- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok, kaptam egy ilyen tabletet: Samsung P900 Galaxy NotePRO 12.2 32GB
Tudnátok segíteni abban, hogy milyen custom os-t érdemes rá tenni szerintetek? Esetleg telepítési útmutatóval ellátva? Én ezt találtam eddig, ennél esetleg van újabb?
https://www.getdroidtips.com/android-9-0-pie-galaxy-note-pro-12-2/Előre is köszönöm a segítséget!
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok!
Soha nem volt tabletem és most megkért az egyik ismerősöm, hogy a repülő útra tegyek rá neki 1-2 filmet. Megnéztem a tablet adatlapját MicroSD kártyával bővíthető, ha egy szűz microSD kártyára ráteszek 2-3 filmet majd beledugom a tabletbe simán fel fogja ismerni? Illetve MKV fájlokat lejátszik egy androidos tablet? Ha igen melyik a legjobb lejátszó erre?
Előre is köszönök minden segítséget!
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok!
Anyukám androidos tabletje az elmúlt időszakban belassult. A tableten semmi különös alkalmazás nincs telepítve meg facebook vagy messenger se, talán egy virusírtó egy viber van rajta és ennyi. Általában netezésre és fényképezésre használja. Már a fotógalériát is igen lassan tölti be. Mi lehet ennek az oka? Egy Cleaner nevű programmal töröltem pár dolgot róla de nem oldotta meg a dolgot. Mit ajánlanátok a probléma kiküszöbölésére?
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok!
Lökött kérdés, de tableten van lehetőség úgy ténylegesen GPS-t használni, hogy nincs mobilnet és wifire kötve?
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok!
40-50 ezer forint körül keresnék egy tabletet, lehetőleg minél nagyobb kijelzővel és minél jobb kamerával. Csak netezésre, e-mailek olvasására és fényképezésre lesz használva.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok!
Karácsonyi ajándéknak szeretnék 30-40 körül egy tablettet vásárolni, eddig ezt a típust ajánlották:
[link]Érdekelne, hogy mi a véleményetek róla. Illetve, hogy valaki vásárolt e már refurbished terméket és mi a véleménye? Ilyenkor új kijelzőt is kap a gép vagy számíthatok esetleges hajszálkarcokra, újlenyomatokra?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok! Karácsonyi ajándéknak szeretnék anyukámnak venni egy tabletet. Úgy 30-40 ezer forintom lenne rá. Mit ajánlanátok? Lehetőleg minél nagyobb kijelzőre lenne szükség, és jó kamera képpel.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest