókezelőt. Mi lenne, ha egyszer csak egy vágólap alkalmazás elkezdené máshová is küldözgetni a jelszavaid? Mondhatod, hogy az említettek megbízhatóak, de tényleg azok?
-
zeon.hu
nagyúr
-
Sanyi.mTs
addikt
MyTV Telenor appot mely biztonságos helyről lehetne beszerezni? Nincs play áruház adott eszközön. Apkmirror-on pedig nincs fent.
-
Somatom
veterán
válasz
Aurig@ #145123 üzenetére
Mert nem használsz olyan alkalmazást, aminek a működését úgy lehetetlenítette el a Google a 10 -ben, hogy semmilyen épkézláb alternatívát nem kínált helyette. Nálam ott most egy hatalmas űr van. Hiába nem frissítek 10 -re, a Google korlátozás miatt az alkalmazás fejlesztője bedobta a törölközőt és leállt a szinkron.
-
cidalain
veterán
válasz
Viktor0610 #145134 üzenetére
Ó ez eszembe sem jutott. Van Erste MobilePay app a Play áruházban, akkor asszem megoldódott.
-
-
cidalain
veterán
Van új telóm, ami NFC képes. Milyen progit kellene feltennem, hogy fizetni tudjak, a telefonnal? Vagy hogy működik ez?
-
Lehetséges az, hogy a Nova laucherben nem tudom a widgeteket mappába tenni?
Az egyik appnak kiraktam két widgetjét. Működnek és ezeket, meg még többet betennék egy mappába, de folyton "elugrik", nem megy bele. -
Narxis
nagyúr
válasz
svgyula #145126 üzenetére
"Kedves barátom! Én megveszek egy terméket nem olcsón, ami hardwer+softver!"
Hűha, kedves "barátom". Nálad az alapokkal probléma van. Te a telefon árát nem a Googgle-nek hanem a Samsungnak vagy más gyártónak fizeted és hol írtam azt, hogy ingyen van? A Google-nek fizetsz az adataiddal bár afelől ne legyenek kétségeid, hogy a Samsung és a többi gyártó is látja az "adataid". Ha nem tetszik akkor lehet visszamenni nyomógombos telefont használni.
-
svgyula
addikt
válasz
Narxis #145121 üzenetére
Kedves barátom! Én megveszek egy terméket nem olcsón, ami hardwer+softver! Tehát ne magyarázd meg, hogy ez nekem ingyen van mert akkor sajna fogalmad sincs neked a világról! A kereskedelmi reklámokat pedig nem a telefonokon kellene lemérni hanem az aktuális oldalak nézettségén! Azt viszont amit írtam a szerverekről nem azért írtam mert unatkozom! Erről sajna (nem publikus) van nagyon rossz tapasztalatom, hogy ki kit figyel! Ez sajna nem is az "összeesküvés elmélet" hanem a saját bőrömön tapasztaltam. Nagyon örülj annak, hogy neked nem volt semmi hasonló eseted....................
-
lovi27
addikt
válasz
kaciokos #145122 üzenetére
Nekem már tegnap frissült, de nálam SMB2-vel nem működik a szinkron.
A fiók létrehozható, tallózhatok a PC megosztott mappái között, de ha így létrehozok egy Mappapárt, a szinkronizálás nem indul el, hibával leáll, mert nem látja, nem éri el a PC-n lévő mappa tartalmát (could not get content of source folder). Neked vagy másnak sikerül?Viszont például a Fájlkezelőjével elérhető a mappa tartalma, lehet olvasni a fájlokat.
-
Aurig@
őstag
válasz
Narxis #145117 üzenetére
A hivatalos frissítésnek sincs sok értelme. Jelenleg 10-es van a telefonon, de semmi pluszt nem vettem észre és nem kaptam a 9-hez képest. Igaz nálam hibátlan a 10-es, egy rossz szavam nem lehet rá, de azért frissítgetni havi szinten, hogy a legfrissebb legyen rajta /szerintem/, értelmetlen.
-
kaciokos
őstag
FolderSync az előbb frissült, tettek bele SMB 2/3-at, egyelőre kísérleti jelleggel, de láthatóan van előrelépés.
Ja, a MEGÁ-t is visszatették, akit érint. Örülök, hogy kilép elhagyatott állapotából az app, nem szívesen feccölnék időt abba, hogy a Synchronize Ultimate-et olyan szépen beállítgassam, mint ahogy a FolderSync-et már beállítottam.
-
Narxis
nagyúr
válasz
svgyula #145118 üzenetére
Ezeket az n+1 köröket nem kéne újra lefutni, senki nem fog a 2 szép szemedért neked szolgáltatást nyújtani. Vagy az adataid vagy a pénzed vagy mindkettő kell cserébe. Ezzel semmi baj nincs, így működik a világ. Azt kell ellenőrizni, hogy az adatok közé mi kerül. Bármennyire is hihetetlen senki nem kíváncsi rád, az viszont érdekli a cégeket, hogy melyik termék, melyik honlap vagy éppen melyik ital a legkelendőbb, mindig a keresletet próbálják feltérképezni, nem azt, hogy Gipsz Jakab lőtt egy képet Csajágaröcsögén és akkor elemezzük ki, hogy mi van rajta.
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani kicsi, gyors alkalmazást, amivel rádiót lehet hallgatni régi, lassú telefonon és működik Android 4.1-en?
Jelenleg a Radio Hungary: Free Radio, FM Radio használom, de ez is gyakran megakad, újra kell indítani stb. Próbáltam böngészőben de úgy még rosszabb a helyzet.Köszönöm!
-
svgyula
addikt
válasz
kmarci25 #145115 üzenetére
Szia! Az android frissítések nem a TE biztonságodat szolgálják már évek óta! Ezek a rendszerek arról szólnak, hogyan lehet a lúzereket még jobban leszoktatni arról, hogy észrevegyék az monitorozást és a személyes adatok ellopását! Az nagyon jól hangzik, hogy kapsz "ingyen"
tárhelyet és mentsd oda az adataidat
A valóságban az adataid "valahol amerikában" egy szerveren őriznek.
Nekik az pont elég amit ebből megtudnak mert se te, se más, ne gondolja azt, hogy ezekhez az adatokhoz nem fér hozzá az adott szerver üzemeltetőjeAmi pl az android 10-nél előjött a google alkalmazásokkal kapcsolatban az csak azokat nem készteti arra, hogy továbbgondolják akik nem értenek hozzá.(ez nem személyeskedés!) Összevonnak alkalmazásokat amik eddig nem igényeltek internet szolgáltatást azok most erőszakosan mennek fel a netre! Csak egy példa az SMS az ugye GSM hálózaton működik elméletben? De nem! Az elküldött üzeneketet is feltöltik egy szerverre. Eddig csak egy itthoni SMS átjátszó tárolta ezeket. Most már erre is igényt tart a kugli. A saját szolgáltatásait ráadásul önállóan vissza kapcsolja akkor is ha ezt a felhasználó letiltja.
Nos akkor hol itt a biztonság? (csak költői kérdés volt nem várok választ) -
-
kmarci25
veterán
válasz
darvinya #145114 üzenetére
Ha ezt elfogadjuk, akkor biztonságban lenni eleve lehetetlen.
Ugyanis a biztonságod sosem csak saját magadtól függ, hanem a társadalom tööbi tagjától is, ergó rá vagy kényszerülve némi bizalomra. Pl. autóvezetés közben bízom abban, hogy a többi forgalomban részt vevő ugyanúgy vigyáz rám, mint én őrájuk, illetve bízom abban, hogy az autóm biztonsági eszközei működnek, és védenek annyira, amennyire képesek erre (légzsák, biztonsági öv stb.)
-
kmarci25
veterán
-
-
Somatom
veterán
-
kaisers
aktív tag
Sziasztok!
Tud vki olyan alkalmazást, ami egyből a SIM kártya kezelőbe irányít? Kártyák ki/be kapcsolása, hálózat mód váltás a cél gyorsan egyszerűen, "egy gomb nyomással"
A Nova tevékenység parancs létrehozás (ami korábban működött), nem működik - engedély hiány miatt. Nem tudom mit hiányzol, de szerintem minden bekapcsolva a Nova-hoz.
-
Somatom
veterán
-
Narxis
nagyúr
válasz
Somatom #145102 üzenetére
Ettől még figyelni kell a biztonságra és amúgy sem te meg az ismerőseid a célcsoportja a különböző támadásoknak. Amúgy meg ha telefont cserélsz akkor úgyis megkapod az új androidot. Csak halogatod az elkerülhetetlent. Érdemes szembenézni a problémákkal minél hamarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 1TB SSD 32GB DDR4 RTX3070 8GB!
- XPS 13 9380 13.3" FHD IPS i5-8365U 8GB 256GB magyar vbill ujjlolv új akku gar
- MSI Vector GP78HX 17" QHD+ IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3060 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest