- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
RedHarlow #65488 üzenetére
Tapasztalat Asus MeMO Pad 10 ME103K 16GB Refurbished klszülékről:
tegnap vásároltam, nincs összetapogatva a kijelzője, rendesen be van csomagolva, lezárva, csak nem színes-szagos dobozban, hanem feliratos kartonban.Szerintem átlagos otthoni használatra ennyi pénzért (37k) korrekt készülék, és még 1 év gari is van rá.
Mivel családtagnak vettem, én is gondolkodtam az 50-60k tableteken (ugyanilyen felbontással), de arra jutottam, nem érik meg a felárat az esetlegesen kicsit gyorsabb működés érdekében sem.A következő lépés már a FullHD lenne, de az meg még drágább.
Úgyhogy aki még gondolkozik 1280x800-as, 10,1"-os tableten, multimédiára, annak ezt érdemes megfontolnia.
-
cidalain
veterán
válasz
RedHarlow #65488 üzenetére
nincs személyes tapasztalatom. de itt volt már aki beírta az övét.
a gyártó minden elhasznált alkatrészt kicserél. tehát nem fogsz karcos kijelzővel, hátlappal találkozni. hogy a használt kijelzőt esetleg letakarítják, és dobnak rá egy fóliát, az lehet. de ujjlenyomat nem kéne hogy legyen.ugyanakkor kedves webáruházból vettek már használtnak is tűnő gépet. itt az lehet a gebasz, ha az áruház a törvény szerint biztosított 14 napon belüli visszavétel után újraértékesíti a terméket. és mintha ezt is refurbished néven tenné, holott ez nem refurbished kategória...
erre nincs bizonyítékom persze.de mondom alapesetben a refurbished termék bontatlan csomagolásban kellene hogy jöjjön. a termék teljesen megkülönböztethetelen egy újhoz képest. a csomagolás lehet egyszerűbb, de bontatlan.
-
cidalain
veterán
válasz
RedHarlow #65481 üzenetére
Fotozast felejtsd el. Minosegi fenykepeket sosem tudsz kesziteni. Ahhoz 100 fole kell menni arban. Persze lekapni ezt-azt jo, de semmi tobb. Helyen kell kezelni, meg a mobiloknal is benabb, mert nincs vaku. Keves fenyben gyotrelmesen bena kepek fognak szuletni.
10" eseten csak ket refurbished Asus johet szoba: [link] [link] minden mas kilog a hatarbol. -
csendes
addikt
válasz
RedHarlow #65374 üzenetére
Jó tab. Refurbished-nél bármi előfordulhat, de van rá egy év garancia. Érdemes interneten rendelni, és akkor el lehet állni a vásárlástól 14 napig indoklás nélkül, ami alatt érdemes megnézni az akkut, pixelhibát, stb. Hajszálkarcon nem fognak akadékoskodni, de törött tabletért nem fogják visszatéríteni a vételárat
. Az ujjlenyomat monitortisztítóval lejön.
-
csendes
addikt
válasz
RedHarlow #65198 üzenetére
Ha minél nagyobb kijelző, akkor 10": [Asus MeMO Pad 10 ME103K refurbished] (van fehér is). A "jó kamera" ezen az áron viszonylagos, a tableteknek általában nem erőssége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest