- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Oldman2 #86996 üzenetére
oké, de akkor csak olyan lista kirakása jó, ahol a Netflix listáján nem szereplő tableteket saját magunk teszteljük le, és megerősítés után kerülne a listára.
illetve kérdés, hogy pl a Pad 5-ön miért megy?
-tényleg nem aktualizálja a listát a Netflix, és amúgy tényleg engedélyezett eszköz
-vagy a Xiaomi tudja hogyan kell átverni a Netflix appot - ez esetben kérdés hogy ezt a Netflix egy app frissítéssel meg tudja-e oldani - így elképzelhető hogy később elveszti a tab a HD lejátszást -
Oldman2
nagyúr
válasz
baal-amiga #86995 üzenetére
Ez is azt "erősíti" meg, hogy nem szükséges a javasolt lista...
-
cidalain
veterán
válasz
Oldman2 #86988 üzenetére
és az miért lenne jó?
A HD Netflix nem fog menni ha a Netflix nem támogatja, nem ad pluszt a lista, továbbra is olyan gépet kellene venni, ami a Netflix listájában benne van - ha ez szempont persze.
(de múltkor olyasmi tesztek is voltak, hogy mintha régebbi Netflix appal tökmindegy volt a certificate megléte, mert ment a HD)
Ugyanakkor arra sem érdemes játszani, hogy majd később esetleg felkerül a Netflix listájára, mert az nem rajtunk múlik, és a gyártó lehet hogy tojik arra, hogy a Netflixnél rákerüljenek a listára.
Tehát egy Widevine L1 szabványt támogató DE Netflix listán nem lévő tabletek listája a HD Netflix lejátszás szempontjából mindegy#86991 Oldman2
Erre az a válasz, hogy mert nincs rajta a Netflix támogatott eszközök listáján. (tulajdonképpen a Widevine L1 szabvány emlegetése nem is lenne fontos).
A Netflixes lista meg ott van az összefoglalóban, akinek ez fontos, az arról a listáról válasszon gépet. -
cidalain
veterán
válasz
Sanyi.mTs #86982 üzenetére
A Netflix HD azon múlik, hogy az adott vasnak van e Widevine L1 tanúsítványa, ÉS a Netflix támogatja e. Ebből következik, hogy van olyan tablet ami ezt nem tudja, és ez nem feltétlenül HW kérdés.
Jelenleg Samsung, néhány Huawei, Lenovo P széria, pár Yoga ami biztosan tudja a HD Netflixet. Van pár másik tab is, ami rendelkezik a WideVine L1 certificate-tel, viszont a Netflix HD kompatibilis eszközök listáján nincs rajta...
A Lenovo M10-nek viszont nincs Widevine L1 cert-je, így ez biztosan nem fog HD Netflixet. -
Somatom
veterán
válasz
Dr. Oid #86983 üzenetére
Ha kijön a kedvezményből a Samsung, akkor én azt venném. Produktivitásban teljesen más szint, mint a Pad 5. Főleg, ha használod is azt a Samsung telót (pl. híváskezelés a tabon). A RAM a necces pont. Ez dinamikus RAM elérésnél lehet szűk keresztmetszet. Mondjuk DEX többablakos módnál. Ebben jobb lehetne a Xiaomi .... ha lenne benne DeX mód. Olyan statikus elérésnél, mint mondjuk az Office, sztem számítani fog a következő verziófrissítéssel érkező tárhely/RAM konverzió feature.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok, ha valakit érdekel Xiaomi Pad 5 lett a befutó Telekomtól. Köszöntem a segítséget!
-
Dr. Oid
aktív tag
sziasztok!
Telekomnál van egy combosabb levásárolható kedvezményem. elsőre laptopot néztem, de nincs igazán olyan, amit ne éreznék kompromisszumosnak, ezért a tabletek felé fordultam.
telefonban iPhoneos vagyok, de van Samsung S20FE-m is, szóval nem vagyok reményteleniPadjuk épp nincs vagy nagyon drága, ezért kezdtem a következő két modellt nézni:
Xiaomi Pad 5
Samsung Galaxy Tab S7 FENem játszom, webezek, filmezek, streamelek, ezek mellett némi email+Office használat lehet. Desktop gépem van, illetve van 2-3 laptop itthon mindig, afféle kiegészítő lenne, amivel rohangálhatok is, de ha azon kell megírni egy hosszabb levelet, arra is jó - ezért gondoltam, vennék hozzá billentyűzetes tokot is.
mennyire használható fentiekre egy ilyen tablet? nyilván nem 1:1 laptop helyettesítő, de afféle on the go használatra ma már elég egy ilyen androidos tablet?
-
cidalain
veterán
válasz
Zoli-bácsi #86980 üzenetére
A sima HD felbontás 10"-on eléggé gagyi, a Lenovo M10 FHD Plus azért jobb választás.
Jobb napokon simán megkapod ezt is 70-ért. Tegyük hozzá hogy most rosszabb napok vannak, sehol sincs akcióban... a hétvégét azért megvárnám. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Zoli-bácsi #86978 üzenetére
A sima HD M10 csak 1280 x 800 felbontású.
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
teljesen átlagos felhasználásra keresek tabletet, nem futna rajta játék csakis netezés, facebook, ilyesmi. Mire érdemes figyelni, gondolom a 4GB RAM minimum kellene, de inkább 6GB. Ami fontos, hogy minimum 10-es legyen a kijelzője. Árban a minél olcsóbb annál jobb (
), de nagyon max 70ezret szánnék rá.
Melyik típust ajánlanátok?
Az összefoglalóban olvastam az ajánlottak között a Lenovo Tab M10 Prot, a "sima" nem elég jó? [Lenovo Tab M10 HD TB-X306F]
Ja, és mivel ajándék lenne, így gondolom külföldi beszerzés már elég necces még ha EU raktár is.
-
Sanyi.mTs
addikt
Tudjátok, hogy mi a különbség a lenovo tab m10 fhd plus 2nd gen. és a 1st gen között? néztem őket, de nem nagyon tűnt fel.
Amazon fire tabletnél a reklámos verzió pontosan mit takar?
-
helixP
nagyúr
válasz
®abstract® #86974 üzenetére
Nyilván kompromisszumos a cucc. A GPS-szel gondjaim vannak, és elég műanmyag feeling az egész, de kb ennyi a negatívum.
A kijelző jófajta IPS, az akksija le se akar merülni (bár lassan tölt), a hardver nekem mindenre elég (3D játékokat próbából feltettem, szépen vitte), mindennapokban gyors, fluid, hangszórója nem Dolby, de okés.
Ennyiért tökjó vétel volt. -
supertrezi
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
-
Somatom
veterán
válasz
helixP #86967 üzenetére
Ezt napi szinten tapasztalom a céges T5 10 -en (2GB RAM). Van olyan program, ami időnként csak úgy hajlandó elindulni, ha előtte kilövöm és törlöm a gyorsítótárát. Mindezt úgy, hogy nincs megadva fiók, nincs aktiválva a Google Play Szolgáltatások. Ezt egy mami nem tudná megoldani.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
KubanitoS #86959 üzenetére
Az a Lenovo Tab 4 10 2017-es modell, persze ettől még vehetted 2019-ben.
-
Beni2360
félisten
válasz
supertrezi #86958 üzenetére
Én igaz csak 73 vagyok, vettem egy 10" tabot de nagy és neheznek találtam. Erre egy 8" Lenovo pont elég lenne szvsz. 60 E Ft. már kapni is 3GB ami bőven elégenne. Hatradolve a kanapén a nagyszülők tudnak chetelni és nem nehéz kézben tartani.
-
Somatom
veterán
válasz
supertrezi #86961 üzenetére
De, az tény, hogy erőforrásigényes. Szarul van megírva. -
cidalain
veterán
Alapvetően Skype/msg esetén mi a francot érdekel minket, hogy a rendszer pörgős-e?
Mama este hatkor bekapcsolja a tabot, és olyanmindegy hogy a power nyomása után 34 másodperccel, vagy 72-vel tudja elindítani a skype-ot. Ha egy progi betöltődik a memóriába, akkor azzal extra problémák már nem nagyon lehetnek, főleg, mivel mást nem nagyon terveznek használni. Pláne nem egyidőben, nem valószínű hogy mama a skype chat közben yt-ról néz valamit, meg közben 8 ablakon böngész...
Szóval szerintem csak ilyen kapcsolattartás feladatra vehető 2 GB ramos 10-es tab, mondjuk én inkább Lenovo-t vennék, az legalább egyben van.
Beállításhoz berakod a google fiókodat (mamának nem regelnék külön, de ha van neki, akkor oké), felpakolod a skype és msg progikat, aztán ki is szeded a google fiókot. Facebookot még véletlenül sem telepítünk, mert nem kell. Msg Lite is jó, sőt. Amit lehet, eltávolítunk, de a Lenovóban nincs sok szemét. -
KubanitoS
veterán
válasz
supertrezi #86958 üzenetére
Fentebb írtam, hogy 2/16os 2019-es 10"-es Lenovot nyúzok napi szinten Netflix, Hbogo, Youtubera. Teljesen megfelelő a mai napig.
-
supertrezi
aktív tag
Sziasztok!
Meg lettem bízva, hogy idős embernek vásároljak egy androidos tabletet. Legalább 8 inches kell. Nem is ez a gondom, hanem hogy esetemben is - mint a kedves előttem szólónál - kb. 50 000 lenne a határ. Őszintén szólva nem tudom, hogy ezek a 2GB RAM-mal felszerelt masinák mire jók manapság (én 5 évvel ezelőtt használtam legutóbb táblagépet, azóta notebookom van). Gondolom leginkább Facebookra, Messengerre, YouTube-ra lenne használva. Ilyen felhasználás esetén egy viszonylag pörgős rendszerhez elég még manapság 2 GB, vagy erősködnöm kellene, hogy tegyen még hozzá némi pénzt? A Huawei Mediapadjai elég szimpatikusak. A 32GB tárhely elég lenne, csak a RAM mennyiségét nem tudom eldönteni. -
formula01
senior tag
Nagyon max 60ig is elmehet az ár. Kicsúsztam a szerkesztési időből. :)
-
formula01
senior tag
Sziasztok!
Nagyszülőnek szeretnék vásárolni egy tabletet, közel 80 éves, semmi másra nem lenne használva, mint skype/facebook messengerre, hogy lásson is minket, ne csak halljon, ha már ebben a covidos időszakban ritkábban tudjuk látogatni.
A fenti 2 app használatán túl nincs egyéb igény, max annyi, hogy lehetőség szerint legyen a kijelző minél nagyobb. Max 50e-t szánnék rá, de ha ilyen teljesen alap használatra van kevesebből javasolt, akkor azt választanám. Előre is köszönöm a tippeket.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Somatom #86951 üzenetére
Én is így gondolom. Nem hinném, hogy filmnézésre lenne értelme plusz százezret kiadni. Legalább az árkategóriát sikerült belőni így. Az FE Samsung Telekomnál van kamatmentes részletre is, nekem valami 7000 forint lenne/hó, amit hozzácsapnak a telefonszámlámhoz. Akár ez is egy előny lehetne... Még majd ránézek erre a Xiaomi Pad 5-re aztán majd látom melyiket rendelem meg.
Köszi mindenkinek a segítséget!
-
Az Alis Blackview Tab 11 margójára.
A kínai raktárból csak úgy küldik el, ha elfogadjuk, hogy még áfát és vámot kell fizetni utána Magyarországon. Ebből a szempontból korrektek, mert nem a posta levele után szembesülünk mindezekkel.
-
tsrt
csendes tag
Sziasztok! Mi a véleményetek/ tapasztalatotok a Chuwi (Hipad plus, Hipad-x) tabletekről? Ár/érték megfelelő általános (nem játék) felhasználásra? Inkább mást a kategóriában? Köszi
-
Somatom
veterán
válasz
baal-amiga #86950 üzenetére
Lehet, hogy alap kéne legyen, de nem a Samsungnál. Ebben az esetben ez nem csak egy felirat, hanem van hozzáadott érték is. Neki médiafogyasztásra kell. Ha multitasking feladatokra kéne, akkor én is azt mondanám, hogy kevés. Milyen médiatartalom nem játszható le 4GB RAM -mal? Viszont, van egy 12,4 -es kijelző, ami filmnézéshez elég király.
-
Somatom
veterán
válasz
baal-amiga #86946 üzenetére
De miért? Egyedül a 4GB RAM -ot keveslem, de sztem az is csak akkor derül ki, ha vki megküldi a DeX -et, vagy a lebegőablakos módot. Síma videónézésre, böngészésre sztem megfelel és még nem tudni, hogy milyen hatással lesz rá a 12 -vel érkező tárhely » RAM feature. Amikor az enyémet vettem, akkor még nem volt az FE, különben azt vettem volna.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Oldman2 #86940 üzenetére
Átfogalmazom:
ha valaki eldöntötte, hogy iPadet vesz (mert Apple, ökoszisztéma, akármi), az csak és kizárólag 4:3 arányú képernyős készüléket tud venni.
Ebből nem azt lehet leszűrni, hogy a felhasználók eldöntötték, hogy ez a jó filmnézésre, hanem hogy a cég eldöntötte helyettük.
(A userek meg majd megmagyarázzák maguknak, hogy milyen jó nekik.)
Ilyen persze a többi gyártónál is van, pl. Samsung, aki kiad egy lebutított 8"-ost, aztán tud mutogatni, hogy látjátok, nem is kell az embereknek 8" tablet. Dehogynem, csak nem ilyen gagyi.
Az Apple mentségére legyen szólva, hogy legalább nekik van 4 termékvonaluk is, kicsitől a nagyig, még ha drága is.
-
Somatom
veterán
válasz
F.B.I. #86939 üzenetére
Elszórni? Még a videóban is említi a plusz funkciókat. Viszont nem említi pl. a GPS -t, az USB-C közti különbséget (2 vs. 3). Ezáltal a Samsung tud HDMI kimenetet és LAN -t is. Azt nem tudom, hogy a Pad5 mennyire tud együttműködni a Xiaomi telókkal. A Samsungnál adott pl. a híváskezelés és a másodlagos megjelenítő, vagyis a tab képes egy Samsung teló megjelenítője lenni. Nyilván vannak, akik nem használják ki ezeket a plusz funkciókat, de sztem az nem jelenthető ki, hogy aki S7 -et vesz Pad5 helyett, az elszórta a különbözetet.
-
F.B.I.
veterán
válasz
KubanitoS #86933 üzenetére
Itt van pont egy normálisabb összehasonlító videó, hogy érdemes-e elszórni pénzt a jobbra?
[Pad 5 vs Tab S7] . -
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #86937 üzenetére
Igen kihagytad, hogy mindegyik készülékük már újra csomagolt, mivel már valaki kibontotta és leharapott egy falatot az álmából.
-
®abstract®
őstag
válasz
Oldman2 #86934 üzenetére
szerintem ez nem mérvadó
amikor munkahelyen latom az ipadeken futo videokat,csak mosolygok
rettenetes a látvány.az amúgyis fura képarányú kijelző mellé társul,a szűkített kép látványa
igaz,ebbe a hibába samsung is benne volt a tab S3 ig,de utána a tab S4 óta már 16/10 vagy 16/9 képarányt használnak.csak az alma erőlteti meg mindig a 4/3 as képaránytez a 13 colos készülékeik esetében a legvicesebb szerintem
Egyvalamiben biztos vagyok,hogy soha nem fogok venni almataabletet,ha elhagyják a 4/3 képarányt,akkor semert android készülékek el nincs kommunikáció direkt
(bluetoothon egy mp3 csengohangot nem lehet kuldeni,wifi hotspot hoz nem lehet kapcsolodni)
és le van korlátozva sok minden vagy zárva,es ha nem tört rendszeren vagy,csak a fejtörés van,hogy oldd meg ezt+azt.. ráadásul nagyon drága minden eszközük.Ha valamit kihagytam, kérlek javitsd -
Oldman2
nagyúr
válasz
®abstract® #86932 üzenetére
A vásárlók gigantikus százaléka az elmúlt években másképp vélekedett erről...
-
KubanitoS
veterán
válasz
®abstract® #86932 üzenetére
Érdekes lehet a Lenovo, meglesem, köszi!
-
-
KubanitoS
veterán
válasz
cidalain #86929 üzenetére
Nyilván nem akarom szórni a pénzt feleslegesen. Inkább úgy vagyok vele, hogy ha már napi szinten Netflixezek, akkor miért ne tenném egy jelentősen szebb/komolyabb készüléken. Ne legyen bevilágítás, ne gondolkodjon annyit, a hanggal nincs most se igazán gondom.
Kerestem volna OLED tableteket, nem találtam. Egyáltalán tabletek esetében kell nézni a panel típusát?
szerk: Édesanyám a legújabb Ipadet kapja karácsonyra, amelyet 135 ezer forintért vettünk. Arra is kíváncsi leszek azért.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Idősebb felhasználó számára milyen tablet lenne az ajánlott? Alap felhasználás, internetezés, videók, képek nézegetésére lenne használva. WiFi elégséges, mobilnet nem kell. Tárhelyből akár 32 Gb is megfelelő. Jelenleg Samsung telefonja van a célszemélynek, így gondoltam Samsung tabletre is (egyszerűbb átszokás miatt).
Az ajánlóban szerepelő "Samsung Galaxy Tab A7 10.4 T500" mennyire vállalható ilyen felhasználásra? Hosszabb távon a 3 Gb RAM mennyire fogja/foghatja vissza? Az IPS kijelző mennyire vállalható?
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Napi szinten Netflixezek egy 10"-es, 2/16-os, 2019-es modellévű Lenovo tabletről, amely akkor 40-50 ezer forintba került. Alapvetően meg vagyok elégedve vele, de felmerült bennem, hogy ha lenne értelme, talán váltanék. A cél továbbra is kizárólag a tartalomfogyasztás lenne. Kérdésem az lenne, hogy a "felső kategóriában" van olyan tablet, amely érezhetően jobb kép és hangminőséget tudna produkálni minimum 10"-en? Kérlek ajánljatok valamit! Egyelőre csak felmérni szeretném a terepet, tehát az ár másodlagos.
-
P11-nek van indulási biztonság, ha valami hangot adok (akár fing, akár hason dörzsölés a tablet között), máris előjön a biztonsági boot menü, tegnap éjjel véletlenül fingoltam egyet P11 induláskor, erre boot menü előjött, hogy gond van-e?
-
xemelon
tag
válasz
MrBabineni #86916 üzenetére
nekem a xiaoxin 2021-es verzió van, snapdragon 870-el, szerintem ennek semmi baj a kijelzőjével, viszont nincs netflix HD
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
baal-amiga #86912 üzenetére
Ez tényleg elég csúnya, sőt most látom, hogy 60 Hz (!) a PWM, akkor ez nálam végképp dealbreaker.
-
MrBabineni
csendes tag
Koszonom szepen a valaszokat! Az OLED-es videokat megnezve (illetve az alapjan, hogy kb 1 honappal hamarabb megerkezhet) inkabb a Xiaomi Pad 5 mellett dontottem.
-
cidalain
veterán
válasz
poizze123 #86914 üzenetére
Ha elég a 8" akkor Lenovo M8 FHD
Ha kellene a 10" akkor egy kicsit tenni kell a kerethez hogy a Lenovo M10 FHD Plus meglegyen (most éppen a linkelt helyen a legolcsóbb)
Bármi más itthonról sokkal gyengébb konstrukció ezen árak alatt, mind kijelzőben, mind ramban, és teljesítményben. -
poizze123
csendes tag
Sziasztok! Édesapámnak keresek egy tabletet. Semmi különösre nem használná. Fontos volna a nagyobb méret. Egy pár játék, böngészés. A lényeg a megbízhatóság és nem volna rossz a hosszabb üzemidő, valamint egy jó minőségű kijelző. A keret max. 60 ezer.
-
®abstract®
őstag
válasz
baal-amiga #86912 üzenetére
Nos, ebben a 2 videóban látszik,hogy miről van szó.A másodikban egyértelmű a különbség
Egyszerű dolog jut eszembe: miért adná oda samu az aktuális oled paneljét a lenovonak? -
cidalain
veterán
válasz
®abstract® #86909 üzenetére
Goboo-n aktív még a 2 kupon Mi Pad-ra, így 309 euro a vége, ami 110 k huf. Majdnem egyforma az ár, Lenovo 105...
Én a Xiaomit venném. Alternatív friss rom biztos hogy 3-4 év múlva is lesz rá. A gyáriban frissítésben nem vagyok biztos, de ez állítólag jobb lesz mint a régi Pad-ek frissítése.
-
®abstract®
őstag
válasz
MrBabineni #86907 üzenetére
nagyon jo vas mind2.nekem saomi telefonom van,emiatt a mi pad szerintem
Belső is erosebb,joval.lenovo gyengebb hardver,antutu v.9. 340-350E pont,szoval azert nem piskota.Lenovo azert a penzert nagyon megeri,ami az oldalon van,de most meg nincs,majd megerkezik...utobbi,nagyon olcson lesz,annyiert mi pad et sehol nem fogsz kapni!
Ha figyelembe veszek mindent,a lenovot vennem.De segit neked az,ha videokat nezel mind2 rol. -
Somatom
veterán
válasz
MrBabineni #86907 üzenetére
Nehéz ügy. A Xiaomiban erősebb a SOC és talán esélyesebb a frissítésre.
A Lenovo viszont Oled, van tárhelybővítés, ujjlenyomatolvasó, GPS.
Elvileg mindkettő Netflix HD kompatibilis, de erről nem ártana konkrét tapasztalat.
Plusz MIUI. Van, aki szereti, van, aki menekül tőle. -
MrBabineni
csendes tag
Sziasztok,
Filmnezesre (netflix, youtube) es bongeszesre keresek egy idotallobb tabletet.
Egyelore ezt a kettot neztem ki (most nagyjabol hasonlo aron beszerezhetoek):
Xiaomi Pad 5
Lenovo P11 Pro (XiaoXin Pad Pro TB-J706F)
Melyik az amelyik jobban ajanlott?
Koszonom! -
Dr.NX
Topikgazda
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok, kaptam egy ilyen tabletet: Samsung P900 Galaxy NotePRO 12.2 32GB
Tudnátok segíteni abban, hogy milyen custom os-t érdemes rá tenni szerintetek? Esetleg telepítési útmutatóval ellátva? Én ezt találtam eddig, ennél esetleg van újabb?
https://www.getdroidtips.com/android-9-0-pie-galaxy-note-pro-12-2/Előre is köszönöm a segítséget!
-
válasz
tibor2010 #86896 üzenetére
Hogy tudták a tiger 618-at a promo oldalon győztesnek kihozni a qsd730g ellenében
, ezt leszámítva akár jó eszköz is lehet .
xrvman
A telefonokkal egy időben szűnt meg,lett tiltott a gms az új, piacra kerülő eszközöknél. Csak mivel a tablet piac csendesebb emiatt nem került annyira képbe ez a hiányosság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest