- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCactus
senior tag
válasz
aprokaroka87 #94435 üzenetére
Végre! -bár az előző verzióval is elvoltam.
-
RedCactus
senior tag
P11 2nd Gen-hez Precision Pen 2 (2023)
-
RedCactus
senior tag
válasz
aprokaroka87 #92834 üzenetére
Nem érzem szükségét, ezért nem vettem hozzá. Egy Precision Pen 2-es tollat sikerült beszereznem jó áron egy fórumtárstól, de igazán azt sem használom, pedig elég jó lehetőségek rejlenek benne, ha valakinek művészi hajlamai vannak.
Vezetékes fülest már nem tudnám megszokni, félnék, hogy lerántom az asztalról, meg ugye a szabadság érzése, hogy zenehallgatás közben mászkálhatok.
Viszont egy hátránya eszembe jutott, mégpedig, hogy tokkal egy kicsit nehéz, de ez a többi tabletre is igaz ekkora méretben. -
RedCactus
senior tag
válasz
aprokaroka87 #92832 üzenetére
Nem tudok belekötni. Programok pikk-pakk települnek/frissülnek, nem gondolkodik ha böngészek, filmezek rajta. Játszani nem játszom rajta. Üzemidő is rendben van. Előtte egy Alldocube iplay 20-as volt, amivel szintén elégedett voltam évekig, de érezhetően ez egy másik szint.
-
RedCactus
senior tag
válasz
aprokaroka87 #92830 üzenetére
Nekem tökéletes, nem bántam meg, hogy ezt választottam. Egyébként általában bluetooth-os fülhallgatóval használom, nem kell félni tőle...
-
RedCactus
senior tag
válasz
aprokaroka87 #92823 üzenetére
Igen, kezeli.
-
RedCactus
senior tag
válasz
aprokaroka87 #92791 üzenetére
Megnéztem, mert nem emlékeztem, de még májusban vettem 116 590.- volt, 6/128-as verzió. Azóta is szépen teszi a dolgát.
-
RedCactus
senior tag
válasz
aprokaroka87 #92789 üzenetére
Nekem tökéletesen bevált. Föleg streaming-re használom. Nagy, gyönyörű kijelző, gyorsaság, frissítések.
-
RedCactus
senior tag
válasz
snooze #92567 üzenetére
Lenovo tabletemen a MindigTV GO app ugyan így viselkedik. Megoldásra azt találtam, hogy a beállításokban a megjelenítés/Intelligens forgatás/alkalmazáskezelés menüpont alatt kikapcsoltam az alkalmazást, így nem fordul el és nem kapcsol ki.
Nem tudom nálad elérhető e ez a funkció... -
RedCactus
senior tag
válasz
Tibicsucsu #92578 üzenetére
Pár napig annyi volt...
-
RedCactus
senior tag
válasz
shiraz1210 #91349 üzenetére
Köszi! Eddig bizonytalan voltam.
-
RedCactus
senior tag
Ha újraindítod, akkor is kéri?
-
RedCactus
senior tag
Realme Store-ban még 79990.-.
-
RedCactus
senior tag
válasz
Baga19830701 #88392 üzenetére
Egyszer hasonló problémába futottam bele. A lakatot sehogy sem tudtam feloldani egy másik programnál és nem tudtam kilőni a háttérből. Nagy nehezen az lett a megoldás, hogy függőleges helyzetbe állítottam a tabletet, Na, ekkor már engedte a lakatot feloldani és bezárni az alkalmazást. Hátha ez nálad is működik.
-
RedCactus
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #87157 üzenetére
Nekem csak jó tapasztalatom van vele, ellentétben a Teclast-al.
-
RedCactus
senior tag
válasz
Peugeot308 #86834 üzenetére
Nem jó a link... Ha esetleg nem tetted volna, érdemes elolvasni az összefoglalót ahol sok ajánlott tablet van felsorolva.
-
RedCactus
senior tag
válasz
Lokarson #85887 üzenetére
Ha Cseh vagy Spanyol raktárból rendelsz, nincs egyéb költség.
Most tényleg egész jó árak vannak.
pl. Alldocube iPlay 30 Pro spanyol raktárból szállítással együtt 43000Ft. -
RedCactus
senior tag
válasz
Beni2360 #85742 üzenetére
Nem vagyok szakértő, de ahogy nézem, bár nem túl acélos a teljesítménye és a kijelző felbontása is csak 1280*800. Viszont könnyű, kicsi, elég nagy az akkumulátor, Android 10 és nem utolsó sorban olcsó.
Netezgetni, filmezni, hurcolászni, gyereknek odaadni akár jó is lehet. -
RedCactus
senior tag
válasz
feloman #85740 üzenetére
Ennyi pénzből nem könnyű, de pl. nekem ez a Alldocube iplay 20 pro tökéletesen bevált.
-
RedCactus
senior tag
válasz
MostaPista #85698 üzenetére
Milyen az az opera kereső? Operákat lehet vele keresni?
-
RedCactus
senior tag
Furcsa hibába futottam bele. Adott három különböző Alldocube tablet. M8, iplay 20 és iplay 30 pro. A gondom az, hogy egyik sem látja az 5GHz-es Wi-Fi hálózatot, csak a 2,4-est. Adatlapjaik szerint mindegyiknek tudni kéne kezelni mind a két frekvenciát. Amiről próbáltuk megosztani a netet, három különböző telefon. Egy Samsung A70, Redmi 10 Pro és egy Xiaomi MI 11. Mindegyik teló Hotspot-ja 5GHz-re állítva és semmi. 2,4-en működnek és a telefonok is látják egymást 5GHZ-en csak a tabletek nem.
Talán valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond. -
RedCactus
senior tag
válasz
Csokishurka #85286 üzenetére
Nem akarok hülyeséget írni, de úgy rémlik, a BlackView tablet csatlakozója hosszabb mint a szabvány és ha ez megegyezik azzal a tipussal, akkor lehet, hogy ez a gond.
-
RedCactus
senior tag
Szerintem akkor Samsung Galaxy Tab A7 lenne a jó választás.
-
RedCactus
senior tag
válasz
F.B.I. #84916 üzenetére
Iplay 30 pro-ról lenne egy kérdésem. Havernak most jött meg és tényleg szuper kis készülék. Viszont ami feltűnt az én Iplay 20 és az M8-al összehasonlítva, hogy pl. fekvő helyzetben elindítva a Netflix, HBO GO, Tidal alkalmazásokat, nem fordulnak el a kezdőképernyők, mint az enyémnél. Filmet indítva persze befordul, csak nem találtuk meg az okát.
Kérdezném, hogy nálad mi a helyzet? Iplay 30 specifikus probléma lehet vagy valamit nagyon benézünk a beállításoknál? -képernyő forgatás persze be van kapcsolva. -
RedCactus
senior tag
válasz
Dan-szan #84467 üzenetére
Én csak pár dologra tudok gondolni. Egyik, hogy nincs hely a táblagépen (16GB/1GB van összesen?) A telepíteni kívánt app-ok nem támogatják az 1024x600-as felbontást. Másik, hogy az idő nincs szinkronizálva/más régió van beállítva, nem a magyar. Esetleg még a Play Áruház gyorsítótárának törlése. De ezek csak tippek...
-
RedCactus
senior tag
válasz
bigdady #84301 üzenetére
Nem akarom elvenni a kedved, biztos teljesen használható a Lenovo is és a te döntésed, de pl. én személy szerint inkább a Samsung A7-et választanám. Papíron jól hangzik a több háttértár és több ram, de az A7-es Antutu-ban 141000 pontot hoz, a Lenovo meg csak 94000-et. Akkumulátor is 7040mAh a Lenovo 5100mAh-ével szemben. Ami pedig a legfontosabb, hogy bár kijött az Android 10 a Lenovo-ra, de elég sok gond van vele a frissítés után.
Szóval én még átgondolnám a helyedben. -
RedCactus
senior tag
-
RedCactus
senior tag
Én a Concorde Tab Slim-mel jártam ugyan így. Állandóan lefagyott, kikapcsolt, levált a hátlap egy hét alatt. Mivel kicserélni és javítani sem tudták, most vehetek egy másikat. Alcor-on gondolkodtam, de sok rosszat olvastam róla, ezért a Prestigio QUANTUM 7.85-öt néztem ki. Kérdésem lenne, hogy a kijelzője van olyan szép, mint a másiknak és érezhető e, a -1 GB ram?
-
RedCactus
senior tag
válasz
2563548754 #41183 üzenetére
Ha van rajta "reset" gomb, nyomjátok meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen házat vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged