-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
supertrezi #86958 üzenetére
Én igaz csak 73 vagyok, vettem egy 10" tabot de nagy és neheznek találtam. Erre egy 8" Lenovo pont elég lenne szvsz. 60 E Ft. már kapni is 3GB ami bőven elégenne. Hatradolve a kanapén a nagyszülők tudnak chetelni és nem nehéz kézben tartani.
-
Somatom
veterán
válasz
supertrezi #86961 üzenetére
De, az tény, hogy erőforrásigényes. Szarul van megírva. -
KubanitoS
veterán
válasz
supertrezi #86958 üzenetére
Fentebb írtam, hogy 2/16os 2019-es 10"-es Lenovot nyúzok napi szinten Netflix, Hbogo, Youtubera. Teljesen megfelelő a mai napig.
-
tjb007
nagyúr
válasz
supertrezi #62769 üzenetére
Sony Xperia Z3 Tablet Compact, ASUS MeMO Pad 8 ME581C/CL, Lenovo Yoga Tablet 2 8"
Ezeken kívül ott vannak még az FHD-nál is nagyobb felbontásúak (QXGA, WQXGA: Samsung Galaxy Tab S2 8.0 (SM-T710), Samsung Galaxy Tab S 8.4 (SM-T700). -
tjb007
nagyúr
válasz
supertrezi #62767 üzenetére
A Nexus 7-et forgalmazták itthon, vagyis pontosabban forgalmazzák még most is, de már csak a refurbished példányokat.
Ha csak a hazai kínálatot nézzük, akkor ezen a kettőn kívül még ott van az Alcor Access O719R és kifújt. Ha pedig belevesszük még Romániát is (eMAG), akkor hozzájön ehhez a háromhoz az Allview Viva H7 Xtreme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Classic / Xbox 360
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- VR topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest