- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
MostaPista #85698 üzenetére
A kugli kereső helyett lehet beállítani természetesen mást.
Yahoo,yandex,duckduck go, Bing, baidu, amazon eBay Twitter webcrawler,lycos,search,deeper web,alles klar,suchen.de, base academic search engine,naver,qwant, wolfram alpha, web robot, icloud find.
-
RedCactus
senior tag
válasz
MostaPista #85698 üzenetére
Milyen az az opera kereső? Operákat lehet vele keresni?
-
MostaPista
tag
Tableten eltavolithato a kuglis kereso es lehet helyette operat vagy mas, megbizhatobbat hasznalni?
-
cidalain
veterán
válasz
orygabor #85695 üzenetére
Elvileg a fájlkezelő jobb felső sarkában a három pötty menü alól tudod elérni a kukát. Ott meg tidod nézni mi van benne, vissza is állíthatod, ki is ürítheted.
A "kukába törölt" fájlokkal nem történik tárhely felszabadítás, így azt szükséges a kukából is eltávolítani.
Persze Samu tablet most nincs kéznél, csak holnapután tudnám meglesni pontosan. -
orygabor
friss újonc
Sziasztok!
Samsung tableten a törléskor kukkába megy az anyag, vagy végleg törlődik? A kérdést úgy teszi fel, hogy: Kukába helyezi? De nem találok kukát sehol sem a fájlkezelőben.
Előre is köszönöm a segítséget! -
®abstract®
őstag
-
zsizsef
senior tag
Üdv!
Matepad T8 -on milyen archiectura van? Próbálnám a Brave böngészőt, de nem indul. -
cidalain
veterán
válasz
ToZala #85688 üzenetére
Szerintem egy könnyebb 8-as tabot kéne neki venni, azt kézben tartani is jobb.
Lenovo M8 FHD az Alzáról. Csak itt van 3GB rammal, és fullHD felbontású kijelzővel 60k környékén. [link]Ha külföldi vétel is játszik, akkor 60 körül vannak jó ajánlatok onnan is, de azok jellemzően nagyobbak, 10" méretűek.
-
cidalain
veterán
válasz
ToZala #85686 üzenetére
felejtős, 1,5 GB memória van benne, kínszenvedés lesz használni. az akku ugyan nem drága 10k alatt találni a hazai piacon is, de a Samu E széria már újkorában is gyötrelmes volt.
inkább vegyen egy új tabletet, vagy egy laptopot (akár használt, üzleti kategóriásat)olvasgatni ugyan jobb tableten, de írni meg dolgozni talán laptop az ideálisabb. most mondjuk egy elsős még egyiket sem fogja csinálni az elején, max játékos kattintgatós feladataik lehetnek, ehhez a tab most még ideálisabb talán.
-
ToZala
csendes tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm Samsung T560 táblagépében megadta magát az akkumulátor...kb 2 éve volt utoljára bekapcsolva/feltöltve. Az lenne a kérdésem, hogy most lesz 1. osztályos a gyereke és elvileg kapnak olyan feladatokat amiket tableten(?) kell megcsinálni vagy használni hozzá a tabletet...Nem tudom nincs ilyen korú gyerekem se ismeretségi körben nincs olyan akinek lenne. A kérdésem az lenne, érdemes ezt megjavíttatni vagy már gyenge lenne hasonló feladatokhoz?
Előre is köszönöm!
-
vito555
tag
Sziasztok!
Gyereknek keresek tabletet,játék,youtbe stb...
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
-mindegy /ami ár érték arányban jobb./
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
-új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
-jöhet külföldről is
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, böngészés, stb.)
-játék,youtube stb...
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum?
-60K
-Talán ami fontos az üzemidő,az érzésem az hogy a 6gb ram fontosabb lehet mit az amoled kijelző.
Amiket itt találtam:
Teclast M30 PRO
Alldocube X Neo
Teclast M40 UNISOC T618 Octa Core 6GB RAM 128GB
Előre is köszönöm
üdv:vito555 -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Drizzt #85677 üzenetére
Ja, az S5e tűnik a legjobb választásnak, 400 gram tömeggel konkrétan a legkönnyebb 10"-es tablet.
Ha olcsóbban akarod megúszni, akkor Alldocube X Neo. -
Drizzt
nagyúr
A Huawei Mediapad M5-t lassan lecserélném. Ami hibája, hogy az oldalán lett pár olyan kis fényes ellipszis alakú színes szívárványszerű folt, ami tipikusan akkor alakulhat ki kijelzőn, ha valamilyen nagy nyomás, esetleg hő éri. Meg úgy annyira nem élvezem streamek nézésére a képét, főleg sötét tekintetében.
Szóval az elvárások:
- Legyen jó üzemidő (10h+)
- Legyen remek kijelző (AMOLED talán)
- Hardware nem különösebben fontos.
- Az se baj, ha nem túl nagy.Erre az S5E tűnik nekem a perfect matchnek. Ilyen igényekre esetleg valami más javaslat?
-
Luissimo
veterán
-
baal-amiga
senior tag
Csaxólok, Alldocube X Neo eu raktárból free shippimggel 210 dodó bg-n...
-
Somatom
veterán
válasz
gyuszmó #85672 üzenetére
Nekem egyáltalán nem szimpi az a kialakítás. Félek, hogy elhagyom, rövid az üzemidő, kicsi a membrán átmérő, állandóan pakolászni kell és még drága is. Egy Huawei Freelace Pro -t vettem. Jó cucc. Sajnos, bringázáshoz nem ideális, mert áteresztő módban nagy a szélzaj. De, sztem minden aktív fülesnél ezt tapasztalnám. Nem 30Km/h -s menetszélre tervezték ezeket. Ha kikapcsolom a szűrést, úgy persze élvezhető a zene, csak kimarad a külvilág.
-
gyuszmó
őstag
Elnézést a nem idevágó kérdésemért, de hátha vkinek van ez irányú tapasztalata .
Tönkre ment a fülesem és tervezek olyan kis fülbe ülőset venni. Láttam, hogy elég drága cucc,a határ a csillagos ég, de én nem szánnék rá vagyonokat , tudtok ajánlani ? Köszönöm -
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
windlord #85668 üzenetére
Érdekesen számolsz, a 30 ezres különbség úgy sem jön ki, ha az S6 Lite legdrágább árát nézed az S7 legolcsóbb sufniboltos árához.
Sufnigsm-ből az S6 Lite is megvan 95 ezerből, S7-nél meg inkább 200 az a 180. (Plusz a toll, azt úgy látom sehol nem adják hozzá)
Nekem mindegy amúgy, ha neked ennyire tetszik az S7, akkor vegyétek azt, minden szempontból szuper tablet Androidos vonalon, nagyobb, erősebb, csúcskategóriás a kijelzője.
Az Exynos 9611 olyan kis közepes, átlag felhasználásra bőven jó. -
windlord
őstag
Ha már veszek, és kb. 30khuf a különbség, akkor pár évre lebontva nem költség.
Amúgy egy 5 éves teljesen tud figyelni az ilyen dolgokra.
Főleg, ha kanapén kell néha rajta filmet nézni.Amúgy erre a felhasználásra, akkor mi lenne elég?
Toll kellene hozzá.
Minimum a 6lite?ezeknél nem gázos az Exynos proci?
-
windlord
őstag
válasz
windlord #85660 üzenetére
Akkor pontosítanék:
- Itthoni beszerzés lenne
- Új eszköz
- 150k+ a végső lélektani ár
- Tol kellene hozzá.
- 4GB RAM -vagy több
- 128GB tárhely, a kevesebb sem baj.
- Minimum játék az 5 évesnek, mesék streamelése, filmezés... alapfelhasználás.Mérete 10" -tól.
Melyik masina lenne a legajánlottabb árban?
-
windlord
őstag
Keresek otthonra tabletet.
Asszony elrajzolgatna rajta, toll kellene.
RAM ból szerintem 4GB kellene.
Tárhely 128GB környéke tuti elég, de kevesebb is.
Úgyis stream lenne YT \ Netflix \ NAS -ról.A kijelzőnek jónak kellene lenni.
Meg normális masinának.Én Samsung 5e -t néztem.
Samsung Tab 6 -ról olvasom, hogy nagyon rendben van.150-200k lenne a leléktani maximum.
De ha van az alsóbb ársávban is ajánlott tétel, akkor az olcsóbb mindig jobb. -
FordFair
tag
Gyerekeknek youtube, játékok, stb.
Valószínűleg a samu lesz pont ezek miatt, pedig a 4/64 is jó lenne...Cserének lesz, mivel a két Lenovo Tab4 8 Plus (TB-8704F) közül az egyiknek most púposodott fel az akksija 3 év után. Lehet, hogy veszek bele valahonnan egy akksit és megmarad pótnak...
Az összefoglalóban javaslom javítani az M10 akku-méretét:
"Lenovo M10 Plus (TB-X606F)... 7000 mAh",
hacsak nincs 7000-es verzió is belőle... -
kchris78
veterán
Sziasztok, van valami jó alkalmazás böngésző dev tools-ra? Végső esetben ott a remote konzol de jobb lenne lokálisan...
-
®abstract®
őstag
válasz
baal-amiga #85655 üzenetére
Akkor lehet hogy a kugli Xarakodik.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
®abstract® #85654 üzenetére
Firefox szintén zenész. DuckDuckGo nem csinálja csak.
-
®abstract®
őstag
válasz
baal-amiga #85653 üzenetére
És ha nem chromium alapú böngészőt használsz akkor is van böngészés közben ilyen probléma?
-
baal-amiga
senior tag
Kis segítséget kérnék, mielőtt kettétöröm a tablettát.
Ha meg van nyitva több tab, akár Brave, Chrome használatakor, folyamatosan frissít, amikor lépkedek köztük. Semmi oka sincs rá, simán van szabad memória. Egyszerűen nem jövök rá, mi a lópikulát kellene állítanom, pár hónapja mintha nem lett volna ezzel gond,. Alldocube X Neo a vas.
Korábban a Mediapad T5 10 3 gigás változattal nem találkoztam ezzel a porblémával, iphone xs-en sem all fenn. -
Beni2360
félisten
válasz
kovacs65 #85651 üzenetére
Lapozz vissza kb 2 hete vett valaki és elégedett vele.
Ő majd megmondja. de ebből csak egy széria készült és nem régen adták ki.
UI: nekem nem régen jött egy Teclas 10" + billentyűzettel de a 10" már nekem nagy és vissza is csomagoltam. Maradok a 8" Lenovo mellett azt egy kézben tartva kényelmesem tudom használni. -
P1eTr0
aktív tag
Nekem ma lett az a Lenovo, amit belinkeltek pár hozzászólással korábban. Én a Telekomnál vettem, mert így volt rá kedvezmény is.
Azt tudni kell, hogy ez a TB-X606X verzió (Android 10-el). Már kemény 3 órája használom. Amit kipróbáltam, az a HD filmlejátszás. Eddig nem volt vele gond.
Az akku is korrektnek tűnik, 53%-ról indult és 3 óra telepítés/nyomkodás után kezdtem tölteni. Ez is majd beáll idővel, de szerintem vállalható.Hirtelen ennyi, eddig nem bántam meg.
Az Android op.rendszerel kapcsolatban van egy érdekesség, mert olyan, mintha 2 oldalas lenne a home screen (ott is van a kijelzőn a 2 pötty), de csak 1 van (a Google hírportál oldalát tiltottam már). -
FordFair
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tabletvásárlásban.
- 10"
- új, garanciával
- itthoni beszerzés
- általános felhasználás, játék
- kb. max. 60-80eFt
- wifi elégA kiszemeltek egyelőre:
- Samsung A7, SM-T500, 3/32GB, 7.040 mAh, edigital 75eFt
- Lenovo M10 FullHD Plus,TB-X606F, ZA5T0189BG,
4/64GB, 5000 mAh, MM 72eFtvagy olcsóbban, HD felbontással:
- Lenovo M10 HD, TB-X306F, ZA6W0009BG, 4/64GB, 5000 mAh, edigital 62eFtKöszi!
-
RedCactus
senior tag
Furcsa hibába futottam bele. Adott három különböző Alldocube tablet. M8, iplay 20 és iplay 30 pro. A gondom az, hogy egyik sem látja az 5GHz-es Wi-Fi hálózatot, csak a 2,4-est. Adatlapjaik szerint mindegyiknek tudni kéne kezelni mind a két frekvenciát. Amiről próbáltuk megosztani a netet, három különböző telefon. Egy Samsung A70, Redmi 10 Pro és egy Xiaomi MI 11. Mindegyik teló Hotspot-ja 5GHz-re állítva és semmi. 2,4-en működnek és a telefonok is látják egymást 5GHZ-en csak a tabletek nem.
Talán valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond. -
Beni2360
félisten
válasz
neophyte79 #85638 üzenetére
A Tkomnál ha esetleg van ott TV es net előfizu akkor akciosan megkapod a Lenovo M 10 plust. Nem kell hozzá 3 előfizu, nekem is csak tv és net van ha vállalat 2 évet oda adják.
-
neophyte79
tag
-
Dr.NX
Topikgazda
Ez kb. a kétszerese árban, mint amit kinézett.
(szerk: Banggoodról mondjuk elég jó ára van, 215 USD, és onnan az áfával sincs tökölés egyelőre.)@neophyte79: A Lenovo M10 Plus újabb modell, nagyobb akkuval, én arra indulnék el inkább. (4/64)
-
válasz
neophyte79 #85638 üzenetére
[link] Lenovo Tab P11 Wifi 11" 128 GB Tablet, Szürke (ZA7R0159BG)
-
neophyte79
tag
Sziasztok.
Nagyjából kiderült, hogy mi az a kategória és ár, amit szeretnék.
10 feletti kijelző, és 3/4 gb RAM. 2 jelölt lehet:
Huawei MediaPad T5 10
Lenovo M10 Plus
Melyiket lenne érdemesebb? Illetve ebben a tudásban, ársávban mik vannak most? A listát láttam, külhonit nem preferálom, így a magyar beszerzés az opció, a garancia miatt.
Köszönöm, ha segítesz. -
Anubris
őstag
Én végül egy Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 (615)-t rendeltem be, holnap megjön már várom.
Most próbálok hozzá valami jó áron normális tokot nézni.
Az ilyen utángyártott olcsóbb billentyűzetek mennyire használhatóak? -
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Úgy 7 év után arra jutottam, hogy ideje lenne frissítenem (lecserélnem) a meglévő Asus tabomat, mert már elég lassú szegény és nem tudtam rá megoldást találni.
Olvasgattam a témát és nagyjából meg is van a kiszemelt példány, de azért biztosra szeretnék menni...
Milyen célra:
- internet (böngészés, levelezés)
- YouTube videók (megtekintés)
- saját HD videók (megtekintés)
- esetleg NetFlix vagy egyéb streaming szolgáltatások
- régebbi játékok (ritkábban)Ami még fontos paraméter, a nagy akkumulátor, illetve a 10"-os kijelző.
Látom, kicsit szűkűlt már a piac, de ezt találtam végül: Lenovo Tab M10 Full HD Plus. (Telekomnál venném, mert ott nagy kedvezménnyel lehetne hozzájutni).
Ha jól gondolom, akkor érdemes a sorozatszámot megnéznem, mert ilyet szeretnék: TB-X606F (persze a 4 GB RAM-os verziót).
Szerintetek ez így rendben lehet? Nagyon más alternatíva nincs, ahogy nézelődtem.
Köszi előre is a választ.
Üdv:
P1eTr0 -
cidalain
veterán
válasz
csikosdapro #85630 üzenetére
Nézd meg külföldről mennyi lenne a kijelző, csak ne felejtsd el rátenni az áfát az árra, mert az mindenképp rá fog jönni. Esetleg Emagon nézz körbe, ott szoktam látni kijelzőket telóhoz, tabhoz.
Ha a kijelző magában sokkal olcsóbb, akkor azt bármelyik GSM szervíz berakja neked egy tizesért. Kb fele annyiból megúszható, mint amit a szerviz mondott. Ha magad cseréled (vagy ismerős egy tábla csokiért), akkor meg még jobban jársz. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
csikosdapro #85630 üzenetére
Ne vegyél 2 GB RAM-osat, csúnya visszelépés lenne 3 GB-ról.
-
csikosdapro
tag
Sziasztok!
Adott egy Huawei Mediapad T5 10 32GB Wifi fekete tablet (53010PFB) 3GB RAM-al, leesett, csíkol a kijelző, szervízben az alkatrészre mondtak 38 ezret, a 2GB RAM-osat, meg lehet már venni 42-45 ezerért, mennyivel éri meg jobban a 3GB RAM? (hétköznapi felhasználás, net, film, néhány webes játék a 9 éves lányomnak)
Köszönöm -
cidalain
veterán
válasz
MostaPista #85623 üzenetére
Persze, én is feltöltöm 100-ra, ha úgy alakul és éjjel töltöm, akkor reggelig úgy marad. NiMH akkuknál úgy volt javasolt, Li akkuknál már nem feltétlenül így van.
-
totron
addikt
válasz
60+-os a tanárod? Nagy baromságok keringnek a fejében. Túltöltést nem kap, ahogy a teljes lemerítés is árt (volt egy korszak, amikor más tipusú akkuk igényelték, a maiak nem ilyenek).
-
gyuszmó
őstag
válasz
Én így szoktam kb
-
MostaPista
tag
válasz
cidalain #85619 üzenetére
Furcsa, nekem azt mondta a korabbi elektronikai tanarom, hogy az ilyen akkuk azert mennek tonkre gyorsan, mert 20-40%-nal mar felteszik toltesre, es a toltes befejezesekor nem kapcsoljak le azonnal a toltot, igy tultoltest kap.
szerinte a legjobb megoldas majdnem teljesen lemerulni hagyni - ugye, ha teljesen lemerul, elvesznek a beallitasok - es figyelni, hogy mennyi a toltesi ido es amikor teljesne, vagy a kozelebe feltolt, akkor levenni a toltorol. -
-
Beni2360
félisten
-
cidalain
veterán
válasz
Beni2360 #85618 üzenetére
Egy akkunak az idő ellensége. Meg persze az se jó ha maxra töltöd, és az se a csontra lemeríted. De az se ha nem használod. Így én nem javasolnám ilyen előre megvenni (1-2 hónap még oké, de 1 év már szerintem felesleges.)
Illetve ha most megveszed, akár ki is cserélheted egyből (legalább látod ha pocsék, és tudsz reklamálni), illetve a nem totál halott régit még el lehet adni használtként úgy hogy mittudomén 50%-os állapotban van. -
Beni2360
félisten
Volna egy kérdésem. Lehet, hogy máshová kellene de majd atkuldtok oda. Vennék egy aksit a tabomba de lehet, hogy csak egy év mulva lenne a csere. Nem romlik a minősége állásban? Vagy varjak vele?
-
Anubris
őstag
Bocsi!
10 hüv, használt is jó de nem akarok olyan régi modellt. Elsősorban itthoni vásárlás, használatot írtam, összeg 50-100k között.
Ram gondolom min 3gb. Tárhely mindegy mert tudtommal ezek nagyrésze úgyis bővíthető.
Huawei újabb modellek esetében nem tudom még fenáll-e a google alkalmazások tilalma? (talán mate-nél olvastam) Akkor az kiesik nálam.Amiket nézegettem:
-Galaxy Tab A7 10.4
-Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4
-Lenovo M10 Full HD Plus
-Lenovo Yoga Smart Tab (YT-X705F) 10.1
-Lenovo Tab P11 (TB-J606F) 11 -
Anubris
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy táblagépet venni az alábbi funkciókra (használt is lehet):
-könyvolvasás
-képregény olvasás
-internethasználat (vannak országok ahol a reptéren vennék inkább netkártyát, mint hogy a szálloda wifi-t használnám, nem tudom ilyen esetben kell-e hogy szolgáltató független legyen a gép?)
-elsősorban netbankos utalások, közmű diktálásokra kellene a net ha külföldön vagyok-pdf, microsoft word, excel (minimális használata, megnyitni tudja kb., nem akarok nagyon szerkesztgetni)
-pen kompatibilis(nem kell hogy a géphez alapból legyen pen)
-Befolyásolja-e az ajánlott típust ha azt mondom: RAID: Shadow Legends?
-
Dr.NX
Topikgazda
-
zseko
veterán
Üdv, azt gondoltuk itthon, hogy anyumnak vennénk egy egyszerű tabletet. 8 colos méretre gondoltunk, nagyon alap felhasználásra, egy-két alap játék van ami tetszik neki (szókeresős, szókirakós), esetleg a későbbiekben rászokik hogy recepteket keressen rajta.
55e lenne a határ, nagyon nics értelme drágábban venni.
Milyen lehetőségek lennének?
Amit kinéztünk az a Huawei MatePad T8 8", Octa-Core, 2GB/32GB lenne, árban nem rossz, viszont ahogy néztem, nincs rá Google Play. -
törölt tag
Ja értem, akkor a fejlesztők részéről van változás...
-
törölt tag
Üdv!
olvastam ezt a cikket, és érdekelne, hogy ezt a régebbi rendszerek is tudják, vagy ha teljes átállás leállás lenne, akkor lényegében a korábbi verziók, még nem ismerik, ezt a formátumot, nem tudnak kezdeni vele valamit?
-
cidalain
veterán
válasz
SlayerSub #85597 üzenetére
Kérdés, hogy mit torrenteznél? Ha csak filmet, zenét, az nem gáz.
Ha amúgy nem járkálsz dirty site-okon (azaz normál tartalomfogyasztásként netezel), és Play store-ból telepítesz, akkor totál felesleges a vírusvédelem. De persze használhatsz, csak annak mindig lesz állando proci és memóriaigénye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest