- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
desolator
senior tag
válasz
frankstork #103164 üzenetére
Már közben több külföldi fórumon is olvastam, hogy ez egy marshmallow bug, amit kb amióta kijött nem javítottak. Nem tudom, hogy a korábbi verziókban is így volt-e?
-
desolator
senior tag
Egy olyan gondom van, hogy a névjegyzékekbe beimportálódtak az outlook-os kontaktjaim, azonban én csak a google-os kontaktokat szeretném látni. Be is állítottam, hogy csak azok jelenjenek meg, szépen el is tűntek onnét az outlookosak, azonban amikor a tárcsázóba belépek és azon belül keresek a kontaktok között, akkor ott ott vannak ugyanúgy továbbra is. Hogyan tudnám onnét is eltüntetni őket?
-
desolator
senior tag
Most vettem egy doogee x5 max pro-t és be szeretném állítani rajta a céges exchange-t. A gyári beépített levelezőt használtam erre eddig, továbbra is ezt szeretném. Marshmallow van rajta. Már beállítottam néhány telefonon, de ilyen hibaüzenetet még sosem kaptam. Azt írja, amikor beírok mindent, hogy "email küldés cannot be used, please try to allow permissions". Hiába adok meg neki minden jogot utána, mindig ezt írja. Itt vannak a képek:
Mi lehet a gond?
-
desolator
senior tag
válasz
huliganboy #89915 üzenetére
Sajnos ott nem tudok semmit állítani. Még egy ilyen megoldást találtam a neten:
What happens: Whatsapp stops running and can't process the messages.
Workaround: Lock the app, this will make sure that the app keeps running in the memory.(by default this is the setting: hold the menu button for a second).
Van ilyen opció, hogy egy app lockolása? Hiába nyomom hosszan a menü gombot nekem nem jelenik meg semmi.
-
desolator
senior tag
válasz
huliganboy #89913 üzenetére
5.1 -es gyári rendszer.
-
desolator
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy doogee x5 pro telefont tegnap és egy olyan problémám van a Whatsapp-al, hogy ha jön egy üzenetem és megnyitom, majd kilépek és a főmenü hosszan nyomásával bezárogatom az előzőleg megnyitott appokat köztük őt is, akkor utána már nem jönnek be az üzenetek. Csak akkor, ha megint megnyitom. Utána látom is, hogy a bezárás hatására kilövődik a háttérben futó programok közül. Míg mondjuk egy messenger folyamatosan ott van. Mitől lehet ez?
-
desolator
senior tag
sziasztok.
Vettem egy sony tipot és az lenne a kérdésem, hogy hol tudom beállítani a gyorshívó gombot adott számhoz? Tehát ha hosszan nyomom pl a 3-ast akkor hívja a hozzá rendelt számot. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest