Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Ramos_
üzenetére
Most nem teljesen értem. Itt pl. ebben a videoban LG G6-ot írnak és screen share-t és működik - na, neked ilyen menüpontod nincs is?

-
Ramos_
tag
ezen az oldalon már tul vagyok
Nekem is fura volt hogy az LG hivatalos honlapján a megadott appjuk nem érhető el
a video sajnos semmit nem segít, mivel olyan telefonoknak nyújt segítséget akiknek csak le kell görgetni a menüt és megnyomni a Cast gombot, de rengeteg telefonon ilyen nincs
az apkmirror-t nem ismerem, de mivel LG Remote az app neve ezért kétlem hogy segítene
Az LG-nek szuper LG tv plus nevu saját app-ja van ami szuper távirányitó és át lehet vele tolni a galleryből képeket videokat a tv-re, viszont a teló képét pl böngészőt nem lehet
de kezdem feladni
-
crok
Topikgazda
válasz
Ramos_
üzenetére
Szerintem ő nem egy külön appra hanem erre gondolt:
ha itt végigmész azon, hogy mobil eszköztől akarsz megosztani képet -> ami Android -> mindezt WIFI-n keresztül -> akkor le van írva hogy lehet (Android 4.0 és felette, szerintük) ezt megcsinálni a készülék saját beépített megoldásával (ami lehet DLAN, de lehet már Miracast vagy Share Cast ami most épp "Wireless Display" vagy "Screen Sharing" vagy "Share and Connect" néven szerepel (angolul)) meg linkel egy Play Store alkalmazást ami nem érhető el Play-en (fura, mert ez az LG honlapjáról van..) de pl. APKMirror-on mintha elérhető lenne.
Esetleg ez a video, nem segít? -
-
pube111
senior tag
Facebook appban rá lehet keresni arra, hogy egy user mit árul a marketplace-en?
-
p34c3
csendes tag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Ramos_
üzenetére
A SmartThings-et próbáltad? Ugyan Samsung fejlesztés, de más telefonokon is megy elvileg.
-
Ramos_
tag
Üdv
A telóm(Lg q6) képernyőjét szerettem volna kirakni Lg okos tv-re screen share-el, és minden netes leírás, video annyit ír, hogy a Cast gombbal kell és kész.Igen a telóm több mint 2 éves és semmiféle beépített Cast gomb nincs rajta, sőt a párom telóján sincs (Samsung J5), a Youtube alkalmazáson persze van, de én nem azt szerettem volna kirakni, hanem a böngészőt.
Tehát ha jól értem erre az esetre maradnak a play aruházból letölthető Share screen app-ok, megnéztem kb 5-öt és mindegyik egy rakás nem müködő reklámokkal teli szemét. Az LG TV Plus app pl nagyon jó, de azzal nem lehet csak telon lévő képeket, videokat kitenni
Van valakinek tippje, hogy hogyan tovább? vagy törődjek bele, hogy nem lehet?
Köszi szépen, ha vki válaszol

-
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Igen, a működés a fő szempont, köszi neked is a tippet
Igazából a lényeg az, hogy tudja a rögzítést, összes többi nem szempont. Régen még az volt, hogy esetleg tudja a drive-os feltöltést, de most már az sem, mivel 256 Gb tárhelyem van a telefonon, szóval működjön oszt kész 
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Én 10-es androidon a CubeAcr-t használom, nincs olyan jó mint a nll-féle ACR, de működik...
-
válasz
Csabex
üzenetére
Sokszor felvetődött már ez a gond, sajnos android 10 nem fogsz rendszergazda jog nélkül találni.
Én ezt használom helyette, nem olyan tökéletes, de még ezt lehet legjobban használni. Ha megnyerte tetszésedet és letöltöd, beállításokkal érdemes próbálkozni! Nekem majdnem olyan mint az ACR.
[link] -
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
P 30 Pro / 10 Androidra tud valaki olyan hívásrögzítő appot ami működik is? Korábban ACR-t használtam előző Samsung telómon, de most felejtős sajnos a 10-es androidon

-
crok
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Ach, módosítottad az eredeti hozzászólásod, én még csak az időjárásos dolgot láttam, a szimpla szenzorkiolvasást nem.. arra azért nagyon sok app van.
-
zsoltzsolt
addikt
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Bozek
üzenetére
Android 8.1-en fut.
crok: mondjuk időjárás előrejelzésre korlátozottan alkalmas a dolog jellegéből adódóan: nyáron bemész egy klímás szobába és máris csökken a légnyomás...
Magasság nagyságrendi meghatározására jó, illetve ha szabadban vagy és eső jön az segíthet előrejelezni. Barométer, nem jós

zsoltzsolt: az enyémen van gyári, a fentit azért haszánlom mert van hozzá widget is.
-
crok
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Csak tippelek meg a hiányos meteorológiai ismereteimre támaszkodom, mikor azt mondom hogy nincs túl sok értelme: ha egy mobilt állandóan hordoznak és így a leolvasott adatait nézed abból nehéz megmondani hogy épp ahol mér az vajon neked érdekes lesz-e vagy nem lesz érdekes, helyadattal menteni a mérési értékeket meg megint olyan, hogy akkor hol nézed meg hogy épp milyen idő lesz ott, ahol épp vagy.. vagy voltál? Debreceniként ha teszek egy karikát Budapest felé meg vissza, akkor vesz nekem mintát a telefon az úton és aztán hogy mondja meg hogy Debrecenben milyen idő lesz abból, amit a nap folyamán a Debrecen-Budapest-Debrecen úton mért? Gondolom ezért is hívják weather station-nek a mérőállásokat.
-
zsoltzsolt
addikt
Ez mind szép, de tényleg nincs egy, a készülék saját barometer szenzorát használó alkalmazás?
-
crok
Topikgazda
válasz
Bozek
üzenetére
A review-kat + az aktuális értékelés 3.4*-át elnézve nem hiszem, a hozzászólások 80+%-a arról szól, hogy nem megy, de már 2014..2015-ös hozzászólásokban is.. "not for modern phones" gyanítom 4.x..5.x-es Android-on még jó lehetett.. a leírásban említett Samsung Galaxy Note és S III is 2011-2012-es (Android 4.x).
-
F.E.K..
senior tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Barométerre én ezt használom: [link]
-
zsoltzsolt
addikt
Ez egy négy és fél évvel ezelőtti kérdés a Gyakori kérdések.hu-n, de nem kapott választ és engem is érdekelne:
Létezik olyan időjárás előrejelző app, ami nem netről tölti le az adatokat (vagy nem csak), hanem a telefonban lévő légnyomásmérő szenzort használja, és annak az adatai alapján működik?
Vagy elég lenne tán, ha kiírná a szenzor által mért adatokat -
crok
Topikgazda
válasz
blt.62
üzenetére
GSMArena szerint nincs.
-
blt.62
őstag
Szio. A huawei mate 10 pro-ban van egy okosvezérlő program amivel szinte mindent lehet irányítani. Pl a tévéknél típusként és fajtánként szinte minden ott van. Ez nagyon jó dolog. Kérdezném hogy ezt a programot a Samsungra (pl note 9) is meglehet találni? Létezik ilyen? Ha igen akkor mi a neve? Mert a samsungokban ez nincs csak a huawei ben?
-
Tökimanó
senior tag
válasz
punky10
üzenetére
+1 az időjárás és radarra. Évek óta használom. Ennél is mint az összes többinél ,a távolabbi időjárás előrejelzést azért csak fenntartással lehet elfogadni. 2-3 napra előre viszont már egész jó arányban megadja. Ha meg pl. reggel 8 órakor nézed meg hogy délután 4 órakor milyen idő lesz az 99% ban pontos.
-
punky10
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
A nevét már írták,szerintem az egyik legpontosabb időjárás-alkalmazás.Ez se tévedhetetlen,de kevesebbszer ír fals adatot,mint az ismertebb appok.
-
rover45
őstag
Sziasztok!
Hadd kérdezzem meg tőletek, egy Nexus 5-tel szeretnék timelapse felvételt készíteni egy 1 hetes építkezésről. Van valami ötletetek arra, milyen alkalmazással fussak neki?
-
törölt tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Lehet, hogy egyszerűbb lenne megkérdezni itt, mivel ahogy látom, ez a kép a Nokia 8 Sirocco tesztjéből van.
Mondjuk elsőre azt hittem, hogy Sony, de aztán megláttam az edge kijelzőt.
-
Face8814
őstag
Egy barátom a Pocophone F1-én a Xiaomi Mi Browser Pro böngészőjét használja már egy jó ideje, de egy véletlen folytán letörölte. Mikor visszarakta eltűnt belőle az a funkció, hogy a kezdőlapra rögzítsen könyvjelzőket [kép]
A kép alján látszik a két lapra utaló két pötty. Ez az ami hiányzik az újratelepített böngészőből (csak egy oldal van, ahol nincs mód rögzíteni a könyvjelzőket).
Kipróbáltam én is egy Huawei telefonon (innen származik a fenti kép), hogy esetleg kikerült-e ez a funkció időközben a böngészőből, de nekem minden gond nélkül lapozható a kezdőoldal és az opcióm is megvan arra, hogy könyvjelzőket rögzítsek.
Van esetleg valami ötletetek, hogy mi korlátozza ezt a funkciót az ismerősöm telefonján?
Mindkettőn esetében a böngésző verziója 11.3.9-g
Az ő telefonján 10-es Android fut, MIUI 11.0.4 felülettel.
Köszönöm -
Diokhan
addikt
Sziasztok!
Most vagy én vagyok vak, vagy valóban eltűnt az antutu a play áruházból?
-
csipuka
senior tag
Kell egy launcher-amibe el tudod hide-olni az appot, majd de elotte a beallitast es a launcher settingset jelszovedette teszed.
Majd a gyerekkel megbeszelni, ha trukkozik, akkor le lesz tiltva a tabletrol. Napokra, hetekre. Ugyis ra fogsz jonni.
En hasznalom a google family-t, az rendszer szinten tiltja az appot. Illetve lehet szabalyozni, mennyi idot hasznalhatja a tabletet, akar apponkent is lehet ido allitani.
Az en telomon van a parental app, es abban lehet kezelni a gyerek tabletjet. -
need
addikt
válasz
mobilizmo
üzenetére
[erről] van szó ezt töltöttem le

valamilyen szinten büszke vagyok rá persze ezt nem mondom meg neki de hogy ha adódik egy probléma megoldja azzal hogy nem fér bizonyos részéhez a tabletnek megkeresi az okát amit kiiktat.Az hogy a google mapsot letölti hozzá az utca térképet és a kis újacskáival 68 km el viszi és megmutatja a hétvégi telket 5.5 évesen..hát nem semmi
megnézem a tippedet a saját telefonomon azon lepróbálom és utána majd átrakom az ő tabletjére..
ez lenne az [külömben]???
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nyilván, ha a gyerek jobban ért a mobilhoz, mint a szülő, akkor nyilván nem fog olyan megoldást találni, amit a gyerek ne tudna kijátszani. Az én gyerekem már önálló (kis)felnőtt így van tapasztalatom ebben a témában. Azt kell, hogy mondjam a mindenidők legjobb app az a beszélgetés a gyerekkel, a tanítás.
-
-
need
addikt
sziasztok...
A tabletes topikból küldtek ide azt javasolták itt kérdezősködjek

Szükségem volna egy olyan applikációra amivel le tudnám korlátozni
a Lenovo tableten a Beállítások részért teljes egészében. Csak én tudjak hozzá férni jelkóddal vagy pin korddal vagy bármi mással. (uralmas már hogy a kur*va kölyök bele piszkál)Dolgoztam a problémán és amit találtam egy applikáció még pedig a App Loock app na valami ilyesmire gondoltam volna.. azon melegében le is tiltottam a Beállítások menüt..
de laskafülű gyerekem ezt hamar megoldotta és letörölte az appot.
Tulajdonképpen most ott tartok ahol eddig voltam..! És újra megy a garázdálkodás a Beállítások menüben!!
-
bigrock
addikt
válasz
Astery
üzenetére
Ezt próbáltam én is elmondani: sem a Play beta, sem a Play final verzió NEKEM nem hajlandó felkínálni a rákérdezést. Természetesen a menüben eldugva ott van a kis köcsögnek, hogy "Tanult szavak és adatok törlése" tehát gyűjti valahol, csak éppen neked (nekem) nem köti az orrára sem a helyet, sem a mentés lehetőségét.
-
Astery
senior tag
válasz
Astery
üzenetére
Saját hozzászólásomra reagálnék gboard ügyben. Írtam, hogy tanul a jószág mert a korábban nem ismert szavakat felajánlja legközelebb. Azonban megnéztem és a szótár üres tehát nem oda tanul. Oda csak a manuálisan mentett szavak kerülnek ... akinél működik ez a rákérdez funkció vagy feltölti vki a + jellel szavakkal. És valóban ott van az import/export lehetőség az így feltöltött szótár mentésére.
-
Robokutya
senior tag
Srácok kérdés
a samsung note alkalmazásban van egy zavaró tényező amit ki szeretnék kapcsolni és nem tudom mit keressek.
ha a jegyzetben bármilyen szám sort írok be akkor kékkel aláhúzza és ha rányomok megjelenik a tárcsázó program és mintha hívni akarná a megadott számot.
Ezt a kék aláhúzást ki lehet kapcsolni?
samsung Note 3.1.07.1 verzió -
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ne már, mentés nem csak lokális, függetlenül béta vagy nem béta.
Legújabb nem bétában is lehet felhőbe menteni, csak kézzel.működik, mivel más tárba is menthető. -
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Komolyan kezdek megijedni.
Lehet valami speciális telefon és billentyűzet az enyém hogy nálam működik?
A mentésről már írtam hogyan lehet másik telefonra átteni a szótárt. Persze lehet ez is csak nálam működik. -
-
bigrock
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Tudsz olvasni?
Az írtam, "az egyiken BETA"-van, mégsem tudja a funkciót. -
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Erre gondolsz - GBoard beta programme jelentkezés?
Van hogy nem fogadnak jelentkezést mert "betelt". -
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Vagy a play áruházban a gboard-nál jelentkezni béta tesztelőnek. Ha hülyeséget mondtam bocsi.
-
-
-
Astery
senior tag
-
zzz03
őstag
google fotok / google drive problemam akadt. megpedig: toroltem 8giga fenykepet. a kukabol is. lassan 1 hete, de meg mindig azt irja, hogy 93%-a tele van a tarhelyemnek. pontosan ezert toroltem 8giga kepet, mert akkor is 93% volt cirka 11giga foglalt hellyel a 15bol. ez azota se valtozott.
otlet valakinek?
-
törölt tag
Viszont most van egy kerdesem az Anysoft-al kapcsolatban amire nem talalok valaszt.
Eleg sok keyboard van amibol lehet valasztani a beallitasokban de a legtobbnel a billentyuknel ha hosszan nyomok irasjelek (gorog abcnek nez ki) jonnek fel, meg kicsiben is latszanak. Azt nem lehet valahogy eltuntetni? -
törölt tag
Anysoftban be lehet valahol allitani, hogy ha a bongeszo url savjaba irok akkor ne valtozzon meg a billentyuzet kiosztas?En azt szoktam keresonek hasznalni es mindig melle nyomok, mert alul a space kicsi lesz es ott kesz egy .com is.Megvan
-
bigrock
addikt
Aki Gboard-ot használ, annak hogy jön elő az a funkció, hogy új, ismeretlen szó begépelésekor felkínálja annak a mentését?
-
Face8814
őstag
válasz
darvinya
üzenetére
Valahogy így képzeltem el én is a gboardot. Ez kellene + a kurzor mozgató nyilak. De ezek szerint csak a 2013-as AnySoft változat tudja csak ezt? A legfrissebből ezt kivették?
Illetve ez a billentyűzet tanul? Egy telefon váltás esetén megmaradnak a megtanult szövegfordulatok? -
Face8814
őstag
válasz
darvinya
üzenetére
Köszönöm,így már látok néhány ékezetes betűt de úgy tűnik ez a beállítás sem rakja ki az összeset. Ha jól gondolom akkor itt sem lehetséges hogy egy külön sorban az összes ékezetes karakter megjelenjen... Illetve ez a csúsztatásos kurzor mozgatás sem áll nekem annyira kézre. A Swifkey megoldása ebből a szempontból számomra kényelmesebb.
Azért köszönöm szépen a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Igazából a lényeg az, hogy tudja a rögzítést, összes többi nem szempont. Régen még az volt, hogy esetleg tudja a drive-os feltöltést, de most már az sem, mivel 256 Gb tárhelyem van a telefonon, szóval működjön oszt kész

Lehet valami speciális telefon és billentyűzet az enyém hogy nálam működik?