- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayerSub
tag
Hali! Végül beneveztem egy s7 tablet + keyboardba 4 év garival, gondoltam jobb a biztonság.
Azt szeretném kérdezni, mivel ez az évek folyamán ez ide oda változott, most meg a cyber security korát éljük, hogy van-e értelme, és ha van milyen virus védelemnek a tabira? Vagy csak fizetettnek lenne, ami már VPN-t kinál? (torrenteznék elég sokat)
-
SlayerSub
tag
Értem, köszi a tippet. Én is erre jutottam, inkább venném biztos forrásból.
Igaz mire ideér lesz ez 300 is. A mostanit adják 200 körül, ami számomra elég vicces.
Ugyanakkor extrem digiten látom az s7-et ill. billentyüzetet.
A szett 250-260 körül kijönne, és nulla %os hitellel meg is lehetne játszani. -
SlayerSub
tag
Ez a [Lenovo Xiaoxin Pro 2021] mennyire bestbuy szerintetek?
Oké tudom nuku gari, de billentyűzetes s7-et sztem 250 alatt elfelejhetem.
Van tapasztalatotok a boltal? -
SlayerSub
tag
Sziasztok!
Laptop replacement megoldáson gondolkozom. Azonban ezer éve nem volt tabletem, ezért gondoltam hátha tudnátok tippet adni, mi lenne a legjobb megoldás.
A 3 opció ami a fejemben van:
- samsung tab s6
- samsung tab s7
- lenovo p 11pro
Mindegyiket persze keyboardal együtt gondolnám. A dilemma viszont összetett.
Ha csak az árat nézem, és olcson megakarnám úszni, akkor a lenovot választanám, abból is a kinai változatot (xiaoxin pad pro), ebayról rendelve mindenestül 150-160 bol megvan. Azonban nem tudom mennyire érné meg abból a szempontból, hogy a proci kevésbé időálló. Lehet a samsung 100al mondjuk több, de ha plusz 2 évet kibir akkor pl jobb megoldás. Illetve a desk mondját a lenovonak SEM ismerem. Samsungét sem, de abból kiindulva, hogy a samsung már rég nyomja ezt az opciót, gondolom jóval fejlettebb mint a lenovoé. Van tapasztalatok vele?
A Samsungok s6-t inkább használtan venném. S7et talán ujjonan.
Felhasználás tekintve a multi tasking szóba jönne, de játékról nincs szó.
Ti melyik opcióra szavaznátok? Persze hg van más tippetek azt is szivesen meghallgatom.
köszi -
SlayerSub
tag
Tudnatok ajánlani tableteket 50k körül. Fő cél: idősebb ember digitális csatlakoztatása. Slim slotra nincs szükség, csak otthon wifin lesz használva.
-
SlayerSub
tag
Sziasztok!
Mivel tablettekben semennyire nem vagyok otthon, és a paletta hatalmas, szuper lenne ha tudnátok tippet adni, milyet vegyek.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-10
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? internet, film,
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? max 70e FtNem kell, hogy GPS-el rendelkezzen, online csak WIFI kersztül használnám. Örülnék ha minél combosabb lenne a gép, hogy ne legyen lassú.
A tippet előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest