Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Diokhan
üzenetére
Ezzel nekem simán ment. Még olyan beszélgetésbe is meg tudtam nézni a képeket teljes méretben és le tudtam menteni, ahol a másik fiók már megszűnt létezni. De olyannál is ment, ahol hiába tekertem fel a képig, ott már nem látszott a beszélgetésen belül, csak a megosztott képeknél volt ott.
-
kmarci25
veterán
válasz
pube111
üzenetére
Azért írtam hogy Here, Sygic. Mindenki megtalálja, ami neki jó. Waze csak úgy tud offline lenni, ha indulás előtt wifin végig görgeted az utat, azért ez nem offline. A waze-nak az online-ság, forgalmi infók a lényege.
A 92% egy bug most, ha Lotti-ra van állítva,, akkor jelenik meg. -
pube111
senior tag
Waze ban mi ez a navigációs hang előkészítése felirat? Fent pirossal, 92% on áll már napok óta. Adatok törlése, újratelep megvolt.
-
pube111
senior tag
De ha neki offline kell, akkor biztos van rá valami oka.
-
w.miki
veterán
iGo klón offline navi létezik?
Here-t ajánlottam ismerősnek de nehezen boldogul vele, megszokta az igo-t, ami a régi telefonján volt.
Azt se tudom, annak még frissítik egyáltalán a térképeit? -
Diokhan
addikt
válasz
ratobi
üzenetére
Mindkét oldalon törölhető a kép, ha már csak magadnál tudod törölni, az azt jelenti, hogy a másik fél már törölte. A teljes beszélgetés csak saját oldalon törölhető.
(#145477) AndrewBlase Szivesen.
(#145480) Bozek ezt hogy érted, hogy a hivatalos alkalmazással nem megy, a "másikkal" meg megy?
-
Tökimanó
senior tag
válasz
AndrewBlase
üzenetére
Lehet rosszul értelmezem. A teljes beszélgetést akarod törölni, vagy csak részben? Mert ha teljesen akkor elég egyszerűen lehet törölni. Csak hosszan nyomod XY nevű embekével folytatott beszélgetést és előjönnek a lehetőségek, köztük a törlés. Ennyi. De természetesen csak magadnak tudod törölni.
-
ratobi
senior tag
válasz
AndrewBlase
üzenetére
De akkor is csak magadnál tudod törölni.. Nem?
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
Diokhan
üzenetére
"Nem, üzenetenként kell törölni"
Na ez szívás akkor.
"Ha felül rá mész a névre, ott meg lehet nézni a megosztott médiát, de onnan sem lehet törölni"
Odáig eljutottam én is, hogy egyben látom a megosztott tartalmat, ezért bíztam benne, hogy valahogy lehet egyben is törölni.
Köszönöm!
-
Diokhan
addikt
válasz
AndrewBlase
üzenetére
Üdv. Nem, üzenetenként kell törölni. Ha felül rá mész a névre, ott meg lehet nézni a megosztott médiát, de onnan sem lehet törölni.
-
AndrewBlase
senior tag
Üdv!
Messengerben lehet valahogy egy partnerrel folytatott beszélgetésből törölni több (vagy az összes) képet/videót egyszerre?
-
válasz
mobilizmo
üzenetére
Áhhhh, az én páromnak 2 hét után gyanús lenne
Olyan mint az a Murder mama abból a sorozatból a táskájával, jó a szimatja is
Igen, értettem, átjött teljes mértékben, csak poénkodtam, ezért is írtam, hogy ne vegye senki magára
Kissé túl nyers voltam, elnézést emiatt
btw... erre esetleg valaki?

-
Ittnemaz
aktív tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Én azért megprobáltam,amikor nem ment akkor fordultam a közösséghez...
#145459 nem szeretem a kötelezö dolgokat.
-
Diokhan
addikt
Valóban úgy néz ki, mintha HTML kód lenne. De az MJ szerintem ebben az esetben nem sortörés, inkább az már annak a névnek a részlete lehet, amit ilyenkor a böngészőablak tetejére ír be a HTML kód, csak nincs formázva.
Mindenesetre szerintem a frissítés után nem tudja formázni a kártyából kiolvasott adatot és ezért írja ezt. Olyan, mint a synthax error a html-ben. De persze ez is csak tipp. HTML-t és php-t írtam sokat, TC-t viszont nem én írtam
Jó lenne tudni, hogy milyen a filerendszere és a formátuma a kártyának...!
Az is lehet, hogy egy cache törlés és ki-be kapcsolás segít rajta. -
crok
Topikgazda
válasz
lomposfarkas
üzenetére
Azt hogy hogy.. volt a készülékből kivéve? Mert hogy a <-body> lehetne egy HTTP kód részlete, ˇMˇJ meg egy klasszik sortörés (CR+LF) de hogy hogy sikerült neked azt oda bevarázsolni.. nézd meg mi a teljes label, hátha segít a teljes string..
-
válasz
Csabex
üzenetére
Egyrészt elég sok embernek ez nem lenne gyanús. Másrészt most nem találom azt a képet Szőnyi Ferencről, amin daginak persze nem lehet mondani, de azért egy kis pocakja van. Egyébként a futás és maga ez a fajta "felhasználási mód" csak egy példa akart lenni. Én pl. teniszezem, soványnak egyáltalán nem mondanám magamat, de így se lógok ki az átlagból a korom ellenére sem.
-
-
IT user
tag
válasz
viewdetails
üzenetére
Ezt nem lehetne automatizálni valahogy, hogy ne kelljen nyomkodni? Az annnnyira fárasztó!
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
viewdetails
üzenetére
Csak a lusták ahhoz is lusták (hülyék) hogy megtalálják ezeket
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Én magam nem használok androidot, de informálódni szeretnék a kérdésben, hogy van-e google play-ben jól kezelhető, ingyenes fénykép editor?
Példa. 3 megabyte-os 2000 x 2000-es fényképből (amit a telefon készített, és a fénykép albumban van helyileg mentve) kivágni egy 1000 x 1000-es méretet, kicsinyíteni mondjuk 400 x 400-asra, és menteni olyan jpeg tömörítési minőséggel, hogy a kép maximum 50 kbyte legyen.
Meg lehet csinálni mindezeket android telefonon ingyenes alkalmazással ?
Köszönöm
-
crok
Topikgazda
@Maki:
ami eltunt az a nemreg ingyenes de amugy "pro" valtozat volt, ami meg fent van az a "sima", alkalmazason belul fizetos volt. Egy wrapper, nem mentett szerintem semmit. Szerintem nem sertett Google Play szabalyt se, csak gondolom a beetetesnek vege.. majd utanaolvasok, hatha van valahol info.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Nem bíztok a Play-ben??
-
Prien
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Valószínűleg begyűjti.
Én mindig ódzkodom az ilyen külsős beléptető appoktól. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Tudom
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ez az app begyűjti a Facebook belépési adatokat?
-
nyisziati
veterán
válasz
samsung ace
üzenetére
Tudtommal nincs. Viszont egy okosóra megoldás lehet erre.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
Pedig a fejlesztő adatai pont ugyanazok.

-
szabi__memo
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ez nem az. Nem ugyanaz a package
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
Fent van , csak az ikonja (is) megváltozott:
Itt van!
-
consono
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
Én is leszedtem, de most nincs fent a Playen. Legalább is én nem tálalom.
-
Ittnemaz
aktív tag
üdv, van egy telefonom ami egy asztalon van,nyugalomban.
láttatok már olyan programot ami mozgást szimulál? mintha e telefon mozogna... -
DonMarco
aktív tag
Üdv ! A "Maki Plus" eltünt a Play-röl ? Pedig egész jó a cucc Én lehúztam még ingyenesen,de a frissítésekkel mi lesz ?
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya
üzenetére
Mi ez a "rendszer stb, app telepítés/adathoz van fenntartva 4GB, ide csak root-tal jutsz be"? A telepített alkalmazásokat nem fogja a system partícióra rakni, sőt, még a rendszeralkalmazások frissítéseit sem. És mivel oda nem tud a felhasználó root nélkül semmit sem tenni, így nem is tud elfogyni.
-
darvinya
titán
válasz
Somatom
üzenetére
Mi ez a tok vonó?
Máshogy nem tudom leírni.
Van a 16GB össz tároló.
Ebből csak rendszer stb, app telepítés/adathoz van fenntartva 4GB, ide csak root-tal jutsz be.
A többi 12GB a felhasználó és az app külső tárolója, ide kerülnek képek, stb.
Ha 4GB elfogy, akkor azon semmi woodoo, vajákolás, hegedűlés nem fog segíteni.
De ezt írja is Rendszer/Felhasználó tároló. -
Bozek
nagyúr
válasz
samsung ace
üzenetére
Messenger-ben nem, de értesítéskezelő alkalmazással igen. Például ott van a LightFlow, olyan rezgési mintát állítasz be a Messenger-nek, amilyent csak akarsz.
-
Somatom
veterán
-
-
samsung ace
tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy a messenger-be azt nem lehet beállítani hogy ha a teló néma üzem módba van akkor ne csak egyszer rezegjen ha ír valaki?Vagy telefonba van ilyen beállítás lehetőség?
-
crok
Topikgazda
válasz
zeusz55
üzenetére
A Gmail-nél az nem gyorsítótár lesz hanem app adat. Ez ilyen, így van megírva sajnos, így járás..
Viber: az ott szintén nem gyorsítótár.. topikjában kérdezz körbe hogy lehet onnan exportálni amit akarsz és hogy lehet a nagyságát csökkenteni, példaképp a Telegram is ugyanígy menti a médiafile-okat de van rá menü hogy hol lehet ezeket törölni. Lehet nem tárolhat (szerinted) de valahogy csak meg kell kapnod ha meg akarod nézni (mert a kép nem stream, a video se valószínű, hogy stream..).
Root-al, pl. DiskUsage-el / SD Maid-el meg tudod nézni mi van a /data-ban (ott vannak az appok adatai) és mik vannak egyéb helyeken még. De ezt csak root-al.
A "belső tár" alapvetően két "könyvtár", külön van kezelve a /data és a /data/media.
Egy készülékre ami írva van hogy mekkora a tárolási kapacitása az a ráépített chip-et jelenti. Az még utána szanaszét van partícionálva, mindenféle Android specifikus (pl. /boot, /system, /vendor Oreo óta..), SoC specifikus (/persist, /tzdata, /firmware, EFS, hardverazonosítók..) és gyártóspecifikus (MIUI-nál pl. a /cust) partíciókra. Ennyivel eleve kevesebb a helyed amivel rendelkezhetsz a /data-n. Ehhez jön hozzá, hogy a file-rendszer is önmagában foglal helyet (ext4-nél inode tábla, rendszernek fenntartott (reserved) hely amit nyilván filerendszer szinten nem használhatsz, etc..)
-
zeusz55
senior tag
A googlet tegnap tiltottam le... GMailnál van gyorsitótárt törlés ahogy vibernél is.. de ha rámegyek az adattörlésre... kezdhetek midnen regisztrációt ujra és bukok minden beszélgetést (????) ... se képet sem videót nem tárolhat mert vagy áthelyzem SDre vagy törlök! Nem tartok meg belsőn semmi viber üzenetből származó fájlt... de még ha vicc is a viber akkor is csak 3 nem 12 gb....
-
crok
Topikgazda
válasz
zeusz55
üzenetére
Pl. ha le van tiltva a Google app.. akkor annak az adatait mert hogy az nincs önmagában 160MB az biztos.
Amúgy pont a GMail az egyik olyan app ami borzasztó storage megoldásokkal van tele.. gyakorlatilag letölt minden csatolmányt és az appadatok közt tárolja, rendszeresen szoktam a GMail-t full kiütni mert felmegy 500..700, de volt már hogy 1.5GB-ra, nettó csak csatolmányok miatt, és nálad most ez 898MB, gyanítom pont ezért. De úgy látom nálad a Viber is ugyanígy tárolhatja a videokat, képeket.. mert az is kész vicc, hogy egy Viber 2.49GB(!!!) legyen..
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Köszi, a hozzászólásokat, rendszeresen törlök app gyorsitótárat, mert ezt irja ki fél naponta... és ilyenkor nem frissit gmailt, és nem enged képeknél müveletet. Amugy nem lassul a teló. A "felhasználói cuccok" max azt a 4GBt foglalják.. itt vannak az appjaim csökkenő sorrendben. Ezek után pár darab XX megás app van. (legtöbb áthelyezve SD kártyára... vagyis ez az opció is bebpipálva) Szóval ez sehogy nem lesz 10 se 12giga. A rootba azt a wide chace vagymi... törlést is megcsináltam, kb üres volt az egész,semmi nem változott. Kép dokumentum egyéb letöltött cucc a belsőn kb 200 mega van... szóval szerintetk hol lehetne még törölni?

-
Somatom
veterán
Help!
Múltkor hallgattam a TuneIn pro -t. Azóta semmin sem változtattam és most screen off -nál leáll a lejátszás. Van vkinek ötlete, hogy melyik menüpont almenüjének almenüjében kéne engedélyeznem a működését? -
Somatom
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Bármi lehet. Nálam egyszer egy app logja telítette meg a tárhelyet. Egyszer meg a Gdrive app volt a bűnös. Eltávolítottam és virtuális sóval beszórtam a memóriahelyeit.

-
darvinya
titán
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Samsung A3 2017 16os belsővel és egy 60as memóriakártyával. Kb 30 alkalmazás van rajta, mind csak és kizárólag az, amit legalább havonta 1x használok, semmi játék semmi felesleges. Képek egyéb dokumentumok elenyésző mennyiségben.Tudnátok segíteni hova tűnt
a maradék 12 GB a belső memóriámból? Mert most már mindig kiírja hogy tele a tárhely. Köszi! -
Tökimanó
senior tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Nem tudom nálad mi a gond,nekem tökéletesen a működik. A túloldal és az én hangom is jól hallható a felvételen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.