Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Beépítet írja ezt, külső app nem csinál semmit, pedig külső forrásból telepítés engedély megadva.
-
-
darvinya
titán
Droid 10 alatt miért nem lehet apk-t telepíteni?
Azt írja, hozd nincs hozzá megfelelő app.Vagy kiadott 10-es alapú MIUI, inkább Android Go rendszerű?
-
seger
addikt
Lérezik olyan megoldás, ha a telefonom csatlakozik az autó fejegységhez (android) akkor az internet megosztás autómatikusan bekapcsol a telefonon?
-
válasz
szabi__memo
üzenetére
Dísz???
Samsung féle Android 10-ben látnád az akku figyelőt...Egy írgalmas kiáltást nem ér az egész. Crok féle megoldással most meglátom, hogy mit lehet tenni. Remélem kiderül, hogy mi is eszi az akkut
-
crok
Topikgazda
válasz
iceQ!
üzenetére
App nem biztos hogy megmondja, itt ebben a Logout bejegyzesemben keress ra hogy Battery Historian es lesz jo leiras, meg tudod nezni mitol lehet + ott vannak appok is ajanlva (root nelkul es root-al). Ha nem boldogulsz irj ram privatban, kideritjuk.
-
Üdv
Valami nagyon zabálja az akkut. AccuBattery nevű app nem nagyon mutat semmit, a gyári meg egy irgalmas kiáltást sem ér.
Tud valaki ajánlani egy jó akku figyelő appot ami mutatja hogy mi mennyit fogyaszt android 10re?
(Samsung Note 10+) -
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Újabban benne van a telefonban a Digitális jóllét (Digital wellbeing) alkalmazás. De lehet, hogy innen is le lehet tölteni, ha nincs fent, nekem két telefonnal kompatibilis.
Ez is függőség ellen van, be lehet állítani, hogy egy nap mennyit használhatod az egyes alkalmazásokat. Ha túllépted az időkeretet, nem indul el.
Tudom, más, amit te keresel, de ez is jó erre.
-
dokee78
félisten
Olyan alkalmazást keresek,amelyiknél az a cél,hogy minél kevesebbet használjuk a telefont. Telefon függőség ellen.
Pedálok nemrég láttam egy appot,de lehet félre értettem a működését.
Az volt a lényege,hogy el ültetünk egy fát benne,és akkor nő,ha minél tovább le van téve a telefon.
Azaz le zárva a képernyő.Remélem érthető.
-
szimi57
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Okoslottónál nincs regisztráció. Felül 3 pötty. információk, nyereményfelvétel. Itt meg tudod adni a számlaszámod. Müködik a kifizetés.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Emlékeim szerint az első nyereménynél kérnek bankszámlaszámot, ha addig nem adtad meg.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ha nyersz majd keri hogy add meg, de gondolom ki lehet mashogy is fizettetni.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Elfogadjak, persze, regisztracional kernek bankszamlaszamot es ha nyertel eleve ertesitenek is meg par napon belul utaljak a nyeremenyt ha 200.000.- alatti az osszeg (felette meg be kell menni erte).
-
< CyberBob >
őstag
válasz
lomposfarkas
üzenetére
Nagyon szimpatikus az alkalmazás, de lehet már web rádiót hallgatni vele?
-
Somatom
veterán
válasz
szimi57
üzenetére
Köszi! Költözésben vagyok és a Simple még a régi telómon maradt. Sztem az lesz a legjobb, ha elbringázok egy lottózóba.

Más. Kamera alkalmazás kerestetik. Eddig Camera FV-5 prot használtam, de 2017 szeptemberi az utolsó frissítése és azóta történt ez-az kamera fronton. Azt nagyon szerettem benne, hogy a kijelzőn hosszan tapira arra a pontra állította a fénymérést, koppintásra pedig a fókuszt. Próbáltam a Manual Camera -t, de az csak egyben állítja a kettőt. Jó lenne, ha a felbontásállítás is ki lenne vezetve a kijelzőre (a Camera FV-5 -ben ez nincs, a Manual Camera viszont tudja). Tud vki ilyet?
-
snooze
veterán
sziasztok.
használ valaki otp smartbank appot?küld push értesitést nektek tranzakciokrol?vagy nem is lehet ilyet csak smst? -
Aurig@
őstag
válasz
SzabóTamàs90
üzenetére
+1 a webesre.
Én PayPal-al feltöltöm, kitöltöm, kifizetem.
A legegyszerűbb /szerintem/. -
Somatom
veterán
válasz
snowdog
üzenetére
Köszi!
Ebben hogy fizetek? A Walletet próbáltam. Nagyon király funkció, hogy rázásra kitölti a szelvényt. A bukta az, hogy az egyenlegből akar vonni, holott bankkártya is van benne regisztrálva. Az a baj az egyenleges levonással, hogy csak egy SIM -et lehet benne regisztrálni és az nálam a flottás net, mivel azt fizetem Wallet -tel. A másik SIM feltöltős, amit Wallet -ben símán tudok tölteni kártyáról. De, a lottót már nem lehet kártyáról fizetni. Simple -ben nincs lottó? -
-
snowdog
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Okoslottó [link]
Miért nem tudom letölteni a Google Playből? A Google nem támogatja a szerencsejátékokat a saját áruházában, ezért Androidra kizárólag a mi oldalunkról lehet letölteni az alkalmazást.
Az Okoslottó az SMS-Lottót egyszerűsíti. Segít a játékszelvény kitöltésében és a fogadási SMS összeállításában. Az elküldött SMS-ek megerősítése után az érvényes fogadásokról visszaigazoló SMS-t küldünk. A játékok díját fizetheted mobilegyenlegedből, vagy ha regisztráltál a bet.szerencsejatek.hu oldalunkon, akkor fizetheted belső egyenlegedből is.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
SzabóTamàs90
üzenetére
-
Somatom
veterán
Arra gondoltam, hogy 5,5 mrd már elég ahhoz, hogy ellegyek belőle pár hétig. Hogyan lehet mobilon lottózni? Telenor Wallet -ben láttam ilyen funkciót. Vagy, van vmi célapp?
-
nyisziati
veterán
Köszönöm, számomra többévtizedes rejtélyt oldottál meg.

"Ja, és ha te ezeket használod akkor nem magyar hangok írásos megfelelőit küldöd"
Igen, sajnos ezzel együtt kell élni. Bár mostanában egy hét alatt több Messenger üzenetet küldök, mint előtte 10 év alatt SMS-t, úgyhogy ezek a korlátozások már nemigen érintenek. -
crok
Topikgazda
válasz
nyisziati
üzenetére
Annyira nem érdekes a válasz, mert az ETSI alkotta a GSM protokollokat aminek a központja Franciaországban van és a másik nagy fejlesztő ország Németország volt (ISDN pl, mindkét ország nagyban hozzájárult a digitalizálás megteremtéséhez / bevezetéséhez, a franciáknak saját ISDN switching megoldásuk is van pl.). Ja, és ha te ezeket használod akkor nem magyar hangok írásos megfelelőit küldöd
-
Somatom
veterán
válasz
mobilizmo
üzenetére
Pontosítanék. Olyan karakterektől feleződik a karakterszám, amik nem szerepelnek a 7 bites GSM_03.38 -as kódtáblában. Mint látható, pl. az "é" "ö" "ü", bár ékezetesek, mégsem felezik az össz. karakterszámot.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
[link] erre esetleg valaki? Köszönöm szépen! :) 🤗
-
Tetsuo
őstag
A telefon miért szűri ki az ékezetet az SMS-ben? Vagyis ha elküldöm a magyarul megírt SMS-t, az sajnos ékezetmentesen kerül továbbításra.
Hogyan lehet ezt beállítani (hogy ne csinálja)?
(Huawei P30 Lite, Android 9-es)
A telefonszámokat nemzetköziként jegyzem, vagyis +36-os előjellel a magyar számokat, hogy más országból is működjön a hívás... nem szabadna, hogy ez befolyásolja az SMS kódolását.
-
sharp4
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, az exchange fiók naptára működik, de a Gmail nem. Pedig ez is fontos lenne. Így nem fogom megvenni, ha nem megoldható, pedig egy szuper alkalmazás lenne.
-
crok
Topikgazda
válasz
lomposfarkas
üzenetére
-
lomposfarkas
tag
Poweramp leárazás, hátha érdekel valakit:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxmpz.audioplayer.unlock -
-
Urak, hagyjuk ezt a kakaskodás szálat. Mostantól instant del és dádá.
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Olyan hangrögzítőt keresek aminél kiválasztható a rögzítendő forrás, mikrofon / hangszóró. (az sem baj ha csak hangszóró hangját tudja)
Ha valamit fel akarok venni akkor azt vegye fel amit a hangszóróra küldene hangot, így jobb a felvétel minősége mintha mikrofonnal tenné, eleve nem kerülnek bele környezeti zajok.
PC-n létezik ilyen, Androidra keresnék ilyet.
Köszönöm -
sharp4
őstag
Sziasztok!
A Nine email, naptár alkalmazásban hogyan tudom a naptárban több fiók naptárbejegyzéseit megjeleníteni?
Köszönöm -
hangyász2
aktív tag
válasz
Somatom
üzenetére
Mondom újra, hogy te is megértsd. Ne parancsolgassál, ha megkérhetlek, tartogasd otthonra.
Én normális hangnemben írtam.Te is csak tippelgetsz.
Az eredeti kérdése arra utalt, vannak-e lehetőségei. Vannak. Írtam, hogy biztosan jó lesz? Nem.
Szóval utoljára megkérlek, tényleg vegyél vissza, nem te vagy itt a pedellus. Ha ilyen babérjaid vannak, vállalj szerepet, kéretlenül ne moderálgass engem. Picit kevés is vagy hozzá...
"Szerintem, légy szíves, megkérnélek, jó volna stb." Esetleg ízlelgesd őket, hátha megtalálod a billentyűzeten..
-
Somatom
veterán
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok.
Történt , hogy szülői alkalmazás lett telepítve eszközkezelői engedélyekkel a gyerek készülékére. A szülői teló meghalt...úszott eggyet. Nahh s ezután a gyerek készülékén levő alkalmazást sem módosítani sem törölni nem tudom.
Tehetek bármit is vagy kuka a gyerek telója is?
Nem rootolt a készülék , bár lehet azzal sem lennék előrébb
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Már emlékszem. A kék fény szűrő. De egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni, mert azt akarja, kapcsoljam ki. Ki is van. De valami fedvény miatt azt hiszi be van. Valami biztonsági dolgot akartam beállítani. Holnap megpróbálom reprodukálni, hónapok óta volt, csak beugrott, ahogy beszéltetek róla.
-
-
darvinya
titán
válasz
Matthisa
üzenetére
Nekem.most kicsit kusza lett.
Tehát LG Q60-on készített videót átkültdve P10lite-ra és J6-ra akad a kép.
Viszont P10lite-ról küldve P10lite-ra és J6-ra nem akad a kép.
Kodek hiba esetén nincs kép, ott más lesz a gond.
Ha LG nem tömörít agyon videó alatt, akkor az többlet energia kell, hogy másik készülék lejátsza.
Itt 3GB RAM kevéske már. -
-
Matthisa
tag
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni tőletetek!Páromnak vettem egy Lg Q60 telót! A következő lenne a problémánk:Kamerával gyári alkalmazással felvett videókat messenger átküldve 5ből 3teló szaggatva játsza le!!!Mitől lehet ez?Előre is köszönöm!Hang van, de a kép szaggat,olyan,mint a gépen a codec hiba!!!
-
flash-
veterán
Üdv
Cib telefon appal nem tudok atutalni mert azt irja amikor beirnam a kodot:egyes alkalmazasok korlatozhatják a számbillentyűt
Ez mi? Mit tegyek?
Xiaomi redmi note 6 pro -
sharp4
őstag
válasz
karldergroße
üzenetére
Testreszabhatóságban jobb, egyelőre még ismerkedem én is. Továbbra is az egyéb naptárak megjelenítésére keresem a megoldást.
-
darvinya
titán
Napokban frissült telom 10-es alapú MIUI 11-re
A gondom, hogy a Google fordító felugró ikon most állandóan kint van.
Ugyanez 8-9-es droid-on csak akkor jött elő, mikor másolást végeztem.
Ha kikapcsolom, akkor végleg eltűnik.
Viszont mivel MIUI, ezért összevissza van felugró menü, ami abban rossz, hogy a MIUI-s menüben nincs Fordító almenü pont, ami Google droidnál van.
(MIUI felugró menü, amúgy is egy rakás sz…, mert teli van minden felesleges almenüvel, ráadásul annyira sűrűn, hogy nem látható rendesen)Tehát miként lehet megjavítani, hogy úgy működjön, mint 8-9-en?
Vagy kiírtani MIUI felugró menüt?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ASIC Miner HW/SW/OC Optimalizálás (NerdQAxe++, Nerd Octaxe, Bitaxe, stb.)
- Apple IPhone 14 pro 256gb
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)