- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
ez is érdekes darab az biztos
[link] nagy akku van benne.
-
®abstract®
őstag
válasz
this is life #90932 üzenetére
Köszönöm a válaszokat uraim
-
®abstract®
őstag
-
®abstract®
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van hogy tizenkettes droid esetén a készülék tudja bővíteni a ram mennyiségét a tárhelyből? 🤔 -
®abstract®
őstag
-
®abstract®
őstag
válasz
Speeedfire #90049 üzenetére
van ilyenem de nem volt jo mert nem tudott leadni elegendo aramot-keves volt az eszkoznek.
ilyen is van,ez mar mukodik,4eft volt. [link] ezen az oldalon keresd ami jo lehet. neked is hasonlo lenne jo de micro usb portos.
ez jo mert ami usb porton rajta van az kap elegendo aramot-mukodik az eszkoz. ami jo hogy van rajta hdmi port is de nekem sajnos nem viszi at a kepet a kulso megjelenitore. a tableten megy a toltes funkcio-az usb s eszkoz is megy de viszont a tablet nagyon gyorsan merul ha kihuzom a tolto kabelt..24 alatt lenullazza -
®abstract®
őstag
válasz
Puma K #89747 üzenetére
szerintem ha nem akarod megutálni amit venni fogsz,akkor erdemes lenne olyat eu s raktárból választani ami 6-8 gb ramos. ez nem fog behugyozni akkor sem amikor arra használod amit írtál. az ujabb droid verziók ram éhesek,ez lehet 1,5-2gb,na most ehez add hozza a browsert ami simán ennyit fogyaszt. a 4 gb ram mar el is fogyott
nem nyitottal meg pdf t,masik alkalmazást stb. szóval csak összeadod & megvan a vége
-
®abstract®
őstag
válasz
aprokaroka87 #89717 üzenetére
nemtom,szerintem
de tudod mit,tudsz vele kiserletezni ha van időd
-
®abstract®
őstag
-
®abstract®
őstag
válasz
csongi #89621 üzenetére
a pro & max modellek combosak,hardverben & tárhely sebességben is. mind2 modellben ufs tárhely - 8gb ram van 🤔 igaz 30eft a difi.. ahoz kepest amit rendeltel..
#Beni2360#
ahoz kepest hogy korabban eladtad a 10 colos tabletedet mert nagy volt,most megis ilyet vennel..
elavultat nem szabad venni.szerintem ha unisoc hardver akkor a T618 alatt nem erdemes.ja meg 6gb ram alatt is csak a szenvedés.
-
®abstract®
őstag
válasz
Ciccuka #89063 üzenetére
a mali g52 mp2 eleg lehet ha nem jatszol full game l.annyira szerintem nem rossz,de lehetett volna izmosabb gpu tarsitva a cpu hoz-ha unisoc tiger t618 az alap. 6 vagy 8 gb ram al egy ilyen tablet jo partner lehet🤔
a mali g52 mp6 mar egy jobb gpu=nem 2 magos hanem 6.feljebb is van.
videokbol azert kiderulnek az adatok amikor benchmarkot futattnak.
a legjobb oldalt nezed ezügyben,szoval meg tudod nézni mi a difi -
®abstract®
őstag
válasz
milkabrams #89025 üzenetére
ja látom neked vannak igényeid
egyébként az samun kívül a többi mind kinai gyártó csak halkan megjegyzem.
szerintem vegyél galaxy tab s8 at a többit hagyd a faxba,nem neked való -
®abstract®
őstag
válasz
cidalain #89018 üzenetére
az
biztos. 100Eft magassagaban be lehet cseh raktarbol is rendelni a kinai másodvonalas tableteket 6 vagy 8 giga rammal. ez az overkill meg szerintem nem idevalo.droid 11-12-13 meg tud enni 2gb ramot,emiatt minek sporolni?
nem baj az ha marad benne tartalek & nem szenved a rendszer.
jobb lehet olvasasra ips vagy tft mint az amoled 🤔
természetesen mindenki azt valaszt amit akar. -
®abstract®
őstag
válasz
milkabrams #89016 üzenetére
szerintem olyat vegyel amiben 6 vagy 8 gb ram van.akkor nem lesz gondod evekig
-
®abstract®
őstag
válasz
w.miki #88765 üzenetére
odafigyelessel szabad hasznalni,azert vetted nem?
nekem 2db tablet van tobb eve-no problem.
tudom ajanlani a nova launchert.
12 droidot nem ismerem,de majd irhatsz felhasznaloi elmenyt,hogy működik. a led vaku jo ha van mert lehet vele vilagitani ugy mint a telefonon.
a devcheck & device info nahyon jok. devcheck l ki tudsz tenni info savokat= cpu-ram-load-cpu temp ilyesmiket.biztos jo lehet az a honorpad 8 is de a tiedben 8 gb ram van,az jo lesz egy ideig
-
®abstract®
őstag
mivel ez mar egy masodvonalas kinai gyarto,biztos lehetsz benne,hogy nem kapsz olyat,mintha egy nevesebb ceg termeket veszed.szoval vagy lesz vagy nem hibajavitas vagy update= 50%. ahogy nezem a chuwi support oldat-online chatelni tudsz veluk,vagy email zni tudsz,de a support forumon azon vannak bonyodalmak ahogy latom..
-
®abstract®
őstag
válasz
w.miki #88709 üzenetére
jöhet majd élmény beszámoló,milyen a vas. meg hogy mennyibe került.
en a nagytesot vettem volna,ami hasonló tablet= a hipad pro t mediatek G95 l. erősebb hardver,picit nagyobb kijelző. meg itt a tesztoldalon minden adatot meg lehet nézni mi a difi. a SD680 vs G95 között [link] -
®abstract®
őstag
válasz
szotyika77 #88646 üzenetére
semmiség
asztali nezetben van lehetoseg leforditani az oldalt droidon,de pc n könnyebb a dolgod.
ahogy neztem van asus oldalon hozza gyari firmware=2015.11.27. de biztos,hogy nem kapsz 6 vagy 7 droidot..amit linkeltem azt amiatt mert ebben az iranyban indulnek el.de az a helyzet,hogy ne várjál csodát,a tabletben a hadver nagyon gyenge- 1gb ram..ha sikerül telepitened használható rendszert rá,ezutan is igényelni fog sok optimalizalast,hogy ne akadozzon állandóan a programok működése. -
®abstract®
őstag
válasz
szotyika77 #88642 üzenetére
nekem van egy 2015 tabletem,amin volt droid 4.4.4. amikor aktualis volt akkor utananeztem es tudtam ra tenni 6 os droidot.evvel a mai napig hasznalhato.
a te esetedben is hasonlo megoldasok vannak szerintem.van topik itt a tiednek [link]
rakeresel a tabletedre akkor is lesznek lehetosegeid [link] vagy [link] -
®abstract®
őstag
válasz
Trk.Adam87 #88536 üzenetére
fuu,ez nagyon bitang tablet
33 cm képátló. annyi van vele,hogy nincs benne gps.
-
®abstract®
őstag
-
®abstract®
őstag
válasz
HoTaZo #87720 üzenetére
A te döntésed. PDF tartalmak olvasására, képregény, receptek,vagy hírek nézésére alkalmas mindkettő.
Alkalmi videózásra jók lehetnek.
A böngészési élmény az lehet hogy nem lesz valami fényes, gyerekeknek való buta kis játékok elfutnak.
térkép nézéshez még jó lehet de navigációhoz lehet hogy alkalmatlan lesz mindkettő.
Gyenge a hardver ezekben, és túl is vannak árazva ennyit nem érnek. -
®abstract®
őstag
válasz
komam1111 #87382 üzenetére
En az usb c portos tabletemhez ilyet vettem [link]
szerintem specko kabeleket lehet itt talalni [link]navon iq8 at 2021 tabletnek arusitanak,az kimeriti a pofatlansag hatarat!
az,hogy ilyen elavult tabletekhez jo lesz e barmelyik a fene tudja
van egy 2015 tabletem,marciusban lesz 7 eves
8 eves tabletek-kb.azota figyelem a tabletpiacot-2014 -
®abstract®
őstag
válasz
komam1111 #87370 üzenetére
szerintem az hogy megvetted
ilyesmiket nem szabad megvenni= NAVON,ESTAR,HOPE,PRETIGIO,ILIKE,DENVER,ALLVIEW,QUBO,MYPHONE,SMART,MILAN,IGET,VEIDOO!
ezeket vajon honnan hozzak??
Ahogy latom az EMAG arul ilyen egzotikumokat,amiket nem szabad megvenni,de ha szeretsz tragarkodni akor barmelyik remek valasztas lehet -
®abstract®
őstag
válasz
#99618560 #87309 üzenetére
szerintem a idealis megoldás az,ha minden aktualis fényképet feltöltesz a facebook oldaladra,ott böngészhetnek-otthon-menetkozben-telefonon-tableten-pc n- a gyerekek anyuval+apuval 1ütt-megtalaljak ami tetszik-leadjak a rendelést-ugyanitt interneten,vagy telefonon,letargyaljatok a részleteket-majd szemelyesen elmennek érte vagy kiszallitod a kért címre
így nem kell tabletet venned+meg letörölgetni-fertőtleniteni stb.mert minek?egyszerűen csak.
-
®abstract®
őstag
válasz
vihartigris #87306 üzenetére
-
®abstract®
őstag
válasz
#42308056 #87145 üzenetére
Minek? 290E ft ért már olyat veszel ami tényleg brutál
Mondjuk ilyet [link]
Csehországból lehet rendelni 75000 Ft ért sokkal jobbat mint amiket itthon árulnak [link] vagy ilyet hasonló árban [link]hát ha így gondolod akkor 60 ezerért vehetsz itthon két giga RAM os tabletet azt jó lesz az úgy neked
Ki mire használja hát szerintem senki nem akarja látni hogy izzad meg szenved a készülék.. de mondjuk lehet hogy ez neked bejön.
-
®abstract®
őstag
válasz
rtitusz #87138 üzenetére
itt van előttem a huawei M5 tabletem ami 3 éves lesz ebben a hónapban. osszehasonlitottam evvel a realme pad l.
hardver-tarhely sebesseg-antutu benchmark stb.
a Kirin 960 kepest a Mediatek G80 gyengébb
tárhely sebesség-kicsit gyorsabb a realme
antutu bennchmark=az M5 jobb.
tehát ez a hardver egy 3-4 éves tablethez hasonlít inkabb,hosszabb távra biztos nem vettem volna ilyet,mar ne is haragudj
2021 s Lenovo tabletek is nagyon jók lettek
ez a realme pad tablet jobb vétel lehet 128/6 gb ram társaságában.
inkább vetted volna+a Saomi Pad 5 ami kb 2X ennyibe kerül igaz,de az egy nagyon erős-gyors-idōtalló-jó kijelzővel szerelt vas. -
®abstract®
őstag
-
®abstract®
őstag
válasz
benceman00 #87072 üzenetére
Szerintem az xda fórumon van segítség
vagy lehet videókat nézni. [link]
-
®abstract®
őstag
válasz
Oldman2 #86934 üzenetére
szerintem ez nem mérvadó
amikor munkahelyen latom az ipadeken futo videokat,csak mosolygok
rettenetes a látvány.az amúgyis fura képarányú kijelző mellé társul,a szűkített kép látványa
igaz,ebbe a hibába samsung is benne volt a tab S3 ig,de utána a tab S4 óta már 16/10 vagy 16/9 képarányt használnak.csak az alma erőlteti meg mindig a 4/3 as képaránytez a 13 colos készülékeik esetében a legvicesebb szerintem
Egyvalamiben biztos vagyok,hogy soha nem fogok venni almataabletet,ha elhagyják a 4/3 képarányt,akkor semert android készülékek el nincs kommunikáció direkt
(bluetoothon egy mp3 csengohangot nem lehet kuldeni,wifi hotspot hoz nem lehet kapcsolodni)
és le van korlátozva sok minden vagy zárva,es ha nem tört rendszeren vagy,csak a fejtörés van,hogy oldd meg ezt+azt.. ráadásul nagyon drága minden eszközük.Ha valamit kihagytam, kérlek javitsd -
-
®abstract®
őstag
válasz
baal-amiga #86912 üzenetére
Nos, ebben a 2 videóban látszik,hogy miről van szó.A másodikban egyértelmű a különbség
Egyszerű dolog jut eszembe: miért adná oda samu az aktuális oled paneljét a lenovonak? -
®abstract®
őstag
válasz
MrBabineni #86907 üzenetére
nagyon jo vas mind2.nekem saomi telefonom van,emiatt a mi pad szerintem
Belső is erosebb,joval.lenovo gyengebb hardver,antutu v.9. 340-350E pont,szoval azert nem piskota.Lenovo azert a penzert nagyon megeri,ami az oldalon van,de most meg nincs,majd megerkezik...utobbi,nagyon olcson lesz,annyiert mi pad et sehol nem fogsz kapni!
Ha figyelembe veszek mindent,a lenovot vennem.De segit neked az,ha videokat nezel mind2 rol. -
®abstract®
őstag
válasz
pataslogeza #86773 üzenetére
Szerintem jó választás lehet kimondottan 6 giga RAM mal
ha nem vagy kugli alkalmazás függő ember. Hardver jó erős, szóval mi baj lehet?
Matepad 11 hosszabb távra még jobb választás lehet mert ugye még erősebb a hardver.
Mivel jó pár évre tervezel emiatt szerintem célszerű figyelembe venni hogy minél több legyen ram mennyisége. -
®abstract®
őstag
ezen
A termék kiválasztásának fő szempontjai:
Az 1 éves gyerek simán kettéharapta, repedt touchpad-del meg nem működik. 2 hetes Tablet volt! !
Sehol nem lehet hozzá kapni normális áron touchpad-et így kuka, pedig látni mindent a kijelzőn mert az LCD nem sérült.
Előnyök
Ár-tudás arányban elfogatható az ára Magyarországon.
4 magos processzor
Hátrányok
Nem ROOT-olt a készülék alapból
1GB RAM ami nagyon kevés úgy hogy a rendszer is ebből használ...
4GB ROM, ez nagyon hamar elfogy... (lehetőleg 8GB-ost válasszatok)
Dealextreme-en ezt a tudást már fele ennyiért árulják! !! (Egy előzőleg 4x javított másik Tablet garanciális cseréje miatt válaszottam ezt a modellt)
A harapásállóságot nem teszteltük más modellen így csak erről tudok nyilatkozni. NEM HARAPÁSÁLLÓ! !! : D -
-
®abstract®
őstag
válasz
baal-amiga #86602 üzenetére
na,persze,mert ezen sporolnak.
-
®abstract®
őstag
Ezek másod vonalas kínai gyártók
írom ezt úgy hogy több ilyen tablettel találkoztam az évek során És szoftver betegségeken kívül más probléma nem volt velük általában. nyilván nagyobb a hibalehetőség mint az első vonalas társaik esetében. A másik az azért mert neked nem volt szerencséd egy modellel, az nem jelenti feltétlenül azt hogy az adott márka fosch.ilyen készülékekből sokat eladnak szerintem és sok az elégedett vevő is nyilván ha sok lenne a panasz akkor javítanának a minőségen
ezektől a gyártóktól szerintem Kínában sokkal gagyibbak is léteznek amík aztán tényleg fos tenger minőségűek.
Jó minőségű gyártók például a hüvely,Lenovo, saomi. Ezeknek persze ára van nem is kevés.
Felsoroltakból is meg nagynevű márkák esetében is ha megtalálsz egy hibás készüléket akkor ugyanúgy soha többet nem veszel adott márkától másik eszközt? -
®abstract®
őstag
válasz
nagypasztor #86316 üzenetére
Xiaomi pad 5 jó választás lehet, létezik belőle 8 gb ramos verzió is 256 GB tárhellyel.
Hüvely tabletek be is van választék MediaPad 11 és testvérei.
Lenovo idei tablet készülékei és elég jók szerintem.
Galaxy Tab S7 & S7 plus a nagyágyúk.
Ha kedvezőbb áron meg szeretnéd úszni ott vannak a kínai másod vonalas kínai gyártók nekik is vannak elég jó készülékeik.Pl.: Alldocube [link] Teclast [link]
Szóval válassz egy jó kínait
Samun kívül a többi gyártó
Munkahelyen gyakran szoktam látni ipadet használó vendégeket.az erőltetett 4/3 as képarány az rettenetes szerintem ugyanúgy böngészésre mint videók nézésére is. -
®abstract®
őstag
válasz
Somatom #86247 üzenetére
Na, és? Persze hogy nem de még mindig jobb, mint amiket itt szoktatok ajánlani 10 colos méretben
Az enyém megbízhatóan stabilan működik GPS navigálás is hibátlan. Természetesen autó fényerő van. Bluetooth wifi kapcsolat is stabil. Összességében nagyon szeretem jófajta vas
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Synology NAS
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE / S10 FE+ / S10+ / S10 Ultra tablet új BONTATLAN
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest