- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Lenovo Tab M10 FHD Plus tabletet használok, de szeretnék kisebb méretre váltani, legfeljebb 8-9"-ig.
Ami tudok:
* mindenképpen új készüléket szeretnék
* felhasználási terület: streaming, böngészés, itthoni filmek megtekintése (alap applikációk, alap játékok esetleg)
* ár maximum 100.000 Ft
* beszerzés lehet külföldről
* hosszú akkumlátor időt szeretnék...
* SIM támogatásElsőre találtam egy ilyet: Redmi Pad SE 8.7 4G, de aztán olvastam róla, hogy nem túl acélos a hardver. Bár lehet, nekem elég lenne..
Minden javaslatot, ötletet szívesen látok. Köszönöm szépen előre is.
-
P1eTr0
aktív tag
Nekem ma lett az a Lenovo, amit belinkeltek pár hozzászólással korábban. Én a Telekomnál vettem, mert így volt rá kedvezmény is.
Azt tudni kell, hogy ez a TB-X606X verzió (Android 10-el). Már kemény 3 órája használom. Amit kipróbáltam, az a HD filmlejátszás. Eddig nem volt vele gond.
Az akku is korrektnek tűnik, 53%-ról indult és 3 óra telepítés/nyomkodás után kezdtem tölteni. Ez is majd beáll idővel, de szerintem vállalható.Hirtelen ennyi, eddig nem bántam meg.
Az Android op.rendszerel kapcsolatban van egy érdekesség, mert olyan, mintha 2 oldalas lenne a home screen (ott is van a kijelzőn a 2 pötty), de csak 1 van (a Google hírportál oldalát tiltottam már). -
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Úgy 7 év után arra jutottam, hogy ideje lenne frissítenem (lecserélnem) a meglévő Asus tabomat, mert már elég lassú szegény és nem tudtam rá megoldást találni.
Olvasgattam a témát és nagyjából meg is van a kiszemelt példány, de azért biztosra szeretnék menni...
Milyen célra:
- internet (böngészés, levelezés)
- YouTube videók (megtekintés)
- saját HD videók (megtekintés)
- esetleg NetFlix vagy egyéb streaming szolgáltatások
- régebbi játékok (ritkábban)Ami még fontos paraméter, a nagy akkumulátor, illetve a 10"-os kijelző.
Látom, kicsit szűkűlt már a piac, de ezt találtam végül: Lenovo Tab M10 Full HD Plus. (Telekomnál venném, mert ott nagy kedvezménnyel lehetne hozzájutni).
Ha jól gondolom, akkor érdemes a sorozatszámot megnéznem, mert ilyet szeretnék: TB-X606F (persze a 4 GB RAM-os verziót).
Szerintetek ez így rendben lehet? Nagyon más alternatíva nincs, ahogy nézelődtem.
Köszi előre is a választ.
Üdv:
P1eTr0 -
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
A héten én is gyarapítottam azok táborát, akiknek van tablet-jük. A választásom egy Asus Memo Pad HD 7-re esett. Eddig nagyon tetszik a dolog, bár még csak most kezdem "belakni".Ami kérdésként felmerült és jó lenne, ha volna rá valami megoldás, hogy a képernyő alján lévő gombsort (Home bill., futó alkalmazások, stb.) el lehet-e tűntetni? Bizonyos programoknál nem lenne hátrány, ha azt a helyet is a program tudná használni.
Ha nincs rá mód, akkor sincs gond, de egy kérdést mindenképp megért
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv.
P1eTr0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest