- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Kezdő vagyok #91325 üzenetére
nem, nem fogsz vele ártani
gyors töltés nem fog menni, csak a normál -
Sanyi.mTs
addikt
Ha egy tablet nem rendelkezik gyárilag widevine l1 cert-tel, a felhasználó be tudja szerezni utólag?
-
Sanyi.mTs
addikt
66k jó ár a Teclast M40 Pro-ért (6/128). vagy inkább M40 plus (8/128) hasonló árban?
Szoftveresen mennyire megbízható ez a márka? Akár sw frissítés ügyileg (stabilitás, gyakoriság), akár a gyári rom fedhetetlensége (nincs kártékony kód benne).
Mennyire elfogadható a Unisoc Tiger T618 sebessége? Streaming appok és 8 éves korosztálynak való játékokra lenne használva.Gyereknek lenne, google szülő felügyeletnek (family link) működnie kellene rajta (andorid 9+).
Vagy van jobb (hazai) ajánlat 70k-ig?
Huawei T3 10"-et váltana.Könyv tokot aliról érdemes rendelni?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Biowaskular #87169 üzenetére
Mobilarena teszt: [link]
-
Sanyi.mTs
addikt
Még egy utolsó kérdés mára:
Amazon tableteken van gyerek mód? Amivel lehet korlátozni, hogy mihez férhet a gyerek. -
Sanyi.mTs
addikt
Fire hd 10 és fire hd 10 plus összehasonlítva: [link]
Mobilról nézem, de csak a vezetéknélküli töltéssel tud többet a "plus" kiadás? -
Sanyi.mTs
addikt
HD netflix 720p-t jelent vagy akár 1080p is lehetne?
-
Sanyi.mTs
addikt
Tudjátok, hogy mi a különbség a lenovo tab m10 fhd plus 2nd gen. és a 1st gen között? néztem őket, de nem nagyon tűnt fel.
Amazon fire tabletnél a reklámos verzió pontosan mit takar?
-
Sanyi.mTs
addikt
huawei T3/M3 litenál mekkora SIM-et lehet beletenni?
-
Sanyi.mTs
addikt
ezer hála az összefoglalóba összegyűjtött tab listáért.
tudom, hogy nem kis munka, de lehetne frissíteni? 70-100k közötti tabletek többsége már kifutott termék, a többi pedig egy árra lejjebb került (ami nem gond)új tablet után nézek. most egy 2+ éves ASUS MeMo Pad 7 (ME572C / CL)-t használok, 60k volt újonnan és szeretem a fullHD felbontását. már nem garis és néha szórakozni szokott a kijelző érzékelése.
Az új géppel kapcsolatban az igények:
- 8" vagy nagyobb,
- Újat szeretnék, de nem zárkózom el a garis használttól sem. (utóbbival az a gondom, hogy vadászni kell),
- itthon venném,
- felhasználás: netezés, yt, egyszerű játékok (farm heroes, és 3 éves gyereknek játékok),
- 60-80K a keret, de minél olcsóbban
+ fontos (lenne): fullHD felbontás, 2 év gari, 2GB+ RAM, andoriod 6.0+
- nem fontos: LTE/3G
Néztem az ajánlott tabokat, de valahogy nem hozzák azt az érzést, mint a MEMO Pad 7-em, hogy jó hardvert vettem elfogadható áron.miket tudnátok ajánlani?
-
Sanyi.mTs
addikt
tabletet kellene ajánlani anyósnak, amivel kapcsolatot tudna tartani velünk. Nulla műszaki hozzáértése van.
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
7" szerintem elég
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
itthonról, jó lenne edigitalból (miskolci az anyós és ott van bolt)
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
skype (előlapi kamera fontos tényező), és valószínűleg netezni is fog, talán pár egyszerű játékot is kipróbálna
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
max 40-50K-egyéb:
2 év garancia jó lenne ráamit idáig néztem:
Asus MeMoPad HD 7 ME176CX. Csak az a gond vele, hogy a cx széria kamerája 0,3MP/2MP a C 2MP/5MP-ével szemben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest